Kız arkadaşınız sizin istemediğiniz bir mekana gitmek istiyor ne yaparsınız?

kız arkadaşınız sizin de bildiğiniz abazaların olduğu bi mekana kız kıza takılmak için gitmek istiyor ama siz izin vermiyorsunuz sonra sizi çağırıyor ısrar ediyor gelmeniz için arkadaşı telefonda size kızın ismini söyleyip onu kaybedersin böyle yaparsan diyo siz de aramıza girme diyorsun o kıza neyse gidiyorsunuz yalnız kalmasın diye içiyorsunuz falan kız arkadaşınız da içiyo arkadaşları da fakat bi süre sonra bu kız bana göndermelerde bulunuyo ayhhh sinek ısırıyo diyo sonra kulaktan kulağa konuşuyorlar kız arkadaşım ayptır yahuu kulaktan konuşmayın biz de duyalım diyo falan sonra bu kız bana kız arkadaşın seni insan yerine koymasa içkisini içerdi seni bekledi bak dedi ben de sorun çıkmasın diye bişi demedim. ortam baya gergindi kız arkadaşım beni savunmadı pek fazla yukarıdan abazalar bunları kesiyo falan ben sinir oldum tabi bende onlara baktım yüzlerini çevirdiler.siz ne yaparsiniz bu durumda arkadaşlar kiz arkadaşimin arkadaşi olmasa patlatmiştim kiza tokati dövecektim zor tuttum kendimi
Kız arkadaşınız sizin istemediğiniz bir mekana gitmek istiyor ne yaparsınız?