• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Gerçekten seven bir erkek mesafeleri sorun eder mi?

Gizli Üye
Gizli Üye
(36-45)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
Bu yüzden sevgili olmaz mı, ya insan aşık olduğu kişiyi unutabilir mi nolur yardım edin lütfen ben nasıl unutacağım?
Gerçekten seven bir erkek mesafeleri sorun eder mi?
Sevgili Soruları Sevgi Soruları Erkek Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• hatayli-a
    hatayli-a Takip Et
    Yoda Yaş: 46 , eic 32%
    +1 yıl

bence bahane seven bir erkek mesafeyi bahane ediyorsa demekki gercek sevgiyi bilmiyor..!

benim arkadasim almanya da yasiyor ve sevdi kiz türkiye den is yerinde izini oldu zaman hemen yanina giderdi bunu hep iki sene boyunca hep yaoti bir birini özlediklerinde ya viber den ya da skype den canli görüsülerdi düsün yilbasi 3 gün is yeri kapali diye 3 günlüne yanina uctu sonuc ne biliyormusun? bu sene evlendiler ve sevdi kizi da almanya ya getirdi..

yani demek istedim eger bir erkek mesafeyi bahane ediyorsa demekki gercekten sevmemis..

1
    8 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Aynen önceki çıktığıyla 5 yıl çıkmışlar yani o kadar üzgünüm ki anlatamam değer verdiğin insanın değiştiğini görmek gerçektende çok kötü şu anda o kadar acı çekiyorum ki bunu hiç kimse anlayamazz

Yorumla
    • hatayli-a
      hatayli-a
      +1 yıl

5 yil mi? desene verdikleri emek bosuna gitmis.. üzgünlünü anlarim tabi ki sonucta sevdigin icin o kadar sevgi veriyorsun emek veriyorsun ve ayrilinca insan ister istemez üzülür tabi.. ama ne yalan söyleyim ben o kadar yil bir bayanla cikmastim cünkü o bayanin mutlulugunu düsünürüm o kadar yil cikipta ayrilmak bana sacma geliyor..

aci cekmeni de anliyorum ve sana diye bilcem tek sey insan seni gercekten sevseydi su an parmaklarinda yüksük olurdu yani söylemek istemem ama o seni gercekten sevmedi sevse zaten sana evlenme teklifi ederdi maden onca emegin varken..

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Hayır ya sen tamamen yanlış anlamışsın bu benden önce bir kızla çıkmıştı beş yıl aradada mesafe vardı şimdik benle çıktı bir yıl ayrı kalacaktık yani kurbandada gidecektim nasipse sonra bu konuşalım istiyo sadece senin nereye gideceğin benim nereye gideceği belli olmaz diyo işte bende dedimki ona bes yılını verdin ergenkikte dedim ben 18 yasındayım oda 19 aynı sınıftaydık ben onla olan kadar saçma bir ilişki görmedm dedi beni sevmiyosun daha fazla kendini kandırma dedim insan sevdiğini yanında istiyo dedi gözden uzak olan gönüldende uzak olur dedi o yüzden mesafelerin önemi var dedi ne diyim üniversite sınavına çalışıp aynı yerleri yazabilirdikte işte böyle oldu bende engelledim sevgilim olmayan birisiyle niye konuşuyum hep böyle konuşcazmı yani ee sonuc dedim konusmasakta olur dedi.

Yorumla
    • hatayli-a
      hatayli-a
      +1 yıl

hmm anladim simdi gercektende üzücü bir durum :(

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yok be aman ne üzüleceğimm kader :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

O benim gibisini arardaa bulamaz işte hayatta neyse yorumun için teşekkürr ederimm :)

Yorumla
    • hatayli-a
      hatayli-a
      +1 yıl

yani en dogrusunu yapiyorsun bencede üzülme :)
      rica ederim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Tamam :)

Yorumla

En İyi Cevaplar

• ASİEH
    ASİEH Takip Et
    Xper 4 Yaş: 44 , eic 54%
    +1 yıl

bir bakıma engel değil bir bakıma engel benim kız arkim yanında olmamı isterdi hep ayda 1 2 sefer giderdim. ama maddi anlamda çok sorun ileriye dönük dusunuonuz ama birikim olmuyor. çok kavga oluyor. mesala ayriyiz biz şimdi aynı şehirde olsaydık coktn gönlünü almistm. ama uzak olunca gidince bide olumsuz oldumu dönmesi koyuyor adama ama yanında olsan bugunbtrip atsa yarın yine denersin

0
    0 Yorumla
  • gotikmiyimneyimm
    gotikmiyimneyimm Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29
    +1 yıl

Unutamam dersin de bir bakmışsın aklından puff uçuvermiş. Hiç anlamazsın bile ne zaman nasıl unuttum diye. İlk başlarda zor gelir acı çekersin fakat bir zaman sonra hissizleşmeye başlarsın artık düşünmezsin. Hayatına bak eğlen gez toz. Bu hayat hep böyle acılarla yürümez. Kendine iyi bak mutlu ol gül daima. Sonra farkedeceksin sende boşuboşuna kendime acı çektirdim diyeceksin değmezmiş diyeceksin. Yaptıklarına sen de güleceksin. Ne kadar aptalmışım diyeceksin. Şimdi bunları sakın dert etme ve toparlan hayat kısa. Hayatı yaşa canım 😘😉😉

0
    10 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ya ben ona güvenmiştimm bu kaç oldu hiç mi gerçekten seven birisi yok ya :(((

Yorumla
    • gotikmiyimneyimm
      gotikmiyimneyimm
      +1 yıl

Tam olarak noldu canım naptı?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ta şimdikbiz bunla aynı sınıftaydık ben lise sona geçtim kızlarla konuşan bir tip değil yılın vaşında istek atmıştım faceden kabul bile etmemişti sonra o 5 yıl cıktıgı kızda uzaktaydı on ayda bir görüşüyolardı galiba ondan ayrıldığı gün benden hoşlanmaya başlamış galiba bende ondan hoşlanıyordum ama bir kişiye bile söylemedim neyse sonra konuştuk oldu bir şekilde çıkmaya başladık sonra arada bir sorun oldu ayrıldık bir ay hiç takmadı beni o suçlu olduğu halde, başka yere taşınacaktık ben istemedim barışırız dedim sonra sordum ona konuşmaya başlayınca dedimki devam edceksek kalıcam yeterince soğumadıkmı dedi bende çektim gittim şimdikte mesafeyi sorun ediyor

Yorumla
    • gotikmiyimneyimm
      gotikmiyimneyimm
      +1 yıl

En başından hata yapmışsın ki sen daha yeni ayrılır ayrılmaz o kıızı unutmak için seninle çıkmış olabilir. Tamam hoşlantı olabilir ama sadece hoşlantıyla ilişkiler yürümez. mesafeler de engel değildir şayet birbirinizi gerçekten seviyorsanız.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ya aynen hata yaptım beni gerçekten seviyormuydu sevmiyormuydu ama arkadaşlarıda eski sevgilisine benxediğimi söylemişti sordum onada evet anımsatıyosun yalan söyleyemem dedimm ama onu sevsem niye ona benzeyen birisini arayım gider gine onla çıkardım filan dedi

Yorumla
    • gotikmiyimneyimm
      gotikmiyimneyimm
      +1 yıl

Bilemiycem canım 😕

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Aynen saolasın :)

Yorumla
    • gotikmiyimneyimm
      gotikmiyimneyimm
      +1 yıl

Takma kafana seni sevmiyo demek ki.https://m.youtube.com/watch?v=TqthpTsXPOw
      Bu da benden sana gelsin ☺☺

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yani olabilir bakalım ne diyecekk :)

Yorumla
    • superii
      superii
      +1 yıl

Ben bu soruyu soran kişiyim unuttum nu :)

Yorumla
  • Ekmek_Kuyruğu
    Ekmek_Kuyruğu Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36 , eic 59%
    +1 yıl

mesafe herkes için sorundur
    yanı başında olması varken telden netten ya da 2 hafta da bir yüzyüze görüşmek ne kadar az
    bağlanmak için bahane arayanlara uzak ilişkiler kolaydır ve bunu da " bak ben seni sevdiğim için bunca zorluğa katlanıyorum"diyerek kendi sabırsızlıklarını bastırırlar
    gözden ırak gönülden ırak
    ilk başta harika olan ilişkiniz bile zamanla yerini soğukluğa, güvensizliğe bırakacak

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bitti zaten mesafe yüzünden sevgili olmak istemiyormuş demekki sevmiyor hayaller kurmuyor benimle geleceğe dair ben aşığım galiba çok seviyorumm benimkide can değilmi gidecektimde yanına bahane bu işte

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

41

Cevap

57

Cevap

• greeneyes
    greeneyes Takip Et
    Master Yaş: 49 , eic 47%
    +1 yıl

kucuk sevgılerı bıtırır, buyuklerı korukler.. ama ınsan sevdıgını koklamak ıster dokunmak ıster.. desteklenmeli mutlaka arada bırde olsa görüşülerek...
    sorunuzun detayındakı unutabılırmı kısmına gelınce.. ınsan gun geliyor adını dahı unutuyor unutursunuz yeterkı ısteyın..

2
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ama birlikte el ele verip aşmak varken niye bu?

Yorumla
    • greeneyes
      greeneyes
      +1 yıl

dızınde takat yokmuş!!

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Aynenn amann

Yorumla
  • xArslan34
    xArslan34 Takip Et
    Bilge Yaş: 29 , eic 34%
    +1 yıl

Vallahi billahi 1800 km yol gidip sarılacağım insanlar var
    sadece arkadaş olmama rağmen
    beraber büyüdüğüm insanlar
    ki seviyorsam hiç yoktan ayda bir giderim sarılırım devamındada hep severim yanında olurum
    insanlar sevmekten sevilmekten korkar bu yüzden mesafeleri bahane eder demem o ki mesafeler engel değil daha iyidir hasret olur aşk büyür

0
    7 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bencede demekki gerçekten sevmiyormuşş

Yorumla
    • xArslan34
      xArslan34
      +1 yıl

seviyorum demek kolaydır
      sevmek zordur
      seviyorum demekle sevmek olmuyor hissettirmek göstermek lazım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Aynen bencede çok haklısınn

Yorumla
    • xArslan34
      xArslan34
      +1 yıl

Çok teşekkür ederim Matmazel :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bende gülerdimde gülecek durumum yokk

Yorumla
    • xArslan34
      xArslan34
      +1 yıl

anlıyorum desem de anlayamam ama söyle ona
      "Seviyorum " Demesin sevenlere ayıp

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Vllaha tam olarak öyle demesemde ben diyeceklerimi dedim artık mutluyumda üzülmeyede gerek yok elbet bir yerlerde vardır benim gibi birileri :) engelledim zaten boş yere zaman kaybı son yılım benim önümde önemli bir sınavım var nede olsa :)

Yorumla
  • nutella_şoko
    nutella_şoko Takip Et
    Xper 4 Yaş: 40 , eic 38%
    +1 yıl

Zamanında aşk acısı çekerken benimde uzak sevgilim vardı.. Birbirimize derdik "mesafeler aşkla ölçülmez" diye.. Ama gel gelelim öyle olmuyo.. Mesafeler sorun oluyor.. Hatta atalarımızda demiş "Gözden uzak olan gönülden de uzak olur" diye.. Hatta daha açayım, seni görmediği her zaman başka birini gördüğünde gönlü ona kayar.

0
    15 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ya oda onu dedi ama seven nasıl konuşmamayı göze alır sevgili olmak istemiyor korkuyorum diyor ama benimlede konuşuyor ben çıkmadığım birisiyle niye konuşuyumki?

Yorumla
    • nutella_şoko
      nutella_şoko
      +1 yıl

Çıkmadığım birisi senin arkadaşın olur, seninki plantonik aşk. Karşılıksız yardım edeceğin bir arkadaş. Yaşın ya da hedefin nedir bilmem ama sakın ha onun üzerine planlar yapıp hedefinden sapma derim... Zaten yolunuz kesişiyorsa kesişir...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Aynen çok saol... çok üzgünüm

Yorumla
    • nutella_şoko
      nutella_şoko
      +1 yıl

Üzülme, bu sana bir hayat dersi olur, keyfine bak, onunla konuşurken mutlu olmaya devam et, sıkıldığı ya da takıldığı konularda ona yardımcı ol. Sevgili olamasanız ya da öpüp koklaşamasanız bile o size mutluluk verir..

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evet bu konuda çok haklısın ama bu böyle nereye kadar gidecekki madem birlikte olmayacaksak çok üzülüyorum ben

Yorumla
    • nutella_şoko
      nutella_şoko
      +1 yıl

Yolunuz kesişir bir yerde illaki ya da inceldiği yerden kopar. Hayattan zevk almaya bak, acıyla, korkuyla nereye kadar yaşayacaksın ki?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ta zaten kurbanda gidecektim boşver demekki bahane arıyormuş sıkılmış işte arabası bile var yani bitirdim bende konuşmayı yani şu anda engelledimde

Yorumla
    • nutella_şoko
      nutella_şoko
      +1 yıl

E sen vaz geçtin :D

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

E çocuk sevgili olmak istemiyor hep beni üzüyor konuştuğu şey öpmek sarılmak hayallere gelince yok, öyle bir niyetinin olmadığını söylüyor ama bilemeyiz yani kötü bir niyetininn amaa şimdiye kadar uğraştığım vazgeçmediğim hata

Yorumla
    • nutella_şoko
      nutella_şoko
      +1 yıl

Sen bu arkadaşla hiç yüzyüze görüştün mü?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

yani bu sene aynı sınıftaydık ama şimdik ben başka şehirde okuycam işte bir yıl

Yorumla
    • nutella_şoko
      nutella_şoko
      +1 yıl

Bence bu ayrılık onun seni görememesi ilişkinizdeki anlaşmazlığı ortaya çıkarmış durumda. Sen sevgili durumundan arkadaşlık moduna geçebilirsin. O zaten kafasında öyle birşey düşünmemiş hiç. Sana yaptığı çoğu latifenin tek sebebide seni kırmak istememesi gibi... Sen boşver takma kafana. Sevilecek insanda çok nefret edilecekte :D Bak Natalie Dormer'e ne kadar sevilesi bir gülücüğü var...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

o kım yani sevmemişmi diyorsun :) Yani başta sevmişti aşıktıda hatta ama artık neyse ne bir önemi de yok yani :)

Yorumla
    • nutella_şoko
      nutella_şoko
      +1 yıl

Keyfine bak diyorum yani :D Keyif senin keyfin daha gençsin kariyer yapıcaksın, tanışacağın çook insan olucak. İş hayatına başla o zaman anlarsın. Sana tavsiye hayatını dolu dolu yaşamaya bak...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Aynen kim bilir kimler çıkacak daha karşıma üniversitede filan ya da iş hayatımda yani çalışırsamm ohoooo :D

Yorumla
  • Johnboy
    Johnboy Takip Et
    Xper 4 Yaş: 42 , eic 42%
    +1 yıl

Mesafeler bir erkek için daha yıpratıcı olabilir. Zira erkek dokunmak ister , öpmek ister , tatmak ister... kısacası erkekler ile kızların beklentileri farklılık gösterebilir. Bu yüzden mesafeler sorun yaratabilir. Herzamans evişebileceği birine aşık olabilme fırsatı varken neden uzaktakine bağlansın ki erkek? Siz de lütfen sizedaha yakın bir çevredeki kişilereşans vermeye başlayın işe yarayacaktır.

0
    0 Yorumla
  • -Arya-
    -Arya- Takip Et
    Guru Yaş: 33
    +1 yıl

Mesafeler fazla yıpratıyor..

Özlem ufak sorunları dağ yapmamıza neden oluyor.
    İnsan sevdigine dokunmak, opmek, koklamak, kemiklerini kırarcasına sarılmak istiyor..
    Mesafeler buna engel oldugu için o ilişki uzun surmuyor..
    Zamanla unutulmayacak bişey yok..

0
    0 Yorumla
  • mehmetcetiin09
    mehmetcetiin09 Takip Et
    Master Yaş: 33
    +1 yıl

SEVGI DILDE değil kalpte olmalı... mesafe engel olamaz aşka..

4
    0 Yorumla
  • festinalente
    festinalente Takip Et
    Xper 3 Yaş: 32 , eic 41%
    +1 yıl

Mesafe sadece iki kalp arasında olur yollar kmler seven için dert değildir ama kalbi uzaklaşmşsa işte asıl mesafe :(

0
    0 Yorumla
  • Kahveicelimaga
    Kahveicelimaga Takip Et
    Xper 4 Yaş: 29 , eic 35%
    +1 yıl

Sevgilim uzağa giderse tabiki sorun etmem ama sanaldan tanısıpta uzaktan biriyle sevgili olmam. Sorun.

0
    0 Yorumla
  • godlessturtle
    godlessturtle Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31
    +1 yıl

Etmez. Gözden ırak olan gönüldende ırak olur diyenler şerefsiz karaktersizdir. Kalp mesafe tanımaz, bir fotoğraf bile mutluluktan öldürebilir seven adamı.

2
    2 Yorumla
    • Bilal_Altintas
      Bilal_Altintas
      +1 yıl

Foto konusunda haklsin basima geldi çünkü 😊

Yorumla
    • Melliyz
      Melliyz
      +1 yıl

Aşırı haklısın. Fotoğrafına bakıp öpmek ne güzel duygu fakat acı veriyor. Ben ona neler söyledim ki taşa söylesem erirdi. Hiç sevmiyor beni. Hem de hiç...

Yorumla
  • emsalsis
    emsalsis Takip Et
    Xper 4 Yaş: 35
    +1 yıl

Bir an gelip de küllenince
    Yüreklerimiz dinlenince
    Başka sevgilerde teselli bulunca
    İşte siz o gün düşüneceksiniz ;)

uzaktanda sevilir niye sevilmesin ama bir geçmişin olması lazım...

2
    2 Yorumla
    • mesmerize
      mesmerize
      +1 yıl

Çok güzel cevap +++++

Yorumla
    • emsalsis
      emsalsis
      +1 yıl

mersi madammm ;)

Yorumla
  • NişleyonAyarkadaş
    NişleyonAyarkadaş Takip Et
    Xper 2 Yaş: 49
    +1 yıl

Atalarımız, gözden ırak olan gönülden de ırak olur. Demiş. Boşa söylenmemiş bu söz. Bir zaman sonra sorun edebilir.

0
    7 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Oda aynısını dedi ta en başındann

Yorumla
    • NişleyonAyarkadaş
      NişleyonAyarkadaş
      +1 yıl

Anladım. Seninle ilgilenenleri değerlendir bence.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yok benim kimseyle işim olmaz kafamı yerden kaldıran bir insan bile değilim ben

Yorumla
    • NişleyonAyarkadaş
      NişleyonAyarkadaş
      +1 yıl

Anladım. Ne yapmayı düşünüyorsun böyle bir durumda?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bilmiyorum şimdik mesajlaşıyoruz saydrdm bir sürü birazdan ben sana mesaj atcam dedim dedide ne atacak ki gine aynı şeyler

Yorumla
    • NişleyonAyarkadaş
      NişleyonAyarkadaş
      +1 yıl

Bakalım ne yazacak. Yazdıklarını söyle bana. Sana yardımcı olmaya çalışırım.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Tamam mesaj atta ekran resimi atıyım hatta

Yorumla
  • giovannim
    giovannim Takip Et
    Guru Yaş: 37 , eic 44%
    +1 yıl

mesafe kötüdür özlüyor mu unutuyor mu? bilemezsin..
    demiş şair..

1
    0 Yorumla
  • kripton94
    kripton94 Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 39%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 831 cevap paylaştı.

Sevmek değildir mesele o mesafe ile sevgi yürütebilmektir buda sevse bile yapamayan insanlar vardır

0
    0 Yorumla
  • YanlizAlim
    YanlizAlim Takip Et
    Xper 5 Yaş: 37
    +1 yıl

Seven erkek icin mesafeler önemsizdir ^^
    Cünkü mesafeler sadece birer sayidir önemli olan kalplerin birligi ^^

1
    0 Yorumla
  • sickofwasting
    sickofwasting Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35 , eic 37%
    +1 yıl

etmez.
    sevişi gökyüzü olanın mesafelerle işi olmaz.

0
    0 Yorumla
  • ein_glückspilz
    ein_glückspilz Takip Et
    Xper 5 Yaş: 42
    +1 yıl

Ben etmem bir şekilde sabırlı olurum karşılıklı fedakarlık ile bir orta yol bulunur mesafeli aşklar zor ne diim allah sabır versin

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Artık öyle bir ilişkim yok benimm de gerçi tabi olmadıda zaten yorum yaptığın için tşkk ederim :))))

Yorumla
    • ein_glückspilz
      ein_glückspilz
      +1 yıl

Rica

Yorumla
  • A35k35
    A35k35 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 32
    +1 yıl

Eder tabi seviyorsa istemez ondan uzağa gitmeni dayanamaz ben mesela kalbim kaldırmaz sen unutmak için hiç bişey yapmican beklicen ;)

0
    9 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Artık bitti bekliycek bir şey yok bir yılı sorun etti eski çıktığı kıza beş yılını vermiş uzak mesafeden bana bir yılı hor gördü inandım güvendm beni bırakma sende gitme dedi bırakmam gitmem dedim benden önce o gitti yaşadığım şehiri terkettim şimdikte böyle oldu konuşmayadabiliriz diyo seven her şeyi aşar aglıyorum su anda cok kötüyüm

Yorumla
    • A35k35
      A35k35
      +1 yıl

Sakın ol demek kolay tabi diyorum ama bak donsen bile eskisi gibi olmucak herseyi demiş sen şu an gelse atlarsin boynuna ama faydası yok artık kalbin kaldırmaz o yüzden önüne bak ağla mafol ama kendini topla bende sorun var ama iste sadece beklemek lazım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

ya zaten konuşuyoruz ama sevgili olmaktan korkuyorum seneye sen nereye gitcen ben nereye gitcem diyor insan derki çalışırım aynı yeri tercih edelim filan der amannn

Yorumla
    • A35k35
      A35k35
      +1 yıl

:) bitti diyon aynı yere gitmeyi hedefliyon o teklif ederse konusursunuz sen üretme birqk o yapsın

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

O yapmaz yani üretniyor bende artık bitiriyorum

Yorumla
    • A35k35
      A35k35
      +1 yıl

Lafta bitirebiliyorsan bitir bakalim başarırsin ins

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ya yapacak başka bir şey yokki geceyi gündüz etmekten çok yoruldum ben artık

Yorumla
    • A35k35
      A35k35
      +1 yıl

Bende aynı yim yazdığıma bakma ins toparlarsin ama kolay sevilmiyo ve kolay doğru insan bulunmuyor çok hatalı olan oluyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Aynen bide çok iyi biri bide aşk olunca

Yorumla
  • Bayanpolyana
    Bayanpolyana Takip Et
    Xper 4 Yaş: 29
    +1 yıl

Tabikii de etmez sevmeyen insanların bahanesidir mesafeler.

1
    0 Yorumla
  • capkin_kuru_fasulye
    capkin_kuru_fasulye Takip Et
    Master Yaş: 44
    +1 yıl

etmez de
    uzaktan kumanda bile 8 metreden sonra çekmez!

2
    0 Yorumla
  • unbelievable123
    unbelievable123 Takip Et
    Yoda Yaş: 30
    +1 yıl

Mesafe seven insan için sorun olmaz ama şöyle bir şey var ki mesafe bıçok şeyi yaşamaya engeldir fırsat buldukça buluşup kaliteli zaman gecirin

0
    0 Yorumla
  • OrdekliKravat
    OrdekliKravat Takip Et
    Yoda Yaş: 29
    +1 yıl

Seven insan bunu dert etmez bence, önemli olan mesafeler diğil, tamam dokunamıyosun ama en azından hisleri sana yeter.

0
    0 Yorumla
  • hexeley
    hexeley Takip Et
    Yoda Yaş: 34
    +1 yıl

Aşık olduğun kişiyi unutursun. Gerçekten seven mesafeyi sorun etmez ama mesafeler sorun olur.

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Biraz çelişkili olmuş ama artık bitti zaten teşekkür ederim yorumun için :)

Yorumla
  • crisxis
    crisxis Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33
    +1 yıl

Araya mesafe girince neler ulutuluyo unutmak hamur isi gibi birsey un. ufak etmez gerekiyomus sonra bir bir ucuyormus aklindan sendede ole olucak

0
    7 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Unutmam çok zor ben ilk defa birine aşık oldum insan hayatında bir kez aşık olmazmı? :(

Yorumla
    • crisxis
      crisxis
      +1 yıl

Olmaz insan. karar vererek asik olmaz cunki sende olmussun. tamam fakat unutulmaz. deniler neler unutuldu bu hayatta neler geldi gecti oda unutulur sadece arkadaslarinla vakit gecir cok iyi gelicek guzrn bana

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

hiç arkadaşım yok

Yorumla
    • crisxis
      crisxis
      +1 yıl

Mesaj. at bana. sohbet edelim. dicem. burdaki. kizlarda bir algi var normal konusulmuyo sanki yuzde 99 u yanlis anliyo o yuzden. bosver diyim ama unutulur yani kendini sartlandirma

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

yok at sen nolacak

Yorumla
    • crisxis
      crisxis
      +1 yıl

Gizli kullanicisin atamiyorum. hem. benim xper puani yetmiyor simdilik mesaj atmaya

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ha pardon ya kafamı kaldı dur bekle

Yorumla
  • Bilal_Altintas
    Bilal_Altintas Takip Et
    Yoda Yaş: 43
    +1 yıl

Hayir. Gercekten seven erkek ceseritini sevigisinden sevgilisinden alir. Alamazsa o zaman mesefeler bahane olur

0
    0 Yorumla
  • Suleeyyy
    Suleeyyy Takip Et
    Xper 2 Yaş: 29
    +1 yıl

Mesafe cogu zaman engeldir zaten napiyo nediyo nerden blceksin unutmaya gelincede onu kendin bilebilirsin ne derecede sevdigini bilemem

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

seven hiç haltı sorun etmez;sevmeyenin ota boka bahanesi vardır

1
    0 Yorumla
  • buhranlıı
    buhranlıı Takip Et
    Guru Yaş: 34
    +1 yıl

Etmez ama sevginin de bazen mantık önüne geçebiliyor.

0
    0 Yorumla
  • bilgylc
    bilgylc Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30
    +1 yıl

Gerçekten seven birisi asla mesafeleri sorun edemez

0
    0 Yorumla
  • PointGuard
    PointGuard Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29
    +1 yıl

Etmez demeyin be :( Sevgilim benden 8 saatlik uzağa taşındı :(

0
    0 Yorumla
  • ares_
    ares_ Takip Et
    Yoda Yaş: 44
    +1 yıl

aşkın mesafesimi olur. nerde olursan ol ol o sana senden yakındadır.

0
    0 Yorumla
  • Melliyz
    Melliyz Takip Et
    Xper 4 Yaş: 24
    +1 yıl

Görmüyor musun meşhur yaşanmış aşk hikayelerini... Demek ki mümkün. Gerçekten sevmiş olsaydı senin için ağlardı, göğüsü sıkışırdı. Mesafeler, dağlar bayırlar bahane eheeyyy...

0
    0 Yorumla
  • Bojinov_o
    Bojinov_o Takip Et
    Master Yaş: 31
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 313 cevap paylaştı.

mesafe araya soğukluk getirir
    her iki tarafta bunu sorun edebilir..

0
    0 Yorumla
  • Kaan357
    Kaan357 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29
    +1 yıl

Etmez kesinlikle gerçekten seven, aşık olan erkek kızı senelerce bekleyebilir

0
    0 Yorumla
  • UchihaNero
    UchihaNero Takip Et
    Xper 7 Yaş: 30
    +1 yıl

aslında etmez fakat kıskançsa büyük sorunlar yaşarsınız

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Mesafeler aşka engel çünkü ilerde çok kavga edeceksiniz kndmdn biliyorum

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bitti yani zaten ayrıldıktan sonra hiç başlamaıştıkki sadece konuşuyorduk yani merak etme edemeyizz etmezdimde devam etsekk

Yorumla
  • nukcos
    nukcos Takip Et
    Bilge Yaş: 34
    +1 yıl

Şahsen ben sorun etmem yani gerçekten seversem karsta bile olsa sevdiğim kişi giderim ;)

0
    0 Yorumla
  • EnollChignonp
    EnollChignonp Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33
    +1 yıl

Biz engel etmiyoruz da ne oluyor karşı tarafta yaprak bile kımıldamıyor

0
    0 Yorumla
  • GodLike
    GodLike Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32
    +1 yıl

Mesafelerin olduğu bir ilişki ölmeye mahkumdur

Deneyimler ile sabittir

0
    0 Yorumla
  • kayra10
    kayra10 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 36
    +1 yıl

asla seven erkek dağları deler yinede mesafe tanımaz.

0
    0 Yorumla
  • triquentliy
    triquentliy Takip Et
    Xper 4 Yaş: 30 , eic 60%
    +1 yıl

Eğer seven biriyse etmez be

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bencede değilmi aman boşver ya değmezmiş işte aptal kafama tükütüyümm

Yorumla
  • Nonethelessh
    Nonethelessh Takip Et
    Guru Yaş: 43
    +1 yıl

Net bir şey var ki mesafeler varsa ilişki olmaz...

0
    9 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Aşıksan? bir yıl bekleyemezmisin?

Yorumla
    • Nonethelessh
      Nonethelessh
      +1 yıl

Hayır, bekleyemem...
      Beklemek nedir, neye benzer, nasıl yorar, nasıl yıkar ve mahveder çok iyi biliyorum; diyeceğim o ki mesafe varsa aşk yoktur...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yaşamışsın belliki

Yorumla
    • Nonethelessh
      Nonethelessh
      +1 yıl

Tavsiyem sizin yaşamamanız...
      Ya o mesafelerin biteceği kesin olmalı ya da bu ilişki bitmelidir...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yani onada hak veriyorum sonuçta beş yıl biriyle çıktı tam bizimki çok iyi gidiyor derken herşey tersine döndü bizim aramızada mesafe girdi ya zaten gitcem senete haziran temmuzda oradayım nasipse inş

Yorumla
    • Nonethelessh
      Nonethelessh
      +1 yıl

Size ne desem ikna edemem...
      Yaşayın görün, umarım kötü bir şeyler olmaz...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bundan kötüsü ne olabilir ki büyük ihtimalle de bir daha görüşmeyiz teşekkür ederim canm...

Yorumla
    • Nonethelessh
      Nonethelessh
      +1 yıl

Saymak isterdim ama neyse...
      Yolunuz açık olsun...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Saolasın :))

Yorumla
  • nazgulddn
    nazgulddn Takip Et
    +1 yıl

Edebilir uzaktan ne kadar devam eder ki?

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

bir yıl çokmuu zaten son yılımız üniversiteye hazırlanıcaz aynı yeri tercih ederdik çokmu zor ben inandım ama o hayalini kurup istemiyor bile, beş yık uzaktan birisiyle çıkmıştı ona nasıl bu kadar yılını verebildiki...

Yorumla
    • nazgulddn
      nazgulddn
      +1 yıl

İnan bilemiyorum o zaman canım belki de bahane ediyordur bu durumu

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Aynen hayırlısı dilerim Allahtan ne yaşattıysa onu yaşasınn.

Yorumla
  • khaleesi91
    khaleesi91 Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 35%
    +1 yıl

Asla mesafeler sorun edilmez

0
    0 Yorumla
  • kopukucurtma5
    kopukucurtma5 Takip Et
    Guru Yaş: 111
    +1 yıl

anormal bir durum degil edebilir.

0
    9 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Seven Etmez nasıl vazgeçebilirki?

Yorumla
    • kopukucurtma5
      kopukucurtma5
      +1 yıl

yoruldugu icin olabilir.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

O değilde ben çok yoruldum o bir şeyi takan birisi değildir sevmiyormuş artık demekki yani sevdi aşık oldu bitti bu kadar yani çok rahattır neysee amann boşverr teşekkür ederimm :)

Yorumla
    • kopukucurtma5
      kopukucurtma5
      +1 yıl

olabilir tabi. rica ederim.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

öyle zatenn tamamm :)))

Yorumla
    • TheDudeAbides
      TheDudeAbides
      +1 yıl

rahibeye bak sen yaralara merhem olmaya baslamis

Yorumla
    • kopukucurtma5
      kopukucurtma5
      +1 yıl

@TheDudeAbides ilk defa nickini etiketledim taro ne hissediyosun? hhfhjkgh.

Yorumla
    • TheDudeAbides
      TheDudeAbides
      +1 yıl

ohh may gadnis. cok heyecanli bir duygu djalvlahflhal

Yorumla
    • kopukucurtma5
      kopukucurtma5
      +1 yıl

@TheDudeAbides arkandayiz oanpa !1!!1

Yorumla
  • Miraslan
    Miraslan Takip Et
    Xper 6 Yaş: 44
    +1 yıl

Eder... telefonla sarılıp uyunmuyor sonuçta

0
    0 Yorumla
  • KurabiYe
    KurabiYe Takip Et
    Master Yaş: 36
    +1 yıl

Gerçek sevende bahane olmaz

0
    0 Yorumla
  • mode007
    mode007 Takip Et
    Guru Yaş: 33
    +1 yıl

gönül gördüğünü sevmez sevdiğini görür

1
    0 Yorumla
  • epica46
    epica46 Takip Et
    Yoda Yaş: 31
    +1 yıl

Etmez tabiii öyle birisi varsa

0
    0 Yorumla
  • mMaxcodeRİMm
    mMaxcodeRİMm Takip Et
    Master Yaş: 32
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.

YÜREĞİNE yakınsa MESAFE yoktur.

0
    0 Yorumla
  • melis_1101
    melis_1101 Takip Et
    +1 yıl

Sorun edebilir ama bırakmaz

0
    0 Yorumla
  • PurpleQueenn
    PurpleQueenn Takip Et
    +1 yıl

Etmez, unutmaz yasadim biliyorumm

0
    0 Yorumla
  • Yildizlarimm
    Yildizlarimm Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31
    +1 yıl

Sadece aşktır, uzaklığı yakın eden..💕

1
    0 Yorumla
  • hesapgünü
    hesapgünü Takip Et
    Yoda Yaş: 29
    +1 yıl

etmez bence mutlaka gelirde

0
    0 Yorumla
  • brbads
    brbads Takip Et
    +1 yıl

edebilir zor bir olay.

0
    0 Yorumla
  • bayramvan
    bayramvan Takip Et
    Guru Yaş: 53
    +1 yıl

mesafeler gönülden seveni etkilemez

2
    0 Yorumla
  • Küçükkhanım
    Küçükkhanım Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32
    +1 yıl

Eder; erkek bu herşeye bir bahanesi vardır yani

0
    0 Yorumla
  • Tarantulaa
    Tarantulaa Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32
    +1 yıl

kesinlikle etmez erkek adam etmemeli

0
    0 Yorumla
  • melekkk00
    melekkk00 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31
    +1 yıl

Eder , erkek beklemez

0
    0 Yorumla
  • eşsizadam32
    eşsizadam32 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 43
    +1 yıl

etmez ama kızlar ediyorr:)

0
    0 Yorumla
  • igrencapacheçikoo
    igrencapacheçikoo Takip Et
    Master Yaş: 38
    +1 yıl

etmez kendimden biliyorum

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (38)
Devamını Gör(83)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Gerçekten seven bir erkek mesafeleri sorun eder mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Sizce Uzak mesafe ilişkisi yürür mü? bir erkek uzak mesafe ilişkisi yaşıyorsa gerçekten seviyor... 2 cevap verildi
Uzak mesafe ilişkisinde ilgisiz erkek çekilir mi? 13 cevap verildi
Uzak mesafe ilişkisinde yanına çağıran erkek seviyor mudur? 92 cevap verildi
Bir erkek uzak mesafe ilişkisi yasasa yine de başkasına bakar mı? 7 cevap verildi
Hoşlanan bir erkek uzak mesafeli davranır mı? 13 cevap verildi
Bir erkek sevmezse eğer uzak mesafe ilişkisi yürütebilir mi? 5 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Kızlar neden olgun erkeklerden hoşlanır, bu durum normal mi?
  • Bugünün küçük mutluluğu: çilekli dondurma, sizin ki ne?
  • Mesajlara bakmayan erkekten sevgili olur mu, ilişki yürür mü?
  • Kendinde en çok beğendiğin şey nedir?
  • Kadınların göğüs dışında fiziksel olarak en dikkat çeken bölgesi nedir?
  • Aşkı kalıcı yapan şeyin tutku mu, yoksa arkadaşlık mı olduğuna inanıyor sunuz?
  • Birinin değişmesini beklemek sevgi midir, yoksa kendini kandırmak mı?
  • Birinden hoşlandığınız zaman ona nasıl hissettiriyorsunuz, bu konuda başarılı mısınız?
  • İlişkilerde erkekler görmek, kadınlar da duymak mı ister?
  • Ayrıldıktan sonra karşı cinsi unutmanız ortalama ne kadar sürüyor?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨