Korunuyor sanmıştım meğerse korunmamış hamile kaldı işte istediği oymuş :(
Bahane bulmam lazım nasıl terk edeyim?
Mesaj atayım mı?
Bahane bulmam lazım nasıl terk edeyim?
Mesaj atayım mı?
Kizla yatarken iyi onu kandirirken iyi şimdi bebekte nasıl kurtulurm niye bu kadar şerefsiz oluyosunuz ki yarın öbür gün aynısı senin kardesinjn başına gelse ve bırakıp gitseler senin gibi nr hissedersin biraz kızın yerine koy kendini ya o bebek senin de bebeğin yapamayayın şimdi burada dovunup durma
Kardeşim yok :d no problem
Ya kardeşin yok daa şerefine haysiyetinde mi yok duyguların da mı yok vicdanında mi yok herseyden önemlisi Allah korkusu yok mu sen o kızım ahinı alıyorsun yarın öbür gün başına bir bela görür görürsün kızın Ahi tutar bu hayatta lime ne yaparsam aynısını yaşamadan ölmessin belki bir kızı seversin gerçekten o da sana aynısını yapar a böyle kalırsın mal gibi terkedilmiş ya da evlenicegin kadın hiç belli olmaz
Duygularımda vicdanımda yok :d çok mutluyum ya
E ben sana daha bişey diyemem o zmn peki bir gün çok pişman olucaksin umarım sorduğun soru troldur ne diyim
Sonra da çıkıp kizlar bizle niye konuşmuyor yok mesaj atıyorum niye cevaplamiyor engel atıyor niye güvenmiyor demeyin
Polemiğe girmeye gerek yok :d koyup geçmek en güzeli
Ne demek ne alaka hadi onun kardeşi yok anasıda yok heralde anladım kadarıyla ya da bir tür şeyler onun ailesinde normal çocuk pek takmiyor da senin de mi anan Bacin yok @alemim
Bnde doguluyum @alemim
Aman sizinle mi ugrascsm ne halimiz varsa görün serefsizler karısiz kızsiz kalın size bu mustehakkk
Sen anan Bacin için oluyorsun ama karşındaki kizinde kendi kardeşi babası var biraz empati aman ne halimiz varsa görün yaaa
İşte senin gibiler yüzünden soran kimseye güvenilmiyo bu devirde görün kizlar herkes görsün de ibret alsın bunlara yüz vermicen
Bize yüz vermeyin :d direk verin
Bnce sen yalan söylüyorsun aklıma egleniyosum heralde :S
:DDD yoo
Annen yok mu olum senin oldü mü noldu tövbe yarabbim
Beni leylekler getirdi
Hiii tamam
Troll soru özür dilerim.
Belli zaten bir insan bu kadar duygusuz olamazdı
Belki de ananda öyleydi baskasıyla evlendi :d * kodumun salagı Allah ıslah etsin seni serefsiz, anan bacın yok mu senin l*n . Bacınız evlenip hamile oldugun da aynısı ona olsa adı cıkmasın diye her boku yaparsınız, is size gelince hic takmayıp yolunuza bakarsınız beyinsiz itler
Anam , bacım yok :d sıkıntı yok
Kuyruk acın var belli :d kürtaj için benim kıza doktor öner sen
Ebross u sinirlendirme benim gahraman arkadaşım o, kurtulmak istiyosan git babana söyle seni kürtajla aldırsınlar belki henüz geç değildir :)))
@sugarrr Zamanında sizi iyi dürtmüşler :d
Bak bendeki eksikliği hemcinslerini becererek gideriyorum :d
Ulan beyinsiz misiniz siz? Olgun olsanız zaten bu gibi düsüncelere girmezdiniz. Her yataga yatan kasar mı oluyor? Asıl siz serefsizsiniz l*n , kızlara seviyorum evlenicez diye kandırıp hisleriyle duygularıyla saflıgıyla oynayıp onlarda size inanıp kendini size teslim ediyo ve isinizi gördükten sonra tekmeyi basıyosunuz onlar da kasar oluyo öyle mi? Allahın belaları.
Evet öyle :D
Troll soru özür dilerim.
la adam maksat gırgır olsun diye yazmış hadi kızlar duygusal anlarımda erkeklerde yardırmış :) vallahi kaz bu millet sırf duygu bagımlısı olmuşsunuz... fakat bilader yaptıgın şu sey yüzünden kac tane delikanlıya olan güven sıfıra iniyor onuda inşallah hesap ediyorsundur...
Hiç düşünmedim valla ya :d ölmekten geberdim
Hoca yanacaksın
Cevap
11Cevap
Şerefsizsiniz siz yeminle ya. Zevk alırken bişey yok iş ciddiye binince kaçacak delik ararsınızz adam mısınız ulan siz!! Kesin evleneceğin kadınıda bakire istiyorsundur sende
Evet bakire olcak :d
hahah beni mi hamile bırakcaklar :d
Karnına bebeği koyarsam kızı erkeği görün :d
şerefsizmisin adam olda sahip çık erkeğe bu yakışır yoksa ömür boyu çekersin tabi şuda var çocuk sendenmi...
Şerefsizim :d
sakın aldırma sakın eğer sendense sahip çık ne olursa olsun...
o* Çocukluğunda Master yapmışsın , Tebrikler * Koduğum !
Hamile bırakırken bize mi sordun da ayrılırken bize soruyorsun.
O zamanda sormuştum sevgilimle ilişkiye giriyim mi diye :d
Troll soru özür dilerim.
bas gitsin tekmeyi milletin altına yatmayı biliyosa sonrasını da düşünseymiş?
Troll soru özür dilerim.
önemli değl cvbm herkese ve her zman aynı
Ne karaktersiz bişeysin sen ya? Yat kalk sonra ayrıl... yapmadan önce duşunseydin.
Yaptım canım istedi şimdide canım istedi diye terk etcem :d taktik verin
@sugarrr Sabahtan beri hakaret ediyorsun engellemiyorum bak şikayet ederim hesabın sıkıntıya girmesin
Troll soru özür dilerim.
l*n * git şu sayfadan trolüne koduğumun embesili
ya utan ya utan o kız şimdi çocuğu mu aldırsın doğursun mu hiç mi düşünmüyon kızı yazıklar olsun..
Düşünmüyom :P
ya böyle şerefsizler aramızda işte arkadaşlar görün
hamile bırakmasını biliyo bakcak tabi bu kız annesine babasına ne hesap verecek l*n
Kimi kimsesi yok ondan rahatça yattım :d
sen adam mısın ya sen insan mısın daha doğrusu
Mesele adamlık değil yeğen :d ben polemiğe girmem koyar geçerim
işte bu yüden feministim
Bir gün sanada el atarız :d
hem sapıksın hgem hayvansın pardon hayvanlara hakaret ettim bu ya troll ya da sen insan değilsin sen yaşama ya bence
Yaşıyorum :d ve takmaya devam diyorum
neyse ben senle muhatap olamıycam sonuçta bizden biri değilsin insan değilsin yani seni doğuran da senin gibiydi heralde baban da senin gibiydi sen gayrimeşrusun muhtemelen
Troll soru özür dilerim.
biliydim böle olucağını
tamamdır
bas tej-kmeyi önündeki maçlara bak olum erkeksin unutma
adamım tabi ne kızyon kıza bak adamlık yatağa attığın kız saysısdır tabi kaşar olnlar nasmulu hariç
kızım ne alaka veren ile işimiz bizim ne ekisliyon kaşarları affetmem altıma lır zevkimin doruğuna çıkar basarım tekmeyi
sugar ne kızıyın ulan siz varya o kız gibi değilseniz namussuzum
Basıcam tekmeyi :d ne yazayım taktik verin :d
@trlftm
@sugarrr
@trlftm Bak hamile bıraktım erkekmişim :d
erkek tabi
@trlftm Neyse bir gün karşılaşırsak anlarsın :d
@sugarrr Tehdit ediyorsun ama ben geliyim istiyorsan sürekli Ankaraya geliyorum keçiören , çinçin felan geliyim napyormuşsun bakalım.
@trlftm O adamlardan biri koyarsa bebeği görürüm seni :d
sugar zillisi akıllı ol seni de ben alırım altıma kocacım çekersin bak bana sabhta basarım tekmeyi piçin ile yaşarsın bak
Bilerek yapmışsa, hiç arayıp sormadan irtibatını kes.
Nasıl hamile kalırsın ya de ve terket
@alemim sen niye her yorumumun altında bitiyorsun ya en sevmediğim şey tanımıyorum seni ve tanımadığım insanların bana laf vermesinden hoşlanmam
Güzel fikir :d
Teeee a. na koym senin ibnesin en kaliteli pzveng
Ben kydum merak etme :d
Blli gay kaşarlar :D
Troll soru özür dilerim.
ayrılma cocugun oluyo iste sen ayrılırsan kız ne b*k yicek
Allahım hepiniz mi şerefsizsiniz ya.
kız orsbuysa oğlan ne yapsın evlenmediği adamın altına yatarken çok mu namusluyduda bırakırken adam şrfsz oluyor
İrademiz yok :d
Troll soru özür dilerim.
sağlam karaktersizsin valla ya.
:d ya da doğurduktan sonra mı terk edem?
Hamile kalmada :d
Hepimiz ölcez :d acaba benim çocuk şimdiden mi ölcek :d
Troll soru özür dilerim.
l*n ne adamlar var dünyada be
Sok elini içine çıkar bebeği asdg
Sağ el mi sol mu :d
Ay ne bilim be cocugu yapan sensin asdf
Doğru :d solağım ben
Ay cok igrenclesmek istemiyorum ve gidiyorum :D
S. git :d
Agzimi mi bozayim ulan :D namissiz :D
Boz l*n yiyosa :d hepinizi bulucam oğlum
Ne dedi bu simdi 😒
Ne bilem :d
Troll soru özür dilerim.
Biliyoduk zaten 😒
Allah belanı versin serefs*z
Günah değilmi o kiza
Değil :d
Troll soru özür dilerim.
karnına tepik at katil ol.
Çekyatın yayına kadar dayandın demek😪
Saçmasın niye bırakıyosun ki 😒😒
Troll soru özür dilerim.
Şerefsiz
Sevmiyo niye ilişkiye giriyo @alemim böylesi şerefsiz oluyo ama bizim toplumda buna erkek kıza o* deniyo bnce bu serefsiz o* o kız daha erkektr buna güvenip kndini teslim etmş
Belli ama unutmaynki siz yarn evlencenz karnz bakire ckmayabilir öbür gün kızınz olck ve oda sizin gbi biriyle sizin gecmisinz yüzündn tansp yatack ve terkedileck yazn bunu kafanza
Verdi affetmedim :d
Allah belanızı verecek ozamn o kasarla evlenip kasarcklar yaparsnz
Evlenmicem ben :d sıkıntı yok koyar geçerim
Yoo olacağı diyom bn ki bunada inanmadm böyle açık kimlikle bu soruyu soracak g*t yok sizde ama olurda böyle bisey yaparsanz işte olacak sey bir önceki yorumum
Troll soru özür dilerim.
Olmayan karakter maşallah
Troll soru özür dilerim.
Piclik yapma yedigin halti duzeltt
hadi ordan
Troll soru özür dilerim.
öyledir tabi
Nasıldır :d
Ee taktik ver nasıl terk edem :d
Troll
Neye dayanarak diyorsun bunu :d
Dalga geçtiğin o kadar belli ki. yorum yazanlara verdiğin cevaplardan anlaşılıyor
:d neyse
iyi b*k yedin
Trol avı
Trol ne be :/
Evlen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar