Eprilerden anlamıyor, hep trip fazla kültürlü değil. bu sene istanbula okumaya gidiyor. orada düzelir mi acaba.
https://i.hizliresim.com/0byMA8.jpg
https://i.hizliresim.com/0byMA8.jpg
İstanbul adamı bile bozuyor, sen kız düzelirmi diyorsun :D hahahahhaha Kahkaha attm hemde moralim bozuktu :(
:)))
yok ya normal olur
çok saf kalbi temiz. okuma kısmına takıldım hocam benle ilgili
Öyle birini bulduysan kaçırma bence. Kurtlar kapmasın. Bağlayayım diyede bozma kızı. Hep samimi ol. Kıza bol bol kitap al. Ama alırken dikkat et de içinde sapık supuk şeyler olan kitaplar alma. Roman alma. Okumayı sevmesi için bir kaç gerilim okutup psikologların yazdığı kitapları tercih et. Kendine bir şeyler katabilir böyle. Öneri olarak da 'Mustafa ULUSOY' kitapları alırsın. Okuma olayını anlamadım ama engel olma amann. Sende oku sakın sadece kas gücü gerektiren işlerde çalışma. Bu seni ameleden farksız yapar. Unutma ortamını sen kuraçaksın onunda. İş arkadaşların nasılsa eşinin arkadaşları olacak kişilerde öyle olacak. Ya cahil ya kültürlü.
Çok iyi anladım hocam sağol. Ben onu pek suçlamıyorum arkadaş ortamı böyle. Ailesi de. Ama çok düşünceli akıllı fakat kullanmayı bilmiyor. dediğiniz gibi kitap alacağım. kas falan yapmam zaten kemik gibiyim :)
Benimde çevrem öyle ve bu beni bunalımlara sokuyor hala. Kafayı yiyorum. Neyse konu o değil. Yine okuyun diye bitiriyorum konuşmamı. Hatta son olarak sizden dua istiyeyim ya :/ Bende okumaya çalışıyorum, hayatım buna bağlı aslında. Adım ile dua edebilseniz mutlu olurdum ama adımı ortaya veremem ve mesajda atılmıyor neyse siz beni gönlünüzden geçirerek Ne muradı varsa ver derseniz sevinirimm
Söyledim bile :) İlla söylemek gerekmiyor.
akışına bırak
zamanla mı
e yani gurbet adamı adam eder
fermangazetesi.com/.../...219b4afb8596ae98743c.jpg düzelir panpa.
sağol knk
...
Cevap
3Cevap
https://i.hizliresim.com/REQ7lY.jpg ilberi ara kanka
arıyom kapalı
Onun telefonunda uygulama var kanka bizim gibi cahiller arayınca otomatik olarak kapanıyor
Öncelikle etcem nedir? "Edicem" Sen daha bunu doğru yazamazken başkasına cahil demen komik olmuş.
İbretlik paylaşım.
cahil
Cok cahilsin keske ölsen :D değişir hemde baya bir
süper :))
aşık bildiğin
Kendi kendine düzelmez ancak teşvik edebilirsin bence. Sinema, müzik, kitap kültüründen gir işin içine, sevgilininde sevebileceği şeyler olsun. Seni seviyorsa zaten araştırmaya başlayacaktır.
Cahilliği o kadar büyükmüş ki buradan bile net görebiliyorum :/
düzelir mi
Ona İlber Ortaylı'nın kitaplarından hediye et. Düzelir ajgdjsh
hahaha :)
sıradaki cahil soru sorsun
:DF
Beynine bilgi yükler göndeririz sana.
teşekkür
Cahil olarak gördüğün insanı nasil sevebiliyorsun?
canımdan çok
Cahil nasil diyebiliyorsun onu anlamadim ben :/
mutluyum biraz :) hakaret amaçlı değil
Sen bilirsin. Das Kapital okut bence bak bakalım cahillik filan kalıyor mu :)
kitap okumayı sevmez :)
Bişi Etmecen Oturacan Beklecen Görecen :))
sonunda görcem :)
Hadi bakalım Hayırlısı :))
ahaha güldüm
anladım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar