gerçekten sevenin ahı tutar mı? evet sorum aynen de bu. herşeyıyle karsı tarafı sevmıs onu kendı gıbı benımsemıs hep yıy davranmıs her anında yanında olmus bırının ahı tutar mı. karşı tarafsa hep onu boş yere kırmıs biriyse
Cevabın nedir?
Arkadaşlar hiç canınızı sıkıpta kendinizi harap etmeyin.. Ben birini gerçekten sevdim ama kendisi yarı yolda bıraktı beni 6-7 aydır kendime gelemedim. ANTİDEPRESAN ilaç kullandım az kalsın canımdanda oluyodum. Ağlamadığım an saniye yoktu resmen beynimi kemiriyodu içtiğim o ilaç yuzunden şimdi boynumda duzleşme var ha değmezdi onun için ama her secdemde elimi açıp dedimki ALLAH'IM eğer ben üzdüysem kırdıysam sen benim canımı al nefes dahi alamayayım.. Yok ben üzüldüysem ben kırıldıysam eğer Rabbimin affına ve lütfuna layıksan seni affetsin ve lütfeylesin değilsende bildiği gibi yapsın dedim geçenlerde mesaj attı halimi hatrımı sordu falan sonra dediki her mutlu oldugum anımda aklıma sen geliyosun vicdan azabı çekiyorum nolur hakkını helal et durumunu o yuzden sordum bende sen vicdanını boylemi susturuyosun dedim ben ölümden döndüm haberin var mı psikolojim allak bullak oldu sana hakkım helal değil benden beter ol dedim.. Ama yinede şunu söyüyorum daha fazlası ondan çıkar bundan emin olun ama üzülmesini istemem.. sunuda unutmayın SEVENİN AHI GERÇEKTEN TUTAR!
380 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılSevgili Mümin Kardeşim ;
"İnsanlar senin kalbini kırmışsa üzülme.. Rahman (c.c), 'Ben kırık kalplerdeyim' buyurmadı mı? Hz. Mevlâna Sadece sabret Gerçek sevenin ahı tutar er ya da geç . Unutma Rabbim kullarını ihmal değil imtihan eder .236 Yorumla
Soran+1 yılinşallah kardeşim uykularım kacıyo allah dıyerek uyuyorum. içimden bı ses ya kötüye bişey olmazsa dıyor. diğer ses kulun adaleti şaşar rabbin adaleti şaşmaz diyor. nişanlanmış öyle duydum beklliyorum ne zaman çeker diye
- +1 yıl
Er ya da geç tutar ama şunu bilki kul hakkı diye birşey var eyer senin onun üzerinde hakkın varsa rabbim yarına bırakır ama yanına bırakmaz bu dünyada olmasa bile öteki dünyada elbet herkes ettiğini bulacak rabbimin adeletinden şaşma onun adeletinden sorgu sual olmaz seni çok iyi anlıyorum sadece sabret ve normal hayatını yaşa hep ona birşey olacak diyede bekleme önüne bak o zaten cezasını bulduğunda anlayacaktır senden helallik isteyecektir.
Soran+1 yılinşallah tatlım umudum o
- +1 yıl
@crazygirl21 Ben de soruyu soranin durumundayim. Daha kotusu benim sevdigim adam bir baska kadinla evlendi. Basina bir sey gelirse hatasini anlayip helallik isteyecek yazmissin. Hatali olduklarini kabul etmiyorlar ki helallik istesinler😣
öyle bi tutar kı feleğini şaşırtır bak nedemiş peygamber efendımız canı yanan sabr etsın canı yakanda canının yanacağı gunu beklesin ve baska bi sözdede hiç kimse ettiğini bulmadan ölmez diyor
322 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın kardesım
Sevmenın dısında da tutar.mazlum olması yanı haksızlıga ugramıs olması yeterlıdır.bu sevıp karsılık alamamıs olur,parasını kaptırmıs ıyı nıyetlı bırısı olabılır.neler neler
161 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
17
Cevap
20Cevap
gerçekten seven..."mazlumun duası ve ahı ile ALLAH arasında perde yoktur" denir. mazlum kalbi kırık olan savunmasız olandır..gerçekten seven, kendi için değilde karşısındaki için her şeyi göze alan, savunmasızca, masumca sevendir... kalbi kırıldığında mazlum olur. Ki bu ah yerde kalmaz!
182 Yorumla
Soran+1 yılumarım öyle olur tek tesellım o benı ayakta tutan tek şey
- +1 yıl
Ahh hem de nasıl masum ca sevdim. Sadece bana sadık kalıp sahip çıkmasını bekledim dürüst olmasını bekledim ama o ihanet etti aramıza başkasını soktu şu an beraberler! Ah hava havale ettimmm
bende çok sevdım değer verdım herşeyi yaptım ama sebepsiz yere bırakıp gitti tabı şimdi eşşek gibi ğişman yalvarıyor ama boş artık soğudum iyice yüzxünü bile görmek istemiyorum
1911 Yorumla
Soran+1 yılbıgun bende senn gıbı olurum dımı
Soran+1 yılyanı fıkır vercen o zaman :D
Soran+1 yılbaşlaaa :D
- +1 yıl
kesınlıkle arayıp sorma Msj da atma özel günlerde. Özellikle çünkü o günlerde mutlaka aklına geliceksin senden ses çıkmayınca daha çok merak edip dayanamaz o arar ama ağırdan sat böyle yaptıkça seni tekrar kazanmak için elinden geleni yapacaktır ;) uygula gelişmeleri haber edersin
Soran+1 yılpekı ama gerı kazanıcamı dusunmuyrm pek
Soran+1 yılatmıcam artk bıttı zaten ben onsuzluga alısınca daha ıstememkı onu
+1 yılBen de ahim ne zaman tutacak diye bekleyenlerdenim. 3 yıl ona anne abla arkadaş sevgili oldum evine yemekler yapıp bıraktım yalnız yasiyodu temizliğini ütüsünü tatlısına alışverişine kadar yapardım ve senin hakkını nasıl öderim derdi. Seviyordu da ama benim kadar değil tabi. Ben cokkkk sevdim! Bana evliliğe hazır olmadığını ve vaktini çalmak istemediğini söyleyip ayrıldı. Hemen arkamdan uzun zamandır beğendiğini hissettigim isyerinden bir kızla çıkmaya başladı ve su an kıza aşık. Geçenlerde de elele gördüm yolda yikildimmm. Kızı da tanıyorum ve hep inkar ederdi selamim bile olmaz onla derdi. Bikaç aydır beraberler ve evlilikten korkan benimki evlilik düşünmeye başlamış sağdan soldan duyduklarima göre. Ben aylardır hergün Ağlıyorum ve ah ediyorum. Dilerim bana yaptıklarını o kız yaşatsın hatta beter olsun. Üzerinde hakkım çok ve asla helal etmiyorum
102 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle ahhh her gece et ama beddua sakin etme herkesin yarası var onlar bugün mutlu unutma birgün herkes yaktigi kadar yanar incittigi noktadan incitilir kul hakki havada kalmaz Allah kuluna zulüm ettirmez sessizce izle ama önüne bak kendini sev önce ve hayatina yeni bi sayfa aç ve o hayatina odaklan çünki sen özelsin unutma sende Allahin yarattigi bi kulsun imtihanim di de ve önce sagligina ve böyle bi pislikten kurtulduguna sükret sonrada sabret sabretki sonu güzel olsun unutma kaderi ancak dua değiştirir 🤲
+1 yılGerçekten Sevenin Ahı Tutarmi Bugün Tam Bir Ay Oldu Benden Gideli Bir Saniye dâhi aklımdan çıkmıyor canım öyle Bir yaniyor ki derdimi kimseye anlatamıyorum sanki O Gidince herşeyimi kaybetmiş Gibi oldum ama yokluğunda ALLAH'I Buldum Namaz Kılıyorum Çok Dua Ediyorum İstediğim Gelip Beni Sevmesi Değil Bi Açıklama Yapsın Bana Seni Seviyorum deyip iki gün SONRA aylarca verdiğim emeği tek bir mesaja sığdırdı KIZIM SENİ İSTEMİYORUM KAFAN BASMIYORMU ne kadar koydu bu bana Faydalanamak İstediği tek şey Benim bedenimmis bu kul hakkına da girermi hakkımı helal etmiyorum ona ALLAH Yaşadıklarını yaşamadan Ona ölmeyi nasip Etmezsin
41 Yorumla- +1 yıl
Aminnnn üzülme Allaha sığın hata herkes yapar insanız ama yalan soyleyerek verilen umut ümit bunlarin vebali emin ol o zinadan daha büyük tevbeni yap kardeşim ve o hataya egerki yaşadiysan tekrar düşmemek için mücadele et edelim çünki nefs şeytan her an işbaşinda bize düşen dua etmek sen sadece sessizce izle birgün üzdükleri yerden üzülecekler dilerimki kirdiklari kadar kirilacaklar !
Genelde tutuyor canım ya ben lise zamanlarında birini sevdim sonra bir gün duydu benimle kiloluyum diye baya bildigin dalga geçti öyle abartılacak bir kilomda yoktu aradan yıllar geçti ben zayıfladım tam formumdayım bir gün karşılaştık bildigin duba olmuş benim 4 katım filan allah görüyor yani
41 Yorumla
Soran+1 yılinşallah tutar kimseyı kırmamak lazım ben kımseyı kıramıyrum ama mıllet parcalıyo benı
sevenin ahı tutar ben yasadım bılıyrm halada yasıyrm beklıyrm da o gunu sende sadece bekle sabret...
53 Yorumla
Soran+1 yıloyle yapıcam bende canım
Soran+1 yıltamam canım
Merhaba arkadaşlar ben 8 aydır evliyim evlendigim kişiyi çok sevdim. ama kandirildim bana en başından beri yalan söylemiş. Hayatinda birinin olduğunu ve duygularının kullanıldığını evlilik vadesinde bulunulduğunu kişiyle yattığını söylemişti. bnede çok aşıktım evlendik 7 ay doldu evdeki altınlari alıp evi terk etti ailesine gitti ben peşinden gittim araştırdım birden çok fazla kişiyle birlikte olmuş beni çok kötü kullandı bizim oralarda evlilik dışı yaşanan ilişkiler doğru karşılanmıyor ama ben herşeyi kabullendim bu insan benim onu çok sevdigimi bildiği halde terk etti 45 gün oldu yatamıyorum intihar etti 5 gün hastanede kaldım ve bu kişi beni bir sefer olsun aramadı ahim tutar mi ne yapmalıyım
00 Yorumla
+1 yılGerçtekn sevenin ahı tutar, tutmazsa öteki dünyada hesabı sorulur :)
35 Yorumla
Soran+1 yılötekı dunyaya kalmasın :( canım cok yanıyo
- +1 yıl
Normal bi insanı kırınca da hesabı soruluyor ki sanki tek onu mu kırdın. Tabi en çok onun canını yakmışsındır o başka ama doğruya doğru haksız yere birinin canını yaktın gibi anlıyorum. Kim bilir çocuk ne çekti...
Soran+1 yılne dıyosun sen be dengesız bnce sen kırmıssın karsındakılerı vıcdan rahatlatmaya calısıosun
- +1 yıl
:) Hey Allahım ya dengesiz sen misin ben miyim benim derdim olsa ve snn gibi dengesiz olsam bu konuyu açardım ama konuyu açan kim ? Kırılan kalplerin ahı vardır. Bir insanın malını çalınca sadece kul hakkı olmaz bir insanın kalbini kırdın mı da kul hakkı olur. Sonuçta acı çekmiştir. Ki zamanında ben kıran taraf değildim kırılan taraftım haddini bil de konus burda cevap bekliyosun cevap yazıyoruz sana laf eden olmadı genelleme yapıyordum ama şimdi hak ettin bu lafları...
Soran+1 yılbu mesajın dıgerınden daha ıyıydı
Tutar çünkü değmeyenlere fazla değer veriyoruz onlar bizi kırıyor böylece allah onlarada bir gün bunu yaşatır ahın tutar yani
59 Yorumla
Soran+1 yılbende goreyım o gunlerı ama sadece bunu ıstıyorum
Soran+1 yılbaska yaptıgım bısey yok kı payıma umut ve sabır dustu hep. o hırsızlık yaptı ama umut fakırın ekmegı degılmıydı bende ona fakırdım :(
Soran+1 yılhaklısın ama guvenım kalmıyo kımseye bu defa herkese karsı en ufak hareketlerınde kapıyı gosterır oldum savunma mekanızması olustu
Soran+1 yıltamam olursa bı gun yazıcam buraya :(
- +1 yıl
Tuttu mu?
+1 yılKesinlikle boş yere dememişler "Unutma sadece sevenin ahı tutar" diye :)
41 Yorumla
Soran+1 yıltamam canım
tutar bence bende bekliyorum bakalım tutacakmı ahım
14 Yorumla
Soran+1 yılne zamandır beklıyosun
Soran+1 yılanladm ttlım umarım kısa zamanda gorursun sana ıstek yollıcam merak edıyrm cunku sonucunu falan
hiç bir şey olmaz. bu sadec masallarda hikayelerde ve bizlere anlatılan misallerde geçerli. hayal aleminde yasyan insanların bir ömür boyu umut ettikleri sey.
00 Yorumlatabi tutar ama gerçekten seven ah etmeye,ahını tutmasına korkar..
06 Yorumla
Soran+1 yılah etmeye gerek yokkı bosyere dokturdugu gozyaslarının bedelını mutlaka ceker her ınsan boş yere kırdıgını
Soran+1 yılohhh valla gercekten sevıyım kırsın doksun sonra ah etmek yok neden cok seven ahh etmez neden duygularımla oynadı vıcdansız kepaze ınsan
Soran+1 yılben senın hatan demedım sadece gercekten seven ah etmez ahının tutmasından korkar dedın ben sevmıstım sevgım gercektı ama ah ettırıo bu onu gercekten sevmedıgım anlamına gelmez
Soran+1 yılok
Gizli Üye(36-45)+1 yılilkokul ve lise yıllarımdaki 2 kız sürünüyor şuan aşk açısından leyla olmuşlar mecnunları pas vermiyor ne mübarek adamım la ben.
15 Yorumla
Soran+1 yılövünüomusun bununla
Cevap sahibi+1 yılhakettiler hayat onlara da kazığı tanıtmalıydı ben tanıdım onlar da tanısın biraz
Soran+1 yılbilmem soylememe gerk varmı vicdandan yoksun ve kotu oldunu
Cevap sahibi+1 yılherkes hakettiğini er geç alır.
Soran+1 yılöyle
Gizli Üye(36-45)+1 yılSevenin gönlünü kırma,ya kırdığın gönlü allah seviyorsa?bilemezsin.bilseydin ödün kopardı,dokunamazdın
67 Yorumla
Soran+1 yılbenım gonlum cok kırıldı ah edıyorum elımde olmuyo yasama ıstegım kalmadı :(
Cevap sahibi+1 yılBenimde yaşama isteğim yok ama,yapacak birşeyde yok.sonuçta bir ömür biçilmiş bize ve bu sevmediğimiz olaylarıda yaşamamız gerekliymiş demekki
Soran+1 yıldua edıyrum rabbım canımı al dıye inş olcak
Cevap sahibi+1 yılNiye öyle diyorsun ölmek yerine evlenmeyi dene :)
Soran+1 yılistmıyrum neden evlnıyım kı kımseyı almıcam hayatıma benı kımse kıramıcak artık
Cevap sahibi+1 yılBen kırmam seni :)
Soran+1 yıl:) şakan ıyıymıste bu moralle gulemedm
+1 yılne tutçak beya
gün zalimlerin günü!21 Yorumla
Soran+1 yılsende haklısın ınsanlar ne bıçım haldeler hala mutlular bıde bna benım gıbılere bak :(
öyle bir tutuyorki öyle böle değil başıma geldi şimdi sürünüyorum
11 Yorumla- +1 yıl
Naptnki
Eklermısın beni bi arkadasım aynı drumlra gıdıoruz :((
03 Yorumla
Soran+1 yılburdan yaz cunku cıvıyo erkkler cekecek durumda degılım kımseyı :(
Soran+1 yılok
+1 yılOnur koç adın ihanet bu şarkıyı dınle sorunun cevabı orada tatlım 😔
10 YorumlaMerhabalar sorunuz çok eski galiba sonucu size ne yaptı? ne oldu?
00 Yorumlahayır kesinlikle tutmuyor...
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsevenin ahı tutar derler bende çok ah ediyrm .
17 Yorumla
Soran+1 yıldesene bendensın rabbım o gunlerı de gostercek ınsallah. pencere onundekı saksı gıbı camlarda kalsın bır ALLAH kulu gelsın arasın dıe
Cevap sahibi+1 yılAllah zaten hak edene hak ettigi hayatı yaşatır kimse yaptıgını görmeden ölmez helede kul hakkını rabbim kimsede koymaz inan buna
Soran+1 yılinş o sekılde ayaktayım zatn azıcık gulebılıosam o yuzden
Cevap sahibi+1 yılsana naptıgını çok merak ettim neden bu kadar kinlendigini açıksası .Bak sen Allaha sıgın Allahtan başka kimseden bişey bekleme Allah her şeyi görüyo sen içini ferah tut
Soran+1 yılsen bnı eklesene ozelden anlatıcamm canım
Cevap sahibi+1 yıltamam ekledim
Soran+1 yılkabul ettm canım
+1 yılBurda düzen öyle işlemiyor canım,
01 Yorumla
Soran+1 yıl:(
benim bildiğim tutar.. bana tutmuş..
012 Yorumla
Soran+1 yılsana tuttunu nerden bılıon :)
Soran+1 yılhak ettıysen mustahak adil duya ıstıyrum ben herkes hak ettıgını yaşasın tek ıstedıgım bu
Soran+1 yılfarlı bı olay hak ettıgını layıgını bulsun herkes
Soran+1 yılmantıklı :)
Soran+1 yıl:P
Soran+1 yıl;)
+1 yıltutar hemde nasıl bir bilsen :)
10 YorumlaGercekten seven, ah etmez ama...
10 Yorumla
+1 yılTutar ahida tutar bedduasida tutar.
01 Yorumla
Soran+1 yıltek ümidim bu
+1 yılEvet tutar.
14 Yorumla
Soran+1 yıltutsun canım acıyo içim üşüyo
- +1 yıl
ah etme bence dönüp dolaşıp sana gelir.
ALLAH,a emanet et
Soran+1 yıledıyrm elımde olmuo gelıcegı kadar geldı zatn
Tutsun tutmalı yani
15 Yorumla
Soran+1 yılbencede sadece nefes alıp verıyorum oda beter olsun rabbım muyluluk yuzu gostermesın
Soran+1 yılders derken ?
Soran+1 yılok.
heralde tutar cunku emek vermıs
01 Yorumla
Soran+1 yılumarım
Gizli Üye(36-45)+1 yıltutar hem de ne tutar ;)
016 Yorumla
Soran+1 yıltutsun içim acıyo :'(
Cevap sahibi+1 yılHiç merak etme, için rahat olsun Allah öyle şeyler yaşatır, öyle insanlarla karşılaştırır ki insanı sen bile ben bu kadarını düşünemezdim dersin. Hatta seni değiştiği insanlar varsa en büyük kazığı da onlardan yer. Ben yaşadım birçok kez.
Soran+1 yılinşallah yaşar canım çok yanıyo anlatmam mümkün degıl ya kızgın dılım kırgınım derınden hemde. ben onun gozlerıne bakamazdım gozlerım dolardı bakınca. kımseye guvenım yok kımseye tahammulumde artık kırıla kırıla kırmayı ogrendım sankı :(
Cevap sahibi+1 yılAma sabır lazım, zaman lazım biraz. Sen emin ol ki ahın tutacak. Bu senin daha kolay zaman geçirmeni sağlayacaktır. Ama oyalanman için söylemiyorum gerçekten hak eden insan buluyor belasını.
Soran+1 yılbunu dusunerek hala hayattayımya. ama yaşama gücüm yok
Cevap sahibi+1 yılİnan aynılarını yaşadım, hissettim. bu duygular pat diye değişmiyor. Ve şunu unutma böyle şeyler gerçek aşka yakınlaşman için vesiledir. hiç öyle ölmeyi falan isteme. çekeceksin yolu yok. ama son acı kırıntısı da kalmadığın an yeniden doğmuş gibi nefes aldığını hissedeceksin. ve o seni üzen insan senden daha beter durumda olacak. belki bunu çok yansıtmaz ama sen emin ol ;) Bir de çok fazla ah etmene gerek yok Allah'a havale et bırak O bilir ne yapacağını
Soran+1 yılanladm haklısın cok unutmaya calıstım oncesınde hep karsıma cıktı hep bısey oldu yolumuz kessıstı ve yoruldum ben gozyasım hıç dınmedı 3 yılda artık sona gelındı ve bıttı yıne ben gozyası doktum ne ıstedı benden ne yaptım ona ben
Cevap sahibi+1 yılBazıları böyledir karşılık veremese bile onu sevenin ondan vazgeçmesini istemez çünkü o insan onun için müthiş bir ego kaynağıdır ve kendisi övünecek başka vasıflara sahip olmadığından, bi işe yaramadığından başkasının egosunu şişirmesine ihtiyaç duyar. hep bir kenarda dursun ister. hatta o kişi onu unutup toparlanmaya falan başlasa telaşa kapılır. Karaktersizlik işte. İşin kötü yanı da çoğu belasını da bulsa, hep mutsuz da olsa bunun sebebini anlayamayacak kadar zeka yoksunudur. Onlar öyledir
Cevap sahibi+1 yıldeğişmezler. Yapılacak tek şey sen kendini öylelerinden kurtaracaksın. hayatına oksijen girecek. Ve bir gün gerçekten ''doğru'' bir insanla karşılaştığında yanlış olanları yapılan haksızlıkları boş yere kimlere zaman harcadığını daha iyi anlayacaksın. Gaddar olmaya falan çalışma onlar aslında hiç mutlu değillerdir. Sadece severek yaptığın işin olsun, o seni oyalasın. Bu çok öenmli bir faktör yabana atma
Soran+1 yılaynen oyle yaptı o tam onu unuttum topralanmaya baslaıdm bı mesaj attı aradı ben yın e onu salak salak sevdım. sonra gozyası sevmdı benı hıç ben cok sevdım ama öyle böyle dil. kahraman tazaeoglunun bı sozu var onu tek elımı kesıp atıcak kadar sevdım çünkü onu tutatcak bır elım kalmalıydı dıye oyle sevdım ben. hep seffaftım ne yalan soyledım ne rıyakar oldum ama gözyasını ben doktum o mutlu ben degılım içim parca parca
Soran+1 yılders calısasım gelmıo ne ısım olckkı :(
Cevap sahibi+1 yılsonrasında bunun için çok pişman olacaksın ama anlıyorum seni. değil ders çalışmak yaşamak bile ağır gelir her nefesin batar sanki. Keşke umursamayıp kendine bir iyilik yapabilsen, gülüşünden, başarından ödün vermesen.. o zaman zaten ne olduğunu şaşıracak. şimdi sen üzülüyorsun diye onun içi rahat çünkü biliyor ki hala seviyorsun böylece kendini değerli hissediyor. ama toparlansan, acını yansıtmasan etekleri tutuşmaya başlar. dersen ki başkası için gitti ben umrunda değilim. emin ol bir süre
Cevap sahibi+1 yılkendi bile öyle zanneder ama sendeki değişim dikkatini çekecektir. e kazık da yiyecek zaten tekrar dönüp gelme ihtimali bile çok yüksek
Cevap sahibi+1 yılkendine iyilik yap, çık gez dolaş en sevdiğin arkadaşlarınla kafa dağıt, bir yerlere takılın, çay kahve pasta börek muhabbet ortamı olsun :) hobiler edin. kuaföre git alışveriş yap :)
Soran+1 yılhaklısın aslında ama zor gelıyo şu an hersey onsuzluga alıstıgımda o ne yaparsa yapsın olmıcak bunu bılse ıyı olur aslına :(
Tutar inan buna.
00 Yorumla
+1 yılTutarr
00 YorumlaKendini çok kaptırmışsın hayal dünyasına:)
04 Yorumla
Soran+1 yılsen hint kumaşımısın ne bu havalar falan... gökten zembille falan mı indin
Soran+1 yılneyın havasınındasın anlamadım aksamdan kalmasın sanırsam
tutar sevenin ahı
00 YorumlaTutarr tabiii...
07 Yorumla
Soran+1 yılinşallah
Soran+1 yılkımse mukemmel degıldır ama ben onun yaptıklarını hak etmedım
Soran+1 yılbılemm belkı de senn dedıgın gıbıdır sacede doktugum gozyaslarının hesabını rabbım sorsun o kadar dıyorm
Soran+1 yılbn bısey yapmıyrm zaten allaha havale ettm sadece sucsuz yere dokulen gozyasları dokturenı yakarmı dıye sordum :(
Gizli Üye(36-45)+1 yılsevenin ahı tutar
00 Yorumla
Devamını Gör(22)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih