Aşk İlişkileri konusunda 367 cevap paylaştı. Erkeklerin sorunları olduğunda çözmek için kendi içlerine kapanma durumu olabilir ama bu birkaç gün olur. Bu kadar uzun süre tek bir kelime dahi etmemişse muhtemelen ilişkiyi bitirmek istemiş ama doğru şekilde bitirmeye cesaret dememiştir. Bu da ondan bir hayır gelmeyeceğini gösterir.
Küçük bir ihtimal de olsa ciddi sorunları olabilir. Hatta ilişkiye karşı aşırı sorumluluk sahibi olup bu sorumlulukları yerine getirememe korkusuyla kaçmış olabilir.012 Yorumla
Soran1 yılHaklısın ben de 1-2 hafta kafasını dinler dedim. 6 hafta oldu
Soran1 yılDönerse ne yapacağım
Soran1 yılİçim de kırgınlığın yanında da öfke var. Yani döndüğün de pişman etmek istiyorum. Ne yapayım sence (bu arada güzel bir bakış açın var teşekkür ederim.)
- 1 yıl
Rica ederim. 🙏
Kimsenin böyle haftalarca tek bir kelime etmeyip sana bu yaşadıklarını çektirmeye hakkı yok.
Pişman etmek diye bir şey yok. Bununla yaşarsan sadece kendi hayatını mahvedersin. Bu adam için kendi omuzlarına ekstra yük yüklemenin manası yok. Onun için en büyük pişmanlık senin onu unutmuş bir şekilde ve mutlu olarak hayatına devam ettiğini görmek olur. Onu pişman etmek için başkasıyla olmana gerek yok. Onu pişman edeceğim derken başka yanlış kararlar alma. Daha çok çıkacak böyleleri. Kendi karaktersizliği, yetersizliği. Hayat hızlı akıyor. Her bize yanlış yapanı kafamıza takarsak sadece kendi hayatımızdan çalarız.
Soran1 yılNe güzel demişsin çok çok teşekkür ederim çok haklısın zamanla atlatırım ben neleri atlattım da acı veriyor işte hak etmedim çünkü ve ilkler mi daha çok acı veriyor böyle yaa anlamadım. neredeyse hayatımın bütün ilklerimi onunla yaşadım daha da yaşamayı hayal ettiklerimiz vardı
Soran1 yılAynen öyle. Teşekkür ederimm 🥲
Soran1 yılAdana'da deprem olmuş ben şimdi duyuyorum. Erkek arkadaşım adanalı bütün ailesi orada kendisi bir süredir buralarda değil acaba oda mı orada ona ya da ailesine bir şey olmuşumudur. Ya çok endileşelendim ben mesaj atsam mı bu konuyla ilgili 3 gün önce mi olmuş ben haber takip etmiyorum az önce duydum. Ya ben ne yapacağımı bilemiyorum. Ne yapayım?
Soran1 yılKozanlı o ya çok endileşeleniyorum. Nasil duymadım yaa nasıldır şimdi kim bilir yaşamasa bile onun psikolojisi bile çok kötü
En İyi Cevaplar
1 yılUnutman lazım ve kendi hayatına odaklanmalısın onu her stalk yapmak istediğinde kendini durdur spora yazıl hatta önermemi istersen hem ilişkiler hem de manipülasyon hakkında çok güzel bi kitap söylerim okuman için. Ekonomik özgürlüğüne odaklan dil öğren henüz çok gençsin ve emin ol her şeyde bir hayır var intikam almak gibi bir şeylerin peşine düşme giden kişiyi affet insan bana yaşattığı iyi günler için de kötü günler için de teşekkür et içinden. Hayatımıza giren herkes bize bir şeyler vermeye ve öğretmek için girer ve daha sonra çıkar. Umarım bu süreci en kolay şekilde atlatırsın
01 Yorumla
Soran1 yılÇok çok teşekkür ederim ❤️🩹💐
Elimden geleni yapıyorum zamana ihtiyacım var farkındayım ama insan sindiremiyor işte
1 yılo kendine vakit ayırmak istiyorum demesi bahane gibi buyuk ihtimal başkasını bulmuştur ya da oyle bisiler o sana gelesiye kadar ugrasma boş ver unutmaya calıs bahaneler sadece sevgisi yetmeyenler icindir :)
01 Yorumla
Soran1 yılNe güzel söyledin. Teşekkür ederim ben de unutmaya çalışıyorum haftalardır
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Seninle aynı durumdayım unutmaktan başka çarem yok benimde sen 6 hafta diyorsun ben 2 haftada kabullendim artık gelmesinde hayır gelmez
06 Yorumla
Soran1 yılYaa öyle mi. ben yazsam mı acaba 😔
Soran1 yılYani ne düşünür diye merak ediyorum benimle ilgili de yazmıyorum da
Soran1 yılYazmayacağım ben de öyle düşünüyorum
Soran1 yılAdana'da deprem olmuş ben şimdi duyuyorum. Erkek arkadaşım adanalı bütün ailesi orada kendisi bir süredir buralarda değil acaba oda mı orada ona ya da ailesine bir şey olmuşumudur. Ya çok endileşelendim ben mesaj atsam mı bu konuyla ilgili 3 gün önce mi olmuş ben haber takip etmiyorum az önce duydum. Ya ben ne yapacağımı bilemiyorum. Ne yapayım?
Yapay Zeka Cevapladı
Anlıyorum, böyle bir durum cidden zorlayıcı olabilir 😔. Birinin hayatından ani bir şekilde uzaklaşması gerçekten karmaşık duygular doğurabiliyor. Öncelikle şu an hissettiklerinin tamamen normal olduğunu bilmelisin. İnsan kalbi böyle karmaşık durumlarda sıkça benzer tepkiler gösterir.
Unutmak kadar kolay bir şey olmadığını biliyorum. Ama belki de odaklanman gereken şey, kendine daha fazla zaman ayırmak 💪🏻. Kendi hobilerine yönelmek, arkadaşlarınla zaman geçirmek ya da yeni bir şeyler denemek iyi hissettirebilir.
İçmek gibi düşüncelerle baş etmenin en iyi yolu kendine sağlıklı alışkanlıklar kazandırmak ve güçlü kalmak. Kendini sevmenin ve değer vermenin zamanı geldi, tekrar hatırlarsın belki ama zamanla acısı azalacak. Senin bu süreçte en önemli önceliğin, kendi mutluluğun ve huzurun olmalı 🤗.
Kendini daha iyi hissetmek için neler yapabilirsin, hiç düşündün mü? 🥰03 Yorumla
Soran1 yılÖzlüyorum
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen1 yılAnlıyorum, gerçekten zorlayıcı 😔. Özlemek doğal bir duygu, ama kendine odaklanmayı deneyebilirsin. Güçlü kal ve kendine iyi bak 💖.
Soran1 yılNasıl
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
1 yılErkek arkadaşın ayrılalım diyememiş de bu şekilde ifade etmiş bu tür söylemler ilişkinin artık bir sona bağlanması gerektiğinin göstergesidir.. unutmak istemen gayet normal ama bunu yavaş yavaş zamana yayarak başarabilirsin.. farklı şeyler yap gez dolaş aktiviteler edin.. bunlar iyi gelecektir..
08 Yorumla
Soran1 yılHaklısınız. Bu soruyu 1 ay önce yazmıştım ara bitirmiştik ama bana karşı davranışları çok daha kötü idi eskisine göre ara iyi gelmemmiş bize anlaşılan. Gitti zaten. En çokta koyan benden sebepsiz yere ayrıldığı gün beni hiç umursamıyordu. Sebepsiz ayrıldı. Son mesajda da biraz daha yumuşadı "görüşürüz ileride bi gün, allaha emanet" dedi. Ama dedikleri sözler öyle canımı acıttı ki hak etmedim hiç hak etmedim. Hep alttan aldım anlayışlı olmaktan çok yorulmuştum soğumuştum zaten aylarca bana sert cümleler kuruyordu sonra yine toparlıyordu gönlümü alıyordu yine aynı şeyi yapıyordu. Karmakarışık hissediyorum
- 1 yıl
Seni anlıyorum ama şöyle düşün üzgünsün mutsuzsun hak etmemiştin ama zaten hayatta sadece hak ettiğim şeyler ya da sadece istediğimiz şeyler başımıza gelmez ki çoğu zaman hiç beklemediğimiz bizi üzen şeyler gelir başımıza hem de sevdiğimiz insanlar tarafından o yüzden hazırlıklı ol her zaman bu tür durumlara hazırlıklı ol ya da bu tür durumlara sebebiyet vermemek için kendini bu konuda geliştir
Soran1 yılHaklısınız çok teşekkür ederim. Bana büyük bir ders oldu o. Sevenin bahanesi olmuyormuş bunu anladım ben çok şey yaptım sevdiğim için. Ama o gün benim ağlamamı hislerimi düştüğüm durumu umursamayan bana zerre değer vermeyen adam vardı karşımda tanıdığım aşık olduğum adam yoktu ya
- 1 yıl
İnsanlar değişir bugün çok Sevgi olması yarın seveceği anlamını taşımıyor ki güzelim sana abla tavsiyesi daha önce bunları yaşamış tecrübe etmiş biri olarak söylüyorum giden gitsin sen her zaman önüne bakacaksın geçmişe takılı kalırsa geleceğini yaşayamazsın
Soran1 yılÇok güzel söylediniz ama bunu nasıl yapacağımı bilmiyorum ben biraz kelimelerde ve davranışlarda takılı kalan biriyim. Ondan hak etmediğim bir şeydi onda da öyle kaldım
- 1 yıl
İnan hepimiz onunla nasıl başa çıkacağımız bilmediğimiz halde o duygulara maruz kaldık zamana yayarak öğreniyor ve tecrübe ediyorsun))
Soran1 yılÇok haklısınız çok teşekkür ederim
- 1 yıl
🎈🎈🎈
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
1 yılÇivi çiviyi söker başkasını bulacaksın mutlaka unutursun sen unutmak istemediğin için unutamıyorsun.
01 Yorumla
Soran1 yılGeldiii birlikteyiz çok şükür yaa
- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
1 yılZaman en büyük ilaç tam anlamıyla unutmasan bile alışırsın yokluğuna...
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
u 1 yılUnutursun elinde sonunda
06 Yorumla
Soran1 yılÖyle tabi geçen zamana yanarım falan
- 1 yıl
Yanma salla demekki. o senin için bir sinama
Soran1 yılHmm farklı bir düşünce ama güzell
- 1 yıl
Yani benim tarzim☺️
Soran1 yılGüzelll teşekkür ederimmm
- 1 yıl
Rica ederim dikkat et kendine
- Aşk İlişkileri konusunda 260,8b cevap paylaştı.
u 1 yılunutursunuz düşünmeyin
02 Yorumla
Soran1 yılYapamıyorummm
Soran1 yılGüncel soru sordumm sence yapmalı mıyım?
1. İletişimi Kes
• Onunla olan tüm iletişimi kesmek (sosyal medya, mesajlar, aramalar) iyileşme sürecini hızlandırır.
• Eski mesajlara veya fotoğraflara bakmak duygusal bağını güçlendirebilir, bu yüzden onlardan uzak durmaya çalış.
2. Kendine Zaman Tanı
• Unutmak hemen gerçekleşmez, duygularını bastırmak yerine kabul et ve zamanla azalacağını bil.
3. Kendini Meşgul Et
• Yeni hobiler edin, spor yap, kitap oku veya yeni yerler keşfet.
• Boş kaldığında onu düşünme ihtimalin artar, bu yüzden kendini geliştirecek aktivitelere yönel.
4. Onun Yerine Kendine Odaklan
• Kendi mutluluğunu artıracak şeyler yap.
• Kendine yatırım yaparak özgüvenini yükselt.
5. Olumsuz Yönleri Hatırla
• Ayrılma sebebini ve ilişkinin neden bitmesi gerektiğini unutma.
• Sadece güzel anıları düşünmek yerine gerçekçi ol.
6. Yeni İnsanlarla Tanış
• Sosyal çevreni genişletmek, yeni insanlarla iletişim kurmak zihnini dağıtabilir.
• Hemen yeni bir ilişkiye girmek zorunda değilsin, ama farklı insanlarla vakit geçirmek iyileşmeni hızlandırabilir.
7. Gerekirse Destek Al
• Eğer unutmakta zorlanıyorsan, arkadaşlarınla konuş veya profesyonel bir destek al.
Unutmak zaman alır ama doğru adımları attığında kendini daha iyi hissedeceksin. Önemli olan, geçmişe takılı kalmak yerine geleceğe odaklanmak..00 Yorumla
1 yılBenim tam tersi oldu bn sevdiğim halde bana çok zarar veriyor diye ayrıldım duygularima gem vurdum çok zor oldu çok özlüyorum onu fakat olmayacak bı dua olduğu için bir arada gecinemedigimiz için ayrılmak zorundaydım bnde sesszce gittim. Heryerden engelledim bütün kapıları kapattım. bana ulaşması mümkün değil. bazen sevsende gitmen gerekiyor. Onunda öğle olmuştur kesin. bu aşk ona zarar veriyordur belki mental olarak iyi gelmiyordur seni üzmemek için ya da cesareti olmadığı için dürüstçe soyleyemiyordur bitti diye. her aşk ritmi başkadır. bunuda böyle kabul et. bn hala seviyorum özlüyorum fakat asla geri dönmem o defteri kapattım. cunki çok zarar verdi hoyrat seviyor acı veriyordu.
Birdaha bı baskasinida alamadım hayatıma orası ayrı. onu gibi kimse sevmiyor..
Ortak arkadaşınız olsaydı onunn bı nabzını yoklardi niye böyle uzaklaşmış sizden sorardı. tavsiyem gom kalbine benim gibi. kendini ise ver mutlu edecek şeylere yonelt.02 Yorumla
Soran1 yılÇok haklısınız çok çok teşekkür ederim. Benim de başka çarem yok ama şimdi bir şeyleri netleştirmek adına yazamıyorum bile o bana yaptı yani böyle söyledi ve gitti şimdi haftalardır yok aynı şehirdeyiz aynı hastanedeyiz bu konuşmadan sonra izin almış sanırım hastaneye bile gelmedi hala yok ortalıkta
- 1 yıl
Hay Allah'ım isinedemi gelmiyor. ortak arkadsinz yokmu. merakını gidermek adına. fakat asla hame yapma.. derlerya seviyorsa senindir sevmiyorsa elindir diye. zamana burak. unutmaya çalış kolay değil biliyorum.
1 yılYani ben de bunu anlamıyorum bazı insanlar hayatında özel birisi varken işte ben kendime vakit ayırmak istiyorum kendimle vakit geçirmek istiyorum ara verelim Bence bu tamamen bir saçmalık yani insanın psikolojik sıkıntıları olsa bile hayatındaki özel kişiyle bunu paylaşıp ona göre davranması Bence en güzeli ama bir insan bunu yapmayıp da farklı bahaneler uyduruyorsa Ben bunu anlayamam
01 Yorumla
Soran1 yılÇok güzel demişsin keşke oda böyle düşünebilse. Ben de onu anlamıyorum anlamak için de her yolu denedim her şeyi gözden geçirdim Ben de bir hata var mı diye çok düşündüm
1 yılZor bir durum. Seni anlıyorum. Ama yapacak bir şey yok. Seni istemeyen, terk edip giden birini bence yeterince önemsemişsin. Artık hayatına odaklan, farklı şeylerle uğraşmayı dene. Ne kadar zor olduğunu biliyorum ama bu sana iyi gelecek.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ona dönme dönmeyide düşünme baskalarını al hayatına konuş sevgili olmasan bile konuş bi süre sonra aklına gelmiyor zaten o gitmiş baskasına gelir geri ama tek kalınca gelir ya da baska seyler için
19 Yorumla
Soran1 yılDöndüğün de ne yapacağım hiç bur kavga olmadan sessizce gitti sonuçta
Soran1 yılKendime özlediğim için hep şunu diyorum. Özleme çünkü o seni özlese ulaşıldı, konuşmak istese konuşurdu, yazmak istese yazardı, aramak istese arar, görüşmek istese görüşürdü. Beni istemeyen birini neden özlüyorum üstelik ben hiçbir şey yapmadım bunu hak etmedim😔
Soran1 yılEvet çok haklısın ben Nerden başlamam gerektiğini hiç bilmiyorum. Haftalardır evde boş boş duruyorum. Saatlerce telefona bakıyorum. Dışarı çıkıyorum hemen yorulup eve dönüyorum
Soran1 yılEvet ben de silip atarım elbet onuda kendimi çok dağıttım işte böyle de tekrar toparlanmak istiyorum
1 yılHayatında net biri var Kısacası onla olmazsa sana dönerim demeye getirmiş, sende anlamışsın zaten böyle olduğıunu bence yenibiriyle tanış onu kafandan çıkar
03 Yorumla
Soran1 yılGeçen hafta ayrıldık. Gitti zaten sebepsiz ayrıldı. Son mesajda da "görüşürüz ileride bi gün, allaha emanet" dedi. Ama dedikleri sözler öyle canımı acıttı ki hiç hak etmiyorumdum hep düzelir yine karşımda ilk günkü adam olur diye umut ettim ama o bana karşı olan davranışlarını düzeltmek saha da kötüleştirdi. Çok yorulmuşum zaten soğumuştum
- 1 yıl
Böyle sevipte bencil insanlara denk gelmeniz cidden üzücü ama hayatımıza giren her insan bize bişey öğretecek gider sen sen ol birinden şüphelendinmi bilki o şüphe gerçek, seni seveni sev
- 1 yıl
Bak insaları düzeltmek senin görevin değil sen bir kuşu kafese koyup belki alışır demeye getirmişsin ama onun yeri doğa o kuş sadece senden uzaklaşmak kaçmak ister, burdaki mantıkta bu düzeltmeye çalışırsan kaçar ve sen kendini hep kovalayan biri olarak görüceksin
1 yılHiç bir seven erkek adam durduk yerde sıkılmaz sıkılsa bile bu yüzden ayrılmak istemez belli ki herif sana bir bahane sundu ne kadarı saçma olsada sende inandın buna sal gitsin kanka
01 Yorumla
Soran1 yılÇok haklısın. Ama bitirmek de istemedi söylese bir şey demeyeceğim saygı duyacağımı bilir beni belirsizlikte bıraktı yani. Ben de 1 2 hafta dinlenir dedim 6 hafta oldu
1 yılO bunu takmamış bile sen neden dert ediyoesun ki. Bırak o pişman olsun yaptığına. Onu onemsememen en iyi ceza olur ona
05 Yorumla
Soran1 yılFarkındayım. Ben de öyle yapmaya çalışıyorum
- 1 yıl
Senin için zor olacak anlıyorum ama sen de seni seven birini illa ki bulacaksın
Soran1 yılBen artık sevmekten çok yoruldum. Sadece öyle kendi kendime yaşayıp gitmek istiyorum yani kimseye dokunmadan öyle kendi kendime
- 1 yıl
Zaman tanı kendine biraz kendini sevmelisin öncelikle
Soran1 yılNerden başlamam gerektiğini hiç bilmiyorum. Haftalardır evde boş boş duruyorum. Saatlerce telefona bakıyorum. Dışarı çıkıyorum hemen yorulup eve dönüyorum
Gizli Üye(25-29)1 yılSu durumda onu unutup kendini dusunmen gerek bence. Evet onu unut.
Bu tarz seyler genelde aldatirken seni de yan cebine koymak icin bahane olarak kullanilir ama sadece senden sikilmis da olabilir
014 Yorumla
Soran1 yılAma buna sebep olacak hiçbir şey yapmadım ki bir insan neden böyle bir şey yapar
Cevap sahibi1 yılGönül işleri mantıkla hareket etmez zaten. Birden niye soğuduğunu senden daha iyi tahmin edemeyiz. Belki de hiç sevmemiştir, öyle gözüküp elde etmek istemiştir
Soran1 yılSorun beni elde etmesi gibi geliyor bana da hatta ilk tanıştığımız günler de bana söyle bir şeyden bahsetmişti. "Çocukken çok kıza aşık olmuştum ama söyleyememiştim ben biraz ayran gönüllüyüm" demişti espri yaparcasına
Cevap sahibi1 yılDurum bu ise düşünce paşa paşa dönücek sana ama çok gec olucak yüzüne bile tükürmeyeceksin
Cevap sahibi1 yılOna unutamadigini belli etme yeter tepki verme adini bile agzina alma
Soran1 yılNasıl unuturum gerçekten çok istiyorum ama göğüsüm sıkışıyor yani böyle odaya sığamıyorum şu an
Cevap sahibi1 yılKardesim adina uzuldum, zamandan baska ilacin yok. Bu iliskinde tek kaybin zamanin ve duygularin olmus daha kotu de olabilirdi. Artık daha tecrübeli ve iyi bir kızsın. Bundan sonra da herkese kendini bu denli kaptırmazsın umarım. Unutma, kolay elde edilen kızları sadece abazanlar ister. Sen bir erkek sana ciddi değer ve zaman harcamadan verme gönlünü
Soran1 yılÇok çok teşekkür ederim. Hayatım da aldığım en büyük derslerden biri oldu o bana ondan sonra ciddi hayal ve güven kırıklığı yaşadım bir daha aynısı olursa diye 2 kişiye de aynı şansı vermedim. Reddettim ben kendimle daha çok mutlu olurum ya artık bir ilişkiyi içim almıyor.
Cevap sahibi1 yılRica ederim, şu an almayacak doğal olarak zaten. İleride tekrar isteyeceğin zaman gelecek ve sen de bir an önce birşeyler olsun diyeceksin. O zamanlar için bu olayın dersini unutma diyorum. O y**şaga da bir gram yüz verme, yolun açık olsun
Soran1 yılAllah razı olsun abi çok sağol. Desteğin o kadar iyi geldi ki bana senin gibiler etrafım da çok az. Kendine çok iyi bak abi
Cevap sahibi1 yıl3 gün öncesine kadar senin yüzün baksaydı sorardın. Kimsenin burnunun bile kanamadığı bir depremde ona mesaj atmak için yeterli bir bahanen mi olduğunu düşündün cidden? Akıllandığını düşünmüştüm
Soran1 yılBahane değil ya neden bahane gibi geliyor. Bahane ile olsa yazacak çok durum var ama bu konu beni endişelendiriyor. Deprem benim psikolojimi bozdu o yüzden endileşeleniyorum. Yine de bu kadar yoğun duygularımla mantıklı düşünmüyor olabilirim tabi bilmiyorum
Cevap sahibi1 yılYaz kardesim sen rahat durmayacan ayrildiktan itibaren aklinin onda oldugunu iyice de belli et ona senin cepte oldugunu anlasin cani sikilinca sana doner biraz kullanip tekrar bir yere atar
Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Senden soğumuş ve yaptığı aslında senin de ondan soguman. Açıkçası şunda senin hata yapmanı bekliyor gibi
011 Yorumla
Soran1 yılBen ilk günkü gibiydim. Ben de hiç bir şey değişmedi. İstemiyorsa açık açık istemiyorum desin ama
Soran1 yılNiye kii
Soran1 yılAma şimdi o ayrılmış oldu
Soran1 yılBen bir şey yapmadım hatta elimden geleni yaptım anlayış gösterdim
Soran1 yılYapmam gerekenn?
Soran1 yılAma kavga ya da kötü bir şey yoktu.
1 yılBaşkası var ya da bir dolanip başka adaylar arıcak. Haberin olsun.
07 Yorumla
Soran1 yılDönünce pekii sence
- 1 yıl
Bence kabul etme. Gururun ve inadin ondan önce gelmeli
Soran1 yılHaklısın canım ben de öyle diyorum ve unutmak istiyorum
- 1 yıl
Unutursun herkes unutuluyor ya yeter ki iste
Soran1 yılİstiyorum. tabi ilk günkü kadar acı çekmiyorum yine de
- 1 yıl
Zamanla tamamen geçecek kendine odaklan sen istersen yaz bana konuşuruz
Soran1 yılAh çok teşekkür ederim. Oluur
Gizli Üye(25-29)1 yılMedenice ayrilalim ben baskalariyla eglenmek istiyorum senden sıkıldim demis. Daha neyi anlamiyorsun. Iciceksin ayrica eger kendi zevkine ic onun gibi birisi icin aci cekmeye degil
01 Yorumla
Soran1 yılCanım haklısın ama ben de medeni ce karşıladım ama bir gün öncesin de bile bir sorun yoktu konuşuyorduk hiçbir zaman da ona anlayışsız davranmadım yani o şunu da biliyor bana ben bitirmek istiyorum dese ben yalvaracak ya da bitmesin diye ısrar edecek değilim ki yine anlayışla karşılarım ama onun yaptığı beni belirsizlikte bırakmak kendine vakit ayırmak istemesini geçtim yazacağını söyleyip görüşürüz diyor. Bilmiyorum güzelim benim de kafam karıştı haliyle
Aşk İlişkileri konusunda 542 cevap paylaştı. Unutmak eylemlerle hızlanan bir şey değil malesefki. Zamana bırakmaktan başka yapacak bir şey yok
024 Yorumla
Soran1 yılTeşekkür ederim farkındayım ama içim de gidiyor işte. Unutmayı çok çok istiyorum
Soran1 yılEvet öyle oluyor gerçekten ilk günkü gibi değilim mesela ama döndüğün de
Soran1 yılHaklısın. Ama döneceğini biliyorum çünkü aşırı meraklı biri ve yaşadığımız şehir küçük aynı hastanede aynı ortamdayız bu ay yok ama sonra illaki karşılaşacağız yani hiç mi düşünmeyecek diye merak ediyorum onca yaşanmışlıklara. Ama dediğin gibi hayal gücümü bir kenara bırakır gerçeklik algımı ön planda tutarsam daha iyi hissedeceğim ben de bunun zamanla farkına vardım
Soran1 yılÇok teşekkür ederim. Dönerse sana haber ederim amaaa olur mu😁
Soran1 yılNiyee ne söylediğime
Soran1 yılYok soğudum ya zaten tamamen bitirdikten yani unuttuktan sonra bitti benim için dönüşü yok o yüzden bu direnişi di öyle olduğu söyledi yanii
Soran1 yılSöylüyorum yanii
Soran1 yılİstiyorum daaa
Soran1 yılCidden
Soran1 yılÇok teşekkür ederimm
Soran1 yılAllah beni bildiği gibi yapsın. Maalesef
Soran1 yılEvet 2 saat önce yazmıştım
Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Şimdi olay şöyle, sen zaten cebimdesin şimdi ben başkasına bakayım senden daha iyi olursa onunla olayım olmazsa sana gelirim senden zaten bi müddet süre istedim senden bak geldim dıcek
05 Yorumla
Soran1 yılYaa ben ne yapayım Peki kafam çok karışık duygularım çok karışık
Soran1 yılVar hem de nasıl sıkıntı. Başkası olsa şimdiye aklımda bir tek adı kalırdı
Soran1 yılTeşekkür ederim
1 yılSu soğumaya başladıysa başka biri de aynı musluğu açmıştır. Empati yaptığımda çok zor bir şey aslında ama kendine yazık edersin benim fikrimce kafanı dağıtmaya çalış hep.
01 Yorumla
Soran1 yılBen de öyle yapmaya çalışıyorum çok teşekkür ederim ❤️🩹💐
Zaman en büyük ilaç başka çaresi yok
01 Yorumla
Soran1 yılHaklısın ilk günler gibi değilim ben de hala karışık hissediyorum
- 07 Yorumla
Soran1 yılDinledim çok teşekkür ederim. Ya gelirse unuttuğum da
Soran1 yılEvet eskisi gibi olmaz. Amin herkese
Soran1 yılYaa evet çok kötü olmuş gerçekten Allah kolaylık versin
Gizli Üye(36-45)1 yılKendi kendine şu soruyu sor. Sana bunu yapan birini aklımda neden tutuyorum diye.
03 Yorumla
Soran1 yılİnan. Hep aklımda bu soru kendime çok soruyorum ve kızıyorum. Ama olmuyor rüyalarıma giriyor, gündüz kaçsam gece kaçamıyorum düşüncelerimden
Cevap sahibi1 yılBiz kendimize ilaç bulamadık ki sana verelim. Geçecek elbet. Ya kırıp geçecek. Ya delip geçecek. Giden gitti ama..
Soran1 yılNe güzel dedin inşallah geçecek
Gizli Üye(36-45)1 yıl6 hafta boyunca senden haber almadan hayatına devam edebiliyor ise zaten artık hayatında olmasının da bir mantığı yoktur..
04 Yorumla
Soran1 yılPeki böyle bir insan neden ayrılmak istemiyorum demek yerine ben yazana kadar görüşürüz der
Soran1 yılDüzeltiyorum ayrılmak istiyorum demek yerine
Cevap sahibi1 yılBu süre zarfında düşünmek isteyebilir, hayatını farklı şekilde yaşamak isteyebilir.. Bir çok seçenek mevcut lakin seçeneklerin hiç birisi olumlu değil..
Soran1 yılYani sence ne olur
Hayatına odaklan, düşünmemeye çalış.
00 Yorumlaona asla ulaşmaya çalışma hiç bir belirti verme tam tersi bu süre sanki sana da lazımmış gibi davran, göndermeli hiç bit şey atma it gibi döner
04 Yorumla
Soran1 yılBu hafta 2 kere hikaye paylaştım gündem ile ilgili gördü yazmadı. Hiç aklına geliyor muyum acaba
- 1 yıl
kendini paylaş veya arkadaşlarınla eğlendiğin veya spora başlamışsın gibi bir şey paylaş yazı yazma üstüne bir spor salonundan hikaye yani, sanki bu ara sana çok iyi gelmiş onun sayesinde aslında böylesi senin için daha iyiymiş de farketmişsin gibi hani ve çok uzatma iki haftaya çıkar her yerden o çünkü seni cepte görüyor ve şu an senden ayrılmadan takılmak istediği kişi ile birlikte
Soran1 yılAma ben instagram kullanmıyorum. Wp durumu paylaştım filistin ve Fethullah in ölümü ile ilgili bir tek oda orada görüyor ama yazmıyor kendi de paylaşırdı ama iletişimi kestiğimizden beri paylaşmadı.
1 yılO zaten başkasına gitmiş boşuna bekleyip kendini hırpalama
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 12,3b cevap paylaştı.
1 yılKafana çok takmazsan unutursun
032 Yorumla
Soran1 yılSürekli meşgul olmaya çalışıyorum gün için de onu düşünmekten kaçsam da geceleri rüyama giriyor onu görmemek için uyumak istemiyorum dayanamayacak duruma gelince uyuyorum ama yinede görüyorum
- 1 yıl
Takıntı haline getirmişsin
Soran1 yılDestek alıyorum takıntı olduğunu söylemedi terapistim çünkü ben ona saygı duydum be gitmesine de saygı duydum ama insanın sevdiği birini ortada bir sebep yokken kaybetmesi daha çok üzüyor. Terapistim bana böylesine güzel bir sevgiyi kendine ver daha da güzelleşirsin. Bırak ikiniz de biraz kendinize zaman ayırın dedi. Ama ben zaman geçtikçe içimde ki duygularda azalıyor ona karşı ve unutmak istiyorum. Gün için de ne kadar meşgul olsam da gün sonun da yine kendimle başbaşayım
- 1 yıl
Artık ondan sana fayda yok. Dertleşecek birini bul bol bol sohbet et
Soran1 yılTeşekkür ederim. Farkındayım
Soran1 yılAlkol mü kullansam anlık da olsa iyi gelir mi içenlerin kafası bir güzel oluyor yaa
- 1 yıl
Yok be alkolün kendine yararı yok sana mı olacak 😂
Soran1 yılHiç içmedim çok bilincimi kaybedene kadar içesim geliyor yaa dalga geçiyorum kendimle😄
- 1 yıl
Tavsiye etmem zaten alkolü bırakmış biri olarak 😂
Soran1 yılNasıl oluyor ilk içtiğin günü hatırlıyor musun
Soran1 yılTehlikeli mi
- 1 yıl
Hatırlamıyorum çok sarhoştum 😂
Soran1 yılHahahah yanında kimse yok muydu? Ne içtin
- 1 yıl
Onu da hatırlamıyorum 😂
Soran1 yılİçmeden öncesini de mi hatırlamıyorsun ahahhaha
- 1 yıl
Uzun zaman oldu 😂
Soran1 yılŞarap? Viski? Konyak?
- 1 yıl
Zeytinli Matini 😎
Soran1 yılİlk defa senden duyuyorumm
- 1 yıl
Daha duymadığın çok şey var 😂
Soran1 yılNe gibi yani ne içeyim ilk olarak
- 1 yıl
Su 😎
Soran1 yılKsksksksjs tamam yaa
- 1 yıl
Boş ver içince de bir halt olmuyor
Soran1 yılPeki tamam
- 1 yıl
En güzeli fazla takıntı yapmadan onu unutmak
Soran1 yılAynen çok haklısın ben de elimden geldiğince yok saymaya meşgul olmaya çalışıyorum
- 1 yıl
Korkulacak bir şey yok
Soran1 yılÇok sallanmış ama korkmuşlardır😔
- 1 yıl
Ben haberlerde göremedim depremi
Soran1 yılNasıl yazıyor ama her yerde ben de hiç haberlere bakmıyorum bugün öğrendim
1 yılOnu kaka yaparken düşün
06 Yorumla
Soran1 yılYaa teselliye bak yapamasın inşallah tövbe yaa
- 1 yıl
boş ver kanka yarın birgün karşına daha yakışıklı daha zengin birileri çıkar belki
Soran1 yılBunun gibi karaktersiz olacaksa çıkmasın kanka ya
- 1 yıl
Klasik Türk ayrılık sonrası yazma bahanesi bu 'seni rüyamda gördüm iyimisin' mesajı ergenken bende yapmıştım 😄 ben olsam yazmam bekle bak o sana yazar kesin ama yazmak istiyorsan yaz
Soran1 yılYok gerçekten gördüm yani hemen hemen her gece görüyorum da rüyamda gördüğümü söylemem ki sadece nasil olduğunu merak ediyorum. Ama tepkisini bilmiyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 400 cevap paylaştı.
1 yılBir daha onunla konuşursan kendine saygın yoktur
06 Yorumla
Soran1 yılÇok şans verdim ona verdiğim her şans benden bir değer azalttı maalesef
- 1 yıl
Var ya aynısını yıllarca yaşadım neyse pişman değilim inanılmaz tecrübe oldu
Soran1 yılBana da tokat gibi bir ders oldu kimseye fazla değer vermemeliymiş
- 1 yıl
Ve noluyor biliyor musun hepsi bir gün pişman oluyor ama sen o gün onu kabul etmiyorsun çünkü sen zaten bir sürü acı çekmiş ve atlatmış oluyorsun ve ondan nefret ediyon
- 1 yıl
Bana bir sürü şey yaptıktan sonra ben yeni sevgili yaptığım zaman bana attığı mesajlar şunun gibiydi
Beni affetmeni beklemiyprum affedemezsin biliyorum ama seninle konuşmayı özledim en azından yazsan düşman mıyız ki vs vs
Soran1 yılSon pişmanlık neye yarar. Ben de yavaş yavaş soğuyorum ve unutmak da istiyorum ya
Gizli Üye(36-45)1 yılZamanla unutursun o kadar dert etme
01 Yorumla
Soran1 yılÖyle tabii
Gizli Üye(36-45)1 yılkaç yasındasın
01 Yorumla
Soran1 yıl20 yaş
Seni dehlemis rüyada inanma :D
05 Yorumla
Soran1 yılNasıll
Soran1 yılÖyle de olmuyor. 2 kişi teklif etti ondan sonra birini direk hazır değilim diye reddettim 2. Sine 10 gün kadar bir deneme süresi verdim o ona bana daha çok hatırlattı sözleri işte bana çok iyi geliyorsun değer görmeyi hakediyorsun falan aynı onun kullandığı cümleleri kullanıyordu. Ben de bitirmek istedim yapamadım. Ona da ihanet ediyormuşum gibi hissettim😔
Soran1 yılİçim de kırgınlığın yanında da öfke var. Yani döndüğün de pişman etmek istiyorum. Ne yapayım sence (bu arada güzel bir bakış açın var teşekkür ederim.)
- Aşk İlişkileri konusunda 682 cevap paylaştı.
1 yılUnutturucu iç
08 Yorumla
Soran1 yılVarsa öyle bir şey bana da söyleyin
- 1 yıl
Ne biliyim ben eczacı mıyım
Soran1 yılÖnerdin yaa
- 1 yıl
Yooo hiç öyle bir şey önerdiğimi hatırlamıyorum
Soran1 yılTamam
- 1 yıl
Unutturucumu içmişim ;)
Soran1 yılBana da ver
- 1 yıl
Gel
Bahane sadece o geri gelmez unut yoluna bak
01 Yorumla
Soran1 yılUnutmak için herseyi deniyorum😔
1 yılSana döndüğünde aynısını yap
07 Yorumla
Soran1 yılBu basitçe bir hareket değil mi anlar yani sonra çocuk çocuk davranıyor der bu sefer de. Döndüğün de beni bulursa yani
- 1 yıl
Yooo yaptiginin ne anlama geldiğini anlaması gerek
Soran1 yılHmm ben onun düşünce yapısından dedim de o onlardan anlamaz ki yaa
- 1 yıl
Valla sen bilirsin bugün izin verirsen kendine olan saygımdan azaltirsin
Soran1 yılYok izin vermem tabi kii. Bana kendimi nasıl hissettirdiğini unutmadım ben onu direkt görmezden geleceğim de içimde ki kızgınlığı peşimde koşturmak rahatlamak istiyorum o dereceye getirdi beni
- 1 yıl
Umurunda değilmiş gibi davran eğer zaten sana karşı ciddi bir düşüncesi varsa geri dönecektir
Soran1 yılBen de umursamak istemiyorum o yüzden
- Aşk İlişkileri konusunda 355 cevap paylaştı.
1 yılBitmiş o iş.
01 Yorumla
Soran1 yılBen de içimde bitirmek istiyorum
zaman unutturuyor yani bejlicen
01 Yorumla
Soran1 yılHaklısın ilk günkü gibi değilim ben de ama şimdi gelse sanki dünyalarda benim olacakmış gibi kendime çok kızıyorum bu yüzden
- Aşk İlişkileri konusunda 23,1b cevap paylaştı.
1 yılHocam terkedilmişsin
05 Yorumla
Soran1 yılFarkındayım ve atlatmak istiyorum. Hocam
- 1 yıl
E basit , atlatacaksın..
Soran1 yıl6 hafta oldu
- 1 yıl
Biraz daha var
Soran1 yılAnladım 😔
1 yılBaşkasını bulsan onu unutursun
01 Yorumla
Soran1 yılÖyle de olmuyor. 2 kişi teklif etti ondan sonra birini direk hazır değilim diye reddettim 2. Sine 10 gün kadar bir deneme süresi verdim o ona bana daha çok hatırlattı sözleri işte bana çok iyi geliyorsun değer görmeyi hakediyorsun falan aynı onun kullandığı cümleleri kullanıyordu. Ben de bitirmek istedim yapamadım. Ona da ihanet ediyormuşum gibi hissettim😔
Kafayı Çek 😃
020 Yorumla
Soran1 yılTehlikeliii
Soran1 yılSabah da oldu. Aynıyım
Soran1 yılNasil bir şey aynıyım ya benn
Soran1 yılÖyle yapıyorum zaten ama içim gidiyor işte
Soran1 yılÖyle bu sure çabuk geçsin istiyoruum
Soran1 yılKüçük bir şehir sürekli aynı ortamlarda bulunduğumuz oluyor. Onunla ama bir süredir yok zaten
Soran1 yılSöyleyemem maalesef
Soran1 yılKimi
Soran1 yılEvet
1 yılZamana bırak
03 Yorumla
Soran1 yılZamanla durgunlaşıyorum ama geçmiyor. Vaktimi gözle kaybettiğime yanıyorum bir yandan da ama hiçbir şey de yapamıyorum
- 1 yıl
İnsan neye alışmiyorki
Soran1 yılÖyle tabii
1 yılİlişki bitmiş
07 Yorumla
Soran1 yıl😔😔
Soran1 yılBen ne yaptın ki ya
- 1 yıl
Sorun seninn değil ki ne olur topla
Soran1 yılToplamaya çalışıyorum ama hak etmediğim bir şey yani ben de düşünüyorum bunu hak edecek ne yaptım diye inan ne dediyse hep sakin kaldım anlayış gösterdim
- 1 yıl
İstersen yazabilirsin ne olup bittiğini
- 1 yıl
Yazmaaa
Gizli Üye(36-45)1 yılZamana bırak unutursun
01 Yorumla
Soran1 yılEvet bunun en iyi ilacı zaman tabi de insanın içi gidiyor işte
Gizli Üye(18-24)1 yılOwwwwww
01 Yorumla
Soran1 yılÇok kötü 😔
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
1 yılHangi şehirden
01 Yorumla
Soran1 yılNasıl
Kendine zaman ver
06 Yorumla
Soran1 yılAyrılışının üstünden bir ay geçti son mesajda da ileride bir gün görüşürüz dedi. Aşamıyorum. Kendime zaman vermeye çalışıyorum ailem müsadere etmiyor
Soran1 yılHayır. Kendi isleri ile ilgilenmemi istiyorlar sürekli. Ben yks ye çalışıyorum üniversite okumamı istemedikleri için kendi işlerini sürdürmemi istiyorlar.
Soran1 yılİlişkim oldugunuda bilmiyorlardı
Soran1 yılÇok çok teşekkür ederimmm
1 yılneyi
04 Yorumla
Soran1 yılErkek arkadaşımı
- 1 yıl
başkasıyla yat
Soran1 yılBu çözüm mü cidden
- 1 yıl
Evet
bence unutt
02 Yorumla
Soran1 yılHafızamı bile kaybetsem sevinirim. Ben de onu istiyorum çünkü
Gizli Üye(25-29)1 yılYeni hobiler edin
01 Yorumla
Soran1 yılGitar aldım çalayım diye yüzüne bakıyorum sadece içimden hiçbir şey yapmak gelmiyor
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar