Sevgilimden ayrılmak istiyorum ne yapmam lazım?

Merhaba arkadaşlar yaklaşık 2.5 aylık bir ilişkim
var ama çok hızlı ilerledi ve ben ilk baştaki olan heycanımı sevgimi kız arkadaşımdan ötürü kaybettim kız temiz aile kızı bildiğim kadarıyla, ama bana hemen güvendi ve 3. buluşmamızda kucağıma çıktı arabada göğsünü dokundurdu (devamı olmadı hiçbir şekilde) ve böylece sürdü sonra bize kahvaltıya geldi iki defa, ablasıyla eniştesiyle tanistirdi devaminda annesiyle tanıştım. İlişki başta güzel gidiyordu fakat sonradan beni çok darlamaya üstume düşmeye başladı gerçekten çok sıkildım bu durumdan kardeş gibi büyüdüğüm teyzemin kizindan bile kiskaniyor instagram şifrem vardi akrabalarimi dahi çikarmis çok sinir oldum bu duruma. Kuzenlerinle görüşmeyeceksin diye üstüme geliyor eve amcamlar oturmaya geliyor onları tanimiyor mesajdan hemen yaşıtın var mi diye soruyor arkadaşlar gerçekten bu kadar darlanmaktan sıkıldım ve ona karşı olan sevgim kül oldu bir gün yakınlaştığımızda ayrılsak ne yaparsın dediğimde intihar ederim falan demişti ben ayrılmak istitorum ama kendisine zarar vermesinden ötürü korkuyorum bakın arkadaşlar hiçbir şekilde yakınlaşmayı ilk ben seçmedim kıza hiçbir şekilde dokunmadım ilerisi olmadı. Bana lütfen yardım edin sürekli buluşmak istiyor her gün buluşmaktan dahi sıkıldım olmaz diyince üsteliyor. Artık sevemiyorum bu insanı
Sevgilimden ayrılmak istiyorum ne yapmam lazım?