Eşim beni aldattı?

Öncelikle hayat hikayemi okuyup acımı paylaşacak herkese sonsuz şükranlarımı sunarım.

2008 yılından beri sevdiğim, güvendiğim adamla yaklaşık 3 yıldır evliyim ve çocuğumuz yoktur bizim evlilik aşk evliliği olmuştur onca sıkıntı sorunlara göğüs gerip evlenmiş oldum lakin öyle üzücü bir olay yaşandı ki ne yapacağımı nasıl hareket edeceğimi bilmiyorum bildiğim tek şey eşimi hala seviyor olmamdır. Bundan 1 ay önce eşimin çalıştığı iş yerine süpriz yapıp gitmek istedim ve gittiğimde eşimin bir telefon görüşmesi yaptığını görünce yaklaştım yanına ve kendisinin titrediğini farkedip telefonu kapatmasından anladım ki bir bayanla görüşüyor o an beynime kaynar sular döküldü sanki kalbimin hızlı çarpmasına önemsemeyip derhal sordum kiminle görüşüyorsun dedim benimde tanıdığım bir iş arkadaşı ile görüşme yaptığını söyledi bende hal ve hareketlerinden şüphelenip numaraya bakabilir miyim dediğimde eşim numarı sildi ve benden kaçırdı o an işte anladım ki bir bayanla görüşüyormuş ve eşimi sıkıştırdığımda anladım ki ihanet etmiş kendisi açıkladı pişmanlığını dile getirdi sadece 2 gün görüştüğünü söyledi kadının yüzünü dahi bilmiyormuş tamamen ses görüşmsi olduğunu söyledi ve ben çok üzülerek boşanma kararı ile ailemin yanına gittim defalarca eşim bir hata ettiğini ama tekrarlanmayacağını beni sevdiğini kaybetmek istemediğini söyledi ve ailem kararı bana bıraktı ben ise eşimi seviyorum diye affedip geldim ama 1 aydır sürekli acım geçmiyor sorguluyorum seven adam neden aldatsın diye eşime söylediğimde bir anlık nefis diyor zira aralarında hiç bir bağ olmamış bana yakalandığında 2. kez görüşmeleriymiş ama yakalanmasaydı görüşür müydü diye
Güncellemeler
+1 yıl
yorumların çoğunda benim hatalı olduğumu bu yüzden başka kapılara gittiğini beyan eden arkadaşlar oldu aldatmanın hiç bir açıklaması olmaz aldatan her türlü aldatır ki... +/4'lük insanlar bile aldatılıyor diyebilirim çok şahit oldum ben eşime olabildiğince iyi eş olmaya gayret ettim eve geldiğinde güler yüz sıcak yemek düzen tertip sohbet her şey oldu eşimi memnun eden ben şimdi bu durumda suçluymuşum ki davranışlarla acı çekiyorum.
Eşim beni aldattı?