Ayrılalı 2 gün oldu neden hep değişip aynı acıyı tatdıyor bana neden ya neden?

Canım yanıyor içim kanıyor :( Hep aynı acıları tekrar tekrar tadıyorum benim salaklığımdan mı acaba..Dün sevgilimle ayrıldık 1 senelik bir ilşkimiz vard hep ayrılıp barışmalarla geçti..Hep ben ayrılıyordum çünkü bana karşı hep değişti.Bazen sıkıldı bazen yanında istedi bazen ters konuştu çok şeyler yaşattı. Önceki ayrılıklarımız 1 gün sürüyordu ben hemen dönüyordum zaman sonra ben yıldım ayrıldıktan sonra hiç aramadım 10 gün geçti hep o aradı beni..Barıştım ama zaman sonra yine ilgisiz ve umursamaz oldu bana barşmak için ne sözler vermişti herşey güzel olucak diye ama zaman sonra beni çekemedi ben çok sinirli biriyim bazen alttan aldı bazen hiç ilgilenmedi bazen bi süre haksız olduğunu kabul edip tartışmadan sonra öüzr dilerdi ama zamn sonra aynı tartışmalarda kendini haklı bulup üste çıkardı ve son zamnlarda hepten umursamaz oldu bende bu ilşkide bişeyler bitmiş dedim. Oda sen ayrılığı kafana koymuşsun bende sana ayak uyduruyorum dedi Canım çok yanıyor yaa ne yapacağım bilmiyorum ayrılalı 2 gün oldu neden hep değişip aynı acıyı tatdıyor bana neden ya neden :( hatasını anlayıp yine bana dönecek biliyorum ama bana yine aynı şeyleri yaşatacak yine benim sinirli olmamı kaldıramayacak yine anlaşamayacağız oooffff bana yardım edinn ona deli gibi aşığım ilkleri onda yaşadım oda bende yaşadııı :(
Güncellemeler
+1 yıl
ondan af diledim yalvardım beni affetmedi sen arkanı dönüp gittin dedi bana :(
Ayrılalı 2 gün oldu neden hep değişip aynı acıyı tatdıyor bana neden ya neden?