Bu yüzden sevgili olmaz mı, ya insan aşık olduğu kişiyi unutabilir mi nolur yardım edin lütfen ben nasıl unutacağım?
Cevabın nedir?
bence bahane seven bir erkek mesafeyi bahane ediyorsa demekki gercek sevgiyi bilmiyor..!
benim arkadasim almanya da yasiyor ve sevdi kiz türkiye den is yerinde izini oldu zaman hemen yanina giderdi bunu hep iki sene boyunca hep yaoti bir birini özlediklerinde ya viber den ya da skype den canli görüsülerdi düsün yilbasi 3 gün is yeri kapali diye 3 günlüne yanina uctu sonuc ne biliyormusun? bu sene evlendiler ve sevdi kizi da almanya ya getirdi..
yani demek istedim eger bir erkek mesafeyi bahane ediyorsa demekki gercekten sevmemis..18 Yorumla
Soran+1 yılAynen önceki çıktığıyla 5 yıl çıkmışlar yani o kadar üzgünüm ki anlatamam değer verdiğin insanın değiştiğini görmek gerçektende çok kötü şu anda o kadar acı çekiyorum ki bunu hiç kimse anlayamazz
- +1 yıl
5 yil mi? desene verdikleri emek bosuna gitmis.. üzgünlünü anlarim tabi ki sonucta sevdigin icin o kadar sevgi veriyorsun emek veriyorsun ve ayrilinca insan ister istemez üzülür tabi.. ama ne yalan söyleyim ben o kadar yil bir bayanla cikmastim cünkü o bayanin mutlulugunu düsünürüm o kadar yil cikipta ayrilmak bana sacma geliyor..
aci cekmeni de anliyorum ve sana diye bilcem tek sey insan seni gercekten sevseydi su an parmaklarinda yüksük olurdu yani söylemek istemem ama o seni gercekten sevmedi sevse zaten sana evlenme teklifi ederdi maden onca emegin varken..
Soran+1 yılHayır ya sen tamamen yanlış anlamışsın bu benden önce bir kızla çıkmıştı beş yıl aradada mesafe vardı şimdik benle çıktı bir yıl ayrı kalacaktık yani kurbandada gidecektim nasipse sonra bu konuşalım istiyo sadece senin nereye gideceğin benim nereye gideceği belli olmaz diyo işte bende dedimki ona bes yılını verdin ergenkikte dedim ben 18 yasındayım oda 19 aynı sınıftaydık ben onla olan kadar saçma bir ilişki görmedm dedi beni sevmiyosun daha fazla kendini kandırma dedim insan sevdiğini yanında istiyo dedi gözden uzak olan gönüldende uzak olur dedi o yüzden mesafelerin önemi var dedi ne diyim üniversite sınavına çalışıp aynı yerleri yazabilirdikte işte böyle oldu bende engelledim sevgilim olmayan birisiyle niye konuşuyum hep böyle konuşcazmı yani ee sonuc dedim konusmasakta olur dedi.
Soran+1 yılYok be aman ne üzüleceğimm kader :)
Soran+1 yılO benim gibisini arardaa bulamaz işte hayatta neyse yorumun için teşekkürr ederimm :)
Soran+1 yılTamam :)
En İyi Cevaplar
bir bakıma engel değil bir bakıma engel benim kız arkim yanında olmamı isterdi hep ayda 1 2 sefer giderdim. ama maddi anlamda çok sorun ileriye dönük dusunuonuz ama birikim olmuyor. çok kavga oluyor. mesala ayriyiz biz şimdi aynı şehirde olsaydık coktn gönlünü almistm. ama uzak olunca gidince bide olumsuz oldumu dönmesi koyuyor adama ama yanında olsan bugunbtrip atsa yarın yine denersin
00 Yorumla
+1 yılUnutamam dersin de bir bakmışsın aklından puff uçuvermiş. Hiç anlamazsın bile ne zaman nasıl unuttum diye. İlk başlarda zor gelir acı çekersin fakat bir zaman sonra hissizleşmeye başlarsın artık düşünmezsin. Hayatına bak eğlen gez toz. Bu hayat hep böyle acılarla yürümez. Kendine iyi bak mutlu ol gül daima. Sonra farkedeceksin sende boşuboşuna kendime acı çektirdim diyeceksin değmezmiş diyeceksin. Yaptıklarına sen de güleceksin. Ne kadar aptalmışım diyeceksin. Şimdi bunları sakın dert etme ve toparlan hayat kısa. Hayatı yaşa canım 😘😉😉
010 Yorumla
Soran+1 yılYa ben ona güvenmiştimm bu kaç oldu hiç mi gerçekten seven birisi yok ya :(((
- +1 yıl
Tam olarak noldu canım naptı?
Soran+1 yılTa şimdikbiz bunla aynı sınıftaydık ben lise sona geçtim kızlarla konuşan bir tip değil yılın vaşında istek atmıştım faceden kabul bile etmemişti sonra o 5 yıl cıktıgı kızda uzaktaydı on ayda bir görüşüyolardı galiba ondan ayrıldığı gün benden hoşlanmaya başlamış galiba bende ondan hoşlanıyordum ama bir kişiye bile söylemedim neyse sonra konuştuk oldu bir şekilde çıkmaya başladık sonra arada bir sorun oldu ayrıldık bir ay hiç takmadı beni o suçlu olduğu halde, başka yere taşınacaktık ben istemedim barışırız dedim sonra sordum ona konuşmaya başlayınca dedimki devam edceksek kalıcam yeterince soğumadıkmı dedi bende çektim gittim şimdikte mesafeyi sorun ediyor
- +1 yıl
En başından hata yapmışsın ki sen daha yeni ayrılır ayrılmaz o kıızı unutmak için seninle çıkmış olabilir. Tamam hoşlantı olabilir ama sadece hoşlantıyla ilişkiler yürümez. mesafeler de engel değildir şayet birbirinizi gerçekten seviyorsanız.
Soran+1 yılYa aynen hata yaptım beni gerçekten seviyormuydu sevmiyormuydu ama arkadaşlarıda eski sevgilisine benxediğimi söylemişti sordum onada evet anımsatıyosun yalan söyleyemem dedimm ama onu sevsem niye ona benzeyen birisini arayım gider gine onla çıkardım filan dedi
- +1 yıl
Bilemiycem canım 😕
Soran+1 yılAynen saolasın :)
- +1 yıl
Takma kafana seni sevmiyo demek ki.https://m.youtube.com/watch?v=TqthpTsXPOw
Bu da benden sana gelsin ☺☺
Soran+1 yılYani olabilir bakalım ne diyecekk :)
+1 yılmesafe herkes için sorundur
yanı başında olması varken telden netten ya da 2 hafta da bir yüzyüze görüşmek ne kadar az
bağlanmak için bahane arayanlara uzak ilişkiler kolaydır ve bunu da " bak ben seni sevdiğim için bunca zorluğa katlanıyorum"diyerek kendi sabırsızlıklarını bastırırlar
gözden ırak gönülden ırak
ilk başta harika olan ilişkiniz bile zamanla yerini soğukluğa, güvensizliğe bırakacak11 Yorumla
Soran+1 yılBitti zaten mesafe yüzünden sevgili olmak istemiyormuş demekki sevmiyor hayaller kurmuyor benimle geleceğe dair ben aşığım galiba çok seviyorumm benimkide can değilmi gidecektimde yanına bahane bu işte
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
41
Cevap
57Cevap
kucuk sevgılerı bıtırır, buyuklerı korukler.. ama ınsan sevdıgını koklamak ıster dokunmak ıster.. desteklenmeli mutlaka arada bırde olsa görüşülerek...
sorunuzun detayındakı unutabılırmı kısmına gelınce.. ınsan gun geliyor adını dahı unutuyor unutursunuz yeterkı ısteyın..23 Yorumla
Soran+1 yılAma birlikte el ele verip aşmak varken niye bu?
Soran+1 yılAynenn amann
Vallahi billahi 1800 km yol gidip sarılacağım insanlar var
sadece arkadaş olmama rağmen
beraber büyüdüğüm insanlar
ki seviyorsam hiç yoktan ayda bir giderim sarılırım devamındada hep severim yanında olurum
insanlar sevmekten sevilmekten korkar bu yüzden mesafeleri bahane eder demem o ki mesafeler engel değil daha iyidir hasret olur aşk büyür07 Yorumla
Soran+1 yılBencede demekki gerçekten sevmiyormuşş
Soran+1 yılAynen bencede çok haklısınn
Soran+1 yılBende gülerdimde gülecek durumum yokk
Soran+1 yılVllaha tam olarak öyle demesemde ben diyeceklerimi dedim artık mutluyumda üzülmeyede gerek yok elbet bir yerlerde vardır benim gibi birileri :) engelledim zaten boş yere zaman kaybı son yılım benim önümde önemli bir sınavım var nede olsa :)
+1 yılZamanında aşk acısı çekerken benimde uzak sevgilim vardı.. Birbirimize derdik "mesafeler aşkla ölçülmez" diye.. Ama gel gelelim öyle olmuyo.. Mesafeler sorun oluyor.. Hatta atalarımızda demiş "Gözden uzak olan gönülden de uzak olur" diye.. Hatta daha açayım, seni görmediği her zaman başka birini gördüğünde gönlü ona kayar.
015 Yorumla
Soran+1 yılYa oda onu dedi ama seven nasıl konuşmamayı göze alır sevgili olmak istemiyor korkuyorum diyor ama benimlede konuşuyor ben çıkmadığım birisiyle niye konuşuyumki?
- +1 yıl
Çıkmadığım birisi senin arkadaşın olur, seninki plantonik aşk. Karşılıksız yardım edeceğin bir arkadaş. Yaşın ya da hedefin nedir bilmem ama sakın ha onun üzerine planlar yapıp hedefinden sapma derim... Zaten yolunuz kesişiyorsa kesişir...
Soran+1 yılAynen çok saol... çok üzgünüm
- +1 yıl
Üzülme, bu sana bir hayat dersi olur, keyfine bak, onunla konuşurken mutlu olmaya devam et, sıkıldığı ya da takıldığı konularda ona yardımcı ol. Sevgili olamasanız ya da öpüp koklaşamasanız bile o size mutluluk verir..
Soran+1 yılEvet bu konuda çok haklısın ama bu böyle nereye kadar gidecekki madem birlikte olmayacaksak çok üzülüyorum ben
- +1 yıl
Yolunuz kesişir bir yerde illaki ya da inceldiği yerden kopar. Hayattan zevk almaya bak, acıyla, korkuyla nereye kadar yaşayacaksın ki?
Soran+1 yılTa zaten kurbanda gidecektim boşver demekki bahane arıyormuş sıkılmış işte arabası bile var yani bitirdim bende konuşmayı yani şu anda engelledimde
- +1 yıl
E sen vaz geçtin :D
Soran+1 yılE çocuk sevgili olmak istemiyor hep beni üzüyor konuştuğu şey öpmek sarılmak hayallere gelince yok, öyle bir niyetinin olmadığını söylüyor ama bilemeyiz yani kötü bir niyetininn amaa şimdiye kadar uğraştığım vazgeçmediğim hata
- +1 yıl
Sen bu arkadaşla hiç yüzyüze görüştün mü?
Soran+1 yılyani bu sene aynı sınıftaydık ama şimdik ben başka şehirde okuycam işte bir yıl
- +1 yıl
Bence bu ayrılık onun seni görememesi ilişkinizdeki anlaşmazlığı ortaya çıkarmış durumda. Sen sevgili durumundan arkadaşlık moduna geçebilirsin. O zaten kafasında öyle birşey düşünmemiş hiç. Sana yaptığı çoğu latifenin tek sebebide seni kırmak istememesi gibi... Sen boşver takma kafana. Sevilecek insanda çok nefret edilecekte :D Bak Natalie Dormer'e ne kadar sevilesi bir gülücüğü var...
Soran+1 yılo kım yani sevmemişmi diyorsun :) Yani başta sevmişti aşıktıda hatta ama artık neyse ne bir önemi de yok yani :)
- +1 yıl
Keyfine bak diyorum yani :D Keyif senin keyfin daha gençsin kariyer yapıcaksın, tanışacağın çook insan olucak. İş hayatına başla o zaman anlarsın. Sana tavsiye hayatını dolu dolu yaşamaya bak...
Soran+1 yılAynen kim bilir kimler çıkacak daha karşıma üniversitede filan ya da iş hayatımda yani çalışırsamm ohoooo :D
Mesafeler bir erkek için daha yıpratıcı olabilir. Zira erkek dokunmak ister , öpmek ister , tatmak ister... kısacası erkekler ile kızların beklentileri farklılık gösterebilir. Bu yüzden mesafeler sorun yaratabilir. Herzamans evişebileceği birine aşık olabilme fırsatı varken neden uzaktakine bağlansın ki erkek? Siz de lütfen sizedaha yakın bir çevredeki kişilereşans vermeye başlayın işe yarayacaktır.
00 YorumlaMesafeler fazla yıpratıyor..
Özlem ufak sorunları dağ yapmamıza neden oluyor.
İnsan sevdigine dokunmak, opmek, koklamak, kemiklerini kırarcasına sarılmak istiyor..
Mesafeler buna engel oldugu için o ilişki uzun surmuyor..
Zamanla unutulmayacak bişey yok..00 Yorumla
+1 yılSEVGI DILDE değil kalpte olmalı... mesafe engel olamaz aşka..
40 Yorumla
+1 yılMesafe sadece iki kalp arasında olur yollar kmler seven için dert değildir ama kalbi uzaklaşmşsa işte asıl mesafe :(
00 Yorumla
+1 yılSevgilim uzağa giderse tabiki sorun etmem ama sanaldan tanısıpta uzaktan biriyle sevgili olmam. Sorun.
00 Yorumla
+1 yılEtmez. Gözden ırak olan gönüldende ırak olur diyenler şerefsiz karaktersizdir. Kalp mesafe tanımaz, bir fotoğraf bile mutluluktan öldürebilir seven adamı.
22 Yorumla- +1 yıl
Foto konusunda haklsin basima geldi çünkü 😊
Bir an gelip de küllenince
Yüreklerimiz dinlenince
Başka sevgilerde teselli bulunca
İşte siz o gün düşüneceksiniz ;)
uzaktanda sevilir niye sevilmesin ama bir geçmişin olması lazım...22 Yorumla
+1 yılAtalarımız, gözden ırak olan gönülden de ırak olur. Demiş. Boşa söylenmemiş bu söz. Bir zaman sonra sorun edebilir.
07 Yorumla
Soran+1 yılOda aynısını dedi ta en başındann
- +1 yıl
Anladım. Seninle ilgilenenleri değerlendir bence.
Soran+1 yılYok benim kimseyle işim olmaz kafamı yerden kaldıran bir insan bile değilim ben
- +1 yıl
Anladım. Ne yapmayı düşünüyorsun böyle bir durumda?
Soran+1 yılBilmiyorum şimdik mesajlaşıyoruz saydrdm bir sürü birazdan ben sana mesaj atcam dedim dedide ne atacak ki gine aynı şeyler
- +1 yıl
Bakalım ne yazacak. Yazdıklarını söyle bana. Sana yardımcı olmaya çalışırım.
Soran+1 yılTamam mesaj atta ekran resimi atıyım hatta
mesafe kötüdür özlüyor mu unutuyor mu? bilemezsin..
demiş şair..10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 831 cevap paylaştı. Sevmek değildir mesele o mesafe ile sevgi yürütebilmektir buda sevse bile yapamayan insanlar vardır
00 Yorumla
+1 yılSeven erkek icin mesafeler önemsizdir ^^
Cünkü mesafeler sadece birer sayidir önemli olan kalplerin birligi ^^10 Yorumla
+1 yıletmez.
sevişi gökyüzü olanın mesafelerle işi olmaz.00 Yorumla
+1 yılBen etmem bir şekilde sabırlı olurum karşılıklı fedakarlık ile bir orta yol bulunur mesafeli aşklar zor ne diim allah sabır versin
02 Yorumla
Soran+1 yılArtık öyle bir ilişkim yok benimm de gerçi tabi olmadıda zaten yorum yaptığın için tşkk ederim :))))
- +1 yıl
Rica
Eder tabi seviyorsa istemez ondan uzağa gitmeni dayanamaz ben mesela kalbim kaldırmaz sen unutmak için hiç bişey yapmican beklicen ;)
09 Yorumla
Soran+1 yılArtık bitti bekliycek bir şey yok bir yılı sorun etti eski çıktığı kıza beş yılını vermiş uzak mesafeden bana bir yılı hor gördü inandım güvendm beni bırakma sende gitme dedi bırakmam gitmem dedim benden önce o gitti yaşadığım şehiri terkettim şimdikte böyle oldu konuşmayadabiliriz diyo seven her şeyi aşar aglıyorum su anda cok kötüyüm
Soran+1 yılya zaten konuşuyoruz ama sevgili olmaktan korkuyorum seneye sen nereye gitcen ben nereye gitcem diyor insan derki çalışırım aynı yeri tercih edelim filan der amannn
Soran+1 yılO yapmaz yani üretniyor bende artık bitiriyorum
Soran+1 yılYa yapacak başka bir şey yokki geceyi gündüz etmekten çok yoruldum ben artık
Soran+1 yılAynen bide çok iyi biri bide aşk olunca
+1 yılTabikii de etmez sevmeyen insanların bahanesidir mesafeler.
10 Yorumla
+1 yıletmez de
uzaktan kumanda bile 8 metreden sonra çekmez!20 Yorumla
+1 yılMesafe seven insan için sorun olmaz ama şöyle bir şey var ki mesafe bıçok şeyi yaşamaya engeldir fırsat buldukça buluşup kaliteli zaman gecirin
00 Yorumla
+1 yılSeven insan bunu dert etmez bence, önemli olan mesafeler diğil, tamam dokunamıyosun ama en azından hisleri sana yeter.
00 YorumlaAşık olduğun kişiyi unutursun. Gerçekten seven mesafeyi sorun etmez ama mesafeler sorun olur.
01 Yorumla
Soran+1 yılBiraz çelişkili olmuş ama artık bitti zaten teşekkür ederim yorumun için :)
Araya mesafe girince neler ulutuluyo unutmak hamur isi gibi birsey un. ufak etmez gerekiyomus sonra bir bir ucuyormus aklindan sendede ole olucak
07 Yorumla
Soran+1 yılUnutmam çok zor ben ilk defa birine aşık oldum insan hayatında bir kez aşık olmazmı? :(
Soran+1 yılhiç arkadaşım yok
Soran+1 yılyok at sen nolacak
Soran+1 yılHa pardon ya kafamı kaldı dur bekle
+1 yılHayir. Gercekten seven erkek ceseritini sevigisinden sevgilisinden alir. Alamazsa o zaman mesefeler bahane olur
00 YorumlaMesafe cogu zaman engeldir zaten napiyo nediyo nerden blceksin unutmaya gelincede onu kendin bilebilirsin ne derecede sevdigini bilemem
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılseven hiç haltı sorun etmez;sevmeyenin ota boka bahanesi vardır
10 YorumlaEtmez ama sevginin de bazen mantık önüne geçebiliyor.
00 YorumlaGerçekten seven birisi asla mesafeleri sorun edemez
00 Yorumla
+1 yılEtmez demeyin be :( Sevgilim benden 8 saatlik uzağa taşındı :(
00 Yorumlaaşkın mesafesimi olur. nerde olursan ol ol o sana senden yakındadır.
00 YorumlaGörmüyor musun meşhur yaşanmış aşk hikayelerini... Demek ki mümkün. Gerçekten sevmiş olsaydı senin için ağlardı, göğüsü sıkışırdı. Mesafeler, dağlar bayırlar bahane eheeyyy...
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 313 cevap paylaştı. mesafe araya soğukluk getirir
her iki tarafta bunu sorun edebilir..00 YorumlaEtmez kesinlikle gerçekten seven, aşık olan erkek kızı senelerce bekleyebilir
00 Yorumla
+1 yılaslında etmez fakat kıskançsa büyük sorunlar yaşarsınız
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMesafeler aşka engel çünkü ilerde çok kavga edeceksiniz kndmdn biliyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılBitti yani zaten ayrıldıktan sonra hiç başlamaıştıkki sadece konuşuyorduk yani merak etme edemeyizz etmezdimde devam etsekk
Şahsen ben sorun etmem yani gerçekten seversem karsta bile olsa sevdiğim kişi giderim ;)
00 Yorumla
+1 yılBiz engel etmiyoruz da ne oluyor karşı tarafta yaprak bile kımıldamıyor
00 YorumlaMesafelerin olduğu bir ilişki ölmeye mahkumdur
Deneyimler ile sabittir00 Yorumlaasla seven erkek dağları deler yinede mesafe tanımaz.
00 Yorumla
+1 yılEğer seven biriyse etmez be
01 Yorumla
Soran+1 yılBencede değilmi aman boşver ya değmezmiş işte aptal kafama tükütüyümm
+1 yılNet bir şey var ki mesafeler varsa ilişki olmaz...
09 Yorumla
Soran+1 yılAşıksan? bir yıl bekleyemezmisin?
- +1 yıl
Hayır, bekleyemem...
Beklemek nedir, neye benzer, nasıl yorar, nasıl yıkar ve mahveder çok iyi biliyorum; diyeceğim o ki mesafe varsa aşk yoktur...
Soran+1 yılYaşamışsın belliki
- +1 yıl
Tavsiyem sizin yaşamamanız...
Ya o mesafelerin biteceği kesin olmalı ya da bu ilişki bitmelidir...
Soran+1 yılYani onada hak veriyorum sonuçta beş yıl biriyle çıktı tam bizimki çok iyi gidiyor derken herşey tersine döndü bizim aramızada mesafe girdi ya zaten gitcem senete haziran temmuzda oradayım nasipse inş
- +1 yıl
Size ne desem ikna edemem...
Yaşayın görün, umarım kötü bir şeyler olmaz...
Soran+1 yılBundan kötüsü ne olabilir ki büyük ihtimalle de bir daha görüşmeyiz teşekkür ederim canm...
- +1 yıl
Saymak isterdim ama neyse...
Yolunuz açık olsun...
Soran+1 yılSaolasın :))
Edebilir uzaktan ne kadar devam eder ki?
03 Yorumla
Soran+1 yılbir yıl çokmuu zaten son yılımız üniversiteye hazırlanıcaz aynı yeri tercih ederdik çokmu zor ben inandım ama o hayalini kurup istemiyor bile, beş yık uzaktan birisiyle çıkmıştı ona nasıl bu kadar yılını verebildiki...
Soran+1 yılAynen hayırlısı dilerim Allahtan ne yaşattıysa onu yaşasınn.
+1 yılAsla mesafeler sorun edilmez
00 Yorumla
+1 yılanormal bir durum degil edebilir.
09 Yorumla
Soran+1 yılSeven Etmez nasıl vazgeçebilirki?
- +1 yıl
yoruldugu icin olabilir.
Soran+1 yılO değilde ben çok yoruldum o bir şeyi takan birisi değildir sevmiyormuş artık demekki yani sevdi aşık oldu bitti bu kadar yani çok rahattır neysee amann boşverr teşekkür ederimm :)
- +1 yıl
olabilir tabi. rica ederim.
Soran+1 yılöyle zatenn tamamm :)))
- +1 yıl
rahibeye bak sen yaralara merhem olmaya baslamis
- +1 yıl
@TheDudeAbides ilk defa nickini etiketledim taro ne hissediyosun? hhfhjkgh.
- +1 yıl
ohh may gadnis. cok heyecanli bir duygu djalvlahflhal
- +1 yıl
@TheDudeAbides arkandayiz oanpa !1!!1
Eder... telefonla sarılıp uyunmuyor sonuçta
00 YorumlaGerçek sevende bahane olmaz
00 Yorumlagönül gördüğünü sevmez sevdiğini görür
10 YorumlaEtmez tabiii öyle birisi varsa
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılYÜREĞİNE yakınsa MESAFE yoktur.
00 Yorumla
+1 yılSorun edebilir ama bırakmaz
00 Yorumla
+1 yılEtmez, unutmaz yasadim biliyorumm
00 Yorumla
+1 yılSadece aşktır, uzaklığı yakın eden..💕
10 Yorumlaetmez bence mutlaka gelirde
00 Yorumlaedebilir zor bir olay.
00 Yorumlamesafeler gönülden seveni etkilemez
20 Yorumla
+1 yılEder; erkek bu herşeye bir bahanesi vardır yani