Aşk İlişkileri Sevgiliniz dışarıya çıkmanızı istemese ne yaparsınız? BeyazElbiselilKadınn Takip Et Xper 4 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor İzin belgesi😁 Güncellemeler+1 yıl Ama evde otursun yani ne gerek var dimi? Sevgiliniz dışarıya çıkmanızı istemese ne yaparsınız? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl hayatımda ki misyonun kocam değilse bana karışamazsın sen aynen bunu söylerim 0 0 Yorumla
Brooklyn88 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Çıkasım yoksa bile inadına çıkardım 0 0 Yorumla
Neveaşıkbiri Takip Et FenomenMaster Yaş: 23 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı. Para isterim 0 0 Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı. Oldu olucak veli izin kağıdı da getirsin 😂 0 0 Yorumla
Ultra_Phoenix Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Ayrılırım direkt. 0 0 Yorumla
Misya34 Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Çıkarım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
hayatımda ki misyonun kocam değilse bana karışamazsın sen aynen bunu söylerim
Çıkasım yoksa bile inadına çıkardım
Para isterim
Oldu olucak veli izin kağıdı da getirsin 😂
Bugün herkes renk mi değiştirdi
Ayrılırım direkt.
Sen karışma derim 😂
Çıkarım