5 Yıllık kız arkadaşımı ailem başkasıyla evlendirmek istiyor, ne yapmalıyım?

Lisede Kız arkadaşımla 5 yıllık mükemmel bir ilişkimiz vardı. ve tanışma faslı olması için ailesine beni anlattı. ailesi baskıcı bir yapıya sahip ve tabiri caizse zengin kız fakir oğlan durumu ile karşı karşıya bırakıldık.. iş böyle olunca kız arkadaşım da ailesini seçti çünkü ailesi öldürmekle tehdit etmiştir buna eminim.. hatta biz aileler tanışşın diye adım atsak da kızın dayısı tehditler ve küfürler savurarak bizi asla istemediklerini söyledi. onlara göre en büyük sorun maddiyat bana kalırsa. Ve işin en karmaşık yanına geliyorum. kız arkadaşımla 3 yıldır sürekli devam eden bir cinsel birlikteliğimiz vardı. ve kız ailesine söylemiş ve yahut söyleyememişti. ve ben aileme bu durumu anlattım ve ailem telefon ile arayarak bizim cinsel birlikteliğimizi , durumun son derece ciddi olduğunu ve bizim evlilik konusunda elimizden geleni yapacağımızı anlattı. ama karşı taraf bize inanmadı ayrıca kıza tekrar sorduklarını ve kızın böyle birşeyin asla olmadığını söylediğini bize belirtti. Ve duyduğuma göre bizi ayırdıktan 1-2 ay sonra başka birine kızı verdiklerini öğrendim. Durum gerçekten çok karışık ve ne yapacağımı bilemiyorum. kafayı yemek üzereyim. Sizden ricam karşınızda bir dostunuz varmış gibi samimi yorumlarınızı duymaktır. hepinize şimdiden teşekkür ederim.
Güncellemeler
+1 yıl
..
5 Yıllık kız arkadaşımı ailem başkasıyla evlendirmek istiyor, ne yapmalıyım?