Eski sevgilimle konuşuyoruz lütfen bana yardımcı olun zor durumdayım

10 ay çıktığım sevgilim benden 1 ay önce ayrıldı. eskisi kadar sevmediğini ve güvenmediğini söhyleyerek. Oysaki ben onu çok seviyordum değer veriyordum herşeyden önce kendim gibi davfrandım çok doğrucuydum. Bana arkadaş olarak devam edelimmi dedi hayır dedim. Arada nasıl olduğumu sormak için mesaj atacakmış bednde peki demiştim. Ama mesaj attığında hiç cevap vermedim gurur yaptım. Birazda onu unutmuştum aslında eskisi kadarda sevmiyordum. Bazen aklıma gelip ağladığım oluyordu bilmiyorum acaba boşlukta olduğum içinmi. Ve sürekli onu takip ediyordum gizli olarak. Onu herşeyden sildim derken bugün facedeyken bana neden mesajlarıma cevap vermiyosun küfür et kız yinede birşey yaz dedi. Değerim bu kadarmı yazmıyorsun cevap falan yazdı baya yazdı bu hiç cevap vermedim. Yenik düştüm sonunda selam yazdım. Aa sonunda selam yazdı. Sonra konuşmaya başladık. Beni hep merak ediyormuş neden mesaj atmıyosun ya ben ölsem başıma birşey gelse sana önemli mesaj atsam bakmıcakmısn dedi . Sana birşey olsa nasıl haber alcam ben dedi. Herneyse baya konuştuk. Oda acı çekiyormuş. Benimle konuşnca rahatladığını söyledi falan. Faceden çıkacağım zaman gece yatarkende mesajlaştık onunla. Biryandan sevinç bir yandan korku ve hüzün vardı bende duygularım çok karışıktı. Bana seni seviyorm falan demedi hiç benim onu sevdimi biliyo .bugün knşurken ağladım ağlarsan kendimi tutup merak etmeyeceğim bak dedi. Ne yapacağım bilmbyorm ben onsuz bir hayat kurmuştum unutmuştum onu .S şuan arkadaş gibi konuşuyoruz
Eski sevgilimle konuşuyoruz lütfen bana yardımcı olun zor durumdayım