AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Bebek Bakımı
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
63Cevap
yarın birgün çocuğuda döver belki babasız büyümesi mi her gün dayak yemesi mi daha doğru?
bacım sen bana adresi ver elini kırıp gö.üne so.ayım pezeve.gin
aynen iyi bi elden geçirmeli adamı
Savcılık savcılık savcılık. kesinlikle savcılık. ve şikayetten vaz geçilmemeli. kendini düşünmüyorsan bebeğini düşün.
- puan verene inat + yı yapıştırdım dostum.
kocanı al karsına konus sonkez dzelmiyorsa dediğini yap
pişman olduğunu söylüor ama bilmiorum
Bidaha olursa ayril
Boşanma haayatım, bu düşüneceğin en son şey olsun şu durumda. Eşine olan ilgini arttır bakalım tepkisi değişecek mi.
Geçici bir sorunu olabilir eşinin bilemeyiz. Bende ilgisiz kaldığımda psikopata bağlıyorum. Olamaz mı yani? O kelimeyi sana iade ediyorum.
canım çok kıskanç biri .yani ne bileyim şiddet yoktu başta ama şimdi oda var .bir kere oldu bi kerede tartaklamıştı beni .
Allta cevap verdiğim kişi yorumunu silmiş ;) ee doğru söze ne denir.
Cnm sana gelince eşinin sonradan düzeleceğini pek sanmıyorum aslında ama biraz zaman lazım yinede...
gecım sıkıntınız mı var aranzda kı ıletısım bıttı mı anlasamıyor musunuz neyın stresını yasıyorsunuz demekkı var brseyler yada esın sorunlu bır ınsan
geçim sıkıntımız yok ki
maddı anlamda demedm ama :))
çok ktü seni çok iyi anlıyorum ama bunu birdaha yapabilceğini düşünüyorsan ayrıl inan o çocuğa yazık olur
evet
Al eline baltayı sen kimi dövüyosun yer misin yemez misin
valaha çok kanunda çıktı ama çare bulamadılar bir türlü anlamıyorum ya bir kadına nasıl el kalkar ki onları korumak varken
böle biri değildi ama işte bilmiorumm çok sinirli
belki bir anlık olmuş olabilir o an ki psikoloji işte insanız hatalar yapabiliyoruz
olaya kendi açından bakma , şu kavga meselesini tam olarak anlatırsan net bir cevap veririz.
Ayril bence.cocugunun o siddetin icinde buyumesi daha kotu..
çocuğun babasız büyümemesi için elinden gelen ne varsa yap. bir aile kolay kurulmuyor. sonra pişman olmayasın
ölü bir anne ve hapisteki babaya giden yolun başı bu dedikleriniz. üzgünüm katılamayacağım.
annesi veya babası olmayarak büyüyen neslin nasıl olduğunun farkında değilsiniz hepiniz. anne baba birlikte olmayan çocuk ve gençlerin çoğu psikolojik sorunlu yaşıyor hayatta. bakın görün. hepsi sorunlu takıntılı. araştırması bedava...
afedersinde çokmu aradın o öküzü bence gücün yetmiyorsa kocana başka bir gücü yeten bul iyi bir dayak attır ve boşan ileride senin için daha zor olur.
bosanma davası acarız cocugun velayetini alırız bir de tazminat isteriz ;)
Eğer ilk defa olmussa bu konus onunla tekrar olması halinde boşanacağını söyle bebeğinle ilgilenmenin nesi suc ben bunu anlayamadım?
bende anlamadım
bu gibi sebepelrden döven kişiyle hayat sürme derim
önce bi konuş sakin sakin... tabi adam laftan anlamıyosa bence ayrıl derim...
bebeğinin ve kendinin güvenliği için ayrılman daha mantıklı.tabiki kolay olmaz ama bu şiddetin boyutu artabilir.bi kere yapan devamınıda getirir
elleri kırılsın şerefsiz gelsin sıkıyosa bide bana şiddet uygulasın
olmaması gerelen ve kesinlıkle tekrarlanmayacaq jarşısı alınmalı
namazlı niyazlı . içkisi olmayan adamdan zarar gelmez ! tabi onlar yobaz olurlar ! !
ne alaka kardeşim ya
ben genel konuda yazdım , erkek adam şiddet uygulamaz !
valla ben namazlı niyazlı adamda gördüm bizim sitede ikinci karısı var
olamaz mı ALLAH 4 e kadar müsade etmiş , ALLAH izin vermiş insana ne ? gerisi ona kalmış adaletle davranamzsa kendi yanar...
ne diorsun ya insan kendi kocasını paylaşamaz saçma saçma konuşma .
paylaş paylaşma o senin derdin. Sünnettte var , uygulayan yerilmez! sana mı düştü nasıl anlıyorsun sen ? kadın kıskançtır hi. bir kadın istemez orası da öyle...
gizli beynine sıçim.soran ne diyor sen diyorsun.iki tokat sen de ye bakim gör dünyayı.
tokata gerek yok üstüne kumalar gelse yeter ;)
Saçmalık size göre İslamı uygulayan kişi yobaz oluyor asıl yobazlar sizlersiniz farkında değilsiniz.. Yobaz bir şeyin doğruluğu gösterildiği halde kabul etmeyen insanlara denir. Örnek berecek olursak Laik Yobazı denen kişiler normalde laiklik tüm herkez özgürdür derken toplumdaki dinine göre yaşayan kişilere karışanlardır. Daha tanımını bile yapamadığınız yobazlık lafını müslümanlığı doğru yaşayanlara söylerken büyük günaha giriyorsunuz..
İkinci olarak peygamberimiz tek eşliliği önermiştir.
yobazlık kriteriniz islama uygun yaşayışı sanırım.yanlış düşüncedesiniz.araştırın bence biraz
bence bebeğinin sağlığı için babasız büyümesi daha iyi olur çünkü eşiniz pek sağlıklı birine benzemiyor
Nasıl yani? nasıl bir siddet uyguladı ?
vurdu yani
yaptıgı kesinlikle yanlıs bir sey.. savunulacak bir yeri yok.. haklı degil..
ama belki de sinirleri bozulmustur gercekten bu duruma.. bir anda öfkesine yenik düsmüstür.. diger arkadasların da dedigi gibi al karsına konus.. belki sen de bebekle ilgilenmekten bazı seyleri göremez olmussundur.. kendi hataların vardır. Varsa göstersin sana. ama dedigim gibi konusarak
dayak bi alışkanlıktır bunu unutma
Özür falan dilemedi mi ?
bundan sonra özür dilese noolcAK.özür dileyince geçicek mi yani.unutulacak mı?
unutulacak demiyorum.Ama en azından pişmanlık göstergesi vardır diye düşündüm.İmkanı varsa bende ayrılsın derim ama daha ufaklık 6 aylık..
şiddete, şiddetle karşıyım
öyle karaktersiz bir erkekle hayat geçmez
o bebek elbette bakacaksınız bakıma ilgiye muhtaç
yani
Kocamdır döver de sever de.
saçma sapan bir zihniyet!
dimi :D
sonra sevsin okşasın
Çok hassas bir konu ne söylense yalan olur
Kadın Olsam Direk Boşanırdım... Taviz Vermezdim...
sabretmeli,50-60 yıl ömrün kalmış şurada :D
Tatlı Dil Kullan Olmadı Boşa.
kategorize ettiğin üzere ayrılık...
kesinlikle ama kesinlikle boşanılmalı
kalbinin sesini dinle
Duruma göre değişir bazen dua edip sabretmeli
hemen polis aranmalı