3 yıllık ilişkimiz. uzaktan yürütüyoruz. 1 aydır çok soğuk davranıyor, ben 3 defa ayrılmak istedim, hep kararımdan geri döndürdü beni. En son dün ayrılmak istediğimde, kafasının çok bulanık olduğunu çok (maddi) sorunları olduğunu söyledi, kredi kartı borcu olduğunu biliyordum zaten, ama her ay artmış, şimdide nasıl odicek diye düşünüyor. Bunun dışında ailevi sorunlarıda var, birde tabi bizim kavuşmamızda büyük dert, çünkü benim ailem şu an karşı buna. Yani sevgilim iyice bunalmiş durumda. Ayrılmak istediğimi söylüyorum, adamda tık yok, sadece benden ayrılmıcanı söylüyor, ama ertesi gün yine ilgisiz, ne arıyor ne soruyor. Kendimi toparlamam için bana zaman ver dedi bende kabul ettim. şu an ondan ayrılmak istediğim içn çok kızıyorum kendime, ama kendisi benimle hiçbisey paylaşmıyor, içine kapanık birisi, şu an ilişki resmen yürümüyo, napmam gerektiğini bilmiyorum.
Bu sabah aradım ve yanında olduğumu, beni istediği zaman arayabilceğini, onu dinleyeceğimi söyledim. Beni sevindirdin dedi teşekkür etti. Ben şimdiden sonra napim? Hep onun aramasını beklim yoksa tam tersi üstüne mi gıdım? Cevaplarınıza ihtiyacım var, şimdiden tskler.
Bu sabah aradım ve yanında olduğumu, beni istediği zaman arayabilceğini, onu dinleyeceğimi söyledim. Beni sevindirdin dedi teşekkür etti. Ben şimdiden sonra napim? Hep onun aramasını beklim yoksa tam tersi üstüne mi gıdım? Cevaplarınıza ihtiyacım var, şimdiden tskler.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer