Gizli Üye(36-45)+1 yılOlur böyle seyler desem olmaz görmuyormusun kı bu mu cok sey aldatmak okdar kötude degılmıs allahtan yınede ıyı degıl sana bunu yaptgını zaten kotu allahtan bır kadınla yatmamısya gıdıp öpüşmedıya buna şükür et ıste bu aldatmak cok kötü denır bana göre.. Hayat böyle kimisi kötü insanlar kimisi iyi ınsanlar.. Çok seviyorsun adamı adamı cok sevdıgın ayrılmak ıstemıyorsun ama hata olunca ne yapmam gerekıyor dıye dusunmeye baslıyorsun işte bu zor bir adamı severken ayrılmak kolay mı kı bana göre kolay degıl.. Şimdi numara sılmıs falanya o numarayı alırsan ara konus neyı oluyorsun falan dıye konus kızla ona göre gorustunuzmu deglmı dıyede sor eger gorustuk derse esınede sor gorustunuzmu dıye kesın cevap versın gorusmus olurlarsa bu gızlıce aldatmak denır yanı sana aldatmıs denır. ama sadece telefnda konustuk dıyorsa gorusmedıyse ozaman boş sanal gıbı benzer hanı yınedede ıyı degıl ama karar senın bırkere affet bırdaha boyle durum olursa affetmecegını soylıceksn cıddı cıddıkonuscaksn ve tamam dıyorsa sız ıkınızle bırbrnını cok samımı yakın olun ılgı gösterın ve boylece mutlu neselı olur günlernızde paylaşın acık acık sözlü olun ılıskı ıyıye gıder yanı.. eger bunları hala olmuyorsa etmıyorsa esınızle yüzyuze anlatın neden olmuyor böyle neselı mutlugmuzu dıye sız bu çözüm bulabılırsınız konusarak oyle halldersınız.. ve esınız bırdaha aldtırsa yıne yaparsa ayrılmak ıcın senın kararın.. sen ssuan ne yapcagını sasırıyorsun oyle yaptı dıye acı cekıyorsun sınırlenıyorsun unutamıyorsun dıye sımdı bunları yavasca zamanla unutucaksın zaten ama kötü kötü seyler düşünme iyi düşün oldu bırkere hatası iyi düşün zamanla ıyı olucaksn zaten bırseyler hobı yap oyle vakıt gecsın bırseyler yapıp sat vakıt gecsın ıyıde olursun ;)
07 Yorumla
Soran+1 yıldediğiniz gibi aynen oluyor ama eşim o kadınla hiç bir şekilde görüşmemi istemiyor bana inan hatamı biliyorum konuyu kapatalım bir daha olmaz diyor kesinlikle kanıtlayıcı dediğil eşim ne dediyse o o kadının adını bile sordugumda söylemedi eşim acı çekiyorsun söylemem etmem diyor başka bir şey demiyor tamamen o kadını bilmiyorum yani tek bildiğim eşimin dedikleri
Soran+1 yılve sizinde dediğiniz gibi bir çok aktivite yaptım 1 aydır lakin acım hala aynı kabuslarla uyanıp ağlıyorum eşim sarılıyor geçecek diyor daha beter ağlıyorum bilmiyorum bazen düşünüyorum bir adamı bu kadar sevip güvenip hayal kırıklığınauğradığım için kendimi suçluyorum ama ona baktım mı hala o pişmanım dedi mi hala aşk var diyorum aptaca bir durumdayım..
Cevap sahibi+1 yılNegüzel sarılıyor senı mutlu olsana ıyı bu işte söyle bırsey var kadın adını ne demıssınya esınde sana soylemıyor aslında buda ıyı bence adını soylerse sende bu adını atamıcaksn aklından belkı buyuzden soylemek ıstemıyor bilme daha ıyı işte ya zaten yaparsa ederse bırdha ozaman daha cıddı bır kararı verırsın ayrılmakla.. sımdı olay oldu gectı sadece sen takıntı dusunmeye basladın dıyorsun acaba gorusuyorlarmı hala acaba arıyorlarmı konusuyorlarmı dusunmeye baslamıssındır boyle ıste boyle dusunursen ıyı olamazsınkı sen sadece unutucaksn zamanla unut gecıcek bu olayı.. ama soguk olmayın sıcak olun ılgı gösterın paylaşın brbrnızle esınle kızgın olsanda yınede ıyı ol oda sana ılgı mutlu sevgı göstersın sende göster bunları ve boylece ıyıye gıder. sıkıntı yapmana gerek yok olabılır bu durumda neden bunu yaptgını sordunmu neden yapmıs bunukı amacın nedenı sordunmu cevabı aldıysan sana bu kızı sevıyorum dedım dıye dedımı sana demdıyse sıkıntı yapmana gerek yok ;) rahat ol rahaatt
Soran+1 yılDediğiniz gibi bu olay oldu olalı eşimle bağlıyız ama hep acılarımla hep eşim sakinleştirmesi ve pişmanlığı dile getirmesiyle kendisine sordum acı içinde neden seviyorsan beni neden yaptın diye ve hep dediği hatam o benim ben seni seviyorum anla ben biranlık hataya girdim anlamadan özür dilerim diyor her defasında unuturcam diyor geçecek bilmiyorum geçer mi ama ben seven böyle yapmazdı diyorum eşimede diyorum seven aldatmaz her dediğimde seviyorum hata ettim der her dediğimde pişmanlığı dile getirir.
Cevap sahibi+1 yılAslında eşin sana bunu yaptgını benımde hsuma gıtmedı ama olucagını olmus afferdersın bıkere bırdha aptallık yaparsa ozaman karar verırsın zatn.. sen sevıyorsun esını oda senı sevıyorum demıs olmus bır hatası gecıcek bu zmanla unutucaksn takmıcaksn sakin ol mutlu ol ıyı ol kötüş düşünmene gerek yok sana bırdha yapmıcam demıs sende bırseyler suphlenme dusunme oyle seylere acaba hala yapıyormu edıyormu dıye dusunursen ohoooo ozmn mutlu nasıl olucaksn boyle sana yapmıcam etmıcem dıyorsa dusunmıceksn kotu seylere iyi dusun ıyı ol.. zaten bırdha yaparsa ederse ozmn dusunursn karar verırsın bırsyler. smdı iyi ol sadece baska bırsy yok zamanla gecıcek siz sadece bırbrnızı paylaşın sevgı gösterın seyahata cıkın gezın bısyler yapın iyide olursun zaten acı cekmene hıc gerek yok acı cekmıssın old bıttı acı cekmek zaman harcama iyi zamanı harca
Soran+1 yılçok güzel önerilerde bulunuyorsun dediğin gibi zamana bırakıyorum eşimle geziyoruz aktiviteler yapıyoruz durumu atlatmaya çalışıyoruz yazın planlarımız var tatil olarak lakin ben hep bir yara içindeyim ona bakınca ona dokununca acaba demekten kaçınamıyorum şüpheci olmaktan çıkamıyorum eskisi gibi güvenmek zor oluyor
Cevap sahibi+1 yılEe ozaman gecıcek bu ama acaba dıyorsun hala düşünuyorsun ıste onu dusunmıceksın sana yapmıcam etmıcem bırdha olmucak dıyor sende dahasını dusunme eger hala dusunmeye devam ederse mutluğu ulasamazsın ıyı olmayı ulasamazsn oyuzden dusunmene gerek yok sana yapmıcam dedıyse yapmıcak.. zaten yaparsa görürsen ozaman gorursun dusunursn kararını oyle olur smdı dusunmenne hıc gerek yok iyi olursun dokun sev sarıl mutlu olcaksn emın ol seviş eşinle işe yarar belkıde tekrar hıssetmek tekrar mutlu olmak ıyı olmak ;) iyisin senya sen sadece takıntı yapmıssın ondan boyle dusunuyrsn hep dusunmenede yok aslında olmus bır olay alt tarafı takıntı yapıyrsn dıye kotu oluyorsn boş yanı hayat yasamya bak kötülere bakma
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBuna benzer bir olay bende yasadım canım telefon görüşmesi değil mesajını yakaladım ben ve görüşmüşlerdi onlar yanı en iyi seni ben anlarım bizimkide aşk evliliği oldu uzun süre sevgililik döneminden sonra evlendik 2. Yılımızda bu hatayı yaptı kaldırması zor bir yük kalbine evet ama bende sevdiğim için affettim af dikemesi hatasının oldugunu kabul etmesi buyuk basarı bence affettikten sonra devam ettiriyorsa evet belki affetmezsin ama esininde dediği gibi nefis kadınlar 9 nesfine sahip çıkarlarmış da erkekler 1 nefsine sahip çıkamazlarmış sürekli düşünmee anın tadını çıkar bütün tersliklere göğüs germişsin bir o... nun gelip sahiplenmesini izleme bence sende eşine sahip çık ve sevdiğini soyle bnce emin ol hersey daha iyi olacak ALLAH YARDIMCIN OLSUN
03 Yorumla
Soran+1 yılbende bunu yapmaya çalışıyrum yine sevgime sahip çıkmaya ama hazmedemiyorum seven nedne yapar ki
Cevap sahibi+1 yılSevip sevmemesiyle alakalı değil canım erkekler heycan aramış işte diyorumya bnde affettim ve herşeyi arkada bıraktım daha anlayışlı oldum ve o bana ole bir geri dönüş sağladıki eskisinden daha iyiyiz çok şükür
Soran+1 yılbunu yapmaya gücüm olur mu bilmiyorum cnım çok yanıyor hazmedemiyorum eşimde çok daha iyi geliyor bana lakin ben öyle duygusal hassas oldum ki canım yanıyor sanki içimi defalaca bıçaklıyorlar atlatırmıyım bilmiyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 661 cevap paylaştı.
+1 yılinsanların ilişkilerinde güven konusu çok önemli sadakatini bir anda kaybetmiş o hataya düşenler için nihai kararı kendi için vereceksiniz.. çok sevmek bazen sevgiye yetmez... içinizde olan kuşkuları silip atmak kolay olmayacaktır elbette.. affetmek isteyecek onları unutmakda isteyebilirsiniz.. ama içinizde acaba yine yapar mı? o an orada olmasaydım bunun sonucu ne olurdu gibi sorular kafaımızı hep meşgul edecektir... son kararı verecek olan sensin.. burada kararın ne şekilde olursa olsun sonucu seni etkileyecektir.. sağlıklı düşünüp bu doğrultuda hareket et...
00 Yorumla
+1 yılO zaman evlenince eşlerimizi aldatalım nefis diyelim... öyle bir şey olmaz. nefsi varsa nefsini tatmin edeceği onu çok seen bir eşi va r. eşiniz gerçekten size büyük terbiyesizlik etmiş. ne kadar söylenirseniz az ne kadar acı çektirirseniz az. bu anlattıklarınıza bakarak söyleyebilirim ki bu olay sizi çok derinden etkilemiş. Allah yardımcınız olsun. Güveniniz sarsıldı çok belli sağlığınıza dikkat edin boşverin eşinii
42 Yorumla
Soran+1 yılbende sizin dediğiniz gibi eşimle konuştum ama eşim iyileştirceğim diyor başka bir şey demiyor çok pişmanım diyor ben size tamamen çöktüm..
- +1 yıl
sıkılmayın bu ayıp sizin değil.. sizin ne kadar düzgün bir eş olduğunuz belli.. eşinize zaman verin düzelmezse ayrılın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
Suçu onda değil kendin de arayacaksın.. Demek ki onu akşam olunca eve koşturacak kadar dişiliğini vermiyorsun.. İnsanlar kafası karışık olduğun da bir an için gaflete düşer ve kendini uçurumda bulur.. Onunla aradığı ne olduğunu konuş problem çözülür..
16 Yorumla
Soran+1 yılbeni tanımadığınız için bu görüşte olmanız çok normel size hak veririm lakin aldatmanın hiç bir açıklaması olmaz eşine 4/4lük olan bir kadında aldatılır erkekte ben evlilik hayatım ve eşimle sevgililik nişanlılık hayatım boyunca sizin anladığınız manada kadın asla olmadım olmadım ki şu an pişman ve bir hatasu için yıllardır sevdiği kadını kaybetmek istemediğini dile getirir.
Soran+1 yılacabalara takılmaktan ziyade güvenin yitiriilmesini hazmedememek var bende.
- +1 yıl
Bu kadın neden sürekli onu kaybetmemek icin ugrassın? Neden kaybetme korkusu erkekte yok? Bu yasa gelmissiniz zihniyetiniz bu mu? Esiniz sizi aldatsın kendinizde sucu arayın sizde.. bir insanın icinde oldu mu etrafında pervane de olsan cok güzel bakımlı güler yüzlü de olsan yapacağını yapiyor. Madem esinden memnun değil bosasin o zaman. Kımse bunun arkasina sıgınamaz böyle bir seyin bahanesi olmaz.
Öncelikle yazının uzunluğunu görünce ''Aman Tanrım Didim'' ama komplesini üşenmedim okudum. Gerçekten senin için zor bir durum. sadece ses görüşmesi olmuş ama bu suçunu hafifletmemekle birlikte belki sana erkenden yakalanmış olması hayırlı olandır. Ama madem severek evlenmişsiniz yapmış bir hata ona olmasa bile yuvana bir şans vermen taraftarıyım. Umarım birdaha yapmaz böyle bişey.
18 Yorumla
Soran+1 yılöncelikle üşenmeyip okuduğunuz için teşekkür ederim dediğiniz gibi yuvaya 1 şans vermekten yanayım lakin hasarlı yanlarımla yapabilir miyim onun sorgusundayım korkuyorum yarınlarımdan..
- +1 yıl
bak hayatta herkes hata yapabilir. yapmış bir hata elbette ki bu sana yara vermiştir ama bence aşılır. onun yüzündeki pişmanlık o yaraya merhem olur bence hatta olmalı da. mahçubiyetin getirmiş olduğu pişmanlık öyle azap vericidir ki o şu an bunun sancıları içinde eminim. bence o 2 telefon görüşmesinin bedelini şuanda çok ağır ödüyor. bana soracak olursan eğer şimdi ara akşama yemeğe çağır ailene de söyle hiçbişey belli etmesinler ona bir akşam yemeği yiyin sonra baş başa oturup konuşun. eminim yüzündeki pişmanlığı göreceksin. bir şans daha ver ve bu olayı sen unut ama onun aklından çıkmasın. şöyle çıkmasın, birdaha aynı hatayı yaparsam yuvam dağılacak diye herzaman aklında olsun ki eminim aklından çıkmayacaktır.
Sen bir şans daha ver o şansı da kullanamazsa ozaman o düşünsün. :)
Soran+1 yıleşimde zaten o pişmanlığı gördüm bu yüzden gidemedim yıllardır tanıyorum biliyorum vicdanı nası bilirim şu an dediğiniz gibi çok korkmuş durumda ve kendisi defalarca dile getirmekte lakin acım nasıl geçer güven nasıl olur korkarım yarınlardan..
- +1 yıl
işte diyorum ya onun yüzündeki pişmanlık acını dindirmeli. sevgini ve yuvanı düşün :) inan bana zamanla senin de şu an cektiğin acı dinecek. ortada bir yuva var ve bu yuvada yarın birgün şen şakrak bir bebek çığlığı olacak :D ozaman intikamını alırsın işte geceleri bebek her ağladığında eşini kaldırırsın cezasını çekmiş olur :D bence kötü şeyleri düşünme artık geride kaldı ve gelecek için senin elin daha güçlü :D birdaha afedersin o b*ku karıştırmaya cesaret edemez :D bırak cesaret etmeyi aklından geçirse irkilir :) eminim üstesinden gelirsin. kendisine özellikle belirt. Beni çok fazla sarstın ama ilk ve sonkez yuvama şans veriyorum. birkez daha böyle bişey olursa tereddüt etmeden o şansı geri alırım de. emin ol birdaha öyle bişeyi aklından bile geçiremez. her nerede olursa olsun sanki sen onu izliyormuşsun gibi hisseder :D onun şuanda azabı çok büyük kimseye de derdini anlatamaz. ne diyecek aldattım mı diyecek :D bana sorarsan yuvanı yıkma.
Soran+1 yılo dediğinizi eşime defalerce dedim ve kendisi deidğiniz gibi pişmanlıkta ve korku içinde umarım atlatırım.
Gizli Üye(36-45)+1 yılaynı sebeple boşanmış bir ailenin çocuğu olarak diyebileceğim şey; 1 kez yapan yine yapar! sizin güveninizi kazandıktan sonra yine yapacaktır. belki 3 ay sonra belki 3 yıl sonra. eğer tekrar şans verecekseniz de bundan sonra daha şüpheci daha baskıcı olun sizden korksun kaybetme korkusu yaşasın. kontrolcü olun
21 Yorumla
Soran+1 yılzaten sürekli kontrölcüyüm ama bu korku bu his çok kötü bir şey sevmesem bunu dahi isteyecek kadın değilim
Sana şöyle izah edeyim. Geçmiş olsun öncelikle. Senin hatalı olduğunu sanmıyorum. Eşin bir kez bile olsa seni aldatmaya yeltenmiş. Yani demek oluyor ki bir kez daha yapmaması için hiç bir sebep yok.
Biz ve kadınlar arasındaki farklar bellidir. Biz daha çabuk bu konuya yönelirken siz daha duygusal bakarsınız olaylara. Yaklaşık 1 sene önce benzer bir hikaye ile yaşamak zorundan olan bir kadın ile daha konuşmuştum. Şimdi ne yazık ki eşinden ayrı ama daha mutlu.18 Yorumla
Soran+1 yılher iki türlü mutsuzluk var..
Soran+1 yılgeçici olduğuna inanmıyorum ben çok seviyorum onsuz çok daha beter olacağımı düşünüyorum onunlada beterim ama onsuz daha beter olacağımı düşünüyorum
Soran+1 yılsizin deidğiniz gibi eşime defalarca dedim 1 kez yaptın bir daha yaparsın ve kendisi her defasında pişamnlığını dile getirir ben cidden ne yapacağımı bilmem
Soran+1 yılçelişkiler çelişkiler bir insan evliliği istemezse söyler sordum o kadar bu hatasından sonra gidiyorum dedim bırakmadı ben ona defalarca dedim hayatımı çalma gerçeksen ciddi isen şans iste şimdi yine çelişkiler çelişkiler..
Öğrenmeseydin başka şeyler de olurdu belki, ama senin haberin yok diye adam istediğini yapardı. Hatta belki hiç bahsetmezdi, sen de her şeyden habersiz. Çok kötü bir durum, seviyormuşsun da. Bir şans vermek de zor, karar senin. Hayırlısı ne ise o olsun.
010 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim yorumun için evet seviyorum ama eşime ben öğrenmeseydim devam ederdi dedim tartıştık defalarca kendisi bir hata ettim allah gösterdi hatamın bedelini sensiz yapamam diyor başka şey demiyor
Soran+1 yılteşekkür ederim bende samimiyetine inanmıyorum ama zamana bıraktık eşime dedim bir ufak hatanda boşarım derhal dedim kendisi olmayacak dedi ama bakalım..
Soran+1 yılama ne kadar saçma bir hata yapmasın diye hep tepesinde olacak mıyım insan evlenirken güvnip evleniyor şimdi ise acabalarla evlilik devam ettirme çok zor gerçekten çok zor acı çekiyorum
- +1 yıl
Burada çok görüyorum maalesef aldatanları, kadın-erkek fark etmiyor. Bazısı gerçekten pişman olmuş, eşi affetsin diye yanıyor. Bazısının çocukları bile varmış.
Adam keşke biraz empati kursaymış, sen aynısını ona yapsan, ne yapacaktı çok merak ediyorum. Adamı takip etmen yararına olur, zira yine yanlışını görürsen yollarını ayırırsın. Diğer türlü çok daha kötü, ne yaptığını bilemezsin. Belki gerçekten pişman olmuştur, biraz ilgi göster bence. Zamana bırakın, dua et. İnşallah sizin için en iyisi olur, çok üzülüyorum ben aldatılanlara.
Soran+1 yılben sordum eşime aynısı ben yapsaydım dedim DERHAL BOŞANIRIM DEDİ ŞANS BİLE VERMEM DEDİ ve ben benden senin yapamadığını istersin dedim SUSTU.. dediğiniz gibi ayrılamıyorsam takip edeceğim 2. hatasında boşamak adına zira 1 aım öldüm 2. adım dirileceğim olursa..
Soran+1 yılevet bilirim bu adama 2. şans bile fazla evet o adam benim eşim ben ayrılabilsem bu şansı bile vermezdim acı çekiyorum..
+1 yılhep içinde şüphe olacak. şüphelerinden arınabilirsen, hal ve hareketleriyle bunu başarabilecekse affet; ama her dokunuşunda iğrençlik hissi kaplayacaksa bünyeni baştan ayağa o zaman bilemiyorum. sevmişsin evlenmişsin karşına alıp konuştun mu? yani hep bir daha olmaz gibisinden şeyler mi dinledin? olayın seninle olan kısımlarını düşündün mü?
03 Yorumla
Soran+1 yıleşimle bu konuyu 1 aydır sabah akşam konuştuk beyninin etini yedim resmen ve her defasında tekra rolmayacak pişmanım affet seni geri kazanacağım seni seviyorum diyor sürekli kaybetmek istemediğini bir hatam için gitme diyor ve sürekli 1 şans istiyor
- +1 yıl
başının etini yemen değil be, samimi geliyor mu sana onu söyle. ayrıca o sürecin öncesini de düşün, sen belki uzaktın, belki anlatacağı zaman sen yoktun. sakın meşrulaştırdığımı düşünme sadece sen de aynı şeyi bir daha yapma diye söylüyorum. valla zor şey.
Soran+1 yılne olursa olsun bir insan bir insanı evlilik hayatı boyunca bana eksikti diyerekten aldatamaz sizin görüşürüz çok yanlış ne yani o yaptı diye ben mi nedenim aldatmaya meyilli olmasını ben mi istedim kim ister ki ben oonunla mutlu bir yuva için imza atmış kadınım nedne böyle bir şeye izin vereyim?
Gizli Üye(30-35)+1 yılSaçmalama !! İnsanların yorumlarını takma onlar seni tanımıyor ne hakla yorum yapıyorlarsa. Ayrıca eşinden ayrılma Birdaha böyle bir durum olursa ayrılma kararı al çünkü herkes hata yapar 1 yapar ders alır 2. olmaz. 2. kez yaparsa o hata alışkanlıktır. düşün iyice öyle karar ver
04 Yorumla
Soran+1 yıldoğru söylüyorsun ama insan bu durumda ne yapacağına kime sığınacağını bilmiyor işte.
- +1 yıl
Herkes hata yapar zihniyetiyle sen de aldat bakalım eşini bak bakalın sana neler neler yapıyo. Saftirik misiniz nesiniz ya
Cevap sahibi+1 yılAllah en iyi yardımcı değil mi? Ona sığınmalısın Yüreğinin ferahlığı için. Böyle kötü olumsuz seyler düşünme ve asla burada kendine dert ortağı arama buradaki insanlar o kadar bencil ki bir hayat kurtarmayı bir çıplak kadına tercih ediyorlar kimse sana kolay kolay aestek olmaz yanlış anlama sadece söyledim.
Cevap sahibi+1 yılne diyorsun be sen? Git boşanmı diyim. evet herkes hata yapıyor bu dünyada hata yapmayanını göster? kimi gider başkasıyla zina eder kimi sözlü aldatır kimi gözüyle süzer yalan mı? sadece ilşk hatasında uyarırsın adam akıllı 2. yi yaptıysa boşarsın.. hem adam gidip zina etmemiş 2 kere telefonda konuşmuş tekrarlanırsa kötüdür...
+1 yılSana her turlu hak veriyorum, sen okudugum kadariyla gorevini yapmissin en guzel sekilde ama o buna ragmen baskasini dusunup onla gorusebilmis. Tek avantajin cocugunun olmamasi, Allah yardimcin olsun kardesim ayni seyleri biz de gorup yasadik zor bir durum gercekten, ama cocuk varken daha da zor, teyzem de yasadi ayni durumlari
00 Yorumla
+1 yılAyrılma manyak mısın? daha ıyı bırını mı bulacaksn bu soyşedgnı herkes yasıyr. bı anlık nefıs kacamak yapmak ıstemıs buda buyuk bı etrafındakı arkdslara ozentısındendır. baksana ısı bılse evde grsmez saf bı kocan var bence bu yuzden ayrılma tepkınıde koy. bız erkeklerın cgnlugu dunyanın enguzeli ilede cıkıyr olsak kacamak ıcın cırkın bı kızla grsck kadar aptalız. Yapma sakın. ama tepkını koy korkut. tadında tuzunda abartmadan
00 Yorumla
+1 yılMaalesef güven tek kullanımlıktır. Kaybettiğinde geriye gelmesi uzun zamanlar alabiliyor. Bir anlık nefise yenik düşen eşin, bu durumdan pişman ev seni kaybetmek istemiyor. Affedilebilir ve yola devam edilebilir. Şüpheciliğin dozunu kaçırma bu birbirinize zara verecektir.
00 Yorumla
+1 yılYazını dikkatlice okudum eşin doğru söylemiş gibi gözüküyor bence huzurunu bozmamak için sürekli aynı konuya yoğunlaşıp kendini üzme insan hata yapabilir zaten pişman olduğu için şans vermişsin bence mutlu olmaya çalış senin üzülmen hiç bir sonucu değiştirmez.
06 Yorumla
Soran+1 yıldoğru söylüyorsun ama elimde değil üzülmemek
- +1 yıl
Elinde sen sürekli o konuya adepte olmuşsun başka Şeyler düşün Kafanı dağıt
Soran+1 yılkafamı dağıtsam kaç yazar netice kötü ise?
- +1 yıl
Kötü olan ne?
- +1 yıl
Birde şu Açıdan düşün kocan fırıldak telefonla Konuşurken sen geldin soğuk kanlı bir şekilde sana öpücük Attı iş görüşmesi yapıyor gibi telefonu kapattı sende birşey anlamadın dahamı iyi olurdu adam dümdüz biriymiş ve sana olayı anlatmış gizli kalması daha kötü olurdu
Soran+1 yılorası öyle eşim dürüst davrandı ve kırıcı davranmadı bu gerçekten pişman olduğuna delildir.
+1 yılsuclu olan sen değilsin ki burada hemen onyargıyla yaklasmıslar ama sen zaten bu olayı hiçbir zaman unutamazsın sadece acın azalır sen hala sevıyorsun o da senı seviyor kı pişman olmuş bir sansta vermişsin bunları dusunmemeye çalıs baska birşeyler ile ugrasmaya calıs zaten seni seviyorsa bir daha yapmaz
00 Yorumla
+1 yılbak arkadaşım bana soracak olursan eğer tekrar evine dönmüşssen ve içindeki huzursuzluğu atmak istiyosan içini soğutacak tek şey intikamdır. Eğer dönmüşsen başka çarende yoktur zaten (kocana ben bir erkekle konuşsam sen kabul edermiydin demek gibi). İntikam bence içini soğutacak tek şey ben olsam gider kimsenin bilmeyeceği şekilde biriyle yatar alırdım intikamımı... En azından kendini her enayi gibi hissettiğinde bende başkasına verdim o yüzden içim rahat dersin.
10 YorumlaNe kadar seversen sev ihanet affedilecek bir durum değil eğer seni gerçekten sevseydi bir başkasına karşı bir duygu beslemezdi nefisine hakim olamayan adam evlenmemeli o zaman ve sen affettin bir daha yapsam seviyor affeder dusuncesindedir bu ömür boyu aklında olacak bir kere yaptıysa bir daha yapacaktır en onemlisi ona karsi güvenini kaybettin nereye kadar gider Allah bilir karar senin affetmissin bundan sonra daha dikkatli kontrollü olursun
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMerhaba, ben psikoloğum, daha doğrusu staj yapıyorum şu an ama bu tip konulardan anlarım, hayat tecrübem de var.
Sana 3 soru sorucam.
1. Evinizde şiddet, geçimsizlik var mı? Sana hiç vurdu mu?
2. Ekonomik özgürlüğün var mı?
3. Sen böyle bir olaya sebep olsan, o seni affeder miymiş?00 YorumlaIşte bu aldatma olayı böyle boktan, dönsen paranoyak olursun, dönmesen kahrolursun. Hangi türlü daha iyi olacaksa o kararı al kardesim. Ama ben olsam bir daha asla güvenmezdim her sevismenizde her kavganızda aklına gelecek çünkü..
05 Yorumla
Soran+1 yılkarar alacak ruh haline sahip değilim 1 aydır çekiyorum hala aynı ve buraya attım kendimi..
Soran+1 yılailem eşimi sever sayar beğenir 10 üzerinden 10 derler resmen ve bana bir cahillik etmiş etmez 1 şans ver oldu oldu olmadı baba evi sana dar değil düşünmeden gel der.
Soran+1 yılamin inşallah hayırlısı neyse o olsun
+1 yılYakalanmasa görüşebilirdi belki. Aslında çocuğunuz olsaymış belki bunlara cesaret edemezdi. Çocuk olmaması belki rahatlık veriyor bişi olursa boşanırız diye düşünebilir
00 Yorumla
+1 yılyakalamasaydın "x şehrine bir kaç günlüğüne iş gezisi var hayatım" şeklinde bir cümleyle gelirdi artık.
04 Yorumla
Soran+1 yılaynen öyle katılıyorum sana ama yakaladım ve baya ders aldığını söylüyor şimdi ise devam edebilir miyim düşünüyorum
- +1 yıl
sıkı denetime al diyeceğim ama isteyen her türlü yapar. yani yuvamı yıkmak istemiyorum diyosan güvenmek zorundasın. güvenemiyorum diyosan gereğini yapmak zorundasın. Allah kahretsin böyle insanları ya
Soran+1 yılevet öyle ama seviyorum ayrılık için denedim yapamadım onlada olamıyor kahretsin ki ruh halim bozuk
- +1 yıl
bekara karı boşamak kolay derler ama güven tek kullanımlıktır. bir süre sonra unutulur gider dersen mesele yok da unutamam dersen kendine yazık edersin. bir ömür bu acıyla yaşanmaz.
yakalanmasaydı görüşmeye tabi ki devam ederdi sonuçta nefis bu fakat işin kötü yanı şu ki siz güveninizi kaybetmişsiniz ha zamanla güveniniz oluşur mu illaki fakat içinizde ki kurdu yeterince öldürebbileceğinizden kuşkuluyum
00 Yorumla
+1 yıladam sana yalan söylüyo, tek ayak üzerinde 10 yalan uyduruyo. Aynı şeyi sen yapsan acaba napardı. Ama kocan hala kendini savunuyo yak sadece 2 kereymiş oha bide her gün görüşseydi hatta üzerine kuma getirseydi
10 Yorumla
+1 yılaldatan taraf daima haksızdır ne demek sen haksızsın? beğenmediyse boşasaydı befendi aldatmak nedir? şerefsizlikten başka bişi diyildir.
20 Yorumla
+1 yılBu hikaye hiç yabancı değil. Karar senin. Çocuk yoksa ayrıl bence
07 Yorumla
Soran+1 yılnasıl yani?
- +1 yıl
Başımdan benzer bir şey geçti de
Soran+1 yılsonuç olarak nasılsın?
- +1 yıl
O dönemi fikrileri ile destek olan biri sayesinde atlattım.
Soran+1 yılşu an ayrımısınız?
- +1 yıl
Evet.
- +1 yıl
Bile bile acı çekip üzülmektense bir süre üzülmek daha iyi. Emin ol buna.
+1 yılunutabilirim diyorsan bir şans daha ver. Yapmış bir cahillik. yine yapmayacağına eminsen ver bu şansı tabi
01 Yorumla- +1 yıl
Yapmış bir cahillik mi? Ne cahilliği ablacım adam çatır çutur yapmış @AngelaJoLie
+1 yılpeki doğrusun seven aldatmaz sende ne hata olmuş olabilir evet yakalanmasaydı görüşürdü belkide görüştü yattı bununn önemi yok neden aldattı seni onu eminim özel hissettirmiyorsun
06 Yorumla
Soran+1 yılevet kendimi sorguladığımda oldu eşime sordumda kendisi benle alakası olmadığını hatta aileme bile dört dörtlük bir eşim var ben hata ettim pişmanım dedi ben eşime olabildiğince iyi eşim ama kıymet bilmedi
- +1 yıl
bak kıymet bilmedi d, yerek kestirip atıyorsun bana ne boşan benimi gerdi düşünmüyorsun yalnız düşünmüyorsun senle alakası yok diyor o zaman bu adam şerefsiz o zaman boşanmayı hak ediyor ama nanmam senlede alakalı olmalı birşeyi yanlış yapmış olmalısın yani sadece onu suçlamıyourm senide suçluyourm dominant bir yapınmı var
Soran+1 yılasla eşime karşı dominat olmadım asla..
- +1 yıl
o zaman eşin karaktersiz ama sana şunu diyeyim af edersen allah dan dır affetmezsen kendindendir seviyorsan son bir fırsat ver ha şüphe olacakmı her an olacak çocuk yok sanırım
Soran+1 yılçocuk şu durumda artık düşünmüyorum güvenmiyorum.
- +1 yıl
o zaman iyi düşün seviyorsan ve çocuk yoksa çocuk olduğunda hamile iken seks yapabilirsiniz ama olurda yapamazsanız aldata bilir bence bitsin be adam olsaydı aldatmazdı emin ol ben aldatmazdım tamam belki filancayı gördüm azardım ama gelir sende sönerdi evliliğin amacı budur zaten genede düşün ama ben boşanırdım sana söyleyeyim başkaısını sana gerçekten değer verecek birini bul derim :(
+1 yılInanci bozuk/eksik modern zaman insanının, maymun iştahlı ve haddini bilmeyişi...
Başkaca bir şey değil...
Üzüldüm hâline...20 Yorumla
+1 yılSadakatinin bekaretini kaybetmişse insan ruhunun fahişeliğine asla engel olamaz. Yani artık o adamdan herşey beklenir
10 YorumlaBunda bişey yok, gelecekteki olacak şeylere olsılık veripte mi ayrılacaksın bu tam bir saçmalık bence ayrılmayı gerektirecek bir durum yok
01 Yorumla
Soran+1 yılyapılan bir hata var ortada sonuçta görüştü?
+1 yılo bayanla nasil tanismis peki. internet üzerinden mi?
eger öyleyke uzak dursun yani silmesini sagla.04 Yorumla
Soran+1 yılinternet değil telefon üzerinden yanlışlıkla arama olmuş ve tanışmışlar ve bayan evli olduğunu bildiği halde görüşmüş eşimde evli olduğunu unutup diyecke sözüm yok şu an ağlıyorum..
- +1 yıl
son bir sans ver. ama bebek yapmayin sakin.
hayatinizda degisiklikler yapin, yeni telefon, yeni ortam...
yeniden baslayin
Soran+1 yılzaten şim numarasını değiştirdi olması gerekenleri yapıyor ama ben hala kötüyüm..
- +1 yıl
son sans ver. kac yasindasin?
Gizli Üye(30-35)+1 yılbikere yapan bir daha yapar pişmansa neden 2. kez görüştü çocuk yoksa arada harcama kendini;aldatma kolay kolay atlatılmaz
00 Yorumlabence donmekle hata etmissin yol yakinken cocuk yokken ayril o pislikten
20 Yorumla
+1 yılMuhakkak Görüşürdü Diyemeyiz Günahını Almayalım Bir Şans Daha Vermelisin Bacım..
10 Yorumla
+1 yılOkurken ben acı çektim. Allah yardımcın olsun. Keşke affetmeseydin şüpheyle yaşamak gerçekten zordur..
00 Yorumla
+1 yılBirincide affet şans ver amaa ikincisini gorursen bilki hep yapacak o yüzden direk boşan
02 Yorumla
Soran+1 yılaynen öyle..
- +1 yıl
Her insan bir şans hakeder.. Ama tavrınıda ortaya koyki değerini duşuk gormesin
+1 yılIllaki gorusurdu eger yakalamasan aralarinda neler olurdu kimbilir allahin sansli kuluymusun o karinin telefonunu bana versene sen😄😄😄
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDediğin gibiyse sadece 2 kez görüştüyse aralarında gerçekten bişey olmadıysa bence bir şans daha ver.
10 Yorumla
+1 yılherşeyin başlangıcı ve bitiği vardır. ne zannettiniz ki ölene kadar mı beraber kalmayı? :D ömrünüzden gitti yani... geçmiş olsun
00 YorumlaHaberin olmasaydı sonuna kadar giderdi ki devam etmeyecek diye birşey de yok umarım etmez
02 Yorumla
Soran+1 yılaynen öyle işt ebu düşünce beni kahrediyor..
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvliliğini yıkmak istemiyosun belli ama bidaha nasıl güvenceksin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılZor durum Allah yardımcın olsun affetmek büyük bir erdemliktir ama bir daha yapmayacagı ne malum içinde her zaman güvensizlik problem olucak maalesef
01 Yorumla
Soran+1 yılaynen öyle işte acı çekiyorum bu yüzden ve eşim zamanla geçecek dindireceğim affedeceksin diyor.
Niye gizlisin yani belki akıl vericem herkesin görmesini istemiyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl+/4'lük insan nasıl oluyor ki, matematik işlemi gibi 😂
00 Yorumla
+1 yılNe kadar pişman olduğuna bağlı
08 Yorumla
Soran+1 yılçok pişmanmış yalvarıyor tekrar olmayacak seni mutlu edeceğim diyor güvenini tekrar kazanacağım diyor ama ben tekrar güvenebilirmiyim billmiyorum
- +1 yıl
Peki sözüne güvenilir biri mi eşin?
Soran+1 yılevet çevresi eşimi çok sever sayar ailem bile eşime hayran kendileri bile 1 şans ver der.
- +1 yıl
Son bir şans ver lakin tedbiri de elinden bırakma. Açık açık konuş. Eğer tekrar ettiği takdirde kesinlikle geri dönüşü olmayacağını belirt.
Soran+1 yılbelirttim belirtmesine zaten iyi davranıyor ama benim ruh halim hasarlı gidip gelmeli kendime engel olamıyorum çoğu zaman bırakıp gitmek çoğu zaman ise bırakamam diyorum çoğu zamanda ona isyan ediyorum ve eşim her defasında sükunetle geçecek mutlu olacağız diyor ama olmuyor 1 aydır gecem gece gündüzüm gündüz değil kabuslarda hep eşimi aldattığını görüp uyanıp ağlıyorum
- +1 yıl
Psikolojik destek almalısın. Bu olay seni bayağı zedelenmiş.
Soran+1 yılbelkide piskolog yardımcı olabilir..
- +1 yıl
Tabii.
takma aklına erkekler çok eşlidir
00 Yorumlaçok zor bir durumdasın
03 Yorumla
Soran+1 yılevet çok zor bir durumdayım çıkış yoktur
sen de onu aldat bebeğim göze göz dişe diş
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAllah ıslah etsin öyle erkekleri
00 Yorumla
+1 yılGörüsürdü de sen birazdan işveli olsan
00 YorumlaHayat bu başa geliyor, umarım tekrarı olmaz
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 356 cevap paylaştı. İmkanımız yoktu, okuyamadık.
00 Yorumlanasıl oldu yani kimle aldattı
02 Yorumla
Soran+1 yıltelefonunda yanlışlıkla aramış olan bayanla 2 kez görüşmüş..
+1 yılBir kez yapan bir daha yapar ama karar senin
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAllah bende dahil bütün aldatanları ıslah etsin😔
11 YorumlaOzele gelir misin soruyu soran
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSon durum?
00 Yorumla
+1 yılBoşa gitsin.
02 Yorumla- +1 yıl
Ne kolay değil be gurur denen bişey var bilir misin?
Aşk İlişkileri konusunda 25,3b cevap paylaştı. Ayrıl sende
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÜzüldüm :(
01 Yorumla
Soran+1 yılbende çok üzgünüm
Gizli Üye(30-35)+1 yılHmmm
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026