Beş yıl sonra bitiyor, sebebi aileler sen o her şey.. ve görüşmeye devam ederken iki aylık bir sessizlik, ardından öğreniyorsun ki başkası var, hem fiziksel hem ruhsal bir çöküşteyim..:(
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Her ayrılık sonrası insan içinde yaşıyor hüznünü. Herkes sevdiği için 'o beni bırakıp gitmezdi' veya 'halen inanamıyorum onunla ayrıldığımıza' diyor. Her insan sevdiğini çok ayrı yere koyuyor böylece. Ama hepsinin yeri zamanla doluyor. Hayat yaşamaya değer. Hiçbirşeyi kafaya takıpta üzülmeye değmiyor. O yüzden bence sende bu olanın hayırlı olduğunu düşünüp yoluna bakmalısın.
Aslında bu durum karşısında sevinmelisin. Demek ki senden ayrı geçen 2 aylık zaman zarfında bile hemen gidip birisini bulan bir erkekten kurtulmuşsun. Yarın birgün evlendiğinde böyle birşey olduğunu düşünsene. Çoluk çocukla seni yapayalnız bırakan bir eşin olacaktı. Belkide seninle bir ilişki yaşarken bile o kız vardı ve sen bunun farkında değildin. Olsun. Herşeyin hayırlısı. Demek ki benim için hayırlısı buymuş deyip yoluna bakmalısın. Kimsenin ahı kimsede kalmıyor emin ol, başkasıyla gelen mutluluk başkasıyla gidiyor...
Bugün mutlu olan birisi yarın birgün de mutlu olacak diye bir kaide yok. Eden bulur. Senin dediğin gibi bugünlerini onu düşünerek heba etmek yerine yoluna bak ve başka biri ile yeni bir hayata adım atmaya çalış. Seni düşünmeyeni sende düşünme, bak keyfine. Söylemesi çok kolay biliyorum ama Uygulaması daha kolay emin ol.
Görüşümü eig seçtiğin için teşekkürler. O yazdığım görüşü beğenmeyen bayan arkadaş nesini beğenmemiş çok merak ettim valla:)
Ona ait herşeyi hayatından çıkart o zaman. En ufak birşey kalmasın. Sana aldığı hediyeler, beraber çekildiğiniz fotoğraflar vb. herşeyi at, hiçbirşey kalmasın. Hatta sana yazdığı mesajlar, mailler falan varsa geri dönüşümden bile sil. Kafanı topla. Ondan sonra 'artık hayatımda o olmayacak ve ben yeni bir hayata başlayıp bana değer veren birinin herşeyi olacağım' de kendi kendine. Onu hatırlatacak hiçbirşey kalmasın. Zamanla unutuyorsun zaten, hiç izi bile kalmıyor.
Zor bır durum ölmek ıstersın ama ölemezsın yasamakta pek gozunde olmaza ama yasamak zorundasın zaman herseyın ılacıdır sabret
Bir an ekrana bakakaldım, Aziz Nesin o kadar iyi özetlemiş ki durumu.
Geçmeyen hiçbir acı, hissiyat yoktur. Önemli olan güçlü durabilmek ve hayata kaldığın yerden devam edebilmektir. Zaman herşeyin ilacıdır. Deşer geçer, deler geçer, belki de kısmetine teğet geçer ama yine de geçer ;)
O sevgi kelimesi herkesin ağzına sakız olmuş.
Cevap
5Cevap
allah yardimcin olsun dua et caninin acimasi gecmesi icin
unutmak kolay olsa ben unuturdum ama yapacak bir şey yok 6 sene oldu ama hala unutmadım :(((
Allah yardimcin olsun cok uzuldum :(
Unut meşgul ol yeni aşk bul
Unutmalısın
Zamnla
Geri alırsın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar