- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
1 yılMerhaba,
Bana göre mantıklı değil, detaylar önemli, görüştünüz mü? O senin yanına geldi mi?
Varsa ailen ile tanıştı mı ya da sen ailesi ile tanıştın mı?
Herhangi adım attınız mı?42 Yorumla
Soran1 yıl4 aydır tanışıyoruz onun benim yanıma geldiği oldu ve genelde ortak bir şehirde buluşup tatil yapıyoruz mesela 6 kez tatile çıktık. ailelerimiz tanışmıyor. zaten tanışsalar bile nişan evlilik vs düşünmüyorum ben
- 1 yıl
Sevgi bu şekilde anlaşılmaz.
İnsanlar menfaatçi ve çıkarcı oscarlık oyuncu göründüğü gibi değiller olduğu gibi görünmüyorlar köprüyü geçene kadar herkes melek rolünde oynuyor
Lafta herkes seviyor
Denemek lazım test etmek lazım yine de emin olmak zor
Madem düşünmüyorsun evlilik nişan 😅ne önemi var ki gönlünce olsun
En İyi Cevaplar
1 yıluzak mesafe ilişkisinden yanına çağıran erkek bu konuda genelleme yapmaycam ama çoğunluk sevmiyordur işini görüp göndercektir herhangi bir terslik durumda ise olayın hukuki boyutunun aklama yönteminin alt yapısına hazırlık amaçlı ayağına çağırıyordu aksi bir durum olduğunda benmi istedim kızım sen geldin kendi ayağınla kuzu kuzu geldin işte haydi yürü işine bak diycektir bu ve benzeri erkeklerden yaklaşık yüzden fazlasının ağzını burnunu komple kırmışımdır ama hala bitmediler en iyisi öldürmek
35 Yorumla- 1 yıl
😂😅😆
- 1 yıl
sence yanlışmıyım bunlardan bıktık bunlar yüzünden biz evlenecek kız bulamaz olduk çünkü kızlar haklı olarak kimseye güvenmiyor durum budur
- 1 yıl
ayrıldığına senin adına sevindim artık şerefsizlere fırsat verme
Soran1 yılGerçek yüzlerini göstermiyorlar ki tam diyorum evet işte bu aradığım adam sonra mahvediyorlar her şeyi
- 1 yıl
hayır hiç kimseyle kesinlikle en az bir yıl normal diyaloğun dışında bişey yaşama bende dahil buna bak bu sitenin en azılı orrospu çocuğu ben olmama rağmen bunu rağmen bunu söylüyorum sana son derece dikkatli olun çünkü hayat çok kısa vaktinizi orrospu çocukları için harcamayın harcamayın harcamayın
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılBundan sen bile emin degilsen biz nasıl emin olalım :) ne kadardır iliskiniz var? Reelde hiç gorusme oldumu?
16 Yorumla
Soran1 yılEvet 4 aylık ilişkimiz var 6 kez tatile çıktık birlikte
- 1 yıl
Tamam. Samimi olma ihtimali yüksek. cunki reelde iletişim olmuş. Demekki etki olmuş. Ten temasi olduysa hele.. Ama sana vaad ettiği oluşturacağını söyledigi imkanlar için ekonomik alt yapısı uygunmu?
Soran1 yılEvet fazlasıyla uygun
Soran1 yılAma yarın öbür gün işler ters giderse ne yapıcam yarı yolda bırakılmaktan korkuyorum. Bana butik açmaktan bahsediyor mesela
- 1 yıl
Okey. Değerlendirilebilir. Ama sana o kadar imkan sunduktan sonra.. tamamen ona bağımlı hale geleceksin. Dolayısıyla onun sunduğu imkanlar ile hayatina devam ederken.. onun yönettiği.. yonlendirdigi talep ettiği şekilde hayatını idame ettirmen gerkebilir. Ve gidecek kapınds yoksa.. sende gercketen böyle hissetmeye başlarsan.. katlanmak zorunda kalabilirsin. Eğer gerçekten seni sahiplenerek seviyede duygularında samimi değilse.. senden istifade etmek için yakın olmanı arzu ediyor olabilir. Gidebilirsin ama her zaman işler kötü giderse. Bunun niyeti farklıymış dediğin noktaya işler yürüse.. bir b planın mutlaka olmalı.
Soran1 yılKendi işim var en kötü kendi işime dönerim
1 yılSeviyorsa gerçekten amacı iyi olabilir ama daha ortada başlamış bir ilişki yoksa, sırf kendi rahatı kaçmasın diye senin rahatını bozmak istiyor da olabilir. Sonradan bir sıkıntı olursa kendisi bir yere gitmeyip seni gönderecek. Dikkatli ol, hemen karar verme bence.
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Ay, canımmm, tabii ki seviyor! Uzak mesafe ilişkileri zaten zor, bir de yanına çağırması ve seninle bir gelecek kurma planları yapması tam bir aşık hareketi! Sevdiği için tüm bu çabayı gösteriyor. Ben de şu an sevgilimle çok mutluyum ve bana böyle bir teklifte bulunsa kesinlikle çok sevinirdim. 💖 Birlikte bir şeyler inşa etmek, aşkınızı daha da güçlendirir. Heyecanın tadını çıkar! 🙌💑
02 Yorumla- 1 yıl
Senin sevgilin mi var 😅
- 1 yıl
Off yapay zeka botu çok boş yapıyosun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı.
u 1 yılHayır sevmiyor.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
1 yılAdamın derdi seninle düzenli cinsellik yaşamak maalesef eğer gerçekten seni yanında istiyor olsaydı bana kalırsa bunu nikâhla taçlandırırdı seni çok afedersin ama kapatması yapmak istiyor her şeyi yaşayacağız ama ben sorumluluk almayacağım kafam atarsa arkamı dönüp gideceğim erkeği kısaca kabul etme sakın
44 Yorumla- 1 yıl
Siz bu kafada olmaya devam edin...
Amma paranoyaksınız ya...
Ben de İzmir de yaşayan sevgilimi Bursa'ya davet etmiştim yaşadığım yeri görsün diye... Aklımdan da cinsellik geçmedi...
Ayrıca kızlar hiç cinsellik istemiyor mu ki bu kadar karşısınız? - 1 yıl
@Freddy1616 konu cinsellik değil adamın içten pazarlıklı olması şehrine davet etmek başka gel benim şehrime yerleş elimin altında ol etinden sütünden faydalanayım demek başka beyefendi erkek kafasını az çok biliyoruz 18 lik ergenler değiliz yarın arkasını dönüp gidebilecek bir erkek için kimse düzenini bozmamalı
- 1 yıl
Benden dw aynısını istemişlerdi... Gel izmie de ol gözümün önünde ol diye..
Demek ki ben aptalmışım... - 1 yıl
Çok güzel açıklamışsın püskevit bravo
Yanına çağırma sebebi ne Kendi ayrilamiyor mu oradan? Biraz temkinli yaklaşmakta fayda var
211 Yorumla
Soran1 yılO işini bırakamaz kazancı turistlerden olan bir mağazası var. Bırakın şehir değiştirmeyi ilçeyi değiştiremez
Soran1 yılGeçmişimi yüzüme vurdu. Üstelik hassas olduğumu bildiği, travmatik etkiler bırakan geçmiş hikayelerimi
Soran1 yılBen de engelledim her yerden
Soran1 yılAma çok üzülüyorum çok seviyordum ve böyle bir şey yapmasını hiç beklemiyordum bu ayrı koydu bana
Soran1 yılO da bağlanmış mıdır
Soran1 yılÇok güzel vakit geçiriyorduk kendisi de söylüyordu Allahım ben kime ne iyilik yaptım da seni karşıms çıkardı diye sürekli şükrederdi mesela ama sonuç bu. Sence geri döner mi
Gizli Üye(30-35)1 yılİnanma
Rahat rahat sekkkksss yapmak adına çağırıyor olabilir
Başka türlü bahane ile seni oraya çekemez
Azcik mantıklı düşün. Nişanlın olsa belki evlensen tamam
Farzet ki işler tersine gitti
Ne iş ne ev tutuldu
Ayrildiniz
Ya da iş yerinden çıkışını verdiler
2 gün sonra işine bak güle güle diyeceğini bilemezsin113 Yorumla
Soran1 yılİş konusunda bana butik açmayı planlıyor
Soran1 yılEv ve iş konusunda kendimi nasıl garantiye alabilirim
Cevap sahibi1 yılİsterse Holding kursun
İki gün sonra
İşler bozulursa
Ters düşerseniz
Senin yuzunden para kaybettim der
İnanma akıllı ol
Cevap sahibi1 yılNişan olur, evlilik olur hadi tamam. Bu tür şeyler tuzaktır sırf cinsellik için kendini tuzağa cektirme. Bile bile lades deme. Her şeye atlama. Bende sana holding kurarım derim. Kanacakmisin bu kadar saf olma
Soran1 yılŞu ana kadar yapamayacağı hiçbir şeyi yaparım demedi. Ayrıca yapıcam dediği her şeyi de yaptı
Cevap sahibi1 yılNasıl biliyorsan öyle yap
Çok biliyorsun
Bize yorum düşmez
Cevap sahibi1 yılBravo Kova151 kardeşim aklın yolu bir 👏👏👏
Cevap sahibi1 yılBaktim evet
Bu kızda onay bekliyor
Evet ya
Git tabi git seni becersin rahatça demesini bekliyor onay bekliyor hxhsshsh
Fakat sonradan çok pişman olcak o ayri bir konu
Cevap sahibi1 yılKesinlikle
Kadın Milleti
Duygusal düşünüyor
Mantik yok
Sonra da berkecan beni üzdü
E uzdurmeseydin
Ben mi soyledim kizim
Allalahala 😄
Ondan sonra duvara toslarlar tabi
Gizli Üye(25-29)1 yılsanırım sen de onunla aynı derecede ihtiyaç karşılama düşüncesindesin. herkes bunun sadece onun menfaati olduğunu yazmış ama bu senin de hoşuna gidiyor peki orada nasıl bir hayat kurmayı düşünüyorsun sürekli birlikte olacağınızı düşünüyorsan yanlış muhtemelen fırsat buldukça birbirinizle güzel güzel stres atma şeklinde ilerler zaten evlilik gibi ciddi bir şey düşünmüyorsun sanırım. ama belki de sana düşündüğünden daha fazla ruhsal zarar verebilir bu durum... hangi şehirde ve sen hangi şehirdesin
10 Yorumla
1 yılBu tarz erkeklere özellikle mesafeyi çoğaltmak en doğrusu olur cidden. Ev, iş gibi konularda kadın kendisine sahip çıkmalı, evlilik öncesi hiçbir erkeğin desteğini almamalı kendisine saygısı olan akıllı bir kadın..
30 Yorumla
1 yılNe kadar süre onu tanıdığına bağlı canım. Eğer kısa zamanda tanıyıp bunu diyorsa amaçları çok başka olabilir. Ama uzun süre tanıyıp sana bunu diyorsa gerçekten seni özlüyor ve yakın mesafende ol istiyordur.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 396 cevap paylaştı.
1 yılErkeklerin yaptığı yorumunda kullanır seni dikkatli ol gibi şeyler yazıyor kızların yorumları sadece gurur, o benim ayağına gelsin, ben asla gitmem gibi şeyler sonra kadın erkek eşittir diyolar 😅
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı. Asla sevmiyordur zaten yanına cagır an erkekte adam degildir giden kişide kullanılıyordu bence
20 YorumlaBence sevmiyor şahsen yani bende aynı şeyi yaşadım ztn sevgilim oldu ama uzak mesafeydi ve aldatı bunları demesine rağmen
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı. Hayır seven adam yüzüğü takar düğünü yapar delikanlı gibi her şeyi usulüne göre yapar öyle yanında tutar ;) Siz sevmeyi ne zannettiniz.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 403 cevap paylaştı.
1 yılErkek gider kadını bir erkek çağırır mı allah aşkına
19 Yorumla
Soran1 yılO işini bırakamaz kazancı turistlerden olan bir mağazası var. Bırak şehir değiştirmeyi ilçeyi değiştiremez
- 1 yıl
İşini bırakmazsa seninle nasıl görüşecek hadi sen gittin diyelim o zaman nasıl işini bırakıyor ya geçeceksin bunları kadın ayağına çağırılmaz erkek gitmesi lazım
- 1 yıl
Bu kadar saf olmayın ya Allah aşkına
Soran1 yılİşini bırakmaktan kastım o değil ya işini 4-5 günlüğüne bırakıp zaten geliyor benim yanıma. İşini bırakmaktan kastım benim yanıma taşınamaz. Soruda ben taşınmaktan bahsettim buluşmaktan değil ki
- 1 yıl
Sana bir iş kurarız demek bakkk bakkkk bakkkkkk😅😅 niye yaşadığı yerde bir sürü kadın var onlara iş kuramıyor muymuş o kadın bulamıyor
- 1 yıl
Erkek kadın ilişkisini bana sor sena a'dan z'ye anlatırım
Soran1 yılKadın bulamıyor değil elini sallasa ellisi benden daha güzelini bulur
- 1 yıl
Bulsun o zaman
- 1 yıl
Neyse ben buhar odasına gireyim yazdığında cevaplarım
Madem birinizi iyi tanıdığınızı düşünüyorsun bunun kararını verecek olan yine sensin biz burdan ne desek boş
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılÇok saçma seven insan gider çağırmak nedir ya. Aman sen yime uyanık ol yarı yolda bırakılma bak bunu bir erkek olarak ben diyorum. Sevgi fedakarlık ister aynı şey kadın için de geçerli.
12 Yorumla
Soran1 yılO işini bırakamaz kazancı turistlerden olan bir mağazası var. Bırak şehir değiştirmeyi ilçeyi değiştiremez
Cevap sahibi1 yılHım ya bana kalırsa sevdik ten sonra kız da gidebilir erkek de kadınlar yine cinsiyetçilik yapmış sen bakma onların lafına ama tabiki tedbirli ol işini görüp seni yarı yolda bırakmasın
Gizli Üye(36-45)1 yılBöyle durumlarda erkek gider kızın yanına, çok uzak da olsa.
Kizi ayağina çağırması saygisizlik özensizlik ve sevgisizliktir.
Gidersen kendini düşürürsün. Kendi kiymetini bil artık
14 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl@drazz herkes tatile, ziyarete gezmeye gidiyor. O kadar sıkıntı ise bulunduğu yerden kiz bulsun
Cevap sahibi1 yıl@drazz önce kızın bulunduğu yere gidersin birçok kez. Birbirinizi tanıyıp karar verince kizi ailesinden ister düğünü yaparsın. Sonra götürürsün evine.
Metres tutar gibi , nikah kiymadiğin kiza ev tutup iş ayarlamazsin.
Rezillik bu
1 yılTabiki seviyordur baksana yanında istiyor seni. Onun gelmesi mümkün değil seni cagirdigina göre.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 608 cevap paylaştı. Hayır tabiki onun gelmesi gerekirken senin gitmen çok saçma sevmiyordur net
14 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
1 yılSenin yaşadığın şehire gelip iş kurayım yakınında olayım demek varken
11 Yorumla
Soran1 yılİşini bırakamaz mağazasının bir adı var 15 yıllın mağaza ve kazancı turistlerden olan bir mağaza. Bırak şehir değiştirmeyi ilçeyi değiştiremez
Aşk İlişkileri konusunda 635 cevap paylaştı. Sevgisini anlamak için yanına çağırması yetmez Bu kadar seviyorsa evlensin 🎈
20 YorumlaHayır tabi ki. Kendi düzenini bozmak istemiyor. Tabi doğal olarak senin düzeninin bozulması da pek umrunda değil sanırım.
00 Yorumla
1 yılBence hiç güvenme tek derdi seni elde etmek sana vaatleri o yüzden bence akıllı ol ve sakın güvenme ona
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
1 yılBence hiç risk almaya deymez sen kendi ayaklarının üstünde durmaya çalış yoksa gidesen onun yanına her an hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBuna inanan kiz saftir bi erkek eger ev bulacqk is kuracak kapasitedeyse uzak mesafe iliskisi falan kurmaz. Parasi pulu varsa ev tutar metresi gibi kullanir seni.
04 Yorumla
Soran1 yılO da bundan bahsediyor zaten maddi durumu yerinde bana butik açmayı planlıyor
Cevap sahibi1 yılNasjl tanistiniz, ne kadardir taniyosun?
Soran1 yılSanaldan tanıştık ikinci haftasınsa buluştuk 4 aydır tanışıyoruz ve 6 kez tatile çıktık
Cevap sahibi1 yılSeni anladim ben zaten seni beceriyor ve seninde cok umrunda degil ona kapak atmak istiyosun yani ikinizinde niyeti bozuk. Kullanin birbirinizi ne haliniz varsa gorun
1 yılPek sevdiği için değil yani bence amacı farklı biraz kötü anlamda
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılSevgi ölçülebilen kriterleri olan bi şey değil
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
1 yılMaddi durumum iyiyse elbetde ama babasının prensesi olduğu için ben gideceksem olmaz
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 595 cevap paylaştı.
1 yılKötü bir şey dememiş ki işini bile hallederiz demiş
10 Yorumla Uzak dur aman... Eğer bir erkek gerçekten seviyorsa o gelir...
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
1 yılTürk kzılarının en çok sevdiği şeydir para para para
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 590 cevap paylaştı.
1 yılEvi alsın sana tapusunu versin işi de kursun işyerinin de tapusunu versin öyle olur 😁
10 Yorumla
1 yılsonra müge anlıda dolandırıldım die izlemeyelim seni kız aklını kullan
00 Yorumla
1 yılyanına niçin ve ne amaçla çağırdığını tam olarak öğren
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSlk mısın kızım kaç yaşındasın sen? Adam seni kullanıcam diye bas bas bagaj allahım yarabbim bu genç kızlara akıl fikir ver
12 Yorumla
Cevap sahibi1 yılBagırıyor*
Cevap sahibi1 yılİyi yapmışsın
Gizli Üye(18-24)1 yılKızım asla inanma 3 yıllık ilişkim vardı uzak mesafe aynılarını söylüyordu noldu aldattı iyi ki de gitmemisim diyorum
10 Yorumlasenin onu çok sevdiğini biliyor ve kendi uğraşmak yerine seni çağırıyor bide bunun için oralara kadar gidemem diye düşünüyor bu zaten beni seviyor benim için yapar diye düşünüyor ordaki manitaları bırakıp sana gelmek istemiyor
10 YorumlaAşkım aldanma, çok seviyorsa gelsin istesin evlenip de seni yanına alsın. Kimse için düzenini bozma. Çok yiğitse dediğimi yap sonrasında çok üzülürsün kızma bana ama bu sözümü de sakın unutma..
21 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 328 cevap paylaştı.
1 yılO evlere garsoniyer deniyor biliyor musun. Kendini kullandırtma akıllı ol.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılGitmen iyi olur daha rahat görüşürsünüz. Benimde vardı ama yanıma gelemedi.
Uzaktan arada gidip görüşüyoruz.
Yetmese de idare ediyor.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılHe gercekten sevdigi icin 🤪. Si ke ce gi yer belli olsun diye
00 YorumlaYani oyle gözüküyor gerçekten sevdiği için gibi gözüküyor ama senin düzenin alışabilecek misin yapabilecek misin
00 YorumlaBence bu tarz şeylere güvenme sen kendi ayaklarının üzerinde durmaya bak..
10 Yorumla
1 yılEvlenmeden niye gidesiniz, sonra tüm düzen bozulacak
00 Yorumla
1 yılKendi gelmeyip cagırıyorsa askından ölüyordur bak adam yol bille cekemiycek sen düşün sevginden
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 568 cevap paylaştı.
1 yılO senin ayağına gelsin
31 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKizz aman niyetini iyice öğren erkekler herseye bir potansiyel yalan uydurabilcek kabiliyette kendine dikkat et
10 Yorumla
1 yılErkek gider seviyorsa kız cagırılır mı ayagına
12 Yorumla
- 1 yıl
Seninle metresi gibi takılır o zaman
1 yılEvlensin bu kadar şeye katlanabiliyorsa
20 Yorumla
1 yılKesin ve net sevmiyor
10 Yorumla
1 yılEvli mi bekar mı
10 Yorumlahayatta bir erkeğin ayağına gitmem
10 YorumlaSeviyorsa o gitsin istesin adabiyla
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
1 yılSevse kendi gelirmk
11 Yorumla- 1 yıl
Kızcağız neden yorulsun erkeğin bildiği yerlere bir kızın gitmesi ne kadar güvenilir? Kızı kendisine muhtaç etmek için çağırıyor. Uyanık erkeklerden 😏😏
İcraat önemli çağırması değil
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılBiz erkekler her koşulda severiz, desemde inanma😂
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Daha çok sikmk istediği için 😊
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 532 cevap paylaştı. Yanlış yere bakıyorsun sevmese senle konuşmaz bile
00 YorumlaÖdemesini de yapacağına dair senet sözü vermiş..
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSeni seviyorsa evlenin o zaman
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılNiye evlenmiyo
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılsen asık mısın ona?
00 Yorumla- Devamını Gör (27)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat