Bana yardim edin lutfen?

16 aydir beraber oldugum biri vardi. Cok sevdik ciddi bir iliskiydi. Bugun ayrildik. Baslarda ayrilmayi cok dusundum ama aci cekmekten korktum seviyorum bir de. O baslarda duzelir gozuyle bakmis ama senin yaptiklarimdan sonra duzelmemiz mumkun degil dedi. Onu anlamiyormusum bencilce hareket ediyormusum onun isi oldugunu bilmeme ragmen ondan asiri ilgi bekliyormusum zaten biz ileriye gidemezmisiz ben egitim icin yurtdisina gitmeyi planliyordum ama o istemezse gitmeyecektim cok onemli bisey degildi cunku onu da bahane etti benim yuzumden hayatinin firsatlarini kacirmani istemiyorum biz artik birbirimize iyi gelmiyoruz bitirelim ve birbirimizin hayatindan tamamen cikalim beni unut asla geri doner mi diye bekleme biz bittik daha fazla uzulmeden ayrilalim dedi ben ayrilmak istemedigimi dolayli yoldan anlatmaya calistim onu hala sevdigimi beraber mutlu olabilecegimizi ondan hakkiyla ozur dileyip durumu duzeltebilecegimi felan yazdim ama o cevap vermedi. Ben ayrilmak istemiyorum geri donsun diye agliyorum ama o bekleme donmem dedi arkadaslar bana akil verin ayrilmak istemiyorum ne dersem bana geri doner?
Bana yardim edin lutfen?