Örnek sebepler yazabilir misiniz arkadaşlar? Ne gibi durumlardan dolayı eski sevgilisyle konuşmaya yüzü olmaz?
Cevabın nedir?
Bak guzel kardeşim erkek bir kızın sorunlu oldugu halde, onsa sorununa, sıkıntısıyle mucadele edip şikayet etmemişse; Sabah erkenden aşkım kalkar ona guzel bir kral sofrası hazırlayıp - kendisinin umrunda olmayıp öğlen saatlerinde kalkması. ; ' defa esk sevgilisyle sadece ofton-puften konusmalarını yakaladım yalvardı affetmeme rağmen; Anlatamayacağım mesele yuzunden, destek aradığıi için istanbulun en iyi avukatlarını tuttugum için kendisinin gidipte başkaların ağzına bakarak karar vermelesine rağmen; Dediklerimin hiç umursamamasına, kendi kfasına göre yaşamasına rağmen (sigaraya başlama, picercing vs. falan işte) ; daha bir sürü ornek ile.
Bu halde terkedildim. Karşımdakine empati kurdum, saygılı oldum. Son derece 23 yaşında olmama rağmen; olgun olmasamda medeni bir erkektim. Tüm bunlara rağmen terkedildim, hiçbir uğruna. Sonra beni arayacak, yalvaracak seni seviyorum diye oyle mi? - Yemezler. Arada bir özlüyorum ruyalarıma giriyor kendisi, ama sırf inat şavaşıyorum. Çok sevmiştim. Belki sevdiğim için, ruyama gidiyor. Ama ben bunları hakedecek insan değildim. O yuzden konuşmayı gerek duymuyorum.21 Yorumla
Soran+1 yılyazık ya inşallah hakettiğin gibi biri çıkar karşına
En İyi Cevaplar
+1 yılayrılırken yediği haltlar yüzünden olabilir
217 Yorumla
Soran+1 yıl3 ay içinde biçok kez sevdiğini söyleyip sonra sevdiğimi sanmısım sdece hoslanmsm özür dilerim dyip ayrıldı. karsılasnca bakıyodu ben bakmıyodum sonra deidm ki bana geri dönmek istiyoosa? bu yuzden 5 ay sonra ona nasılsın yazdım. iyiyim sen dedi vs.. sonra ona, onunla oldugum zamanların çok güzel oldugunu içeren uzun bir mesaj attım. gördü vee cvap atmadı. bende faceden silip whatsaptan engelledim. şimdi bulundugum yerlere gelmiyor nedenini bilmiyorum
Soran+1 yılyüzü mü yok ki?
- +1 yıl
anladığım kadarıyla gerçekten sevdiğini sanmış. tekrar bir sevgililk modu istemiyor
Soran+1 yılya sen sevdiğini sandıgını 3 ay sonra mı anlarsın :( tamam kısa süre ama o süreç içinde biçok güzel şey söyledi ve şu an sanki onları hiç söylememiş gibi davranıyor. bana hiç değer vermiyor mu, insan hiç "ben bu kızı çok üzdüm" demez mi içi sızlamaz mı? belki bunları dediği için oldugum yerlere gelmiyor yani yüzü olmadıgından olabilir mi? çünkü o içtenlikle yazdıgım şeye cevap atmadıktan sonra onu engelledim
Soran+1 yılyani beni üzdüğü için üzüntü duyuyo mudur sence?
- +1 yıl
o da olabilir ama eski erkek arkadaşını tanımak bilmek lazım. şimdi yok yere çocuğun günahını da almak istemem ama farklı beklentileri vardı da 3 ay sonra olmayacağını anladı ayrıldınız sonra tekrar bir ışık gördü eski heveslerinden vazgeçti sana kıymak istemedi... senaryo çoğaltılabilir. dediğim gibi günahını almayalım gencin. gerçekten sevdiğini düşünüyorsan engellemeleri kaldırıp eğriyi doğruyu konuşmanı öneririm
Soran+1 yılbir ışık gördü eski heveslerinden vazgeçti sana kıymak istemedi derken ne demek istedin anlayamadım
Soran+1 yılcevaplarsan çok mutlu olucam :))
- +1 yıl
bir ışık gördü yanlış olmuş okuyunca ben de yeni farkettim. özür dilerim. tekrar aynı beklenti içine girdi manasında kullanmıştım. (dışarda olduğumdan mütevellit geç yazdım :)
eig içinde teşekkür ederim :) bu arada. (cevap yazarken o beklenti içinde yazmıyorum sadece belirtmek istedim)
Soran+1 yılSorun degil :) rica ederim de bana hic o amacla yanasmadi ki :(
- +1 yıl
Kendisiyle bir konusmayi denesen acik acik. Bunda gurur yapacak ya da cekinecek bir durum yok
Soran+1 yılAttigim mesaja cevap vermedigi icin onu engelledim sildim bir daha konusmam gurur denen bisey var yani
- +1 yıl
ben gurur yapma derim ama ısrarcıysan gurur yapmada akışına bıraksın o zaman
- +1 yıl
Seni uzdugu icin uzuntu falan duymuyodur. Birak kendini kandirmayi bukadar saf olma
+1 yılbu konuyla ilgili cibuu blog diye bir site var orada çok güzel bir yazı yazmışlar yazı da bir başlık diyordu ki Gidin ve ‘aşkı’ geri alın! çok etkilenmiştim ve gerçekten emek harcayarak eski sevgilimle barıştım. Yüzüne bakamayacak bir şey yok sadece zaman ve viraz emek harcaman gerekiyor!
00 Yorumla
üzücü, kötü şeyler geçtiyse arada aynı konuların gündeme gelmesini istemeyebilir. hem bazı şeyler bittiği zamanki gibi kalmaz nasıl bir tepkiyle karşılaşacağını bilmiyordur.
20 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
82
Cevap
144Cevap
+1 yılŞu şekil açıklıyım ; bir insan ne kadar istenmezse okadar hırs yapar , ne kadar üstüne düşersnde okadar çabuk soğur. Mesela peşinde koşan insanlar olabilir sana köpek olanlarda olmuştur ama sen onları siklemezsin çünkü zaten elde etmişsindir bir çekiciliği bir etkisi yoktur gözün hep ulaşamadığındadır. Sende bunun sana yaptığı piçliği kabullenememişsin belli ki hala bir ümit bekliyosun ve onun sana bakmasının nedeni ayrılınca ona köpek olup olmadığını merak etmek eğer kendini tam anlamıyla ondan çekseydin emin ol kendisi yazardı sana ama sen uzun mesaj olayına girmişsin kendi kaliteni iyice düşürmüşsün artık sana ilgisi kalmamasını sağladın yapabileceğin tek şey o yokmuş gibi davranmak engellemene gerek yok bu aksine onun hoşuna gider çünki. Sanki sana büyük bir acı girmiş gibi olur adam sana küfür etmemiş bişey yapmamış sana geri dönmedi diye engellemen onu mutlu eder engelleri kaldır ve o yokmuş gibi devam et görsende tanımıyorsun artık onu. Bu arada psikolojinize hayal kurarak ve onu iyilik meleği gibi görerek bozma. Onu hep bir * olarak düşün gerisi zamana kalmış sabırlı ol bakalım.
22 Yorumla
Soran+1 yılCok guzel yazmissin tesekkur ederim. Ama engeli kaldirirsam onu hatiladigimi dusunmez mi
- +1 yıl
Bu yüzden kaybediyosun onun ne düşündüğüne göre hareket ediyosun önemli olan senin kendini bilmen o ne düşünürse düşünsün seni ilgilendirmez artık engeli kaldırınca numarasınıda sil gitsin hayatına onsuz devam et o hiç olmamış gibi.
Aldattıysa, mal gibi ortada bırakıp gittiyse, vaatler verip caydıysa, artık başkasını seviyorsa, artık başkasıyla birlikteyse, kabahatliyse, yüz kızartıcı birşeyler yaptıysa vs. Bunlar neden yüzü olmaz için sebepler. Neden konuşmak ya da karşılaşmak istemez olursa konu daha genişler tabi, eski hatıralar falan vs... Zaten ayrılan kişinin ayrıldığı için yüzü olmaz. Adı üstünde yüzüstü bırakmıştır çünkü seni. Dolayısıyla mahçuptur sana karşı. Ama senin durumunda daha çok senin tekrar dönmeye açık olduğunu hissetiğinden ve kendisi böyle bir ihtimal düşünmediğinden bunu kesmek için karşılaşmak/konuşmak istemediğini algıladım ben. Kusura bakma ama öyle malesef :/
20 Yorumla
+1 yılVicdan elbette efendim vicdan. Başka ne olabilir ki? Duyguların ağır bastığı dönemlerde hislerinin peşinden gitmiş insanların sonsuza dek yakasını bırakmayacak en güzel cezadır vicdan. Vicdan yüreğini kemirirken, karşındaki seni masumane sevmişken nasıl bakabileceksin tekrar yüzüne? Nasıl çıkabileceksin tekrar karşısına. O güzel günlerden tekrar nasıl bahsedebileceksin?
Elbette edemeyeceksin vicdanının seni soktuğu sonsuz bir kışa merhaba diyeceksin. Bir daha aslında kimseyi onun gibi sevmemiş, kimse de seni onun gibi sevmemiştir. Sevmeyecektir. Hoşgeldin.20 YorumlaBu aşk ilişkileri saçmalığına zerre kadar inancım ve saygım yok ama, soruya cevap vermek istiyorum. Ayrılmış bir erkek tekrar konuşmaya cesaret edemiyorsa çekindiği noktalar olabilir. Bunlardan bazıları aranızda kalmış sırlar, sürtüşmeden doğan kaba ve kötü sözler olabilir.
32 Yorumla
Soran+1 yılkızı, kız haketmediği halde çok üzdüyse ve üzdüğünün farkındaysa da olabilir mi?
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSana şu kadarını söyleyim sana "yanılmışım, sevdiğimi sanmışım" gibi, bir bahaneyle gelip, seni terkeden birisi için, doğrusunu söylemek gerekirse, senin yapabileceğin hiç bir şey yok. Onun dışında, hatasını anlayan kişinin, yapacağı en doğru davranış, muhatabını karşısına alıp, konuşmaktır. Kişi bunu yapmıyorsa, onun sevgisinden, ilgi ve şefkatinden hiç kimseye hayır gelmez. Ayrıca "efendim, belki utanıyordur, ondan gelemiyordur" tarzı yorumları, ben mantıklı bulmuyorum. Çünkü, bir kişi yanlış yaparken, gurur kırarken, terkederken utanmıyorda, af dilerken mi utanıyor? Bu tip insanlar, çekindiğinden değil egosu ve kibirinden dolayı, açıkça konuşamaz. Bu nedenle, sana şu kadarını söyleyim, görünen köy kılavuz istemez, onun sana verebileceği hiç bir şey yok, bundan sonra, hayatına onsuz devam etmelisin...
20 Yorumla
+1 yılEn büyük iki sebebi
1-) Senin ona kizacagindan ve reddedeceginden korkar.
2-) Gurur meselesi yapmistir. Kendisini hakli görüyosa banane ya ben hakliyim bir de ilk hamleyi ben yapip kendimi g.. t mü edicem der . o yapsin ilk hamleyi der. öyle durumlarda yüz sene beklesen yine aramaz30 Yorumlaayrılık sebeplerinden ötürü, kavgalı ayrılmıştır, veya ihanet etmişlerdir birbirlerine, aldatmışlardır, o yüzden, yüz olması için sakin bir ayrılık, anlayışlı bir ayrılık, ve dosthane bir ayrılık olursa o zaman birbirlerine yolda görseler bile selam verirler :D fakat burası türkiye...
10 YorumlaKötü ayrıldıysan ne konusmak istersin nede konusmaya yüzün olur
13 Yorumla
Soran+1 yılalta da yazdım. 3 ay içinde biçok kez sevdiğini vs bir sürü güzel söz söyleyip 3 ay sonra sevdiğimi sanmısım sevmemism sdece hoslanmsm özür dilerim dyip ayrıldı. karsılasnca bakıyodu ben bakmıyodum sonra deidm ki ya bana geri dönmek istiyoosa? bu yuzden 5 ay sonra ona nasılsın yazdım. iyiyim sen dedi. bnde iyiyim dedim. cevap atmayınca da ona olan hislerimi ve onunla oldugum zamanların çok güzel oldugunu içeren uzun bir mesaj attım. görmesine ragmen cevap atmadı. bende faceden silip whatsaptan engelledim. şimdi bulundugum yerlere gelmiyor sebebi ne olabilir
Soran+1 yılheyy
+1 yılgerizekalılık yapıp kızı yüzüstü bırakırsa aynı benim gibi sonradan basını duvarlara vurur 5 yıl oldu hala aklımdan cıkmadı konusmaya cidden yüzüm yok.
11 Yorumla
Soran+1 yılSen neden kizi biraktin
Eski anıları depreştirmemek için. Hatalı bir davranış ile yanlış mesaj vermemek veya kendisi yanlış anlamamak için. Ya da direkt olarak ikinci bir hata yapmamak için.
10 Yorumla
+1 yılkendisini suçlu hissediyordur başka sebebi olduğunu sanmıyorum
13 Yorumla
Soran+1 yılhmmm ne gibi mesela?
Soran+1 yılsuçlu hissediyosa ayrılmayacak :)
- +1 yıl
hataysını telafi edecek yüreği yoksa ayrılır buddy tutamazsın :)
+1 yılŞimdi dünyanın en kötü esprisini yapacağım :D Üzgünüm..
Slenderman olabilir mi? Hani yüzü yok falan.
( Vurmayın QwQ)10 Yorumla
+1 yılÇok büyük saçma fanteziler kurmuştur veya çok büyük sözler vermiştir tutamamıştır, aldatmışta olabilir.
10 Yorumla
+1 yılSevgilisini dusundugu icin eskiyle konusmayi aldatmak ya da yaptigim yanlis diyr dusunen olabilir bencede olmamali madem eskiyi istiyorsan ayril sonra ne yapmak istiyosan git onu yap
10 Yorumla
+1 yılsuçlu olduğu için
hatasını anladığı ve pişman olduğu için
konuçsa bile konuşmalarından köpek gibi pişman oldukları o kadar belli oluyor kiii10 Yorumlaİsviçreli bir bilim adamı olaraktan buna bizde çare bulamadık ey dost..
10 Yorumlaelbette yüz kızartıcı kabahatleri yüzünden utanma duygusu kaldıysa şayett utancından bakamaz
10 Yorumla
+1 yılGeçmiştir sonuçta eskıdır yasanılmışlıklar vardır ayrıldığına gore istememe durumu vardır
10 Yorumla
+1 yılonu yarı yolda bıraktığını düşündüğü için olabilir...
ondan faydalandığı için de olabilir..10 YorumlaEğer o saçma sapan hareketler yaparak ayrıldıysa yalan konuştuysa kusura bakma ama benim kitabımda yok konuşmak
10 Yorumla
+1 yılKavga etmişlerdir haksız yere saçma sapan davranmıştır.
10 Yorumlaterkettiğim ama o bunu haketmediği için. ayrılıp dargın olmamak çok zor ya
10 Yorumla
+1 yılbı kapıyı carparak gıderler... SEVERKEN IYI Bıtınce KÖTÜ olurlar..
10 Yorumla
+1 yılAldatmistir yuzune bakmaya utanir bseyler yasamislardir olayli ayrilmislardir gibi gibi..
10 Yorumla
+1 yılSaçma sapan sebeplerden ayrılmışlardır. Konuşmaya utanıyodur. vs.
12 Yorumla
Soran+1 yılhmm. 3 ay içinde biçok kez sevdiğini vs bir sürü güzel söz söyleyip 3 ay sonra kıza sevdiğimi sanmısım sevmemism sdece hoslanmsm özür dilerim dyip ayrılıyor
Soran+1 yılheey
Ayrılıktan dolayı suçluluk hissettiğinden olabilir.
10 Yorumla
+1 yılaldattıysa mesela ya da yanında gerçekten rezil olduysa falan
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılESKİ'Yİ silin şefim kafanızdan..
konuşmuyorsa iyisini yapıyordur
YÜZÜ yoksa İHANET etmiştir.10 Yorumla
+1 yılkavgali ayrildiysam.. ben aldatip ayrildiysam aileme hakaret edip ayrildiysam... cok kiskancligindan dolayi ayrildiysam asla konusmam bir daha ama normal anlasamadigimiz icin iki medeni insan gibi ayrildiysam her zaman yaridmina kosarim
00 Yorumla
+1 yılGerçekten karşısındakine haketmeyecegi bir davranışta bulunmuştur
10 Yorumlayüzsüzlük değil ki utanma vardır. ama çok kötü bişey yaptıysa yüzü olmaz gerçi
20 YorumlaKüçük düşmekten çekinirsin alay konusu olmaktan vs durumlar
10 Yorumla
+1 yılEski olduğu içindir belki.
Bir şekilde bittiği için.30 YorumlaBüyük bir ihtimaller ayrılık nedeni onun yüzündendir.
Kişiliği oturmuş biri zaten konuşamaz. Konuşmasında11 YorumlaGeri dönme ihtimali olmadığını düşündüğü için çoğu insan özlese bile eski sevgilisini aramaz.
Geri dönüceğini bilse özleyenlerin hepsi arardı.00 YorumlaO kadar yedigi halta ragmen şu an konusuyoruz😑 biraz sevgi varsa icinde yedigi haltlari gormezden geliyorsun
00 Yorumla
+1 yılSeni sevdiğini söyleyip herşey mükemmelmiş gibi gözükürken birden ben birini çok özlüyorum diyip senin ayrılmanı sağlayıp sonra eski sevgilisine dönmüş olabilir
10 Yorumlayeni sevgilisiyle aşk ve seks maceralarını dinleyecek ya da buna seyredip yüzünüze gülümseyecek kadar kadar sapık veya onursuz olmadığı için ;)
00 Yorumlayaptıklarını hatırladıkça utanç duyuyorlardır, artık ne halt yedilerse..
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 897 cevap paylaştı.
+1 yılGerek duymaz. Eski defterleri açmaya ne gerek var ki?
30 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 489 cevap paylaştı.
+1 yılHiç bir durumum yok ama konuşmuyorum. Niye konuşayım ki?
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBilmiyorum ilklerde konusmustuk bir kac gun sonra biraktim konusmayi ama halen seviyorum gercekten ama konusamiyorum cunku cekiniyorum konusmaktan onunla bir yazsa gercekten konusurum.
10 Yorumla
+1 yılGeçmiş geçmişte kalmıştır. Ne diye konuşayım, konuşasın eskilerle
00 Yorumla
+1 yılYeni sevgili olabilecegin insanin o cocugu devamli olarak gorebilecek olmasi. :/
00 Yorumla
+1 yılaldatmıştır, büyük yalan söylemiştir, hayatına yeni biri girmiştir, giderken borç takmıştır vs..
00 Yorumla
+1 yılEskiye bakmak gibi bir akışkanlığım yok benim;tavsiye ederim...
00 Yorumladuruma bagli eger eski sevdigi kalbini cok kirdi ise belki o yüzden.
00 Yorumla
+1 yılİhanet etmiştir, terk etmiştir, yalan söylemiştir... Bunlardan dolayı ayrılmışlarsa karşısındaki insana karşı bir mahcubiyeti olur.
00 YorumlaEski sevgilisiyle yaşayacağı herşeyi yaşamıştır.. Baskı sıyırdıktan sonra boşa gaz vermeye çalışmanın manası yok.
00 Yorumla
+1 yılAldatmak, yalan söylemek, arkasından iş çevirmek, dedikodusunu yapmak vs vs
00 YorumlaAyrıldığın zamandaki iki tarafın nasıl ayrıldığına bağlı diye düşünüyorum.
10 Yorumla
+1 yılAyrılırken yaptıkları ya da söyledikleri , ya da ayrıldıktan sonra arkasından atıp tuttukları :)
00 Yorumla
+1 yılSevgilin böyle biri mi? https://i.hizliresim.com/0kypjD.jpg
00 Yorumla
+1 yılyeni hatundan çekindiği için böyle bir bahane üretmiş olabilir, yahut duygu sömürüsüyle kendini acındırmaya çalışıyo olabilir, gerçekten yüzü olmayabilir... daha fazla detay lazım
00 Yorumladaha önceden ona karşı bir b*k yemiştir yüzü olmaz..
10 Yorumla
+1 yılBen hepsiyle konuşuyorum ya neden yüzsüzlük olsun ki?
10 Yorumla
+1 yılYüzü olmamakla alakası yok gereksizlerdir konusma gereği duyulmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıleskiyle knşabilirsin kiii işte canım yeni sevgilimle böyle oldu bir çocuk var çok tatlı şu işe girdim böyle böyle yapıyorum iyiyim demi?😏
00 Yorumla
+1 yılÇok kötü bir olay yaşamış olması lazım onunla, ya da utanacağı bir olay
00 YorumlaStandard zaten yapilan şerefsizlik kahpelikler sonucunda ilişki biter. Sonra da aradan baya zaman gecer ve yazmaya baslarlar bir sekilde. Ama bu insanlar serefsiz ve kahpe olunca utanma ve pismanlik takliti yaparlar bu yani.
00 Yorumla- Devamını Gör (166)
Devamını Gör(211)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem