20 yasindayim hep kendimi mahvettim bitirdim bir bakarmisiniz? Ölmek istedim?

Okulda hep dislandum buda icime kapanmama sebeb oldu. 11 yasindaydim daha ozamanlar ölmek istiyordum be. 11 yasinda bir cocuk ölüm icin dua edermi Yillarca hep insanlarla konusmadim cikmafim akrabalarla bile bagim yok. Halbuki kalbalik sülale. Sonra arkadasim 1 tane var yeni arkadasliklar kuramiyom kalabalikda konusamiyorum. travme oldu. Böyle böyle iste gitti hersey sonra 19 ise girdim ordada utangacdim haliyle isimide kotu yapiyodum pek anlamiyodum sureklide sormakdan cekiniyodum. Derkeb internette internette biriyle tanisdim. Cok sevdim hala seviyorum. Benle biraz konusdu sonra bitti istemedi ama benim sevgim asla azalmadi 7 ay oldu aksine cogaldi. Simdi 7 ay sonra engeli geri almia surunuyorum onu dusunmedigim tek gunnyok ruyalarima giriyo coknseviyorum. Ve aynaya bakiyorum benim bir hayatkm yok be calismiyorum etmiyorum hayata kapatmisim kendimi 20 yasinda tipime bakiyorum düşmüşümmresmen geceleri uyuyamakdan onu dusunmekden kendkmi bitirdim heba ettim 1 yil olacak sacimda da zaten beyazlar var. Bana bir tavsiye verin Allah askina nasil kendime odaklanirim kendimi severim onu unuturum? Nasil biseyleri basaririm 20üm. bir meslegim bile yok daha insanlarla konusamiyorum asosyalim her boktan utaniyorum
20 yasindayim hep kendimi mahvettim bitirdim bir bakarmisiniz? Ölmek istedim?