Neden sevgili olmak istemiyor?

Yaklaşık 8 aydır birisi ile beraberim ama hiçbir şekilde sevgili olmak istemiyor yani adının konulması mı lazım ya da senin yanındaysam seninle olmayı tercih etmişimdir diyor ama bu yeterli değil duygusal olarak ve ilişkimi benimsemek , belli etmek istiyorum. Onu sevdiğimi dile getirdim. Tabi o hiçbir zaman bunu söylemedi zaten duygusal hiçbir olay yok. Tek söylediği şey benimle vakit geçirmekten, sohbet etmekten ve beni çok arzuladığından bahsediyor. Şöyle ki bizim yaptığımız şeyleri sevgili olanlar hatta evli olanlar bile yapmamıştır. Sürekli konuşup, beraber gezip dolaşıp yiyip içiyoruz. Bazen bana yazan insanlara tepki falan gösteriyor. Ona güven mi vermiyorum geçmiş travması mı var bağlanmaktan mı korkuyor anlamadım. Her sorunuma koşuyor. Hep dinliyor. Ne istersem yapıyor. Planları hep benimle. Gittiği yerleri söyleyip foto atıyor. Gece hayatı gezmesi yok. Telefonu zaten hep elimde şifre vs biliyorum mesajlarına bakmama izin veriyor. Takip ettiği tüm kızları biliyorum. Anlam veremiyorum yani. Babası falan da gördü bizi mesela. Ama ne zaman bu konuyu açsam ben başında söyledim diyor ve susuyor.
Neden sevgili olmak istemiyor?