• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Bir insanın eski sevgilisiyle konuşmaya neden yüzü olmaz?

Gizli Üye
Gizli Üye
(30-35)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
10
Yapay Zekaya Sor
Örnek sebepler yazabilir misiniz arkadaşlar? Ne gibi durumlardan dolayı eski sevgilisyle konuşmaya yüzü olmaz?
Bir insanın eski sevgilisiyle konuşmaya neden yüzü olmaz?
Sevgili Soruları Sevgi Soruları Eski Sevgili Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
1 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• denemex
    denemex Takip Et
    Xper 4 Yaş: 47
    +1 yıl

Bak guzel kardeşim erkek bir kızın sorunlu oldugu halde, onsa sorununa, sıkıntısıyle mucadele edip şikayet etmemişse; Sabah erkenden aşkım kalkar ona guzel bir kral sofrası hazırlayıp - kendisinin umrunda olmayıp öğlen saatlerinde kalkması. ; ' defa esk sevgilisyle sadece ofton-puften konusmalarını yakaladım yalvardı affetmeme rağmen; Anlatamayacağım mesele yuzunden, destek aradığıi için istanbulun en iyi avukatlarını tuttugum için kendisinin gidipte başkaların ağzına bakarak karar vermelesine rağmen; Dediklerimin hiç umursamamasına, kendi kfasına göre yaşamasına rağmen (sigaraya başlama, picercing vs. falan işte) ; daha bir sürü ornek ile.

Bu halde terkedildim. Karşımdakine empati kurdum, saygılı oldum. Son derece 23 yaşında olmama rağmen; olgun olmasamda medeni bir erkektim. Tüm bunlara rağmen terkedildim, hiçbir uğruna. Sonra beni arayacak, yalvaracak seni seviyorum diye oyle mi? - Yemezler. Arada bir özlüyorum ruyalarıma giriyor kendisi, ama sırf inat şavaşıyorum. Çok sevmiştim. Belki sevdiğim için, ruyama gidiyor. Ama ben bunları hakedecek insan değildim. O yuzden konuşmayı gerek duymuyorum.

2
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

yazık ya inşallah hakettiğin gibi biri çıkar karşına

Yorumla

En İyi Cevaplar

• Textilci22
    Textilci22 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 43
    +1 yıl

ayrılırken yediği haltlar yüzünden olabilir

2
    17 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

3 ay içinde biçok kez sevdiğini söyleyip sonra sevdiğimi sanmısım sdece hoslanmsm özür dilerim dyip ayrıldı. karsılasnca bakıyodu ben bakmıyodum sonra deidm ki bana geri dönmek istiyoosa? bu yuzden 5 ay sonra ona nasılsın yazdım. iyiyim sen dedi vs.. sonra ona, onunla oldugum zamanların çok güzel oldugunu içeren uzun bir mesaj attım. gördü vee cvap atmadı. bende faceden silip whatsaptan engelledim. şimdi bulundugum yerlere gelmiyor nedenini bilmiyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

yüzü mü yok ki?

Yorumla
    • Textilci22
      Textilci22
      +1 yıl

anladığım kadarıyla gerçekten sevdiğini sanmış. tekrar bir sevgililk modu istemiyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

ya sen sevdiğini sandıgını 3 ay sonra mı anlarsın :( tamam kısa süre ama o süreç içinde biçok güzel şey söyledi ve şu an sanki onları hiç söylememiş gibi davranıyor. bana hiç değer vermiyor mu, insan hiç "ben bu kızı çok üzdüm" demez mi içi sızlamaz mı? belki bunları dediği için oldugum yerlere gelmiyor yani yüzü olmadıgından olabilir mi? çünkü o içtenlikle yazdıgım şeye cevap atmadıktan sonra onu engelledim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

yani beni üzdüğü için üzüntü duyuyo mudur sence?

Yorumla
    • Textilci22
      Textilci22
      +1 yıl

o da olabilir ama eski erkek arkadaşını tanımak bilmek lazım. şimdi yok yere çocuğun günahını da almak istemem ama farklı beklentileri vardı da 3 ay sonra olmayacağını anladı ayrıldınız sonra tekrar bir ışık gördü eski heveslerinden vazgeçti sana kıymak istemedi... senaryo çoğaltılabilir. dediğim gibi günahını almayalım gencin. gerçekten sevdiğini düşünüyorsan engellemeleri kaldırıp eğriyi doğruyu konuşmanı öneririm

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

bir ışık gördü eski heveslerinden vazgeçti sana kıymak istemedi derken ne demek istedin anlayamadım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

cevaplarsan çok mutlu olucam :))

Yorumla
    • Textilci22
      Textilci22
      +1 yıl

bir ışık gördü yanlış olmuş okuyunca ben de yeni farkettim. özür dilerim. tekrar aynı beklenti içine girdi manasında kullanmıştım. (dışarda olduğumdan mütevellit geç yazdım :)
      eig içinde teşekkür ederim :) bu arada. (cevap yazarken o beklenti içinde yazmıyorum sadece belirtmek istedim)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Sorun degil :) rica ederim de bana hic o amacla yanasmadi ki :(

Yorumla
    • Textilci22
      Textilci22
      +1 yıl

Kendisiyle bir konusmayi denesen acik acik. Bunda gurur yapacak ya da cekinecek bir durum yok

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Attigim mesaja cevap vermedigi icin onu engelledim sildim bir daha konusmam gurur denen bisey var yani

Yorumla
    • Textilci22
      Textilci22
      +1 yıl

ben gurur yapma derim ama ısrarcıysan gurur yapmada akışına bıraksın o zaman

Yorumla
    • aysaaysa
      aysaaysa
      +1 yıl

Canını cok yakıp zoruna gıtmışdır ne yanı 3 ay senle dalgamı gecdı kısının karakterını gosterır boşver üsteleme kendını gerı cek sevmışse gelır zatten

Yorumla
    • doom2
      doom2
      +1 yıl

Senden sıkılmış.

Yorumla
    • cihaat
      cihaat
      +1 yıl

adam tespitin... :D bravo abi , senin yorumu görmesem döktürecektim kısa ve öz

Yorumla
    • Aylinaylin1
      Aylinaylin1
      +1 yıl

Seni uzdugu icin uzuntu falan duymuyodur. Birak kendini kandirmayi bukadar saf olma

Yorumla
  • Astrologya
    Astrologya Takip Et
    Xper 4 Yaş: 37 , eic 35%
    +1 yıl

bu konuyla ilgili cibuu blog diye bir site var orada çok güzel bir yazı yazmışlar yazı da bir başlık diyordu ki Gidin ve ‘aşkı’ geri alın! çok etkilenmiştim ve gerçekten emek harcayarak eski sevgilimle barıştım. Yüzüne bakamayacak bir şey yok sadece zaman ve viraz emek harcaman gerekiyor!

0
    0 Yorumla
  • gaby88
    gaby88 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 37 , eic 45%
    +1 yıl

üzücü, kötü şeyler geçtiyse arada aynı konuların gündeme gelmesini istemeyebilir. hem bazı şeyler bittiği zamanki gibi kalmaz nasıl bir tepkiyle karşılaşacağını bilmiyordur.

2
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

82

Cevap

144

Cevap

• KenyaMerkez
    KenyaMerkez Takip Et
    Xper 2 Yaş: 31
    +1 yıl

Şu şekil açıklıyım ; bir insan ne kadar istenmezse okadar hırs yapar , ne kadar üstüne düşersnde okadar çabuk soğur. Mesela peşinde koşan insanlar olabilir sana köpek olanlarda olmuştur ama sen onları siklemezsin çünkü zaten elde etmişsindir bir çekiciliği bir etkisi yoktur gözün hep ulaşamadığındadır. Sende bunun sana yaptığı piçliği kabullenememişsin belli ki hala bir ümit bekliyosun ve onun sana bakmasının nedeni ayrılınca ona köpek olup olmadığını merak etmek eğer kendini tam anlamıyla ondan çekseydin emin ol kendisi yazardı sana ama sen uzun mesaj olayına girmişsin kendi kaliteni iyice düşürmüşsün artık sana ilgisi kalmamasını sağladın yapabileceğin tek şey o yokmuş gibi davranmak engellemene gerek yok bu aksine onun hoşuna gider çünki. Sanki sana büyük bir acı girmiş gibi olur adam sana küfür etmemiş bişey yapmamış sana geri dönmedi diye engellemen onu mutlu eder engelleri kaldır ve o yokmuş gibi devam et görsende tanımıyorsun artık onu. Bu arada psikolojinize hayal kurarak ve onu iyilik meleği gibi görerek bozma. Onu hep bir * olarak düşün gerisi zamana kalmış sabırlı ol bakalım.

2
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Cok guzel yazmissin tesekkur ederim. Ama engeli kaldirirsam onu hatiladigimi dusunmez mi

Yorumla
    • KenyaMerkez
      KenyaMerkez
      +1 yıl

Bu yüzden kaybediyosun onun ne düşündüğüne göre hareket ediyosun önemli olan senin kendini bilmen o ne düşünürse düşünsün seni ilgilendirmez artık engeli kaldırınca numarasınıda sil gitsin hayatına onsuz devam et o hiç olmamış gibi.

Yorumla
  • ekose
    ekose Takip Et
    Xper 5 Yaş: 39 , eic 61%
    +1 yıl

Aldattıysa, mal gibi ortada bırakıp gittiyse, vaatler verip caydıysa, artık başkasını seviyorsa, artık başkasıyla birlikteyse, kabahatliyse, yüz kızartıcı birşeyler yaptıysa vs. Bunlar neden yüzü olmaz için sebepler. Neden konuşmak ya da karşılaşmak istemez olursa konu daha genişler tabi, eski hatıralar falan vs... Zaten ayrılan kişinin ayrıldığı için yüzü olmaz. Adı üstünde yüzüstü bırakmıştır çünkü seni. Dolayısıyla mahçuptur sana karşı. Ama senin durumunda daha çok senin tekrar dönmeye açık olduğunu hissetiğinden ve kendisi böyle bir ihtimal düşünmediğinden bunu kesmek için karşılaşmak/konuşmak istemediğini algıladım ben. Kusura bakma ama öyle malesef :/

2
    0 Yorumla
  • sickofwasting
    sickofwasting Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35 , eic 37%
    +1 yıl

Vicdan elbette efendim vicdan. Başka ne olabilir ki? Duyguların ağır bastığı dönemlerde hislerinin peşinden gitmiş insanların sonsuza dek yakasını bırakmayacak en güzel cezadır vicdan. Vicdan yüreğini kemirirken, karşındaki seni masumane sevmişken nasıl bakabileceksin tekrar yüzüne? Nasıl çıkabileceksin tekrar karşısına. O güzel günlerden tekrar nasıl bahsedebileceksin?

Elbette edemeyeceksin vicdanının seni soktuğu sonsuz bir kışa merhaba diyeceksin. Bir daha aslında kimseyi onun gibi sevmemiş, kimse de seni onun gibi sevmemiştir. Sevmeyecektir. Hoşgeldin.

2
    0 Yorumla
  • Drejevic
    Drejevic Takip Et
    Master Yaş: 37
    +1 yıl

Bu aşk ilişkileri saçmalığına zerre kadar inancım ve saygım yok ama, soruya cevap vermek istiyorum. Ayrılmış bir erkek tekrar konuşmaya cesaret edemiyorsa çekindiği noktalar olabilir. Bunlardan bazıları aranızda kalmış sırlar, sürtüşmeden doğan kaba ve kötü sözler olabilir.

3
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

kızı, kız haketmediği halde çok üzdüyse ve üzdüğünün farkındaysa da olabilir mi?

Yorumla
    • Drejevic
      Drejevic
      +1 yıl

Hayır, ondan olmaz. Kız kızı mı seviyor?

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    +1 yıl

Sana şu kadarını söyleyim sana "yanılmışım, sevdiğimi sanmışım" gibi, bir bahaneyle gelip, seni terkeden birisi için, doğrusunu söylemek gerekirse, senin yapabileceğin hiç bir şey yok. Onun dışında, hatasını anlayan kişinin, yapacağı en doğru davranış, muhatabını karşısına alıp, konuşmaktır. Kişi bunu yapmıyorsa, onun sevgisinden, ilgi ve şefkatinden hiç kimseye hayır gelmez. Ayrıca "efendim, belki utanıyordur, ondan gelemiyordur" tarzı yorumları, ben mantıklı bulmuyorum. Çünkü, bir kişi yanlış yaparken, gurur kırarken, terkederken utanmıyorda, af dilerken mi utanıyor? Bu tip insanlar, çekindiğinden değil egosu ve kibirinden dolayı, açıkça konuşamaz. Bu nedenle, sana şu kadarını söyleyim, görünen köy kılavuz istemez, onun sana verebileceği hiç bir şey yok, bundan sonra, hayatına onsuz devam etmelisin...

2
    0 Yorumla
  • SercanBursa
    SercanBursa Takip Et
    Xper 7 Yaş: 36
    +1 yıl

En büyük iki sebebi
    1-) Senin ona kizacagindan ve reddedeceginden korkar.
    2-) Gurur meselesi yapmistir. Kendisini hakli görüyosa banane ya ben hakliyim bir de ilk hamleyi ben yapip kendimi g.. t mü edicem der . o yapsin ilk hamleyi der. öyle durumlarda yüz sene beklesen yine aramaz

3
    0 Yorumla
  • Skinnnnny
    Skinnnnny Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33
    +1 yıl

ayrılık sebeplerinden ötürü, kavgalı ayrılmıştır, veya ihanet etmişlerdir birbirlerine, aldatmışlardır, o yüzden, yüz olması için sakin bir ayrılık, anlayışlı bir ayrılık, ve dosthane bir ayrılık olursa o zaman birbirlerine yolda görseler bile selam verirler :D fakat burası türkiye...

1
    0 Yorumla
  • Urasioes
    Urasioes Takip Et
    Xper 7 Yaş: 31 , eic 42%
    +1 yıl

Kötü ayrıldıysan ne konusmak istersin nede konusmaya yüzün olur

1
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

alta da yazdım. 3 ay içinde biçok kez sevdiğini vs bir sürü güzel söz söyleyip 3 ay sonra sevdiğimi sanmısım sevmemism sdece hoslanmsm özür dilerim dyip ayrıldı. karsılasnca bakıyodu ben bakmıyodum sonra deidm ki ya bana geri dönmek istiyoosa? bu yuzden 5 ay sonra ona nasılsın yazdım. iyiyim sen dedi. bnde iyiyim dedim. cevap atmayınca da ona olan hislerimi ve onunla oldugum zamanların çok güzel oldugunu içeren uzun bir mesaj attım. görmesine ragmen cevap atmadı. bende faceden silip whatsaptan engelledim. şimdi bulundugum yerlere gelmiyor sebebi ne olabilir

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

heyy

Yorumla
    • Urasioes
      Urasioes
      +1 yıl

bir başkası ilanı aşk etmiştir

Yorumla
  • yardımseverdelikanlı
    yardımseverdelikanlı Takip Et
    Xper 4 Yaş: 29
    +1 yıl

gerizekalılık yapıp kızı yüzüstü bırakırsa aynı benim gibi sonradan basını duvarlara vurur 5 yıl oldu hala aklımdan cıkmadı konusmaya cidden yüzüm yok.

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Sen neden kizi biraktin

Yorumla
  • Mahesha
    Mahesha Takip Et
    Xper 2 Yaş: 32 , eic 73%
    +1 yıl

Eski anıları depreştirmemek için. Hatalı bir davranış ile yanlış mesaj vermemek veya kendisi yanlış anlamamak için. Ya da direkt olarak ikinci bir hata yapmamak için.

1
    0 Yorumla
  • paSaderler
    paSaderler Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31
    +1 yıl

kendisini suçlu hissediyordur başka sebebi olduğunu sanmıyorum

1
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

hmmm ne gibi mesela?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

suçlu hissediyosa ayrılmayacak :)

Yorumla
    • paSaderler
      paSaderler
      +1 yıl

hataysını telafi edecek yüreği yoksa ayrılır buddy tutamazsın :)

Yorumla
  • KawaiiBrofist
    KawaiiBrofist Takip Et
    Xper 2 Yaş: 33 , eic 41%
    +1 yıl

Şimdi dünyanın en kötü esprisini yapacağım :D Üzgünüm..
    Slenderman olabilir mi? Hani yüzü yok falan.
    ( Vurmayın QwQ)

1
    0 Yorumla
  • çikiçikidoktoru
    çikiçikidoktoru Takip Et
    Guru Yaş: 34 , eic 55%
    +1 yıl

Çok büyük saçma fanteziler kurmuştur veya çok büyük sözler vermiştir tutamamıştır, aldatmışta olabilir.

1
    0 Yorumla
  • fatihkurtoglu01
    fatihkurtoglu01 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 36
    +1 yıl

Sevgilisini dusundugu icin eskiyle konusmayi aldatmak ya da yaptigim yanlis diyr dusunen olabilir bencede olmamali madem eskiyi istiyorsan ayril sonra ne yapmak istiyosan git onu yap

1
    0 Yorumla
  • sananeşekerim123
    sananeşekerim123 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29
    +1 yıl

suçlu olduğu için
    hatasını anladığı ve pişman olduğu için
    konuçsa bile konuşmalarından köpek gibi pişman oldukları o kadar belli oluyor kiii

1
    0 Yorumla
  • Caprise45
    Caprise45 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 30 , eic 31%
    +1 yıl

İsviçreli bir bilim adamı olaraktan buna bizde çare bulamadık ey dost..

1
    0 Yorumla
  • giovannim
    giovannim Takip Et
    Guru Yaş: 37 , eic 44%
    +1 yıl

elbette yüz kızartıcı kabahatleri yüzünden utanma duygusu kaldıysa şayett utancından bakamaz

1
    0 Yorumla
  • paradisegirl
    paradisegirl Takip Et
    Xper 4 Yaş: 30 , eic 31%
    +1 yıl

Geçmiştir sonuçta eskıdır yasanılmışlıklar vardır ayrıldığına gore istememe durumu vardır

1
    0 Yorumla
  • NikotinKolik
    NikotinKolik Takip Et
    Guru Yaş: 34 , eic 34%
    +1 yıl

onu yarı yolda bıraktığını düşündüğü için olabilir...
    ondan faydalandığı için de olabilir..

1
    0 Yorumla
  • TuhafAbi
    TuhafAbi Takip Et
    Guru Yaş: 30
    +1 yıl

Eğer o saçma sapan hareketler yaparak ayrıldıysa yalan konuştuysa kusura bakma ama benim kitabımda yok konuşmak

1
    0 Yorumla
  • Fenolfltalein
    Fenolfltalein Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 34%
    +1 yıl

Kavga etmişlerdir haksız yere saçma sapan davranmıştır.

1
    0 Yorumla
  • effelis
    effelis Takip Et
    Xper 4 Yaş: 39
    +1 yıl

terkettiğim ama o bunu haketmediği için. ayrılıp dargın olmamak çok zor ya

1
    0 Yorumla
  • mehmetcetiin09
    mehmetcetiin09 Takip Et
    Master Yaş: 33
    +1 yıl

bı kapıyı carparak gıderler... SEVERKEN IYI Bıtınce KÖTÜ olurlar..

1
    0 Yorumla
  • imagine-perest
    imagine-perest Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31
    +1 yıl

Aldatmistir yuzune bakmaya utanir bseyler yasamislardir olayli ayrilmislardir gibi gibi..

1
    0 Yorumla
  • Bronzebeard
    Bronzebeard Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33
    +1 yıl

Saçma sapan sebeplerden ayrılmışlardır. Konuşmaya utanıyodur. vs.

1
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

hmm. 3 ay içinde biçok kez sevdiğini vs bir sürü güzel söz söyleyip 3 ay sonra kıza sevdiğimi sanmısım sevmemism sdece hoslanmsm özür dilerim dyip ayrılıyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

heey

Yorumla
  • Alpsryr
    Alpsryr Takip Et
    Xper 4 Yaş: 40
    +1 yıl

Ayrılıktan dolayı suçluluk hissettiğinden olabilir.

1
    0 Yorumla
  • grinintonu1
    grinintonu1 Takip Et
    +1 yıl

aldattıysa mesela ya da yanında gerçekten rezil olduysa falan

1
    0 Yorumla
  • mMaxcodeRİMm
    mMaxcodeRİMm Takip Et
    Master Yaş: 32
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.

ESKİ'Yİ silin şefim kafanızdan..
    konuşmuyorsa iyisini yapıyordur
    YÜZÜ yoksa İHANET etmiştir.

1
    0 Yorumla
  • Canadian_Man
    Canadian_Man Takip Et
    Bilge Yaş: 46
    +1 yıl

kavgali ayrildiysam.. ben aldatip ayrildiysam aileme hakaret edip ayrildiysam... cok kiskancligindan dolayi ayrildiysam asla konusmam bir daha ama normal anlasamadigimiz icin iki medeni insan gibi ayrildiysam her zaman yaridmina kosarim

0
    0 Yorumla
  • Erdemkayaek
    Erdemkayaek Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36
    +1 yıl

Gerçekten karşısındakine haketmeyecegi bir davranışta bulunmuştur

1
    0 Yorumla
  • tomclay
    tomclay Takip Et
    Yoda Yaş: 29
    +1 yıl

yüzsüzlük değil ki utanma vardır. ama çok kötü bişey yaptıysa yüzü olmaz gerçi

2
    0 Yorumla
  • Legenndd
    Legenndd Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34
    +1 yıl

Küçük düşmekten çekinirsin alay konusu olmaktan vs durumlar

1
    0 Yorumla
  • OgzhnOztkn
    OgzhnOztkn Takip Et
    Master Yaş: 29
    +1 yıl

Eski olduğu içindir belki.
    Bir şekilde bittiği için.

3
    0 Yorumla
  • Rusasigi
    Rusasigi Takip Et
    Master Yaş: 31
    +1 yıl

Büyük bir ihtimaller ayrılık nedeni onun yüzündendir.
    Kişiliği oturmuş biri zaten konuşamaz. Konuşmasında

1
    1 Yorumla
    • maksim234
      maksim234
      +1 yıl

Pişmansa?

Yorumla
  • Lee_Rock
    Lee_Rock Takip Et
    Guru Yaş: 34
    +1 yıl

Geri dönme ihtimali olmadığını düşündüğü için çoğu insan özlese bile eski sevgilisini aramaz.
    Geri dönüceğini bilse özleyenlerin hepsi arardı.

0
    0 Yorumla
  • trkrkbra
    trkrkbra Takip Et
    +1 yıl

O kadar yedigi halta ragmen şu an konusuyoruz😑 biraz sevgi varsa icinde yedigi haltlari gormezden geliyorsun

0
    0 Yorumla
  • erennnarda
    erennnarda Takip Et
    Xper 4 Yaş: 29
    +1 yıl

Seni sevdiğini söyleyip herşey mükemmelmiş gibi gözükürken birden ben birini çok özlüyorum diyip senin ayrılmanı sağlayıp sonra eski sevgilisine dönmüş olabilir

1
    0 Yorumla
  • Miraslan
    Miraslan Takip Et
    Xper 6 Yaş: 44
    +1 yıl

yeni sevgilisiyle aşk ve seks maceralarını dinleyecek ya da buna seyredip yüzünüze gülümseyecek kadar kadar sapık veya onursuz olmadığı için ;)

0
    0 Yorumla
  • sawasci
    sawasci Takip Et
    Xper 7 Yaş: 40
    +1 yıl

yaptıklarını hatırladıkça utanç duyuyorlardır, artık ne halt yedilerse..

1
    0 Yorumla
  • SinirliBiber
    SinirliBiber Takip Et
    Master Yaş: 45
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 897 cevap paylaştı.

Gerek duymaz. Eski defterleri açmaya ne gerek var ki?

3
    0 Yorumla
  • JessPinkman
    JessPinkman Takip Et
    Master Yaş: 31
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 489 cevap paylaştı.

Hiç bir durumum yok ama konuşmuyorum. Niye konuşayım ki?

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Bilmiyorum ilklerde konusmustuk bir kac gun sonra biraktim konusmayi ama halen seviyorum gercekten ama konusamiyorum cunku cekiniyorum konusmaktan onunla bir yazsa gercekten konusurum.

1
    0 Yorumla
  • ütopik-kadın
    ütopik-kadın Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32 , eic 30%
    +1 yıl

Geçmiş geçmişte kalmıştır. Ne diye konuşayım, konuşasın eskilerle

0
    0 Yorumla
  • mukemmelmiyimne
    mukemmelmiyimne Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 81%
    +1 yıl

Yeni sevgili olabilecegin insanin o cocugu devamli olarak gorebilecek olmasi. :/

0
    0 Yorumla
  • ahuramazda1357
    ahuramazda1357 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 35 , eic 62%
    +1 yıl

aldatmıştır, büyük yalan söylemiştir, hayatına yeni biri girmiştir, giderken borç takmıştır vs..

0
    0 Yorumla
  • Lonelywarrior40
    Lonelywarrior40 Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 41%
    +1 yıl

Eskiye bakmak gibi bir akışkanlığım yok benim;tavsiye ederim...

0
    0 Yorumla
  • hatayli-a
    hatayli-a Takip Et
    Yoda Yaş: 46 , eic 32%
    +1 yıl

duruma bagli eger eski sevdigi kalbini cok kirdi ise belki o yüzden.

0
    0 Yorumla
  • RedLacquer
    RedLacquer Takip Et
    Xper 7 Yaş: 32
    +1 yıl

İhanet etmiştir, terk etmiştir, yalan söylemiştir... Bunlardan dolayı ayrılmışlarsa karşısındaki insana karşı bir mahcubiyeti olur.

0
    0 Yorumla
  • Holysmack
    Holysmack Takip Et
    Xper 6 Yaş: 37
    +1 yıl

Eski sevgilisiyle yaşayacağı herşeyi yaşamıştır.. Baskı sıyırdıktan sonra boşa gaz vermeye çalışmanın manası yok.

0
    0 Yorumla
  • DamdaDeliVar
    DamdaDeliVar Takip Et
    Guru Yaş: 37 , eic 37%
    +1 yıl

Aldatmak, yalan söylemek, arkasından iş çevirmek, dedikodusunu yapmak vs vs

0
    0 Yorumla
  • alishh
    alishh Takip Et
    Xper 4 Yaş: 35
    +1 yıl

Ayrıldığın zamandaki iki tarafın nasıl ayrıldığına bağlı diye düşünüyorum.

1
    0 Yorumla
  • KayıpÜlkeninPrensesi
    KayıpÜlkeninPrensesi Takip Et
    Yoda Yaş: 31
    +1 yıl

Ayrılırken yaptıkları ya da söyledikleri , ya da ayrıldıktan sonra arkasından atıp tuttukları :)

0
    0 Yorumla
  • BöyleBilBeni
    BöyleBilBeni Takip Et
    Xper 6 Yaş: 40
    +1 yıl

Sevgilin böyle biri mi? https://i.hizliresim.com/0kypjD.jpg

0
    0 Yorumla
  • kargaklavuz
    kargaklavuz Takip Et
    Xper 6 Yaş: 40
    +1 yıl

yeni hatundan çekindiği için böyle bir bahane üretmiş olabilir, yahut duygu sömürüsüyle kendini acındırmaya çalışıyo olabilir, gerçekten yüzü olmayabilir... daha fazla detay lazım

0
    0 Yorumla
  • cgriylmz
    cgriylmz Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35
    +1 yıl

daha önceden ona karşı bir b*k yemiştir yüzü olmaz..

1
    0 Yorumla
  • pickpocket_
    pickpocket_ Takip Et
    Yoda Yaş: 41
    +1 yıl

Ben hepsiyle konuşuyorum ya neden yüzsüzlük olsun ki?

1
    0 Yorumla
  • Lanadelreylover
    Lanadelreylover Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29
    +1 yıl

Yüzü olmamakla alakası yok gereksizlerdir konusma gereği duyulmaz

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

eskiyle knşabilirsin kiii işte canım yeni sevgilimle böyle oldu bir çocuk var çok tatlı şu işe girdim böyle böyle yapıyorum iyiyim demi?😏

0
    0 Yorumla
  • asosyalizmirli
    asosyalizmirli Takip Et
    Guru Yaş: 29
    +1 yıl

Çok kötü bir olay yaşamış olması lazım onunla, ya da utanacağı bir olay

0
    0 Yorumla
  • Tugbammn
    Tugbammn Takip Et
    Xper 4 Yaş: 31
    +1 yıl

Standard zaten yapilan şerefsizlik kahpelikler sonucunda ilişki biter. Sonra da aradan baya zaman gecer ve yazmaya baslarlar bir sekilde. Ama bu insanlar serefsiz ve kahpe olunca utanma ve pismanlik takliti yaparlar bu yani.

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (166)
Devamını Gör(211)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Bir insanın eski sevgilisiyle konuşmaya neden yüzü olmaz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Eski sevgili neden konuşmak ister? 15 cevap verildi
Sevgili varken eski sevgiliyle konuşmak? 24 cevap verildi
Bir erkek, neden hayatında biri varken eski sevgilisiyle konuşmak, görüşmek ister? 11 cevap verildi
Sevgilisi olan biri eski sevgilisi ile konuşur mu? 11 cevap verildi
Sevgilinin eski sevgiliyle konuşması? 3 cevap verildi
Bir erkek hayatında biri olduğu halde neden eski sevgilisiyle konuşur? 38 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Kötü birine aşık olabilir misin?
  • Güzel olmak mı, güzel görünmek mi daha iyi?
  • İnsan en çok hayallerini mi erteliyor, yoksa kendini mi?
  • Evde kaç kişi yaşıyorsunuz?
  • Nikah şahidiyim ne giymeliyim?
  • Karıma yıldönümü hediyesi olarak tek taş mı alsam beş taş mı?
  • Yemek yerken telefon ile konuşur ya da yazışırmısınız?
  • Sivri dilli misin, tatlı dilli mi?
  • ​Bazen en büyük huzur, görmezden gelmeyi öğrenmekte gizli. Sizce de artık duymamazlıktan gelme sanatını öğrenmenin vakti gelmedi m?
  • Sarı tavukları 10 saniyede sayabilecek bir zeka küpü var mı?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨