Aşk İlişkileri konusunda 367 cevap paylaştı. Erkeklerin sorunları olduğunda çözmek için kendi içlerine kapanma durumu olabilir ama bu birkaç gün olur. Bu kadar uzun süre tek bir kelime dahi etmemişse muhtemelen ilişkiyi bitirmek istemiş ama doğru şekilde bitirmeye cesaret dememiştir. Bu da ondan bir hayır gelmeyeceğini gösterir.
Küçük bir ihtimal de olsa ciddi sorunları olabilir. Hatta ilişkiye karşı aşırı sorumluluk sahibi olup bu sorumlulukları yerine getirememe korkusuyla kaçmış olabilir.012 Yorumla- Soran1 ay
Haklısın ben de 1-2 hafta kafasını dinler dedim. 6 hafta oldu
- Soran1 ay
Dönerse ne yapacağım
- Soran1 ay
İçim de kırgınlığın yanında da öfke var. Yani döndüğün de pişman etmek istiyorum. Ne yapayım sence (bu arada güzel bir bakış açın var teşekkür ederim.)
- 1 ay
Rica ederim. 🙏
Kimsenin böyle haftalarca tek bir kelime etmeyip sana bu yaşadıklarını çektirmeye hakkı yok.
Pişman etmek diye bir şey yok. Bununla yaşarsan sadece kendi hayatını mahvedersin. Bu adam için kendi omuzlarına ekstra yük yüklemenin manası yok. Onun için en büyük pişmanlık senin onu unutmuş bir şekilde ve mutlu olarak hayatına devam ettiğini görmek olur. Onu pişman etmek için başkasıyla olmana gerek yok. Onu pişman edeceğim derken başka yanlış kararlar alma. Daha çok çıkacak böyleleri. Kendi karaktersizliği, yetersizliği. Hayat hızlı akıyor. Her bize yanlış yapanı kafamıza takarsak sadece kendi hayatımızdan çalarız. - Soran1 ay
Ne güzel demişsin çok çok teşekkür ederim çok haklısın zamanla atlatırım ben neleri atlattım da acı veriyor işte hak etmedim çünkü ve ilkler mi daha çok acı veriyor böyle yaa anlamadım. neredeyse hayatımın bütün ilklerimi onunla yaşadım daha da yaşamayı hayal ettiklerimiz vardı
- Soran1 ay
Aynen öyle. Teşekkür ederimm 🥲
- Soran1 ay
Adana'da deprem olmuş ben şimdi duyuyorum. Erkek arkadaşım adanalı bütün ailesi orada kendisi bir süredir buralarda değil acaba oda mı orada ona ya da ailesine bir şey olmuşumudur. Ya çok endileşelendim ben mesaj atsam mı bu konuyla ilgili 3 gün önce mi olmuş ben haber takip etmiyorum az önce duydum. Ya ben ne yapacağımı bilemiyorum. Ne yapayım?
- Soran1 ay
Kozanlı o ya çok endileşeleniyorum. Nasil duymadım yaa nasıldır şimdi kim bilir yaşamasa bile onun psikolojisi bile çok kötü
En İyi Cevaplar
- 1 ay
Unutman lazım ve kendi hayatına odaklanmalısın onu her stalk yapmak istediğinde kendini durdur spora yazıl hatta önermemi istersen hem ilişkiler hem de manipülasyon hakkında çok güzel bi kitap söylerim okuman için. Ekonomik özgürlüğüne odaklan dil öğren henüz çok gençsin ve emin ol her şeyde bir hayır var intikam almak gibi bir şeylerin peşine düşme giden kişiyi affet insan bana yaşattığı iyi günler için de kötü günler için de teşekkür et içinden. Hayatımıza giren herkes bize bir şeyler vermeye ve öğretmek için girer ve daha sonra çıkar. Umarım bu süreci en kolay şekilde atlatırsın
01 Yorumla- Soran1 ay
Çok çok teşekkür ederim ❤️🩹💐
Elimden geleni yapıyorum zamana ihtiyacım var farkındayım ama insan sindiremiyor işte
- 1 ay
o kendine vakit ayırmak istiyorum demesi bahane gibi buyuk ihtimal başkasını bulmuştur ya da oyle bisiler o sana gelesiye kadar ugrasma boş ver unutmaya calıs bahaneler sadece sevgisi yetmeyenler icindir :)
01 Yorumla- Soran1 ay
Ne güzel söyledin. Teşekkür ederim ben de unutmaya çalışıyorum haftalardır
Seninle aynı durumdayım unutmaktan başka çarem yok benimde sen 6 hafta diyorsun ben 2 haftada kabullendim artık gelmesinde hayır gelmez
06 Yorumla- Soran1 ay
Yaa öyle mi. ben yazsam mı acaba 😔
- Soran1 ay
Yani ne düşünür diye merak ediyorum benimle ilgili de yazmıyorum da
- Soran1 ay
Yazmayacağım ben de öyle düşünüyorum
- Soran1 ay
Adana'da deprem olmuş ben şimdi duyuyorum. Erkek arkadaşım adanalı bütün ailesi orada kendisi bir süredir buralarda değil acaba oda mı orada ona ya da ailesine bir şey olmuşumudur. Ya çok endileşelendim ben mesaj atsam mı bu konuyla ilgili 3 gün önce mi olmuş ben haber takip etmiyorum az önce duydum. Ya ben ne yapacağımı bilemiyorum. Ne yapayım?
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorAnlıyorum, böyle bir durum cidden zorlayıcı olabilir 😔. Birinin hayatından ani bir şekilde uzaklaşması gerçekten karmaşık duygular doğurabiliyor. Öncelikle şu an hissettiklerinin tamamen normal olduğunu bilmelisin. İnsan kalbi böyle karmaşık durumlarda sıkça benzer tepkiler gösterir.
Unutmak kadar kolay bir şey olmadığını biliyorum. Ama belki de odaklanman gereken şey, kendine daha fazla zaman ayırmak 💪🏻. Kendi hobilerine yönelmek, arkadaşlarınla zaman geçirmek ya da yeni bir şeyler denemek iyi hissettirebilir.
İçmek gibi düşüncelerle baş etmenin en iyi yolu kendine sağlıklı alışkanlıklar kazandırmak ve güçlü kalmak. Kendini sevmenin ve değer vermenin zamanı geldi, tekrar hatırlarsın belki ama zamanla acısı azalacak. Senin bu süreçte en önemli önceliğin, kendi mutluluğun ve huzurun olmalı 🤗.
Kendini daha iyi hissetmek için neler yapabilirsin, hiç düşündün mü? 🥰03 Yorumla- Soran1 ay
Özlüyorum
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen1 ayAnlıyorum, gerçekten zorlayıcı 😔. Özlemek doğal bir duygu, ama kendine odaklanmayı deneyebilirsin. Güçlü kal ve kendine iyi bak 💖.
- Soran1 ay
Nasıl
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
- s1 ay
Çivi çiviyi söker başkasını bulacaksın mutlaka unutursun sen unutmak istemediğin için unutamıyorsun.
01 Yorumla- Soran1 ay
Geldiii birlikteyiz çok şükür yaa
- 1 ay
Zaman en büyük ilaç tam anlamıyla unutmasan bile alışırsın yokluğuna...
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı. Zaman en büyük ilaç başka çaresi yok
01 Yorumla- Soran1 ay
Haklısın ilk günler gibi değilim ben de hala karışık hissediyorum
- m1 ay
Unutursun elinde sonunda
06 Yorumla- Soran1 ay
Öyle tabi geçen zamana yanarım falan
- 1 ay
Yanma salla demekki. o senin için bir sinama
- Soran1 ay
Hmm farklı bir düşünce ama güzell
- 1 ay
Yani benim tarzim☺️
- Soran1 ay
Güzelll teşekkür ederimmm
- 1 ay
Rica ederim dikkat et kendine
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Hayatına odaklan, düşünmemeye çalış.
00 Yorumla- 1 ay
Benim tam tersi oldu bn sevdiğim halde bana çok zarar veriyor diye ayrıldım duygularima gem vurdum çok zor oldu çok özlüyorum onu fakat olmayacak bı dua olduğu için bir arada gecinemedigimiz için ayrılmak zorundaydım bnde sesszce gittim. Heryerden engelledim bütün kapıları kapattım. bana ulaşması mümkün değil. bazen sevsende gitmen gerekiyor. Onunda öğle olmuştur kesin. bu aşk ona zarar veriyordur belki mental olarak iyi gelmiyordur seni üzmemek için ya da cesareti olmadığı için dürüstçe soyleyemiyordur bitti diye. her aşk ritmi başkadır. bunuda böyle kabul et. bn hala seviyorum özlüyorum fakat asla geri dönmem o defteri kapattım. cunki çok zarar verdi hoyrat seviyor acı veriyordu.
Birdaha bı baskasinida alamadım hayatıma orası ayrı. onu gibi kimse sevmiyor..
Ortak arkadaşınız olsaydı onunn bı nabzını yoklardi niye böyle uzaklaşmış sizden sorardı. tavsiyem gom kalbine benim gibi. kendini ise ver mutlu edecek şeylere yonelt.02 Yorumla- Soran1 ay
Çok haklısınız çok çok teşekkür ederim. Benim de başka çarem yok ama şimdi bir şeyleri netleştirmek adına yazamıyorum bile o bana yaptı yani böyle söyledi ve gitti şimdi haftalardır yok aynı şehirdeyiz aynı hastanedeyiz bu konuşmadan sonra izin almış sanırım hastaneye bile gelmedi hala yok ortalıkta
- 1 ay
Hay Allah'ım isinedemi gelmiyor. ortak arkadsinz yokmu. merakını gidermek adına. fakat asla hame yapma.. derlerya seviyorsa senindir sevmiyorsa elindir diye. zamana burak. unutmaya çalış kolay değil biliyorum.
- 1 ay
Yani ben de bunu anlamıyorum bazı insanlar hayatında özel birisi varken işte ben kendime vakit ayırmak istiyorum kendimle vakit geçirmek istiyorum ara verelim Bence bu tamamen bir saçmalık yani insanın psikolojik sıkıntıları olsa bile hayatındaki özel kişiyle bunu paylaşıp ona göre davranması Bence en güzeli ama bir insan bunu yapmayıp da farklı bahaneler uyduruyorsa Ben bunu anlayamam
01 Yorumla- Soran1 ay
Çok güzel demişsin keşke oda böyle düşünebilse. Ben de onu anlamıyorum anlamak için de her yolu denedim her şeyi gözden geçirdim Ben de bir hata var mı diye çok düşündüm
- 1 ay
Zor bir durum. Seni anlıyorum. Ama yapacak bir şey yok. Seni istemeyen, terk edip giden birini bence yeterince önemsemişsin. Artık hayatına odaklan, farklı şeylerle uğraşmayı dene. Ne kadar zor olduğunu biliyorum ama bu sana iyi gelecek.
10 Yorumla Ona dönme dönmeyide düşünme baskalarını al hayatına konuş sevgili olmasan bile konuş bi süre sonra aklına gelmiyor zaten o gitmiş baskasına gelir geri ama tek kalınca gelir ya da baska seyler için
18 Yorumla- Soran1 ay
Döndüğün de ne yapacağım hiç bur kavga olmadan sessizce gitti sonuçta
- Soran1 ay
Kendime özlediğim için hep şunu diyorum. Özleme çünkü o seni özlese ulaşıldı, konuşmak istese konuşurdu, yazmak istese yazardı, aramak istese arar, görüşmek istese görüşürdü. Beni istemeyen birini neden özlüyorum üstelik ben hiçbir şey yapmadım bunu hak etmedim😔
- Soran1 ay
Evet çok haklısın ben Nerden başlamam gerektiğini hiç bilmiyorum. Haftalardır evde boş boş duruyorum. Saatlerce telefona bakıyorum. Dışarı çıkıyorum hemen yorulup eve dönüyorum
- Soran1 ay
Evet ben de silip atarım elbet onuda kendimi çok dağıttım işte böyle de tekrar toparlanmak istiyorum
- 1 ay
Hiç bir seven erkek adam durduk yerde sıkılmaz sıkılsa bile bu yüzden ayrılmak istemez belli ki herif sana bir bahane sundu ne kadarı saçma olsada sende inandın buna sal gitsin kanka
01 Yorumla- Soran1 ay
Çok haklısın. Ama bitirmek de istemedi söylese bir şey demeyeceğim saygı duyacağımı bilir beni belirsizlikte bıraktı yani. Ben de 1 2 hafta dinlenir dedim 6 hafta oldu
- Gizli Üye(18-24)1 ay
Su durumda onu unutup kendini dusunmen gerek bence. Evet onu unut.
Bu tarz seyler genelde aldatirken seni de yan cebine koymak icin bahane olarak kullanilir ama sadece senden sikilmis da olabilir
014 Yorumla- Soran1 ay
Ama buna sebep olacak hiçbir şey yapmadım ki bir insan neden böyle bir şey yapar
- Cevap sahibi1 ay
Gönül işleri mantıkla hareket etmez zaten. Birden niye soğuduğunu senden daha iyi tahmin edemeyiz. Belki de hiç sevmemiştir, öyle gözüküp elde etmek istemiştir
- Soran1 ay
Sorun beni elde etmesi gibi geliyor bana da hatta ilk tanıştığımız günler de bana söyle bir şeyden bahsetmişti. "Çocukken çok kıza aşık olmuştum ama söyleyememiştim ben biraz ayran gönüllüyüm" demişti espri yaparcasına
- Cevap sahibi1 ay
Durum bu ise düşünce paşa paşa dönücek sana ama çok gec olucak yüzüne bile tükürmeyeceksin
- Cevap sahibi1 ay
Ona unutamadigini belli etme yeter tepki verme adini bile agzina alma
- Soran1 ay
Nasıl unuturum gerçekten çok istiyorum ama göğüsüm sıkışıyor yani böyle odaya sığamıyorum şu an
- Cevap sahibi1 ay
Kardesim adina uzuldum, zamandan baska ilacin yok. Bu iliskinde tek kaybin zamanin ve duygularin olmus daha kotu de olabilirdi. Artık daha tecrübeli ve iyi bir kızsın. Bundan sonra da herkese kendini bu denli kaptırmazsın umarım. Unutma, kolay elde edilen kızları sadece abazanlar ister. Sen bir erkek sana ciddi değer ve zaman harcamadan verme gönlünü
- Soran1 ay
Çok çok teşekkür ederim. Hayatım da aldığım en büyük derslerden biri oldu o bana ondan sonra ciddi hayal ve güven kırıklığı yaşadım bir daha aynısı olursa diye 2 kişiye de aynı şansı vermedim. Reddettim ben kendimle daha çok mutlu olurum ya artık bir ilişkiyi içim almıyor.
- Cevap sahibi1 ay
Rica ederim, şu an almayacak doğal olarak zaten. İleride tekrar isteyeceğin zaman gelecek ve sen de bir an önce birşeyler olsun diyeceksin. O zamanlar için bu olayın dersini unutma diyorum. O y**şaga da bir gram yüz verme, yolun açık olsun
- Soran1 ay
Allah razı olsun abi çok sağol. Desteğin o kadar iyi geldi ki bana senin gibiler etrafım da çok az. Kendine çok iyi bak abi
- Soran1 ay
- Cevap sahibi1 ay
3 gün öncesine kadar senin yüzün baksaydı sorardın. Kimsenin burnunun bile kanamadığı bir depremde ona mesaj atmak için yeterli bir bahanen mi olduğunu düşündün cidden? Akıllandığını düşünmüştüm
- Soran1 ay
Bahane değil ya neden bahane gibi geliyor. Bahane ile olsa yazacak çok durum var ama bu konu beni endişelendiriyor. Deprem benim psikolojimi bozdu o yüzden endileşeleniyorum. Yine de bu kadar yoğun duygularımla mantıklı düşünmüyor olabilirim tabi bilmiyorum
- Cevap sahibi1 ay
Yaz kardesim sen rahat durmayacan ayrildiktan itibaren aklinin onda oldugunu iyice de belli et ona senin cepte oldugunu anlasin cani sikilinca sana doner biraz kullanip tekrar bir yere atar
Aşk İlişkileri konusunda 619 cevap paylaştı. Senden soğumuş ve yaptığı aslında senin de ondan soguman. Açıkçası şunda senin hata yapmanı bekliyor gibi
011 Yorumla- Soran1 ay
Ben ilk günkü gibiydim. Ben de hiç bir şey değişmedi. İstemiyorsa açık açık istemiyorum desin ama
- Soran1 ay
Niye kii
- Soran1 ay
Ama şimdi o ayrılmış oldu
- Soran1 ay
Ben bir şey yapmadım hatta elimden geleni yaptım anlayış gösterdim
- Soran1 ay
Yapmam gerekenn?
- Soran1 ay
Ama kavga ya da kötü bir şey yoktu.
- Soran1 ay
Güncel soru sordumm sence yapmalı mıyım?
- 1 ay
Başkası var ya da bir dolanip başka adaylar arıcak. Haberin olsun.
07 Yorumla- Soran1 ay
Dönünce pekii sence
- 1 ay
Bence kabul etme. Gururun ve inadin ondan önce gelmeli
- Soran1 ay
Haklısın canım ben de öyle diyorum ve unutmak istiyorum
- 1 ay
Unutursun herkes unutuluyor ya yeter ki iste
- Soran1 ay
İstiyorum. tabi ilk günkü kadar acı çekmiyorum yine de
- 1 ay
Zamanla tamamen geçecek kendine odaklan sen istersen yaz bana konuşuruz
- Soran1 ay
Ah çok teşekkür ederim. Oluur
- Gizli Üye(25-29)1 ay
Medenice ayrilalim ben baskalariyla eglenmek istiyorum senden sıkıldim demis. Daha neyi anlamiyorsun. Iciceksin ayrica eger kendi zevkine ic onun gibi birisi icin aci cekmeye degil
01 Yorumla- Soran1 ay
Canım haklısın ama ben de medeni ce karşıladım ama bir gün öncesin de bile bir sorun yoktu konuşuyorduk hiçbir zaman da ona anlayışsız davranmadım yani o şunu da biliyor bana ben bitirmek istiyorum dese ben yalvaracak ya da bitmesin diye ısrar edecek değilim ki yine anlayışla karşılarım ama onun yaptığı beni belirsizlikte bırakmak kendine vakit ayırmak istemesini geçtim yazacağını söyleyip görüşürüz diyor. Bilmiyorum güzelim benim de kafam karıştı haliyle
Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Şimdi olay şöyle, sen zaten cebimdesin şimdi ben başkasına bakayım senden daha iyi olursa onunla olayım olmazsa sana gelirim senden zaten bi müddet süre istedim senden bak geldim dıcek
05 Yorumla- Soran1 ay
Yaa ben ne yapayım Peki kafam çok karışık duygularım çok karışık
- Soran1 ay
Var hem de nasıl sıkıntı. Başkası olsa şimdiye aklımda bir tek adı kalırdı
- Soran1 ay
Teşekkür ederim
- 1 sa
Hayatında net biri var Kısacası onla olmazsa sana dönerim demeye getirmiş, sende anlamışsın zaten böyle olduğıunu bence yenibiriyle tanış onu kafandan çıkar
01 Yorumla- Soran17 dk
Geçen hafta ayrıldık. Gitti zaten sebepsiz ayrıldı. Son mesajda da "görüşürüz ileride bi gün, allaha emanet" dedi. Ama dedikleri sözler öyle canımı acıttı ki hiç hak etmiyorumdum hep düzelir yine karşımda ilk günkü adam olur diye umut ettim ama o bana karşı olan davranışlarını düzeltmek saha da kötüleştirdi. Çok yorulmuşum zaten soğumuştum
- 1 ay
Su soğumaya başladıysa başka biri de aynı musluğu açmıştır. Empati yaptığımda çok zor bir şey aslında ama kendine yazık edersin benim fikrimce kafanı dağıtmaya çalış hep.
01 Yorumla- Soran1 ay
Ben de öyle yapmaya çalışıyorum çok teşekkür ederim ❤️🩹💐
- 07 Yorumla
- Soran1 ay
Dinledim çok teşekkür ederim. Ya gelirse unuttuğum da
- Soran1 ay
Evet eskisi gibi olmaz. Amin herkese
- Soran1 ay
Yaa evet çok kötü olmuş gerçekten Allah kolaylık versin
- Soran1 ay
- Gizli Üye(36-45)1 ay
Kendi kendine şu soruyu sor. Sana bunu yapan birini aklımda neden tutuyorum diye.
03 Yorumla- Soran1 ay
İnan. Hep aklımda bu soru kendime çok soruyorum ve kızıyorum. Ama olmuyor rüyalarıma giriyor, gündüz kaçsam gece kaçamıyorum düşüncelerimden
- Cevap sahibi1 ay
Biz kendimize ilaç bulamadık ki sana verelim. Geçecek elbet. Ya kırıp geçecek. Ya delip geçecek. Giden gitti ama..
- Soran1 ay
Ne güzel dedin inşallah geçecek
- Gizli Üye(36-45)1 ay
6 hafta boyunca senden haber almadan hayatına devam edebiliyor ise zaten artık hayatında olmasının da bir mantığı yoktur..
04 Yorumla- Soran1 ay
Peki böyle bir insan neden ayrılmak istemiyorum demek yerine ben yazana kadar görüşürüz der
- Soran1 ay
Düzeltiyorum ayrılmak istiyorum demek yerine
- Cevap sahibi1 ay
Bu süre zarfında düşünmek isteyebilir, hayatını farklı şekilde yaşamak isteyebilir.. Bir çok seçenek mevcut lakin seçeneklerin hiç birisi olumlu değil..
- Soran1 ay
Yani sence ne olur
- 1 ay
O bunu takmamış bile sen neden dert ediyoesun ki. Bırak o pişman olsun yaptığına. Onu onemsememen en iyi ceza olur ona
05 Yorumla- Soran1 ay
Farkındayım. Ben de öyle yapmaya çalışıyorum
- 1 ay
Senin için zor olacak anlıyorum ama sen de seni seven birini illa ki bulacaksın
- Soran1 ay
Ben artık sevmekten çok yoruldum. Sadece öyle kendi kendime yaşayıp gitmek istiyorum yani kimseye dokunmadan öyle kendi kendime
- 1 ay
Zaman tanı kendine biraz kendini sevmelisin öncelikle
- Soran1 ay
Nerden başlamam gerektiğini hiç bilmiyorum. Haftalardır evde boş boş duruyorum. Saatlerce telefona bakıyorum. Dışarı çıkıyorum hemen yorulup eve dönüyorum
ona asla ulaşmaya çalışma hiç bir belirti verme tam tersi bu süre sanki sana da lazımmış gibi davran, göndermeli hiç bit şey atma it gibi döner
04 Yorumla- Soran1 ay
Bu hafta 2 kere hikaye paylaştım gündem ile ilgili gördü yazmadı. Hiç aklına geliyor muyum acaba
- 1 ay
kendini paylaş veya arkadaşlarınla eğlendiğin veya spora başlamışsın gibi bir şey paylaş yazı yazma üstüne bir spor salonundan hikaye yani, sanki bu ara sana çok iyi gelmiş onun sayesinde aslında böylesi senin için daha iyiymiş de farketmişsin gibi hani ve çok uzatma iki haftaya çıkar her yerden o çünkü seni cepte görüyor ve şu an senden ayrılmadan takılmak istediği kişi ile birlikte
- Soran1 ay
Ama ben instagram kullanmıyorum. Wp durumu paylaştım filistin ve Fethullah in ölümü ile ilgili bir tek oda orada görüyor ama yazmıyor kendi de paylaşırdı ama iletişimi kestiğimizden beri paylaşmadı.
- Soran1 ay
Unutmak eylemlerle hızlanan bir şey değil malesefki. Zamana bırakmaktan başka yapacak bir şey yok
024 Yorumla- Soran1 ay
Teşekkür ederim farkındayım ama içim de gidiyor işte. Unutmayı çok çok istiyorum
- Soran1 ay
Evet öyle oluyor gerçekten ilk günkü gibi değilim mesela ama döndüğün de
- Soran1 ay
Haklısın. Ama döneceğini biliyorum çünkü aşırı meraklı biri ve yaşadığımız şehir küçük aynı hastanede aynı ortamdayız bu ay yok ama sonra illaki karşılaşacağız yani hiç mi düşünmeyecek diye merak ediyorum onca yaşanmışlıklara. Ama dediğin gibi hayal gücümü bir kenara bırakır gerçeklik algımı ön planda tutarsam daha iyi hissedeceğim ben de bunun zamanla farkına vardım
- Soran1 ay
Çok teşekkür ederim. Dönerse sana haber ederim amaaa olur mu😁
- Soran1 ay
Niyee ne söylediğime
- Soran1 ay
Yok soğudum ya zaten tamamen bitirdikten yani unuttuktan sonra bitti benim için dönüşü yok o yüzden bu direnişi di öyle olduğu söyledi yanii
- Soran1 ay
Söylüyorum yanii
- Soran1 ay
İstiyorum daaa
- Soran1 ay
Cidden
- Soran1 ay
Çok teşekkür ederimm
- Soran1 ay
- Soran1 ay
Allah beni bildiği gibi yapsın. Maalesef
- Soran1 ay
Evet 2 saat önce yazmıştım
- 1 ay
O zaten başkasına gitmiş boşuna bekleyip kendini hırpalama
00 Yorumla - 1 ay
Kafana çok takmazsan unutursun
032 Yorumla- Soran1 ay
Sürekli meşgul olmaya çalışıyorum gün için de onu düşünmekten kaçsam da geceleri rüyama giriyor onu görmemek için uyumak istemiyorum dayanamayacak duruma gelince uyuyorum ama yinede görüyorum
- 1 ay
Takıntı haline getirmişsin
- Soran1 ay
Destek alıyorum takıntı olduğunu söylemedi terapistim çünkü ben ona saygı duydum be gitmesine de saygı duydum ama insanın sevdiği birini ortada bir sebep yokken kaybetmesi daha çok üzüyor. Terapistim bana böylesine güzel bir sevgiyi kendine ver daha da güzelleşirsin. Bırak ikiniz de biraz kendinize zaman ayırın dedi. Ama ben zaman geçtikçe içimde ki duygularda azalıyor ona karşı ve unutmak istiyorum. Gün için de ne kadar meşgul olsam da gün sonun da yine kendimle başbaşayım
- 1 ay
Artık ondan sana fayda yok. Dertleşecek birini bul bol bol sohbet et
- Soran1 ay
Teşekkür ederim. Farkındayım
- Soran1 ay
Alkol mü kullansam anlık da olsa iyi gelir mi içenlerin kafası bir güzel oluyor yaa
- 1 ay
Yok be alkolün kendine yararı yok sana mı olacak 😂
- Soran1 ay
Hiç içmedim çok bilincimi kaybedene kadar içesim geliyor yaa dalga geçiyorum kendimle😄
- 1 ay
Tavsiye etmem zaten alkolü bırakmış biri olarak 😂
- Soran1 ay
Nasıl oluyor ilk içtiğin günü hatırlıyor musun
- Soran1 ay
Tehlikeli mi
- 1 ay
Hatırlamıyorum çok sarhoştum 😂
- Soran1 ay
Hahahah yanında kimse yok muydu? Ne içtin
- 1 ay
Onu da hatırlamıyorum 😂
- Soran1 ay
İçmeden öncesini de mi hatırlamıyorsun ahahhaha
- 1 ay
Uzun zaman oldu 😂
- Soran1 ay
Şarap? Viski? Konyak?
- 1 ay
Zeytinli Matini 😎
- Soran1 ay
İlk defa senden duyuyorumm
- 1 ay
Daha duymadığın çok şey var 😂
- Soran1 ay
Ne gibi yani ne içeyim ilk olarak
- 1 ay
Su 😎
- Soran1 ay
Ksksksksjs tamam yaa
- 1 ay
Boş ver içince de bir halt olmuyor
- Soran1 ay
Peki tamam
- 1 ay
En güzeli fazla takıntı yapmadan onu unutmak
- Soran1 ay
Aynen çok haklısın ben de elimden geldiğince yok saymaya meşgul olmaya çalışıyorum
- Soran1 ay
- 1 ay
Korkulacak bir şey yok
- Soran1 ay
Çok sallanmış ama korkmuşlardır😔
- 1 ay
Ben haberlerde göremedim depremi
- Soran1 ay
Nasıl yazıyor ama her yerde ben de hiç haberlere bakmıyorum bugün öğrendim
- u1 ay
unutursunuz düşünmeyin
02 Yorumla- Soran1 ay
Yapamıyorummm
- Soran1 ay
- 1 ay
Bir daha onunla konuşursan kendine saygın yoktur
06 Yorumla- Soran1 ay
Çok şans verdim ona verdiğim her şans benden bir değer azalttı maalesef
- 1 ay
Var ya aynısını yıllarca yaşadım neyse pişman değilim inanılmaz tecrübe oldu
- Soran1 ay
Bana da tokat gibi bir ders oldu kimseye fazla değer vermemeliymiş
- 1 ay
Ve noluyor biliyor musun hepsi bir gün pişman oluyor ama sen o gün onu kabul etmiyorsun çünkü sen zaten bir sürü acı çekmiş ve atlatmış oluyorsun ve ondan nefret ediyon
- 1 ay
Bana bir sürü şey yaptıktan sonra ben yeni sevgili yaptığım zaman bana attığı mesajlar şunun gibiydi
Beni affetmeni beklemiyprum affedemezsin biliyorum ama seninle konuşmayı özledim en azından yazsan düşman mıyız ki vs vs - Soran1 ay
Son pişmanlık neye yarar. Ben de yavaş yavaş soğuyorum ve unutmak da istiyorum ya
- Gizli Üye(36-45)1 ay
Zamanla unutursun o kadar dert etme
01 Yorumla- Soran1 ay
Öyle tabii
- Gizli Üye(30-35)1 ay
kaç yasındasın
01 Yorumla- Soran1 ay
20 yaş
Seni dehlemis rüyada inanma :D
05 Yorumla- Soran1 ay
Nasıll
- Soran1 ay
Öyle de olmuyor. 2 kişi teklif etti ondan sonra birini direk hazır değilim diye reddettim 2. Sine 10 gün kadar bir deneme süresi verdim o ona bana daha çok hatırlattı sözleri işte bana çok iyi geliyorsun değer görmeyi hakediyorsun falan aynı onun kullandığı cümleleri kullanıyordu. Ben de bitirmek istedim yapamadım. Ona da ihanet ediyormuşum gibi hissettim😔
- Soran1 ay
İçim de kırgınlığın yanında da öfke var. Yani döndüğün de pişman etmek istiyorum. Ne yapayım sence (bu arada güzel bir bakış açın var teşekkür ederim.)
Bahane sadece o geri gelmez unut yoluna bak
01 Yorumla- Soran1 ay
Unutmak için herseyi deniyorum😔
- 1 ay
Sana döndüğünde aynısını yap
07 Yorumla- Soran1 ay
Bu basitçe bir hareket değil mi anlar yani sonra çocuk çocuk davranıyor der bu sefer de. Döndüğün de beni bulursa yani
- 1 ay
Yooo yaptiginin ne anlama geldiğini anlaması gerek
- Soran1 ay
Hmm ben onun düşünce yapısından dedim de o onlardan anlamaz ki yaa
- 1 ay
Valla sen bilirsin bugün izin verirsen kendine olan saygımdan azaltirsin
- Soran1 ay
Yok izin vermem tabi kii. Bana kendimi nasıl hissettirdiğini unutmadım ben onu direkt görmezden geleceğim de içimde ki kızgınlığı peşimde koşturmak rahatlamak istiyorum o dereceye getirdi beni
- 1 ay
Umurunda değilmiş gibi davran eğer zaten sana karşı ciddi bir düşüncesi varsa geri dönecektir
- Soran1 ay
Ben de umursamak istemiyorum o yüzden
zaman unutturuyor yani bejlicen
01 Yorumla- Soran1 ay
Haklısın ilk günkü gibi değilim ben de ama şimdi gelse sanki dünyalarda benim olacakmış gibi kendime çok kızıyorum bu yüzden
- 1 ay
Hocam terkedilmişsin
05 Yorumla- Soran1 ay
Farkındayım ve atlatmak istiyorum. Hocam
- 1 ay
E basit , atlatacaksın..
- Soran1 ay
6 hafta oldu
- 1 ay
Biraz daha var
- Soran1 ay
Anladım 😔
- 1 ay
Başkasını bulsan onu unutursun
01 Yorumla- Soran1 ay
Öyle de olmuyor. 2 kişi teklif etti ondan sonra birini direk hazır değilim diye reddettim 2. Sine 10 gün kadar bir deneme süresi verdim o ona bana daha çok hatırlattı sözleri işte bana çok iyi geliyorsun değer görmeyi hakediyorsun falan aynı onun kullandığı cümleleri kullanıyordu. Ben de bitirmek istedim yapamadım. Ona da ihanet ediyormuşum gibi hissettim😔
- 1 ay
Zamana bırak
03 Yorumla- Soran1 ay
Zamanla durgunlaşıyorum ama geçmiyor. Vaktimi gözle kaybettiğime yanıyorum bir yandan da ama hiçbir şey de yapamıyorum
- 1 ay
İnsan neye alışmiyorki
- Soran1 ay
Öyle tabii
- 1 ay
Onu kaka yaparken düşün
06 Yorumla- Soran1 ay
Yaa teselliye bak yapamasın inşallah tövbe yaa
- 1 ay
boş ver kanka yarın birgün karşına daha yakışıklı daha zengin birileri çıkar belki
- Soran1 ay
Bunun gibi karaktersiz olacaksa çıkmasın kanka ya
- Soran1 ay
- 1 ay
Klasik Türk ayrılık sonrası yazma bahanesi bu 'seni rüyamda gördüm iyimisin' mesajı ergenken bende yapmıştım 😄 ben olsam yazmam bekle bak o sana yazar kesin ama yazmak istiyorsan yaz
- Soran1 ay
Yok gerçekten gördüm yani hemen hemen her gece görüyorum da rüyamda gördüğümü söylemem ki sadece nasil olduğunu merak ediyorum. Ama tepkisini bilmiyorum
- 1 ay
İlişki bitmiş
07 Yorumla- Soran1 ay
😔😔
- Soran1 ay
Ben ne yaptın ki ya
- 1 ay
Sorun seninn değil ki ne olur topla
- Soran1 ay
Toplamaya çalışıyorum ama hak etmediğim bir şey yani ben de düşünüyorum bunu hak edecek ne yaptım diye inan ne dediyse hep sakin kaldım anlayış gösterdim
- 1 ay
İstersen yazabilirsin ne olup bittiğini
- Soran1 ay
- 1 ay
Yazmaaa
- Gizli Üye(36-45)1 ay
Zamana bırak unutursun
01 Yorumla- Soran1 ay
Evet bunun en iyi ilacı zaman tabi de insanın içi gidiyor işte
- 1 ay
Hangi şehirden
01 Yorumla- Soran1 ay
Nasıl
- 1 ay
Unutturucu iç
08 Yorumla- Soran1 ay
Varsa öyle bir şey bana da söyleyin
- 1 ay
Ne biliyim ben eczacı mıyım
- Soran1 ay
Önerdin yaa
- 1 ay
Yooo hiç öyle bir şey önerdiğimi hatırlamıyorum
- Soran1 ay
Tamam
- 1 ay
Unutturucumu içmişim ;)
- Soran1 ay
Bana da ver
- 1 ay
Gel
- 1 ay
Bitmiş o iş.
01 Yorumla- Soran1 ay
Ben de içimde bitirmek istiyorum
- 1 ay
neyi
04 Yorumla- Soran1 ay
Erkek arkadaşımı
- 1 ay
başkasıyla yat
- Soran1 ay
Bu çözüm mü cidden
- 1 ay
Evet
bence unutt
02 Yorumla- Soran1 ay
Hafızamı bile kaybetsem sevinirim. Ben de onu istiyorum çünkü
Kafayı Çek 😃
020 Yorumla- Soran1 ay
Tehlikeliii
- Soran1 ay
Sabah da oldu. Aynıyım
- Soran1 ay
Nasil bir şey aynıyım ya benn
- Soran1 ay
Öyle yapıyorum zaten ama içim gidiyor işte
- Soran1 ay
Öyle bu sure çabuk geçsin istiyoruum
- Soran1 ay
Küçük bir şehir sürekli aynı ortamlarda bulunduğumuz oluyor. Onunla ama bir süredir yok zaten
- Soran1 ay
Söyleyemem maalesef
- Soran1 ay
Kimi
- Soran1 ay
Evet
- Gizli Üye(18-24)1 ay
Owwwwww
01 Yorumla- Soran1 ay
Çok kötü 😔
- Gizli Üye(18-24)1 ay
Yeni hobiler edin
01 Yorumla- Soran1 ay
Gitar aldım çalayım diye yüzüne bakıyorum sadece içimden hiçbir şey yapmak gelmiyor
Detaylı bilgi