Ailem sevdiğim kızla evlenmeme tamamen karşı, ne yapmalıyım?

Türkiye'de oturuyorum, yabancıyım. 3 senedir bir kızla çıkıyorum ve bir birimize çok bağlandık ve sevdik bir birimizi. Kızın ailesi de kabul etti ama benim ailem kızı ilk başta hiç istemedi. Çözüm bulup bir şekilde ailemi Türkiye'ye getirdim kızı görsünler uzaktan ya da resmine bakarak kişinin nasıl biri olduğunu bilemezsiniz diye zar zor ikna ettim. En sonunda geldiler ve yine aynı şekilde kızı inkar ettiler. Bizim ailemize onların ailesi hiç uymuyor diye kendi taraflarınca sadece düşünerek olmaz dediler. Onlara göre kız ve onun ailesi alt tabakada kalıyormuş ve hiç ikna olmadılar. Yok babası böyleymiş yok annesi çok kavgacıymış ne biliyim kız neden böyle çok sert tepkiler veriyor bizimle böyle konuşuyor diye ablam da baya konuştu. Çevremde Türk biriyle evlenen arkadaşım da var onu da örnek olarak gösterdim ama inanın ki hiç bir şekilde istemiyorlar. Artık gitmediğim ve kişi da hoca da kalmadı. Bizimkiler hala eski kültüre bağlılar kendilerince haklılar. Ama sorun da kızın evine gittiğimizde kimse ne bana ne de kıza siz yaşayacaksınız kendiniz ne diyorsunuz diye sormadı bu çok zorumuza gitti. Çünkü her iki aile de kendi geleneklerini anlatıp durdu. Ya bizi seçeceksin ya da kızı seçeceksin diye ailem böyle bir şart koydu. Ama ne yapacağımı bilmiyorum çünkü benim için ailem de ve 3 sene birlikte olduğum kız da değerli. Ailem görüşmeye gittiğinde bizim kültürde erkek çocuk anne babasıyla birlikte oturur dediler. Önce kızın ailesi şaşırdı ama sonradan kabul ettiler. Biz size bilgi vereceğiz diye kızın annesi orada biraz zaman istedi ama biz gidince kabul ettiklerini bildirdiler. Ama benim ailem kızın evinden çıkınca tamam net oldu bize bu aile asla layık değil diye eleştirmeyi başladı ve beni soğutmaya başladılar kızdan. Ben sadece dinliyorum onları ama annem bir taraftan ağlıyor ablam baskı yapıyor önce babam destekliyordu şimdi son cevabı ya kızı seçersin ya da bizi diye konuyu kapattı. Ailemden gelen tepki de neden kız bize olmazmış çünkü ailesi çok basit ve kız ailesine bağlı biri. Şimdi ablam da annem de sürekli baskı yapıp sadece olumsuz taraflardan bahsedip duruyorlar ve beni hiç umursamıyorlar. Benim tek anladığım ablamlar ve benim ailem kızın ailesine öylesine gitmişler sadece tamamen oradan bir negatif bir şey yapıp onların hayır demesini bekleyerek. Ne yapmalıyım bu durumda? Kız da hatta kabul etti tamam dedi gerekiyorsa ailenle de yaşayacağız diye. Biz kız sevmezse böyle fedakarlık yapacağını düşünmüyorum açıkçası ama bu durumda ne yapabilirim? İçimdeki ses diyor ki git al kızı yurt dışına taşın evlen gitsin, önce sadece duygularımla düşündüm sonra da mantığımı çalıştırdığımda en sağlam karar bu olabileceğini görüyorum. Sizden bir öneri istiyorum lütfen bana yardımcı olabilirimsiniz? Teşekkür ederim.

Ailem sevdiğim kızla evlenmeme tamamen karşı, ne yapmalıyım?