Bana yardim edin lutfen?

Merhabalar. Kısa özet geçeyim. Benim sevgilim vardı. İlişkimiz 3 sene sürdü. 3 sene boyunca 1 hata hariç hiç hata yapmadım geleceğimi etkileyecek. birlikteliğimizde olmadı hiç. Çok seviyordum onu. Sonra ayrıldık işte kısmet. Arkadaşlar ben böyle akılsız bir kız değilim. Yani oda bana hep sen çok akıllı kızsın derdi. Ama ben öyle bir yalnış yaptımki kendimden iğreniyorum ailemden utanıyorum yüzlerine bakamaz oldum. Ben 1 kez sevgilimin …. ağzıma aldım çok israr etti. Ve çok pişmanım. Oda zaten ilk ve sondu farz edelim ki ne sen yaptın nede ben gördüm dedi ki zaten sana göre değil. Şimdi kendisi evli. İşte kadermi dersiniz ne dersiniz bilmiyorum ama kuzenine istiyolar beni aileside beni çok seviyor. Ama ben vicdan azabı çekiyorum yük var üzerimde sanki tövbe ettim Allahtan bağışlanmak istedim ama olmuyor kendimden nefret ediyorum. Çoçuk çok iyi biri ona layık olmadığımı düşünüyorum. Ona anlatsam her kesin hayatı alt üst olur , anneme söylesem evlatlıktan redd eder. Ben ne yapıcam kimseye anlatamıyorum, ölmek bile istiyorum artık 😢
Bana yardim edin lutfen?