Asker yolu bekleyenler ya da beklemiş olanlar var mı aranızda ya da askerlik yapmıs erkekler?

Sevgilim askere gideli 20 gün oldu ... Özledim yokluğunu hissediyorum insan ayrı kalınca değerini daha iyi anlıyormuş meğer hiç bi sorunumuz yokmuş hep saçma sapan şeyleri takmışım diyorum .. 5 dk önce konuştuk napiyosun canım dedi ders çalışıyorum iyi bi yere kazanıcam dedim tabi ki de yaşadığımız şehirde olacak bu üniversite de dedi :) Beni dışarı göndermek istemiyor 19 yaşındayım o 21 .. asker gecesine de davet etmişlerdi gitmiştim tüm halaları teyzeleri ile tanıştırdı hepsi çok iyi davrandı .. dünde annesi aradı sürekli arıyor kızım benim falan diyor kadın o kadar tatlı konuşuyor ki çok seviyor beni .. ablaşıda öyle .. sevgilimse çok dürüst temiz kalpli çıkarsız benimle gelecek düşünen bi insan 1.5 yıl istemedim diye yaklaşmadı bana evde yalnız kalsak dahi sonra aramızda birşeyler oldu onlarda çok masumcaydı . ben seninle dahi ilerisini istemem zinaya girer herşey evlilikte her ilki benimle yaşayacaksın tabi ki bende seninle dedi .. çok seviyorum onu ama günler geçmiyor 1 şubatta gelecek izne .. Bekleyenler size ne kadar oldu ... Beklemiş olanlar günler nasıl geçti .. askerliğini yapmış erkekler orada insanın pskolojisi bozuluyor mu küçük şeyleri de sorun ediyormsunz ? Bu arada erzincan-merkez de askerlik yapıyor .. Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler
Asker yolu bekleyenler ya da beklemiş olanlar var mı aranızda ya da askerlik yapmıs erkekler?