vay arkadaş siz nerden buldunuz böyle adamları:D direkt ayrıl sebebını sorarsa buraya yazdıhgın sebeplerı anlat ona. O kaybetme korkusu yaşamıyor ne de olsa evlencez ne de olsa bu benden ayrılamaz dıyıp rahat rahat takılıyor fakat ayrılsan da bir şey degişmez. Hatta böyle tipler evlenene kadar ayıya dayı der evlenınce gene aynı şeyleri yapar
01 Yorumla
Soran+1 yılBulmuyoruz denk geliyor.
En İyi Cevaplar
ver yolu gitsin, bu çocuktan eş olmaz sana. Tehditlere falanda kulak asma, başkasının yumruğunu yemeyen kendi yumruğunu balyoz sanırmış, hiç çevrende erkek arkadaşın yok mu? Yamultsunlar bir kere kafi, mum olur. Zaten davranışları ce söyledikleri ile çoktan haketmiş.
08 Yorumla
Soran+1 yılVallahi kimsem yok bunu bildigi icin de bu kadar uzerime geliyor
Soran+1 yılPeki bu intihar tehditleri gercekse bir kac defa hastaneye kaldirildiysa?
- +1 yıl
Aynı zamanda duygusalda bir kız yakalamış derim. Aşkından intahar edebilecek adam duygusal olur, bu hayvanlıkların hiçbirini yapmaz. Ya da madde bağımlısı psikopat biley olur, o da bırak gebersin zaten. Gerisi boş tehdit, insan eline lanset batıramıyor arkadaşım yaa, kolay mı canına kıymak..
Soran+1 yılDuygusalliktan cok psikopat gibime geldi
Soran+1 yılErasmusa gitmeden ayrilip bilmedigi bir ulkeye gidip daha da donmemeyi dusunuyorum?
Gizli Üye(30-35)+1 yılBak benimkide öküzdür falan aynı durumları bizde yaşadık ilişki vs. Kıskançlıklar falan aynı ama geçen gün ağzına sıçtımgaz çıkardı hayvansın ya tam bir hayvansın dedim suratı kıpkırmızı oldu yani sert çıkışıcaksın anladın mı? Bizde aynı üni. Okuyoruz bian kendim sandım senii :Dd
07 Yorumla
Soran+1 yılHahahhahahaha ay cok tatlisin kanka öyle bagirsam mi ya ben insan kirmaya cok korkuyorum küfür etsem bile bagira bagira kendi basimayken ediyorum sinirden aglarken tek ağlıyorum belli edemiyorum ama sinirim çok bozuluyor iliskiye giriyor musun?
Cevap sahibi+1 yılEvet tatlımm aynen bende senin gibiyim ilişkiden sonra malak gibii oluyor ama ben o kadar takılmıyorum sen dediğimi yap sert tepki göster annelerde çocukarını böyle eğitiyor seninkide çocuk gibi zaten :Dd
Soran+1 yılYas 23 ama hareketler en faz 5 6 yaş
Cevap sahibi+1 yılSen eğiteceksin yaparsın inanıyorumm
Soran+1 yılSen egitebildin mi kanka
Cevap sahibi+1 yılBenimki srninki kadar değil ama oda öyledir eğitebildim en azından ağzından küfürü yok ettim çok küfür ediyodu ben hiç sevmem duyunca tahammül edemem ama oldu azda olsa geğirmek diyosan onu bende yapıyorum onda abartılcak bişey yok ama gaz çıkarmak hani çıkartıyor ama bağırdığımdan beri başka yere gidiyo yanımda yapmıyor
Soran+1 yılBen gegirmem yapsam da baska odaya giderim onun haberi olmaz bilmez ama bu yanimda yapip bir de hahahahah diyor o zaman bogazini sikasim geliyor
al karşına konuş bitti de ayrıntıları anlatma sadece senden artık hoşlanmıyorum de.. bittii..
02 Yorumla
Soran+1 yılevet onda da bunu anlayacak kapasite vardı zaten anlar ve sessiz sessiz oturur neden gelip beni okulda rezil etsin ki...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
+1 yılönce onun bir ayi olduğunu ona söyle sende kendinden soğut durumuna düşsün yani.. sorada yeni birini bul ve bulduğun adama deki eski sevgilimden bu yüzden ayrildim sevişiyoduk filan onunda senden midesi bulansin... böyle işte geçin git
00 Yorumla
+1 yılBence, ilk önce senin bir psikiyatriye gitmen lazım derim. anlattıkların kadarıyla birlikte olmak istemesen o kişiyle sevişiyorsan senin de normal olduğun almamına geliyor inceden.
00 Yorumla
+1 yılseni sevmiyorum de, akabinde tüm sosyal medya ve telefondan uzaklaştrır. Sonrasında sana ne derse desin nerede görürsen gör ne yüzüne bak ne tek kelime cevap ver.
06 Yorumla
Soran+1 yılokulun ortasında kolumdan tutup "orospusun sen orospu" diye bağırıyor desem ?
- +1 yıl
Bağırmadan iftira atma kimseye, ayrılacaksan dahi düzgün şekilde ayrıl.
Soran+1 yılyok o insan gibi ayrılamaz illa bir okul ortasında ya da sokak ortasında o* yapması lazım beni
- +1 yıl
Sende kimileri var orspu sever mesela "sen" dersin. Aşalamak için bir çok yol vardır, seni aşalarsa senden ondan yukarıda yurma zira kimileri var kendi seviyelerine inmeden anlatmak istediklerini anlatamazsın.
Soran+1 yılof ya :( denerim ben bunu bir :(
- +1 yıl
Devam ederse ağzının ortasına ıkıtane vurdur olsun bitsin.
+1 yılValla anlattın kişi insanmı ilk önce onu ogrenebılırmıyım?
14 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef.
- +1 yıl
Allah yardımcın olsun bacım ilk önce bunu söyleyımde ben öküz felan sanmıstım da öyle degılmıs yapıcak tek sey seni istemiyorum artık defol git hayatımdan katlanamıyorum sana bana laik değilsin dersen az gurur varsa ceker gıder yoksada artık o yasamasın kafasına sıksın
Soran+1 yılYok cekip gitmez pek gurur yapmaz
- +1 yıl
Gercekten insanmı o :D :D valla inanasım gelmıyor şu an
Aynı evde yaşamak zor. Evlenmeden önce iyi ki denemişsiniz. Yoksa evlendikten sonra çok geç olurdu öğrendiğinde bu yanını
110 Yorumla
Soran+1 yılşimdi bile yaşamak zor bırak aynı evi..
Soran+1 yılyağlı yağlı göğüs emmek peki?
Soran+1 yılben de öpmüyorum zaten midem bulanıyor
Soran+1 yıl45lik dayılarda bile böylesini görmedim hani adam bundan zevk alıyor bildiğin
Soran+1 yılnasıl iğrenç bir görüntü...
+1 yılErkekle ciktigina eminmisin? Ayı öküz falan olmasın
01 Yorumla
Soran+1 yılMagara adamı
+1 yılO nasıl bir şeymiş ya? Benim midem bulandı.😏 Biraz saygı olmalı.
01 Yorumla
Soran+1 yılyani sen okul okuyorsun 2 3 yıl sonra elit çevrede topluma katılacaksın bu nasıl hareketler ya hiç yakışıyor mu
Bu rahatlik nerden geliyor ya inanmiyorum sana trolluyorsun
06 Yorumla
Soran+1 yıll*n vallahi ciddiyim
Soran+1 yıl"yaa değer vermez miyim kızım değer vermesem senle ne işim var saçmalama yaaaa " diyor
Soran+1 yılvalla konuşmuyorum dün akşamdan beri. insanın midesi bulanıyor
+1 yılhahahaha :D al işte bunu da artık Kemal ekşioglunda görürüz iyice sakız ettiniz bizi ya.
00 Yorumla
+1 yılOna "Senden çocuğum olsun istiyorum" sarkisini armagan et. Ömür boyu senin karsina dahi cikmaz :D
03 Yorumla
Soran+1 yılçocuk istemeyen benim o çocuk istiyor :( bir kere hamilelik tehlikesi geçirdim de hamileysen nolur doğur okulu bırakır evleniriz demişti :(
- +1 yıl
Hmm ben detayi sonradan okudumda. Adam harbiden adamliktan çıkmış. Bu hareketleri sana olan saygisinin bitmis oldugunu gosterir. Saygi biterse sevgide biter. Onu kendinden sogut. Hic birsey yapamiyorsan ona her defasinda ne kadar igrenc oldugunu soyle. Acik ve dobra ol
Soran+1 yılonu çok çok seviyordum gerçekten ama böyle böyle dediğin gibi saygısını yitirince sevgi de azaldı. acıyorum haline onu seven bir ailesi bile yok
Gizli Üye(30-35)+1 yılİyiki evlilik öncesi ilişki denemişsin. Ya denemeseydin? Zehit olurdi evlilik sana.
sktr et gitsin yaaa01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle de kan akmasa da bakire degilim artik
+1 yılBence hareketleri ile ilgili otur konuş
Yoksa bitecek bu iliski de02 Yorumla
Soran+1 yıldinleyip düzeltecek bir öküze benzemiyor. ailede ne gördüyse o işte..
- +1 yıl
O zaman * git. De
Başka biyere gideceksin olmadı oturup adam akıllı konuşcaksın
02 Yorumla
Soran+1 yılben neden gidiyorum daha 3 yıl okulum var o gitsin
+1 yılO ne mk ya :D Aynen söyle bunları bakalım ne dicek merak ettim.
00 YorumlaAdam sürekli geğirip, osuruyor galiba, hastaneye gitsin yazık..
00 Yorumlabenim sevgilim kıçıma tekmeyi vurmuştu... hiç düşünme bırak
00 Yorumla
+1 yılLa gidip Ben ayrılmak istiyorum demek çok mu zor?
02 Yorumla
Soran+1 yılah bir tanısan nasıl zor bilirsin de...
- +1 yıl
Başka bir çözüm yolu yok. Gidip ayrlacan başka bişey yapamazsın :)
daha iyilerine layiksin 😒
01 Yorumla
Soran+1 yılbence de :( ...
Aldat. Veya hayatımda başka biri var de.
04 Yorumla
Soran+1 yılDirek öldürür okulda bir kere siniftan kendisinin tanımadığı bir çocuğa bir seyler sormustum o da görmüş ikimizi dövmeye gelmişti...
Soran+1 yılbir insan bunlari soylemeden yapmamali ya da ters bakislarimdan cekinip tekrar etmemeli bence
sende pisleşş.. ondan daha kötü ol hatta..
017 Yorumla
Soran+1 yılben yapamam ya kendimden midem bulanır
Soran+1 yılcidden ha bunların sevgilisi eşi var anlamıyorum...
Soran+1 yılevet güveni yok ne söylesem inanmıyor ya gidersen ya yapayarsan ya evlenirsen başkasıyla gün boyu başka sohbet yok
Soran+1 yılolmaz mı abicim ya bir ara ayrılmayı denedim yurda dönerken korka korka gidiyordum yanında silahla gelir de bir şey yapar mı diye sadece silah da değil darp etti çok defa tehditler kendini kesmeler hastaneden haberini alıyordum bir sıra artık dayanamadım baya hastalandım vücudum sivilceler döktü kaşına kaşına geberiyordum 80 kilodan 104e çıktım 3 hafta içinde hastalıklarım azdı (hormon sorunları) en son gittim elimin üerine bir f*ck off yazdırdım geldi onu gördü bir de vurdu kırdı yani neler neler yaşattı bana
Soran+1 yılBirlikte olduğum konusunu asla ama asla ailemle paylasamam tutucu bir aile
Soran+1 yılNasil konussam anlar ki? Sana soyle soyleyeyim iliskinin erkegi benim bir tek cukum eksik o kadar alingan ki ayni kiz gibi agliyor aliniyor kusuyor kuruyor falan
Soran+1 yılYani diyelim ki asla sevismedim birakir mi kendisi belki
Soran+1 yılHa ben yok dedigimde iyi deyip sariliyor ya da gidip yerine oturuyor tavır yok
Soran+1 yılDeneyelim. bakalim. bir
+1 yılYazdiklarinda ciddi misin
06 Yorumla
Soran+1 yılmaalesef.
- +1 yıl
Niye devam ediyosun boyle biriyle
Soran+1 yılçünkü ne zaman ayrılmaya kalksam tehditler havada uçuyor tehditleri geçtim rezil olan ben oluyorum olduğum da yanıma kalıyor
- +1 yıl
Hic bisey yapamaz salagin teki belli ki
Soran+1 yılsalak tabi ama bir şey yapıp yapamayacağı konusunda garanti vermiyorum
- +1 yıl
Ne yapcak polisle korkut en ufak seyde git sikayet et cagirsinlar bir merkeze bak nasil adam olur
Bekaretini o aldı sanırım onun rahatlığı var
013 Yorumla
Soran+1 yılyok kanama olmadı sıkıntı yok ama o aldı sanıyor
Soran+1 yılgiriyor da bozulmadı ama
Soran+1 yılyok yok sadece o
Soran+1 yılayrılıp erasmusa mı kaçsam napsam
Soran+1 yılgelemeyeceği nere olursa
Soran+1 yılo tatilin bir de dönüşü var kardeşim.
Soran+1 yılyazarım
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılonu sevişmeden önce düşünecektin öper yağlı yağlı
03 Yorumla
Soran+1 yılböyle değildi ki ama ?
Cevap sahibi+1 yılevlenmeden evlilik yaşamışsınız siz.
Soran+1 yılnasıl pişmanım anlatamam...
+1 yıluzatma hiç direk söyle
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 25,3b cevap paylaştı. Söyle ayrıl
00 Yorumla
+1 yılayril :)
00 Yorumlaayrıl
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAyrıl ve yüz verme
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?