Eşim beni aldattı?

25 yaşındayım. Memurum. Bursalıyım. Eşim Edirneli Bulgar göçmeni. Evlenince Edirneye taşındım. Ailem Bursa'da. Biz eşimle sevgiliydik ben hamile kalınca evlendik. 7 aylık kız çocuğuna hamileyim. Eşim 5 gün önce iş için yurt dışına İtalya ya gideceğini söyledi. Ben de tamam dedim. Gittigi günden beri telefonlarımı açmadı. Dün gece eve geldi beni öpmeye kalktı bende ittim uzak dur benden 5 gündür kimle ne halt yedin hesabını ver dedim. İnkar etti. Sonra duşa girdi büyük kavgamizin ardından. Telefonunu aldım şifresi kızımızın cinsiyetini öğrendiğimiz günün tarihi. Wp sine girdim midem bulandı bir ton kadın n*deleri var. Esc kadınlarla olan yazışmaları vs... Bu zamana kadar ayakta uyutmus beni ben kendimi cin göz uyanık bilirdim meğersem ne kadar safmışım. Hemen valizimi topladim Bursa'ya dönmek için. Duştan çıktı nereye dedi bitti dedim. Sonra annesini babasını çağırdı benimle konuşsunlar arayı düzeltsinler diye onlara 2 çift laf ettim sizin bu zamana kadar adam edemediğiniz evladınızı ben adam edemem. Bitti bu iş dedim. Bu arada o yazışmaların hepsini telefonuma ss alıp gönderdim. Elimde kanıtlar var. Kadın yani evli olduğum adamın annesi torunumuzu gostermiycek misin bize dedi. Bende hayır dedim. Kadın bana bak senden uzak kalmış anlaşılan ihtiyacını başka kadınla gidermiş yoksa o senden başkasını sevmiyorsan sana ne kadar düşkün biliyorsun affet oğlumu. Bak benim kocamda zamanında az çapkınlık yapmadı bunlar böyle biz de böyle normal bunlar zamanla alışırsın dedi. Bende sen benimle dalga mı geçiyorsun bitti dedim. Valizimi topladim ve oradan ayrıldım annemle telefonda konuştum. Annem güzel kızım ben senin yanındayım hemen Bursa'ya gel dedi. Bundan sonra ne yapmalıyım?
Eşim beni aldattı?