Yaklaşık 8 aydır birisi ile beraberim ama hiçbir şekilde sevgili olmak istemiyor yani adının konulması mı lazım ya da senin yanındaysam seninle olmayı tercih etmişimdir diyor ama bu yeterli değil duygusal olarak ve ilişkimi benimsemek , belli etmek istiyorum. Onu sevdiğimi dile getirdim. Tabi o hiçbir zaman bunu söylemedi zaten duygusal hiçbir olay yok. Tek söylediği şey benimle vakit geçirmekten, sohbet etmekten ve beni çok arzuladığından bahsediyor. Şöyle ki bizim yaptığımız şeyleri sevgili olanlar hatta evli olanlar bile yapmamıştır. Sürekli konuşup, beraber gezip dolaşıp yiyip içiyoruz. Bazen bana yazan insanlara tepki falan gösteriyor. Ona güven mi vermiyorum geçmiş travması mı var bağlanmaktan mı korkuyor anlamadım. Her sorunuma koşuyor. Hep dinliyor. Ne istersem yapıyor. Planları hep benimle. Gittiği yerleri söyleyip foto atıyor. Gece hayatı gezmesi yok. Telefonu zaten hep elimde şifre vs biliyorum mesajlarına bakmama izin veriyor. Takip ettiği tüm kızları biliyorum. Anlam veremiyorum yani. Babası falan da gördü bizi mesela. Ama ne zaman bu konuyu açsam ben başında söyledim diyor ve susuyor.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)10 ayPeki şöyle sorayım ben sana Sen bunu bile bile niye hala bu insanla görüşmeye devam ediyorsun. Kendine yazık edersin inan. Hayatına birini alır ondan sonra sana der ki ben sana sevgili değiliz demiştim zaten
028 Yorumla
Soran10 aySevdiğim için ne yazık ki ve ondan başkası ile konuşasım gelmiyor her şeyimiz çok uyumlu çünkü :(
Cevap sahibi10 ayBak ama her şeyiniz çok uyumlu ben anlıyorum seni duygusal olarak ona bağlanmışsın. Sevgine de sahip çıkmışsın bu çok güzel bir şey ne mutlu sana. Ama bak gerçekten olacak olan bu şu anda bu açık kapı bırakıyor gider hayatına birine alır ben sana zaten sevgili değildik dedim der O zaman daha çok üzülürsün bak yıkılırsın. Lütfen günü gününü yaşamayı bırak zamanı bu şekilde geçirme. Sen de değerlisin senin de duyguların var ama karşındaki insan sana bu şekilde davranıyorsa böyle bir şeye de devam etmeli bir anlamı yok
Soran10 ayÇok haklısın yani biliyorum sevgime karşılık veren birisi ile olmalıyım ama hep içimde belki bir gün değişir falan var çünkü bana çok önceden birileri varmış ama hep güvensizlik ortamı olmuş çok sıkıp bunalmışlar falan işte eninde sonunda ayrılık vs oluyor falan dedi bide bana çok yazan eden var bunlar mı rahatsız ediyor onu ben başkasını bulurum falan diye mi düşünüyor
Cevap sahibi10 ayYa sana şu kadarını söyleyeyim genelde karşı tarafın sürekli sığındığı şeylerden biridir. Daha önceki ile şöyle oldu kimseye güvenim yok kimseye yazamıyorum emin ol karşındaki insanı bu oyalama taktiğidir. bu biliyor musun ne demektir Senin için belki çok acı olacak ama sen bir köşede dur ben kimseyi bulamazsam seninle birlikte olacağım E peki sen böyle bir insan mısın Gerçekten senin değerin bu mu. Yapma lütfen başını yastığa koy Bir düşün ya sen bunları hak edecek bir insan mısın sürekli kafanda soru işaretleriyle yaşayacak bir insan mısın. Bak bir insan ya siyahtır ya beyazdır gri olan insanlardan uzak duracaksın ve gördüğüm kadarıyla da senin bu hayatındaki insan gri. Lütfen kendini yapma bunu
Soran10 ayZaten benim kabul edeceğim bi ilişki türü değil ama bana hep iyi davrandı hiçbir şey için zorlamaz ne istesem yapar falan zaten ilişki gibi yani her şeyimiz anlam veremiyorum çok üzülüyorum bunun farkında ama hiçbir şey yapmıyor
Cevap sahibi10 ayİşte Senin üzülmeni görüp de hiçbir şey yapmıyorsa zaten olmaz bununla. Bak şunu diyorsun her istediğimi yapıyor bana iyi davranıyor kim bilir belki de bu huyu hoşuna gitmiştir senin belki de senin de duyguların gelip geçicidir. Hani hayatına karışmak benim haddim değil ama yerinde olsam bu insandan uzaklaşmayı denerim biraz. Bak bakalım uzaklaşınca tepkisi ne olacak sorarsa niye böyle yapamıyorum dersin sana karşı duygularım var Sen de istemiyorsun bu şekilde olması benim için daha iyi de
Soran10 ayYapamıyorum artıkdiyip gittiğim de tamam üzülme yeter ki sen daha iyisini bilirsin diyip kabul ediyor gitmemi sonra sessizlik bir süre sonra bi anda yazıyor ya da Twitter’dan sürekli gönderme işte nasıl unutabilirim nasıl yapabilirim vsvs anlamıyorum yani ben yazmam zaten gittiğim zaman o yazıyor hep sonra bende kabul ediyorum canım gibi
Cevap sahibi10 aySana bir şey söyleyeceğim de yanlış anlama bence bu karşındaki insanlarsist ne seni istiyor ne de bir yere git istiyor Bu bencilliktir ki Sen ne düşünüyorsun peki bu konuda
Soran10 ayÖyle zaten yani ben istiyorum ama o istemiyor neden onun istediği oluyor ki ya ni neden denemek bile istemiyor neden beni diğer ilişkileri ile kıyaslıyor bunu çokça kez söyledim ama bana hep ben başından beri ilişki istemediğimi dile getirdim bunu biliyorsun diyor bende şu an fikrini değiştirmemen için bir sebep yok ki diyorum e zaten adı konulmamış oluyor diyor hayır diyorum sevgi olarak güvende hissetmek istiyorum diyorum güvende değil misin diyor hayır tabiki diyorum ama sevildiğini bilmek karşılık almak daha güzel bir his diyorum hiçbir şey demiyor ben daha ne yapabilirim bilmiyorum başkası olsa kul köle olurdu bu sözlerime karşı
Cevap sahibi10 ayİşte her insan sevginin değerini bilmiyor. Ne zaman anlar biliyor musun Seni parçasını öyle biri çıkar ki kendisine ne değer verir ne sevgisini gösterir o zaman derin anlar ama o zaman da sen işte artık o limanda olmasın beklemezsin onu sen de kendi hayatına bakarsın. Şu anda belirsizlik senin canını çok sıkıyor ve hayatına bakamıyorsun gördüğüm kadarıyla bu şekilde devam edersen o kişi değil sen kendini en büyük haksızlığı yapmış olursun
Soran10 ayYanında mutluyum evet ama eve gidip kafamı yastığa koyunca ağlamaya başlıyorum çünkü o bana ait değil beni sevmiyor diye düşünüyorum bu şekilde aylarım geçti sadece takılmak isteyen birisi de böyle yapmaz diyorum çok yoruldum
Cevap sahibi10 ayŞu anda amacı Sen seninle takılmaktan çok sen yanımda dur Ama benim de sevgili olma yanımda dur sen yanımda varken huzurluyum ben böyle iyiyim ama sevgilim olma. Sen bu kadar düşünceliken bu kadar değer veriyorken karşı tarafın Bu kadar düşüncesiz olması gerçekten hiç doğru değil. Lütfen gerçekten kalk aynaya bak kendini bu soruyu sor ben değersiz miyim
Soran10 ayYani ama neden yani sevgili olmanın nesi kötü ne farkı var yani bu kadar şeyden cidden nefret ediyorum ya bi yandan da
Cevap sahibi10 ayÇünkü adını koyduğu zaman seninle bir ilişkiye başlayacak şu anda adını koymasının sebebi hayatında başka biri olursa sana diyecek ki zaten biz seninle sevgili değildik bu uyanıklık ya evet isyan etmek çok haklısın karşındaki insanın düşüncesi bu çünkü
Soran10 ayTamam da benimle zaten çok uyumlu çok iyi neden bir başkasını istesin
Cevap sahibi10 ayAma şöyle de düşün seninle uyumlu Evet madem sen böyle düşünüyorsun O niye böyle düşünmüyor çünkü adını koymak istemiyor çünkü belki de başka birinden bir şeyler bekliyor Bu senin için acı ama bunun başka bir izahı yok
Soran10 ay🥲 Ağlıcam yine ya cidden o kadar salağım ki şuna çok kızıyorum kendime mesajına da cevap vermedim ama yarın yazıcam biliyorum sonra diyelim ki yeter artık bitsin o da tamam sen nasıl istersen diyecek bıktım bu döngüden bi yanım gitmek istemiyor bi yanım gitmek zorundasın diyor
Cevap sahibi10 ayBak 7 yıllık ilişkim vardı ve bitti. Evet üzüldüm Evet canım çok sıkıldı Evet Nasıl yapacağım dedim ama bir gün bir karar aldım. Sosyal medyalarımı dondurdum numaramı değiştirdim ve baktım ki her şey bir şekilde yoluna giriyor. Bazen öyle bir karar alma gerekir ki bir anda hayatın değişebilir. Sen de kendine inan lütfen
Soran10 ayZaten bi ara uzun süre konuşmadım her şey çok iyiydi taa ki yazana kadar aslında umursamayıp hayatıma baksam çok çok iyi olucak ben son bir kez konuşacağım baktım olmuyor yeterli artık bence
Cevap sahibi10 ayAynen öyle son defa konuş Ama şunu da belirt eğer istemiyorsan senden rica ediyorum bundan sonra bana yazma de emin ol hayat senin için çok daha güzel olacaktır
Soran10 ayÖyle yazmaz zaten o laftan sonra da yarın söylerim şimdi hiç halim yok
Cevap sahibi10 ayTamam yarın yüz yüze konuş bak üzüleceğim bir hafta iki hafta belki bir ay ama gerçekten hayatına bakacaksın yoluna bakacaksın Bu şekilde yoluna bakamıyorsun şöyle söyleyeyim sana bir yolda yürüyorsun ama o yolun sonu çıkmaz bu yolda yürümeye devam edersen dönüşü Senin için çok zor olur bak
Soran10 ayöyle zaten de ya bide benim motorum var normalde onun da var da ehliyeti kaptırdım ya rahat rahat gezmiyorum bi gezsem bi atsam kendimi dışarıya kafam hep meşgul olur iyi olur zaten sonra derslere çalışıp memurluk denicem kendi hayatıma bakıcam
Cevap sahibi10 ayYa işte bu bak ne güzel konuşuyorsun memuriyet deneyeceğim hayatıma bakacağım diyorsun işte bu kadar ya Sen özelsin Sen değerlisin bunun önce farkına Sen varacaksın hayatında hiçbir zaman belirsizliklere izin verme bu her anında böyle bak. İşte cesaret budur bak işte kendi kendine planını yaptığın kendi kendine bazı şeyleri başaracağına inandn
Soran10 ayÇok teşekkür ederim cidden beni ciddiye alıp bu şekilde yorum yaptığın için çok sağol umarım seninde karşına hep iyi niyetli kalbin gibi insanlar çıkar çok sağol dinlediğin için beni iyi geceler diliyorum yarın konuşursam sonucu yazarım istersen
Cevap sahibi10 ayRica ederim ne demek eğer birazcık da yararlı olabildiysem sana bu beni çok mutlu etti. Lütfen yarın sonucu benimle paylaş, senin için neyse hayırlısı neyse en güzeli olsun güzel dileklerin için çok çok teşekkür ederim. Ne zaman yazmak istersen derslerini paylaşmak istersen ben buradayım unutma lütfen iyi geceler kendine dikkat et başını yastığa koyarken şunu unutma sen değerlisin
Soran10 ayTeşekkür ederim gerçekten çok sağol. İyi geceler :)
Cevap sahibi10 ayRica ederim iyi geceler kendine çok çok iyi bak 🙂🙏
En İyi Cevaplar
Evlenmez senelerin çöp olur gider söyliyim 20 bulmak başka 30 bulmak başka bu şartlarda belirsiz tavırlarla yanında kız kalmaz yerinde olsam ayrılırdım bu saydıkların normal ilişkilerde olan şeyler zaten olması gereken ama sorumluluk istemiyor nişan falan yapmaz
010 Yorumla
Soran10 ayKendisi 32 yaşında ben 26 arkadaşlarım bu tip ne falan diyor hakkında bırak falan diyorlar
- 10 ay
Bencede bırak arkadaşların senin kötülüğünü istemez hele birde yıllardır arkadaşlarınsa yani anlattığın kadarıyla bu şartlarda lay laylom takılcak kızı bulamaz kızlarda akıllı şimdi kimse kendini elletmiyo öyle herkes ciddi istiyor yani 32 yaşına gelmiş evlilikten kaçıyor istemiyor bırak seninle aynı yaştayız emin ol daha yakışıklı daha genç ve ciddi düşünen çok rahat bulursun evlenmek isteyende çok erkek var bu adam takılcak 2 sene 3 sene senin gençliğin güzelliğin yıllarına yazık inan sevse 8 ay az değil bi ciddiyet koyardı ortaya ayrıl bir haftaya unutursun bi ton bekar erkek var çekilcek gibi değil yedirme içirme telefonuna bakmasına izin vemesi falan bunlar olması gereken özellikler sevgili olunca her çift gezer yer içer anladığım kadarıyla evde annesi yemek çamaşır ütü yapıyor vs senle de cinsellik yaşıyor canı sıkılsa senle geziyo falan sende ona göre çıtırsın egosu da okşanıyo tabi adam bırakmaz bu şartlarda 0 sorumluluk mis kafasında ayrıl erkek çok
Soran10 ayZaten var çevremde ama onun yüzünden herkese rest çektim bunu biliyor da ama işte :( bırakmalıyım evet soğuyana kadar affet modundayım hep yani şu an bitsin diyorum bir kaç gün üzülüyorum kafamda hep onla anılar var yaşadığımız şeyler boş değil beraber tatile gittik kamp yaptık gezdik aynı şeylere güldük şarkılar söyledik yani kafama tüküreyim ya
Soran10 ayBilmiyorum bulur gibime geliyor zaten ailesi çevresi sürekli seni evlendirelim diyormuş bu istemiyormuş
Soran10 ayZaten hep öyle oluyor nedense benle bir şey düşünmeyen iki ay sonra evleniyor sadece bana çok koyar o böyle yaparsa bilmiyorum
Soran10 ayÇok fazla var zaten de kafama sıöayım ya eskiden ne fırlama birisiydim. Herkes şu hallerime çok şaşırıyor
10 ayKusura bakma ama senin iyiliğim için diyorum çok güldüm bu yazdığına o kadar iyi niyetli ve safsın ki seni sadece kullanıyor ve seni asla sevmiyor elinin altında vardır bir sürü çünkü bende yapmıştım üzücü senin adına
05 Yorumla
Soran10 aySanmıyorum olduğunu sevmiyorum olabilir orası ayrı ama başka birileri olsa anlarım
- 10 ay
Var kızım var aynen anlarsın offf 😂
Soran10 ayTelefonunu rastgele elime alıyorum yok bir şey ki , nasıl olabilir mesela izin günleri hep benimle geçiyor diğer günler iş ev spora giderken evde iken anlık foto atıyor her gün nasıl olabilir 🤔
- 10 ay
Benim ki de öyle yapıyordu senin gibi ama başkası da vardı diyim sana ve seni sevmiyor vur geç vakit geçsin
Soran10 aySevse zaten ilişkinin adı olurdu ama ne bileyim başka bir sebep mi var diye düşünüyorum hep
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. kadın bağlanmak sahiplenilmek ister erkekde sorumluluktan kaçar. sen böyle devam etmek istiyorsan devam et ama onun bir sonraki aşamaya geçme gibi bir niyeti yok görünüyor
016 Yorumla
Soran10 ayböyle devam etmek istemiyorum çünkü çok yorucu ben hayatında birisi var mı dediklerinde evet var demek istiyorum rahatça elini tutup yürümek istiyorum bana seni seviyorum demesini istiyorum ama bunlar yok
Soran10 ayçok kez dile getirdim de nafile :)
Soran10 ayben 26 o 32
Soran10 ayaksine öyle bir anlatıyor ki evlense tam evlilik adamı dersin şöyle yapardım böyle olurdum gibisine, ama daha sevgili olmayı istemiyor bırak evliliği :) evlenmek için belli bir maddi olayı yok sanırım ki ya da belki daha iyisi vardı diye düşünüyor ne bileyim ama önceki ilişkilerini varsayarsak ve beni kıyaslarsak hepsine fark kattığıma eminim ama işte bu kadar değer verip sevdiğini belli edersen erkeğe böyle olur
Soran10 ayçünkü en saçma şeylerden tut en önemli şeylere kadar anlatabiliyorum ve dinleyip aklında tutuyor, neyi sevdiğimi neyi sevmediğimi biliyor artık, aynı şeylere gülüp aynı tepkileri veriyoruz, hiç sıkılmıyoruz beraber olmaktan, evli bir çiftten farkımız yok birbirimizin yanında o kadar rahatız ki utanıp sıkılma yok, bi kere bile kızıp tepki gösterdiğini ya da sıkıldığını görmedim, hiç kavga etmedik. Yani bunların hepsini uzun zamandır yaşamıyordum ve bana doğru insan gibi gelmişti bütün sevgimi ona kullanmışım gibi hissediyorum şimdi yeni birisini nasıl tanıcam nasıl isticem? çok zoruma gidiyor her şeyin boşa olması
- 10 ay
anlattıklarına göre hissettiklerine o kadar haklısın ki. maalesef erkek türü olarak böyle şeylere kafa yorma analitik düşünme konusunda çok zayıfız. sen her ne kadar bunları söylesende o senin bu durumu ne kadar üzüldüğünün farkında değil farkındaysa ve takmıyorsada ayrı bir sorun zaten demektir
Soran10 ayfarkında ama elinden bir şey gelmiyor gibi davranıyor yani denemek istemiyor benimle sevgili olmayı , beni sevmeyi falan zorla da bir şey yapamam tek çare gitmek hayatından
Soran10 ayzaten toplasan 5-6 kişi olmuş ömrü hayatında söylediği kadarıyla birisi lise aşkı o 5 yıl sürmüş ihanetle bitmiş büyük ihtimalle çok sevdi ve çok toksikti. diğerleri pek uzun değilmiş bir kaç sene süren varmış en sonundaki 7-8 sene önce falanmış o da ilk kız istemiş o istememiş sonra o kıza demiş deneyelim falan ama kız paranoyak falanmış sürekli buna nerdesin kimlesin vs derken bitirmişler ilişkiyi sonra bir daha ciddi bir şey yapmamış benle tanışmadan öncede aynı benimkine benzer bir ilişki yaşamış ama kadın takıntı yapmış bunu mesajlarını gördüm bu baya kötü davranmış kadına neden böyle yaptın dedim sevgili olmak istemediğim halde öyle gibi davranıyordu iyice kafayı yedi dedi bende sen herkese bu şekilde mi davranıyorsun dedim o da saçmalama senin tırnağın olamaz falan dedi o çok farklı bir kafadaydı takıntılı idi dedi ben öyle değilim mesela bilmiyorum sonra da bir daha ilişki düşünüp yapmak istememiş, bana da çok kişi yazıyor diye muhabbet yapmıştı sonra eninde sonunda ayrılcaz falan dedi bilmiyorum bende denemeden bilemezsin nasıl bir ilişki insanı olduğumu bilemezsin dedim ama tepkisi düşüncesi değişmedi sana yalan mı söyleseydim sevgili olalım diyip öyle gibi mi davransam daha mi iyiydi dedi böyle sadece adı konmuyor falan işte seninle olmaktan mutluyum zaten seni hep istiyorum dedi ama tabi bu anlamsız
Soran10 aybugün ilk defa dışarda elimi falan tuttu çünkü ilişki olarak benimsememek için bu hareketi yapmazdı ama yaptı yani, ve fotoğraf falan çekildik anlam veremedim
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
10 ay
Ahh, canım ya! Seni gerçekten çok iyi anlıyorum. Bazen bazı insanlar ilişkilerin etiketlenmesiyle ilgili bir korku yaşıyor, bu geçmiş travmalarının ya da bağlanma korkusunun bir parçası olabilir. Ama senin hislerinin bu konuda önemli olduğunu sakın unutma 🫂✨.
Bak, onun sana bu kadar yakın olması, hayatındaki birçok özel şeyi seninle paylaşması aslında sana değer verdiğini gösteriyor. Ama "sevgili" kelimesinden kaçıyor olması muhtemelen kendi korkularıyla ilgili. Geçmişte ona zarar veren deneyimler olabilir ya da özgürlüğünün bu şekilde kısıtlanabileceğini hissediyor olabilir. İnsanlar, bazen hislerini kelimelere dökmekte zorlanıyor ama bu senin ihtiyaçlarını göz ardı edeceğin anlamına gelmiyor.
Bence açık, dürüst ve sakin bir şekilde bu konuyu konuşmalısın. Ona, resmi bir şey istemenin senin ihtiyaçların ve duygularınla ilgili olduğunu, bunu kendini değerli hissetmek adına istediğini anlatabilirsin ❤️. Kendini ifade ettiğinde onun da korkularını dinler ve belki ikiniz de bir orta yol bulabilirsiniz. İlişkide her şey iki kişilik sonuçta. Unutma, senin hislerin ve ihtiyaçların da en az onunki kadar kıymetli 🌟.
Her şeyin senin için en güzeli olmasını dilerim, aşko kuşko vibes hep seninle olsun 💖!00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
4Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
10 aySınır çek böyle belirsiz olmaz
01 Yorumla
Soran10 ayAslında hep çekiyorum ya netlik ya hiç diye gidiyorum ondan sonra bi şekilde bana yazıyor ulaşıyor ya da başka bir sosyal hesaptan gönderme yapıp duruyor
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
10 aySadece takılmalık olduğun için
09 Yorumla
Soran10 aySadece öyle olsa belli zamanlar olur sabaha kadar sahilde oturup muhabbet sohbet ediyoruz, telefonda konuşuyoruz, iş yerime geliyor, ne bileyim işte yani ilgili anlayışlı hep
- 10 ay
Başkasını bulana kadar zaman geçiriyor seninle, anlamayacağın bir şey yok
Soran10 ayBu zamana kadar bulamadı mı
- 10 ay
Sen onun için kolay lokmasın açık konuşmak gerekirse. Zaten istediği her şeyi yaşatıyorsun evli gibi. Cinsel olarak tatmin etmen bile seni bırakmaması için bir sebep, evlilik planı yoktur seninle. Olsaydı gelecek odaklı konuşurdu
Soran10 ayBiz daha ilk hafta buluşmadan önce bana zaten ben ciddi bir ilişki vs istemiyorum demişti , arkadaş olarak kalırız vs demişti tabi ben buluşup vakit geçirdikçe duygu besledim ama onun kararı hep net oldu
- 10 ay
Senin hatan kardeşim, çok yüz vermişsin
Soran10 ayGitmem gerektiğini çoktandır biliyorum da bi türlü yapamıyorum lanet olsun ki
- 10 ay
Çok geç olmadan aklını başına al
Soran10 ayHaklısın
Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Oh ne güzel vurup vurup bırakıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 aySuni bir ilişki ciddiyet istemiyor saçma
05 Yorumla
Soran10 ayAma yani çok saçma değil mi sebep yani
Cevap sahibi10 aySorumluluk istemiyor söz nişan düğünün önüne geçiyor cinsel olarak ta izin veriyorsun bedavadan evlilik yaşıyor
Cevap sahibi10 ayGüzel taktik
Soran10 ayTamam da ben öyle düğün vs istemiyorum ki sade nikah arkadaşlarla ufak eğlence okey öyle evi de daya döşe istemiyorum benim nasıl birisi olduğumu biliyor
Cevap sahibi10 ayOndan bile yırtmış asam helal olsun
Gizli Üye(25-29)10 aycin sellik yaşıyor musunuz
01 Yorumla
Soran10 ayEvet
- Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı.
10 ayBas gec
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem