Cok sacma anlasark ayrildik nedir abi? Benim sevdigim yillarimi harcadigim adam gidecek ayrilacak kiyameti koparirim. Var mi cidden boyle ayrilanlar. Iyide hicbir ayrilik bedduasiz bitmezki
Cevabın nedir?
Lisede çıktığım güzel bir kız vardı birbirimize karşı açık ve samimiydik ama kendisi fazla eğlence düşkünü ve hiperaktifti sürekli eğlence sürekli bir hareketlilik isterdi uzun süre buna tahammül ettim oda benim kafa dinleme fiilerime tahammül etti mutluyduk tartışmazdık yalnız belli bir süre sonra birbirimizi sınırlamaya başladığımızı fark ettik kendisine "Artık ayrılmalıyız bize ayak uydurabilen kişilerle ilişki kurmalıyız aksi takdirde mutlu olamayız" dedim oda bana hak verdi anlaşmalı ayrıldık
3 ay sonra benim en yakın dostumla flört etmeye başladılar şimdi ise evliler bebek bekliyorlar
olmayacaksa ya da olmuyorsa zorlamanın hiç anlamı yok06 Yorumla- +1 yıl
Bak o kadar uzun yazmissin icinde bitane sevdik kelimesi yoktu. Sende haklisin
- +1 yıl
O kadar anlatığım konudan sadece oraya takıldıysan şöyle açıklayayım sevmek sadece seni seviyorum kelimelerini söyleyerek anlatılmaz
sevmesem onun mutluluğu için onu terk etmezdim
sevmesem o kadar meziyetini çekmezdim
sevmesem onu aldatırdım
kısaca bir kızı sevmek budur
https://i.hizliresim.com/DMZRGy.png - +1 yıl
Neyse derin mevzular
- +1 yıl
Bak iste zorla adama kufrettiriyorsun. Insan gibi konusamiyor musun acaba? Beyin yetersiz mi kaliyor? Cok uzun yazmistin ilgilenmek istemedim derin yazdim gectim sende baska insanca kelimeler kullanarak noktalayabilirdin degil mi ablacim?
En İyi Cevaplar
Bende ayrıldım hem 6 yıllık ilişki, uzun bir süre sürekli kavga edince artık kendini ve karşındakini yıpratmamak için ayrılmak daha mantıklı. Çok seviyordum ama olmayınca olmuyor. Arada bir konuşuruz yine mutlu olsun isterim, bir yanlışı kötülüğü de olmadı.
00 Yorumla
Anlaşarak ayrılanlar genelde kopamazlar birbirlerinden ve o öyle uzar gider. Gönül isterki kimse kırılmadan, üzülmeden bitsin ama zor... Acaba öyle demesemiydim, keşke şunuda deseydim diye içimizde kalanlar kötü oluyor...
00 Yorumla
+1 yılUff bune ya cvb yok torpil bekliyorum bni eig seccc
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
30
Cevap
37Cevap
Aile & Toplum konusunda 553 cevap paylaştı. Her seferin medeni bir şekilde ayrılmaya gayret ettim ama erkekler bunu imkansız hale getiriyor.
İlla kötü sözler mi söylemek lazım?11 Yorumla- +1 yıl
Cunku adam gururuna yediremiyor
+1 yılbir ara yani iki veya üç gün mesajlaşmadık sonra baktım benden ayrıldığını söyledi hemde iki gün önce karar vermiş sebep yok birşey yok.
Tabi medenisi var mı bu işin yok kıyameti kopardım bende.13 Yorumla- +1 yıl
👏👏👏
- +1 yıl
Tabi karşındaki insana görede değişiyor nasıl davranacağın hak edene hakkını vermelisin her halukarda
- +1 yıl
Katiliyorum
ya sonuçta herşeyinizi o ilşkiye veriyorsunuz tüm benliğinizle bir çok anınız var bence bunların hatrına medeni ayrılabilirsin ama bana da saçma geliyoo bu şeyy ama gerektiği yerde ayrılıyorsun malesef bide bu ayrılık sebeplerine göre değşir
10 Yorumlabencede bedduasız bitmez bu zamana kadar birbirine küfür etmeden ayrılan birilerini görmedi illa küfür eder insan o sinirden o ağlamadan aslında herkesin gerçek yüzü o zaman çıkar sevip sevmediğini daha iyi anlarsın
10 YorumlaSevgililik süresi ne kadar uzunsa ayrılık o kadar zor oluyor. Soruna gelecek olursak 1 hafta cıkıpta medeni bişr şekilde ayrıldığımda oldu
12 Yorumla- +1 yıl
Katiliyorum
+1 yıl01 Yorumla- +1 yıl
Tutttum bunu :)
+1 yılİki insan artık birbirini sevmiyorsa gayet karşılıklı anlaşma içerisinde ayrılabilir ve medenice olabilir bu ayrılış. Aksi türlü oluyorsa emin ol bir taraf seviyordur hala.
10 Yorumla
+1 yılBiz ayrılmıştık hatta okadar iyi gitçeğini tahmin etmemiştim arılırken bile gülmekten konuşamıyoduk :D sonra anladımki ben onu sevmemişim sadece anlaşabilmişim:) ama aylar sonra öğrendimki 1 ay boyunca ağlamış.
01 Yorumla- +1 yıl
Demekki neymis medenice ayrilsan bir tarafin medeniyeti kalmiyormus
+1 yılHaklsn canm ya ben etmisimdr ya da bna edilmistr ama kesinlikle anlasarak ayrlma olmuyo
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 453 cevap paylaştı.
+1 yıl18 yaşındasın bunu anlayabiliyorsun #HelalOlsun millet kendini kandırıyor bencede kesinlikle #Haklısın
20 Yorumla yasanılan guzel gunlerın hatırına cırkınlesmemek gerek.. egrıyı dogruyu allah bırakmak ve takdırı ondan beklemek en guzelı..
116 Yorumla- +1 yıl
Yazik degil mi o guzel gunlere? Neden gidilir neden yanii? Yuregimi sokup goturuyor adam ne hatiri?
- +1 yıl
Hayirlisi
+1 yılben ayrıldım biz ayrıldık daha doğrusu ilk basta kavga da olsa sonra olmucagına karar verdık birbirimizi iyi hatırlıcagmza söz verdık ve ayrıldık
Allah ayagına taş değdirmesın hiç bir kötulugunu görmedım mutluydum onunla :)03 Yorumla- +1 yıl
Oyle dersinde acaba gercekten iyi hatirliyo mu. Bende oyle demistim arkasindan etmedigim beddua kalmadi :D
- +1 yıl
ben sözumu tutuyorum iyi hatırlıyorum gerisi ona kalmıs kı o da iyi hatırlıyodur emınım :)
- +1 yıl
Icino bilemezsin tabi :)
+1 yılHayir ancak oyle bitmeliydi. Iliski dedigin medeni bitsin ki arkasindan "ne illet biriydi ya iyi ki ayrilmisim o maldan" yerine "ya iyi cocuktu aslinda" diyip gulumseyerek bahsedebilelim
01 Yorumla- +1 yıl
Valla bir iliskimde bitirdim o da tamam dedi. Ama ben yine arkasindan ne mal biriymis nasil ciktim yaa dedim
+1 yılYa onlar sinir krizi geçirip hüngür hüngür ağlayıp, küfür edip ; sonra sakinlesip böyle söyleyen tipler 😀 ne demek anlaşarak ayrılmak? Oldu senet imzala birde. Haklısın valla
00 Yorumla
+1 yılYani örnek olarak ben arada bir yazarim nasilsin nasil gidiyo problem var mı diye ayrildiysakta tamamen hayattan cikmaz biri
05 Yorumla- +1 yıl
Peki bunu neye bagliyosun
- +1 yıl
Ortada yasanan seyler var bunlari inkar edemessin
- +1 yıl
Degil mi
- +1 yıl
yani hiç bişey eskisi gibi değil ama sen onu çok iyi tanıyorsun unutma
- +1 yıl
Evet. Aynende oyle
Aile & Toplum konusunda 487 cevap paylaştı. Var tabii.. 6 ay önce kız arkadaşım kendisine evlenme teklifi duyunca benden ayrılmak istedi.. ve medenice ayrıldık.
03 Yorumla- +1 yıl
Bunu medenice karsiladin yani?
- +1 yıl
Neyse vardir kendince sebeplerin
ben nısanlımdan ayrılırken gayet sevıyelı bır sekılde ayrıldık halen benı takıp edıyor sosyal hesaplarımızda kayıtlıyız
10 Yorumla
+1 yılaçıkcası ne yaparsan yap o olayın bitmesine engel olmayacagına göre ne gerek varki..
01 Yorumla- +1 yıl
O da mantikli
3 yıl önce çok medeni boşandık. Gerizekalı hayvan köpek geberir inşş. Bak çok sakinim çok medeniyim hep iyi anlaşırız biz...
00 Yorumla
+1 yılBen iyilikle ayrildim :) icimden ediyorum beddualari :)
10 Yorumla
+1 yıl+ Ayrılmak istiyorum
- Aa tabii canım nasıl istersen
+ Teşekkür ederim. s. s
Ne saçma bir şey ya 😂😂10 Yorumlabedduaya gerek yok ki zaten eden her şekilde buluyo belasını :)
10 Yorumla
+1 yılyok öyle bişey öyle yapan varsa ikiside hala birbirne karşı sevgi besliyodur ama yani ayrılmak için de kavga etmek gerekmemeli
00 Yorumla6 yıllık ilişkimi çok medeni bir şekilde bitirdim yani isterseniz olur
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyıllarını da harcasan yürümüyosa bir ilişki yıpranmanın ve yıpratmanın hiçbir anlamı yok. biz oturduk defalarca konuştuk. yanlışları düzeltmeye çalıştık yine olmadı. en sonunda ayrıldık. birbirimize olan saygımızı yitirmeden, çirkinleşmeden..
00 Yorumla
+1 yılBu ne medeni... ama elimden geldiğince sakin davrandım. Normalde ağız burun dalınmasi gerekiyordum
00 YorumlaBen bitirdim çok da mutluyuz :) ölümüne sevdiğin biriyle bu şekilde ayrılık olmaz zaten.
00 YorumlaVar tabikii ama bir taraf daha cok üzülüyor diğeri takmiyor fark bu ama oturup konuşup ayrilabiliyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılVardır neden olmasın. Medeni ülkedeyiz özgürlük istiyoruz diyoruz ya. Bu işlere gelince neden olamıyoruz ki?
00 Yorumlaaynen sana katılıyorum tatlı ayrılmamı olur beddua kesinlikle biri eder diye düşünüyorum ama ben yapamadım o beddua yı
04 Yorumla- +1 yıl
Ben yaptim cokta guzel yerini buldu
- +1 yıl
Nben yapmadim allah buyuk :)
yaş daha 18 yillarini harcadigin sevdigin adam kezbanlik yapmayin ya
01 Yorumla- +1 yıl
E.. ek beyinlicim ben olursaki anlaminda soyledim :))
+1 yılbeni istemeyeni ben hiç istemem medenicesi yok bunun yeter ayrılma gibi bişi sezeyim direk yol veririm gitsin medenice belasını Allahından bulsun
00 Yorumla5 yıl oldu du aldattı affettim bir hata yapmıştır dedim gene aynı hatayı yapınca bitti ama ayrılırken bir daha sevecegini koymadım
04 Yorumla- +1 yıl
Ayip ya aldatmak nedir ya
- +1 yıl
Tamam simdi konuyu kapatalim ve unut
+1 yılVardır , aklı başında insanlar küfür ve hakaret dışındada ayrılabilirler
00 YorumlaHiç iLişki Yaşamadım :).
16 Yorumla- +1 yıl
En guzeli
- +1 yıl
Bu devirdede zor herkes cikar pesinde :) aman diyeyim boyle dur. Durduk yere huzursuzluk cikarma :)
- +1 yıl
Umarim cikar :)
evet ben :) medeni şekilde ayrıldık severek gülerek eğlenerek :)
00 YorumlaSon sevgilimle öyle ayrıldık arada bir hatır olsun sonuçta ne gerek var
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBiz aglasarak konusarak sarilarak ayrildik ama ayrilmak zorundaydik hic anlasamiyorduk fakat cokta seviyorduk
00 YorumlaSeven dayanamaz bu acıya illa saçmalar
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOrtada çocuk varsa biter.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 489 cevap paylaştı.
+1 yılAnlaşıyorsak neden ayrılıyoruz? :D
12 Yorumla- +1 yıl
Iste bu 👏👏👏
- +1 yıl
Teşekkürler :)
+1 yılVar, ben.
Alınan kararla beraber güzel bitti.00 Yorumla
+1 yılBen ayrilmistim bir kere
00 Yorumla
+1 yılÇevremde hiç ayrılan yok
01 Yorumla- +1 yıl
:D o nasil ya
Kimse medeni sekilde ayrilmaz
10 Yorumla
+1 yılpeki o sana yillarini feda etmedimi?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıleet doğru dürüst ayrıldıgım kişiler olmadı
10 YorumlaSen ne cirkeff ciktin ya 😄😄
03 Yorumla- +1 yıl
Aaa :D
- +1 yıl
Kesinlikle :))
+1 yılsen bu çirkeflikle ayrılacak adamda bulamazsın :))
03 Yorumla- +1 yıl
Cokta umrumdu sanki -.-
- +1 yıl
umrunda olacağı günlerde gelecek :
- +1 yıl
:D o zaman dusunuruz
o senin çirkefliğin demekki
07 Yorumla- +1 yıl
He cirkefim laf mi soktun simdi?
- +1 yıl
Bana oyle bir amacin varmis gibi geldide
- +1 yıl
:D hayirlisi ama bence gurur yas dinlemiyo. Yani olgunluk falandan kastim gurur. Mesela ben yediremem beni terketmesini. Ki kaldi ki seviyorsam dunyam cehennem olur anlatamam yani. Ona da bana da.
- +1 yıl
Iste anlasarak ayrilma dedigimiz olaydada bir taraf acar konuyu iki taraf degil demek istedigim bu. Karsidaki ayrilmak istedigini soylerse tabiki tamam derim ama bu katlanilmaz yani
+1 yılAynen doğru diyorsun
10 YorumlaAnlaşarak ayrılanlar severek ayrılanlardır.
00 YorumlaVar tabii ki
00 Yorumla
+1 yılSevgi bitmişse olur
00 Yorumla
+1 yılvar.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYok bence
10 Yorumla
+1 yılvar arkadaşız şu an.
00 Yorumla
+1 yılvardır
00 Yorumla