görücü usulü evlendik benim hiç sevgilim bile olmadı kendimi eşime sakliycam derdim oylede yaptım deli gibi sevdim onu. artvinde çalışıyorum baraj da eve 3 ayda bir geliyorum izine evim hatayda. eşim facebook hesabı açmış ti şifresini istedim söylemedi bende eşimin telefon numarasini denedim ve şifre o çıktı mesajlara girdim orhan diye biriyle aşkım li hayatım li konuşmalarını gördüm orhanin evine gidip beraber olduklarını öğrendim mesaj lardan okuduğum kadariyla boşanma davası actim bütün hayallerim umutlarım yıkıldı ben kimseye muhtaç etmemek için gurbette çalışıyorum sıcak demeden soğuk kış demeden ayrıldık sonunda napicam ben bunu nasıl kabullenicem :( :( ?
Cevabın nedir?
Hayat bir şekilde devam ediyor ve edecek de. Yaşadığın şoku atlatıp O'ndan boşanıp hayatına kaldığın yerden devam etmelisin. Psikolojik anlamda profesyonel destek alman da fayda var. (İlaç, terapi vs) Neden dersen bu tür durumlarda vücut kendi halinde mesela 6 ay 1 senede kabullenir toparlanırken profesyonel destek aldığında bu süre ve çektiğin acı çok daha kısalır. Bu işler biraz şans işi piyango misali. Kimi insanlar karşısındaki insanı evliliğe ikna edebilme adına flört evresinde Oscarlık oyunculara taş çıkartırcasına rol kesmekte çok başarılılar. Sana da belki de böylesi denk gelmiş. Geçmiş olsun şimdiden. İlerleyen günlerde Allah daha iyileri ile karşılaştırsın.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılöncelikle üzüldüm geçmiş olsun kardeşim... ama şunu unutma kesinlikle, HAYAT ONDAN İBARET DEĞİL... sen helalinle şerefinle ekmeğini kazanmak için kalkıp gurbete gitmişsin ama o senin değerini bilmemiş... bugün olan yarın olmaz diye bir söz vardır.. oda aynısı, dün vardı bugün yok... şayet öcünü almak istiyorsan git şikayetçi ol, dava aç hem boşan hem süründür... ama dersen benden uzak olsun, belasını başkasından bulsun diye... onu da yine sen bilirsin... ama tavsiyem uzak tut kendini... Allaha havale et...
00 Yorumla
+1 yılSen adam gibi adamsın. Bu devirde adam dencek çok az sayılı insan var buluncada demek lazım Adam...
Demekki senin için hayırlısı buymuş birde bu tarafından düşün. Aynı durumu bende yaşadım seni anlıyorum çok zor bende kabullenemedim ve hala yediremiyorum kendime. Ben hak etmedim çünkü bunları. Ve sende hak etmedin bu da tecrübemiz olsun. Bundan sonra güveneceğimiz insanları daha iyi sećmeliyiz411 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın kardeşim bidaha dünyaya gelsem yinede kendimi eşime saklarim
- +1 yıl
Bu yolda devam et derim sen yanlış birşey yapmıyorsun ve yapmadın. Helal olsun sana
Soran+1 yılTeşekkür ederim bacım Sağol.
- +1 yıl
Rica ederim
- +1 yıl
@herşeysinn az çok biliyom aynı kaderi paylaşıyonuz @soran ile :S Yediremiyorum değil onlar kaybederler ikinizlde #GÜÇLÜ olun... NET.
- +1 yıl
Sağolasın arkadaşım @bjkandahmet
Soran+1 yılAynen öyle @herşeysinn le birbirimizi çok iyi anlarız biz..
Soran+1 yılYa herkes diyor ki gurbette çalışıp eve iki üç ayda bir gelirsen karın bosanir ya da aldatır diyorlar ekmeğim için oraya gidip çalışıyorum ben keyfim den değil evini çalıştığın yere taşı diyorlar bazen iraga gidiyorum evimi iraga mi goturucem van da çalışıyorum evimi Oraya mi goturucem her çalıştığım yerde evimi mi tasiyicam 2 3 ay da bir 10 gün izne geliyorum bide bayramlarda da evdeyim idare etsin artık.. zaten sürekli çalışıyorum diye bişey soz konusu değil mesela bir şirkette ise başlıyorum 5 aylık işi oluyor 5 ay sonra is bitiyor Yeni bir iş çıkması bir kaç ay alıyor
o surectete evde oluyorum. benim babam 35 yıllık şantiyeci ama annem bizi büyüttü babam sadece para yolladı her sıkıntıya annem göğüs geldi ama aldatmadi babama çok sadık aramadigi günler çok korkardi biseymi olduda aramadi der ağlardı çoğu kişi bana aldatilmayi haketmisim gibi konuşmuş üzüldüm gerçekten- +1 yıl
Hayır sen haketmedin aldatılmayı sakın böyle düşünme
- +1 yıl
Teşekkür ederim kardeşim
Soran+1 yılRica ederim
+1 yılSen en doğrusunu yapmışsın kendini eşine saklayarak. Ama hayatta işte herkesin bir sınavı var. Seninki de buymuş. Yanlışı yapan boşanacak olduğun eşin. Yanlış bir şey yapmadın sen için rahat olsun. Yeni bir sayfa açmak için hiç bir engelin yok önünde. Tabi ki zordur kolay demiyorum ama için rahat olsun.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
34Cevap
Kabullenilecek bir durum yok ki.. Kabullenmeniz için affedip aynı evde yaşayıp evliliğinizi devam ettirmeniz gerekirdi. Ama siz zaten silmiş ve gerektiği gibi boşanma davası açmışsınız. Önününe bakın ve bu yükten kurtulun gitsin. Geriye bakmak için sebep bırakmayan biri için değmez.
10 Yorumlakardeşim sen en düzgününü yapmışsında senin şansın kötü çıkmış diyelim aslında tek karında degil orhandada suç var kesin evli olduğunu bile bile beraber olmuş yani karaktersizlik çift taraflı... arada sen kötü olmuşsun beni dinlersen boşanma davasının yanında tazminat davasıda aç mübahtır böylelerine
00 Yorumla
+1 yılGurbette veya uzun yolculuklu işlerde çalışıp ailesinden uzak duranlara özellikle evli erkeklere ben erkek demiyorum. Erkek adam eğer başka şehirde çalışıyorsa ev tutup eşini ve çocuklarını yanına almalı. Nasıl bir evin ihtiyaçları varsa aynı şekilde erkeğinde kadınında ihtiyaçları vardır. O ihtiyaçları meşru yoldan gidermezsen yarın başka yoldan giderirler.
Umarim suçunu anlamışsın...01 Yorumla
Soran+1 yılYa herkes diyor ki gurbette çalışıp eve iki üç ayda bir gelirsen karın bosanir ya da aldatır diyorlar ekmeğim için oraya gidip çalışıyorum ben keyfim den değil evini çalıştığın yere taşı diyorlar bazen iraga gidiyorum evimi iraga mi goturucem van da çalışıyorum evimi Oraya mi goturucem her çalıştığım yerde evimi mi tasiyicam 2 3 ay da bir 10 gün izne geliyorum bide bayramlarda da evdeyim idare etsin artık.. zaten sürekli çalışıyorum diye bişey soz konusu değil mesela bir şirkette ise başlıyorum 5 aylık işi oluyor 5 ay sonra is bitiyor Yeni bir iş çıkması bir kaç ay alıyor
o surectete evde oluyorum. benim babam 35 yıllık şantiyeci ama annem bizi büyüttü babam sadece para yolladı her sıkıntıya annem göğüs geldi ama aldatmadi babama çok sadık aramadigi günler çok korkardi biseymi olduda aramadi der ağlardı çoğu kişi bana aldatilmayi haketmisim gibi konuşmuş üzüldüm gerçekten
Gizli Üye(30-35)+1 yılBelkide bu isinden kaynakli. Sen onun rahat uyuyabilmesi icin sicak bir yuvaniz olmasi icin 3 ayda bir evine geliyordn ama öyle evlilikde neye yarar ki? Benim esim öyle calisacaksa ben ac kalmaya raziyim yeterki gece esime sarilarak uyuyaym onunla beraber tv izleyim onunla yemek yiyeym onunla gezeym isterm.
12 Yorumla
Soran+1 yılnapim peki şimdi ben? keyfim den mi gurbet elde çalışıyorum ben şantiyeciyim benim babam dayilarim amcalarim kuzenlerim ve binlerce şantiyeci arkadaşlarım var benim gibi hepsinin avradi aldatsin o zaman?
Cevap sahibi+1 yılAldatmadigini ne biliyorsn? Sende onun yerinde olsaydn belki sende aynisini yapardn yinede sen haklisin kimse aldatilmayi hak etmiyor.
burada sorulan bazı sorular bence 18 19 yaşındakilerin psikolojisini bozuyor. bu tarz bir olayı yaşayanın kalkıpta vaktini burada bu konuda soru sorarak harcayacak psikolojik durumu olacağını sanmıyorum.
trollemenin sınırını aşıyorsunuz. ve gizli soru sorma hakkının size verdiği saçmalama sınırını burada zorluyorsunuz.00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 311 cevap paylaştı.
+1 yılKardeşim görücü usulü evlenmek mesele değilde bir kadını bukadar boşlarsan bunların olması olağandır. Ha kadındada fahişelik varsa zaten yapacak birşey yok😕 sen ölmek istiyorsun ama değmeyecek... Şehir değiştir istanbula gel boşan... Başka türlü atlatamazsın..
20 Yorumla Boşanmaktan başka yapacak bişeyin yok onun karaktersizliğini kendine mâl etme.
Görücü usulü karşında ki insanı tam tanımadan evlenenlerin çoğu bu sıkıntılarla karşılaşıyor malesef ve buna rağmen halen görücü usulünü savunanların olması şaşırtıcı.30 Yorumla
+1 yılçok üzüldüm :(((( Allah yardımcınız olsun. çok zor bir durum ama nasıl biri ile evli olduğunuzu gördüğünüz için şükredin ve üzülmemeye çalışın :( Allaha sığının bolca. inşallah kısa sürede herşey yoluna girer hayatınızda.
01 Yorumla
Soran+1 yılAmin :(
Gizli Üye(30-35)+1 yılAbi bak bide şöyle düşün , daha yeniymiş. Aldatıldığını 3-5 yıl sonra öğrenseydin dahamı iyi olurdu. En iyisini yapıp kurtulmuşsun. Bence onu dahada rezil et , hatta git bir avukatla anlaşın , seni aldattığını belgele ve gidip tazminat davası açın. Dahada rezil olsun.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 487 cevap paylaştı. Evliyken eve 3 ayda bir gelirsen bunu yaşaman büyü olasılıktı zaten.. Benden sana nasihat Evli erkek evinden uzak olmamalı.
22 Yorumla
Soran+1 yılBenim mesleğim boru imalat ve montaj termal santral.. baraj.. hidroelektrik santrallerinde yapıyorum bu işi mesleğim bu ve benim mesleğimi bilerek evkendi benle
- +1 yıl
Kadınlar zaten evliliğe meraklıdır.. Ama olasılıkları senin tahmin etmen gerekir bir erkek olarak. Evinde bir çiçek olsa ve 3 ayda bir sularsan ne olur? Solar gider. İşte o da suya ihtiyacından yasak olaylara girmiş. Ya mesleği değiştir , ya evini iş yerinin oraya taşı ya da evlenme.
- Aşk İlişkileri konusunda 453 cevap paylaştı.
+1 yıl:/ Boş ver bladerim be kendi kaybeder ALLAH a havale et :S
Bende evlenmedim daha Sana da bana da hayırlı olan bir eş nasip etsin inşallah bende korkuyorum :(04 Yorumla
Soran+1 yılKardeşim kesinlikle çok iyi seç eşini tatlı dilli olur kesinlikle aldatmaz dersin ama aldatilirsin kesinlikle dikkat et aceleye gelme
- +1 yıl
Aceleye gelmedim ama yaşta geçiyor :S
Soran+1 yılBen 24 yaşındayım askerden gelir gelmez evlendim askere gitmeden nişanlandim noldu?
- +1 yıl
Evlenmiyelim mi? :/ 29 yaşındayım napalım? :(
+1 yılSen adamsın, kendini suçlama. Sadakat ve insanlık eksiği varmış erkenden yüzünü görüp kurtulmuşsun.
03 Yorumla
o surectete evde oluyorum. benim babam 35 yıllık şantiyeci ama annem bizi büyüttü babam sadece para yolladı her sıkıntıya annem göğüs geldi ama aldatmadi babama çok sadık aramadigi günler çok korkardi biseymi olduda aramadi der ağlardı çoğu kişi bana aldatilmayi haketmisim gibi konuşmuş üzüldüm gerçekten- +1 yıl
O kadın rahat etsin diye sen canını dişine takmışsın, hak etme gibi bir durum asla olamaz. Öyle düşünme.
Soran+1 yılSen evlenirmisin benim gibi biriyle peki
Nasıl bir insanla evli olduğunu öğrendiğin için sevinmelisin. Bir de öyle birinden çocuğun olduğunu düşün... Üzülmemelisin. Açıklama yapma kapı dışarı et ve hemen ayrıl.
00 Yorumlageçmiş olsun kardeşim aynı olayı sevgilimde yaşadım piskolojim bozuldu evliyken çok daha zordur Allah kimsenin başına vermesin.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 409 cevap paylaştı. Senlik bir durum yok kardeşim. Sen adamsın. Boşanacaksın ve daha iyi tanıdığın biriyle yeniden evleneceksin çocugunda yoksa daha iyi.
11 Yorumla
Soran+1 yılÇocuk yok çok şükür
+1 yılUlan 14 aylık hamileyim diye okudum elim ayağım titredi :/
20 YorumlaSenin adına üzüldüm gerçekten kardeşim. Ben de Oymapınar, Altınkaya ve Sır Barajlarında çalıştım. Ama hep ailemle birlikteydim. Sanıyorum çocuğun yok. Allah sana sabır versin. Boşandın değil mi?
00 Yorumla
+1 yılAllaha havale et sen , yazık etmiş insanoğlu işte kimseye körü körüne baglanmamak gerek...
01 Yorumla
o surectete evde oluyorum. benim babam 35 yıllık şantiyeci ama annem bizi büyüttü babam sadece para yolladı her sıkıntıya annem göğüs geldi ama aldatmadi babama çok sadık aramadigi günler çok korkardi biseymi olduda aramadi der ağlardı çoğu kişi bana aldatilmayi haketmisim gibi konuşmuş üzüldüm gerçekten
+1 yılAllah belasını verir kardeşim şikayetci ol annesinin babasının yüzüne tükür
öldürmek care degildir00 YorumlaAllah yardımcın olsun kardeşim işin zor teselli edecek laf bulamıyorum
12 Yorumla
Soran+1 yılöf be abi yemin ederim psikolojik olarak coktüm
Allahın sevgili kuluymuşsun allah belasını versin de geç eryada geç kalmaz onun yanına sen kendini bozma iyi niyetini koru eden bulur dünyası. Lanet pislik..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsenin gibi adam zor bulunur inşallah benimde karşıma senin gibisi çıkar...
babasının evine postala nedenini de söyle hak etti bunu.
sonrada boşa gitsin05 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah benim gibi biri çıkar da neden inşallah dedin ben kimim ki
Cevap sahibi+1 yılkendini eşine saklayıp onu sevmişsin daha ne olsun..
Soran+1 yıllise boyunca çıkma teklifi bile aldım 1;93 boyunda esmer biriyim yakisikliyim ama kabul etmedim kendimi karım a saklayip ilk leri onunla yasiyicam derdim işte karşılığını da aldım :(
Cevap sahibi+1 yılböyle düşünme doğru insan değilmiş seni haketmemiş bence
Soran+1 yılHaklısın bacım
+1 yılDünyanın sonu değil birader geçmiş olsun facebook şifresini değiştir silmesin kanıt olarak gösterir boşanırsın nafaka vb vermezsin.
01 Yorumla- +1 yıl
Resmini çek kayıt yap.
karde ekmek parası ıcın calısırken bıraz ıhmal etmıssın 3 ayda bır dıyosun çok uzun değilmi ben sana yapılanı haketmıssın demıyorum ama ilgiyi eksik vermıssın birader
01 Yorumla
+1 yılKardeşim seni hak eden biri değilmiş. Boşan gitsin tabi. Şu an mutlu olman gerek çünkü Biboşanmasan, belki ilerde yine seni üzecekti. Zararın neresinden dönersen kârdır.
00 Yorumla
+1 yılkıyamam ben sana. Bazı kadınlar var. eşlerinden göremediği şeyleri başkasında ararlar. sen de yeni evlenmişsin ne diye gidip başka ilde çalışıyosun ki? sonuçta bu dünyada babana bile güvenmeyeceksin.
02 Yorumla
Soran+1 yılYa öyle ama ben boru montaji ve İmalatı işi yapıyorum baraj larda termal santral larda Hidro elektrik santrallerde çalışıyorum keyfim den değil bende meraklı değilim gurbette olmak evimden uzak olmaktan benle evlenirken bunları anlattım. bütün gün evde yatıp karım a git sen çalış demedim kimseye muhtaç olmasın diye gurbet elde kışın karın içinde yazın güneşin altında çalıştım bumuydu hakkım :(
- +1 yıl
tabiki bu değil. olamaz da zaten. ona rahat batmış. gitmeden önce gözünü korkutman lazımdı. gözü yükseklerde demekki onun.
+1 yılKadını evde yalnız bırakırsan yeni frekanslar arayabilir :/
04 Yorumla- +1 yıl
@Lunax dikkat edersen arar demedim. araya'bilir' dedim. güvenmek zor
ulan okurken hüzünlendim yapıcak bir şey yok artık allah korusun kimseye böyle şeyler gelmesin
01 Yorumla
+1 yılvay o* snn gibi kalbi temiz birinin kıymetini bilmemeiş dostum sıkma canını demekki hayırlısı böyleymiş karsına belki daha iyi biri cıkıcak ;)
00 YorumlaAllah a havale et belasını bulur emin ol En iyisini yapmışsın takma
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHemen git ailesine söyle ciddiyim kardeşim vallahi git ailesine söyle. Oha ya böylede olunmazki :(
02 Yorumla
Soran+1 yılAilesi falan haberi zaten var boşanma davası da açtık
Cevap sahibi+1 yılee ailesi ne dedi? kızmadımı dövmedimi?
+1 yılKadınlardan korkmak gerek bu zamanda evlenilmez.
10 Yorumla
+1 yılöldür dostum eşini kafasına sık..
00 Yorumla
+1 yılKarı motor usta cok tehlikeli
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNiye kendini eşine sakladın ki? Iyi olmuş sana biraz ufku açık biri olsan böyle olmazdı
110 Yorumla- +1 yıl
Aynen
Cevap sahibi+1 yılHayır sakladı da ne oldu? Cahil cühela karıyı Aldı evlendi aldatıldı :) hey allam ya
Soran+1 yılevlenmeden önce başkalarına sarılıp opusup yiyisip sonra eşimle aynı şeyleri yasamamak için herşeyi bütün güzellikleri karım la yaşamak için
Cevap sahibi+1 yılYaşadın güzellikleri işte :))) mutlu musun şimdi
Cevap sahibi+1 yılYorum yapan erkeklerde küfür dışında kendini ifade edecek şeyleri yok :) kaale almıyorum küfürleri kelime dağarcığınızı geliştirin
Soran+1 yılgörüş sahibi aldığın eksiler seni tatmin eder umarım
Cevap sahibi+1 yılUmrumda değil :) görücü usulü neden evlendin ki? Sevgili olmak tanımak Görüşmek günah mıydı? Sonra da aldatılmışsın. Bence troll sün ama neyse burdaki insanlar inandı sana yazık
- +1 yıl
Sen kendini belli etmişsin sen artık öyle yaparda evlenirsin bakalım kocandan ne kadar değer görceksin...
Bu adam adam gibi adam
- Aşk İlişkileri konusunda 490 cevap paylaştı.
+1 yılKurtulmuşsun, bu da bir sınav intiharı düşünme.
00 Yorumla o kendini aldatmış boşver ver boşanmayı gitsin
00 Yorumla
+1 yılfazla düşünme kafanı yorma boşan gitsin
00 YorumlaGörücü usulü zararları, tanımadan evlenmek..
00 YorumlaMesajların resmini al Allah kolaylık versin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılZaman hacı ilacı herşeyin hayat acımasıs :(
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 330 cevap paylaştı.
+1 yılEn doğrusunu yaptın.
00 Yorumla Çok geçmiş olsun
00 Yorumla
+1 yılBen katil olurdum
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 25,3b cevap paylaştı. ayrıl
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÜzüldüm
00 Yorumla
Devamını Gör(31)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > 14 AYLIK EVLİYİM aldatildim ölmek istiyorum :( :( Detaya gelirmisiniz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler