Sevgilim denize düştü, beni aldattı?

Sevgilimle sahilde yürüyorduk, birden büyük bir balık atladı sevgilim asu, ay çok şeker diyerek yaklaştı denize doğru, ayağı takılıp denize düştü ben panik halinde deli gibi bağırdım yüzme bilmiyordum. Bir an cesaret geldi atlıyayım kurtarayım dedim ama nafile yapamadım, kız gözümün önünde gidiyordu. Balık tutan bir adam gördü sevgilimi. Teknenin küreklerinden yukarı doğru çekti sevgilimi. Bir taksiyle hastaneye götürdük. Doktor kontrol ederken, balıkçı adamla birer sigara yaktık dışarda adamın ismi kenandı, karizmatik bir adamdı. İçimden kesin iş koymak için bekliyor dedim. O arada ben artık gidim geçmiş olsun dedi ve gitti adamın günahını aldım diye isyan ettim ama boşuna isyan etmemişim!

Sevgilimin odasına gittim ve çöp tenekesine gülümseyerek birşey attığını gördüm. O kahraman gittimi dedi evet dedim. Gece 2 civarıydı, uyuya kaldı. Odanın kapısını açtım sessizce, sonra çöp kovasını aldım dışarı çıktım. Elimde çöp tenekesi karıştıracak uygun bir yer aramaya başladım, koridorun sonundaki yangın tüpünün kenarına bıraktım, koridorun çöp tenekesi süsü verdim. Aklıma büyük çöp poşeti geldi, çöp poşeti aradım, buldum bir tane. Poşeti açıp içerisine döktüm bütün çöpü. İndim sahile karıştırmaya başladım. Bir kart buldum üstünde kenan yazıyordu numarası ve adresi vardı. Art niyetli olmak istemiyordum ama içim deli gibi yanıyordu. Sonra çıkış işlemlerini başlattık, aileside gelmişti, sevgilim sen artık git demişti. Ben gittim ama günlerdir telefonu meşgul çalıyor, telefonlarıma cevap vermiyordu. Takip etmeye karar verdim. Hayatımın zindan olduğu anı yaşayacaktım biraz sonra. Kenanın geldigini gördüm, sarıldılar. Kenan asuya doğru uzatmıştı dudaklarını, o da ellerini kenanın omuzlarına attı, kenanda elini belinden tutarak hafifçe aşağı doğru kalçalarına getirdi, sabit bir şekilde avuçlarının içine aldığını gördüm. İzlerken gözlerim doldu. O an mahvolduğum andı yıkıldım. Durumu arkadaşlarıma anlattım. Bir kaç şişe şarap alıp geldiler yanıma ama onu çok seviyorum unutamıyorum?
Sevgilim denize düştü, beni aldattı?