Anlamıyorum sevme beni diyo ben sevilmeyi haketmiyorum diyo seni haketmiyorum diyo onu unutmamı ondan uzak durmamı istiyo senin yüzünden vicdan azabı cekiyorum diyo ama ben cok asıgım bırakamıyorum ne yapmalıyım
Annem gibi karşılıksız sevilebileceğime inanmıyorum. Annemle ne kadar kavgada etsen kıyamaz sana, erkek evlatta anasına kıyamaz. Erkek aslında annesinin sevgisi gibi bir sevgi bekler. Ama be yazık ki bu dünyada iyi erkekler yalnız başına, iyi kadınlarsa yanlış adamların balkonunda.. Doğru insan mısın diye aklındaki soruları sorarak cevap bulmaya çalışır erkek. Ama soruların cevapları ne olursa olsun sonucu davranışları belirler. Kafada hep aciz bi insanım ya da bende ne arıyor acaba soruları dolanıyor. Annenin evladısın sen. Annen sana sabır gösterir. Peki sevdiğin kadın neden göstersin? Erkek bu nedeni bulmak ister.
Aynısını dedi bana annemin sevgisi yeter dedi ama ben annesinden bile cok seviyorum cok üzülüyorum biyere gidecegi zaman kendisi diyordu annem bile sen kadar üzülmüyo diye aslında annesinden cok seviyorum ama nedense sevilmiyorum
Abla yapılabilecek bi şey yok anca iş işten geçtikten sonra anlar bu durumu ona söylemen fayda etmez anca yokluğunda anlar sevgini Uğraş ver vefalı ol ama elbet sende bu durumdan sıkılıcaksın bir gün yeter diyeceksin. Çoğu erkeklerin kronik sorunu bu çözümünü şahsen bilmiyorum ama elbet vardır bi yolu.