Sevgilim sevgili olmak istemiyor?

Ben onu cok seviyorum 2 yildir cikiyoruz surekli ayrilir barisir birbirimize kiyamazdik surekli kavga ettik son aylarda surekli 7 24 ikimizde cok kiskanctik şu an ayrildik surekli ariyorum surekli mesaj atiyorum zorla denettiriyorum ve eskisi gibi degil gunaydin bile demiyor boyle olunca cok ustune dusuyirum acayip dercede ariyorum ven onu cok seviyorum ama o cok degsiti arkadasi seni uzaklastirmak icin oyle yapiyor demisti seni seviyor demisti ve bugun de sordum dedi.. Ama sevgilim rahat kalmak istedigini bu yuzden ikimizinde mutlu olmicagini bana sevgiliysek seni uzerim surekli istemedigin seyleri yaparim cunku ben artik birine bagli kalmak istemiyorum dedi artik yalniz olmak istiyorum seninle ilgili degil dedi kendi hayatimi yasamak istiyorum dedi sevmiyomusun diyince sevip sevmedigimi bilmiyorum fakat sevgili olmak istemedigime eminim dedi disardan okuyunca cok aptal bir insan bicimini aliyorum kafanizda ama inanin cok seviyorum ve cok sadigim ayri bile olsak oda bunu biliyor kendisi rahat takiliyor sosyal hesabim bile yok cok gezen biri degilim baskasiyla konusmicagimdan emin ben nasil bir yol izleyebilirim seviyorum inanin vazgecemiyorum
Sevgilim sevgili olmak istemiyor?