Kızla tanışalı bir ay oldu 2 haftadırda çıkıyoruz, daha yeni yeni birbirmizi tanıma fırsatı buluyoruz. Kıza ev boş bize gidelim mi dedim kabul etti. Neyse bize geldik oturduk koltuğa televizyonu açayım mı dedim yok dedi müzik dinlesek daha iyi olur bir yandan da görmemiş gibi led televizyona bakıyordu. Televizyondan internete girince bunu nasıl yaptın diye sormaya başladı. Neyse beethoven ın ay ışığı adlı sonatını açtım. Müzik başlayınca anlamsız anlamsız bakmaya başladı bu ne filan dedi şaka yapıyor sandım güldüm filan ama aynı soruyu tekrar etti başta belki unutmuştur diye moonlight filan dedim yine anlamadı belli ki hayatında hiç dinlememişti bu nasıl bir cahillikti allahım bir insan beethoven ın ay ışığı sonatını nasıl bilmez. Allahtan arkadaşlarım orada değildi durumu nasıl açıklardım sevgilim hayatta diyemezdim.
Hadi beethoveni bilmiyosun en azından belli etme bari o an yemin ederim çok sinirlendim kendimi zor tuttum. Benim işim çıktı annemler gelicek diyerek kızı evden çıkarttım, kapıyıda hızlıca arkasından kapattım. Anladı mı bilmiyorum, anlasa ne olur? Birazdan arayıp ilişkimizi bitiricem, o cahil olsada kibar bir açıklama yapmalıyım, sizce ona ne demeliyim?
Hadi beethoveni bilmiyosun en azından belli etme bari o an yemin ederim çok sinirlendim kendimi zor tuttum. Benim işim çıktı annemler gelicek diyerek kızı evden çıkarttım, kapıyıda hızlıca arkasından kapattım. Anladı mı bilmiyorum, anlasa ne olur? Birazdan arayıp ilişkimizi bitiricem, o cahil olsada kibar bir açıklama yapmalıyım, sizce ona ne demeliyim?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer