EVLİLİK DÜŞÜNDÜĞÜM ERKEK ARKADAŞIMDAN ŞİDDET GÖRDÜM NASIL ATLATABİLİRİM?

1.5 senedir ilişkim vardı. Çok ciddi düşünüyorduk , o 31 ben 20 yaşındayım. Öğrenciyim o ise bir firmada muhasebeci. Sevmediğim kızla ofiste aynı odaya taşındılar diye onu mu seviyorsun dedim beni umursamıyorsun dedim ve defalarca kafama vurmaya başladı ne yazık ki kulağımdan k*N geldi. Şoka girmiştim daha önceden de kavga ederken itip kalkıyordu ama bu kadarını yaşamamıştım her seferinde özür dileyip ağlayıp kendini affettirmişti. Evden çıkmak için duşa gireceğimi söyledim saat 2 sularıydı benim yanımda gireceksin bekliyorum dedi banyonun içinde beni bekleyecekmiş. Ben kabul etmedim ve çıktım ağlamayı kestim ve ayrılmak istediğimi söyledim. Ağlamaya başladı özür diledi vurduğu yerleri öprmek istedi ama bu sefer ona inanmayacaktım ne ilkti ne de son. Ayaklarımın altından öptü bana veda etti kendinde sarılmak istedi son kez yüzüme bak dedi hiç birini yapmadan hava aydınlanınca eşyalarımı toplayıp gittim evden. Hafiflemiş hissediyorum ama bunu atlatamıyorum. Ne yapmam lazım bu travma beni çok etkiliyor.
EVLİLİK DÜŞÜNDÜĞÜM ERKEK ARKADAŞIMDAN ŞİDDET GÖRDÜM NASIL ATLATABİLİRİM?