Ben kız babasıyla ancak karşısına çıkıp ilk benden duysun diye kızıyla evlenmek istediğimi söylerim. Aşağılıksın sen vesselam bu yorumları okudukça kızların bakire olmmasını senin gibi zavallılarla oynayıp başka adamlarla evlenmesini destekleyesim geliyor. Ancak biliyorum ki herkes dengiyle olur ama senin dengin yoktur bunları yaptıysan hep yalnız kalırsın.
02 Yorumla- Soran+1 yıl
adamla konuştum kıza verdıklerımı adam vermemıstır bu zmana kadar altına rabasına kadar verdım ama gecmısı pıs olunca kaçtı
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
Hacı adam diyorsun ne yapacak ki sana seni Allaha havale etmiştir ama sanırım öyle iftiracı bir kız yetiştirdiği için kendini suçluyordur bence. Kız daha büyük kusurlu.
00 Yorumla
- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
sakinleşip adam gibi düşünmek istiyordur konuyu. öldürmek çözüm değil. s*miş *mın davası olmaz derler o hesaptır belki de. bu arada babasına gidip anlatmak çözüm değil. yani kızı tehdit etmen yeterliydi zaten kimseye söyleyemezdi. fotoğrafların var dedikten sonra.
07 Yorumla- Soran+1 yıl
abla kıza dedim herseyi ama işte beni tecavüzle tehdit etti
- Cevap sahibi+1 yıl
etsin ne olacak en kötü polise giderdi sen de o zaman kendini aklardın işin içinden çıkardın. tecavüzden hemen sonra gitmediği sürece kanıtlayamazdı zaten. elinde fotolar olmasa bile delil yetersizliğinden bırakırlardı. haklı sebeplerin var ama yanlış yapmışsın üzgünüm.
- Soran+1 yıl
abla cok emek verdın ılskıye kullanmış resmen maddıyatımı hal bole olunca bakırede olunca bana dokundu hanı cok bozulmasam ya da o uzgun olsa bısey olmazdı
- Cevap sahibi+1 yıl
başka intikam yolları da var ama bu hiç adil olmamış. sonuçta yaşadığınız şey ikiniz için de aynı derece. yalnızca kızın bu sebepten dolayı cezalandırılması adil değil. hani kızı cümle aleme rezil etsen insan içine çıkamayacak hale getirsen yine anlardım ama babasına gidip söylemek çok farklı bir şey.
- Soran+1 yıl
abla benle oyun oynadı resmn tecavüz dedi ve yüzünü görmek isteniyorum deyince ozman aılesı gorsun gecmısınıde dedım ben gıdecegım en yüksek kısıye gıttım ama babası ılgılenmemıs bıle
- Cevap sahibi+1 yıl
senin istediğin bir tepki alamadığın için mi bozuldun
- Soran+1 yıl
tek bozulma sebebim cok rahat hareket etmesıydı benımle oynadığını gozmun ıcıne soka soka hareket etmesı
Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Ya her haltı yiyonuz sonrada kızın açıgını vuruyonuz ne bekliyon adam kızını vursun mu
02 Yorumla- Soran+1 yıl
kız beni kandırmış gecmısıyle gecmısınde her konuştuğu erkkle seks yazışmaları cıktı ortaya ben napayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
hadi onlar geniş adam diyelim sen adam değilsin ya. Ne olursa olsun bunu gidip söyleyen biri delikanlı olamaz
00 Yorumla- +1 yıl
şu an da Suç İşlediğinin Farkındasın Değil mi? Bence Değilsin. Şikayet Edilirsen Örnek Vereyim Google: Gökhan DEMİRKOL Yaz..
014 Yorumla- Soran+1 yıl
abi kızın rizası vardı bana iftira atmaya kalktı ve tonla resim var öpüşürken bunlarıda verdim adama
- +1 yıl
Fark Etmez. Şikayet Ederse Zorla Tehditle Ayvayı Yersin. Yerinde Olsam Dua Ederim Secdeden Kaldırmam Başımı Şikayet Etmesin. Git Konuş Adamla Evleneceğim De.. Benden Demesi.
- +1 yıl
Takarlar Kervana Gençliğini Alırlar.
- Soran+1 yıl
abi kızın geçmişinden kavgalar cıktı erkeklerle seks konuşmuş ve o kaçtı benden
- +1 yıl
Benden Tavsiye Git Konuş Yumuşat Sonra Kaçarsın Vallahi Şikayet Ederse Takarlar Kervana Gençliğini Alırlar..
- Soran+1 yıl
abi telefon numrama kadar verdim kararınız neyse arayın kabulummm dedım kımse aramadı ıkı gundur
- +1 yıl
Sen Ara Anlaş HANGİ Şehirdeler? Adam Anlasın Ciddi Olduğunu..
- Soran+1 yıl
abi adam farklı bır adam kıza değer vermiyordu ama hal bole olunca değer vermeye başladı evilik olacağını aıles tanıyordu benı baba harıc benım aılemde kızı tanıyordu
- +1 yıl
Bence Konuşmakta Fayda Var Yerinde Olsam Adım Atarım Israr Ederim Konuşurum Bak Son Defa Diyorum Bir Defa Şikayet Etti mi? Bitti! Geri Alsada Kamu Davası Asla Affı Olmaz Bunun.
- Soran+1 yıl
son kez arayıp ne diyecem aga adama ben dedım ne ıstıyorsanız kabulüm dıye başka ne dıyeyeım kı
- +1 yıl
Cevap Vermedin De.. Adam Anlasın Ciddi Olduğunu..
- Soran+1 yıl
abi adamın saygınlığı var cevrede muhtar zaten adam olay mahkemeye gıderse oda bılıyor çevreye kotu olacağını aslında ve son kez ararım konuşursa benle ama kız demıs ona ıstemıyorum dıye önceden bunlar cıkmadan
- +1 yıl
Ben Dedim Diyeceğimi Senin İçin Hakkında Hayırlısı Kardeşim Kimseyede Söyleme..
- Soran+1 yıl
saol abi
Adam seni vursa dovse geri gelen bisi olmayacak susup sabir etmekten başka elinden bisi gelmez..
00 Yorumlailişkilerde bazı şeyler dört duvar arasında kalmalı, senin yaptığın terbiyesizlikten başka birşey değil, saygısız herif ne bekliyon babası madalyamı takacak şeyine.
00 Yorumla- Gizli Üye(36-45)+1 yıl
Yalanına tükürüyüm senin niyetin başka. yakın olsan bende senle çeker babana gösterirdim sonucu beklerdik beni vurcakmı diye. kusura bakma hakettin
04 Yorumla- Cevap sahibi+1 yıl
inanmayın babası hacı filan amacı başka bunun aklınca müslümanlığı kötülemek
- Soran+1 yıl
kendim namaza başladım kızın vesilesiyle kızın geçmısı ktü cıktı dıye ortalık karıstı
- Cevap sahibi+1 yıl
hadi doğru diyelim o adamada geniş diyelim senin yaptığın ne peki
- Soran+1 yıl
kızın benim hayatımı sikti geçti rahatça ve benimle alay ettı ben lmeyı gze aldıysam buyursunlar
7 den başlıyo adam sırayla..
Bknz : senin 7 ceddini ziktim cocuk00 YorumlaGeniş? İki insanın cinsel ilişkiye girmesi anormal bir durum mu sence? Dediğin gibi babası sonuçta kocası değil ki başka erkeklerle ilişkiye girmesine kızsın.
00 Yorumla- +1 yıl
Yaavşaklık yapmışsın kabul et empati kur bakalım sen napardın
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)+1 yıl
evet senin gibiler vurulacak hakettiğin cezayı da biliyorsun. belki biri de babana kızkardeşini gösterir ne dersin
00 Yorumla - +1 yıl
Şerefsizin tekiymişsin
00 Yorumla - +1 yıl
Ne alaka? Sevişti diye insan öldürülür mü be...
00 Yorumla Ayip etmissin yigidim
02 Yorumla- Soran+1 yıl
abi kız iftira attı maddıyatımı kullandı ve bakıreydı ve benden sonra güle eğlene dolaşmaya başladı ve benı tersledı dalga gctı cok ağrıma gıttı ne olursa olsun dedım bende hanı cok ıcerlemesem bunlar olmazdı
- +1 yıl
vurulmuş olmam gerekirdi :D şanslısın
03 Yorumla- Soran+1 yıl
ben hazırdım aga herseye madem benı kullandı paramı arabamı bende son kartı attım
- +1 yıl
doğru aga
- Soran+1 yıl
bakireydi ve o benden kaçtı aga öötesi var mı
- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Adamda biliyor demek ki kızının ne mal olduğunu
00 Yorumla - +1 yıl
Senin yaptığında ayıp olmuş :)
00 Yorumla - +1 yıl
onlar değil sen genişmişsin biraz
00 Yorumla Kalibina tukureyim...
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 25,3b cevap paylaştı. unut... unut...
00 Yorumla
Detaylı bilgi
En İyi Cevaplar