Ben ciddi ciddi ayrılmayı düşünüyorum bebek katillerini tutan biri ile evlenmeyi dusunemem ben dün gece bir anda sogudum sizce sinirle mi böyle düşünüyorum
Ayril
Ayrılma
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çocuğun olur da hdp ye verir ise onuda sokağa mı atacaksın?
Zaten zamanında kardeşler bu zihniyet yüzünden birbirlerine düşman oldu sonra birbirlerini öldürdü...
mış gibi yaşamayın şu dünyayı.. farklı görüşlere saygınız bilinç haline gelsin.. ve bebek katili evet ama o bebekleri öldüren kürt te war türk te war...
Ben o kurt diye birakmiyorum bir bakım kurt olmasi hoşuma gidiyordu başlarda ama zmn la tanıdıkça dusuncelerimizin hiç uymadigini fark ettim Apo liderimiz bizim yaptığı herseyden arkasindayim diyen biri ile olamıyorum chp yi tuttsun saadeti tutsun ama mhp ağır geliyor bana
yahu zaten öyle diyor ise her şeyin arkasındayım gibisinden direk ayrıl derim... ben iki tarafta birbirini öldürdü diyorum ama iki tarafta haksızdı diyorum aynı zamanda :)) biri gelip bu haksızlığın arkasında duruyor ise hastalıklı bir zihniyettir.. ve direk yüzüne bile bakma :)
Saol aynı şeyi düşünüyoruz chp li olsun mhp li olsun saadeti tutsun hiç bişey demem dünya görüşü derim hem farklılık güzeldir ama yanlış şeyi haklı olarak görmesi bana göre sorun saol düşüncelerin icin
ayrılmak çözüm mü siz siyasetçi değilsiniz herkes herkesin kararına saygılı olmalı ona yanlışları doğru düzgün anlat eğer anlamıyorsa zamana bırak bu bırakmaya sebep olmamalı
insanı sinirden ağlatacak dereceye getirdiler şu ülkede şunları siyasete karıştıranlar karışmasına izin verenler bu ülkede yaşamalarına ses etmeyenler mezarda ters dönsün zaten neden onunla birlikte oldun anlamadım tabikide ayrılmalısın
Ben böyle olduğunu bilmiyordum ki
"şimdi öğrenmiş oldun bence ayrıl ama sen bilirsin yinede katilleri savunanlarla bir arada durulurmu hiç ayrıca sevgilin nereli
Hdp li biriyle nasıl hayatını geçireceksin? O partiyi destekliyorsa fikirlerinide destekliyor demektir.
Maalesef evet
Fikirlerinide açıkca destekliyorsa böyle birisi ile daha fazla beraberlik sürdürme derim harcadığın zamanına yazık..
Teşekkür ederim saol
Cevap
19Cevap
Baştan beri boyle olduğunu bilmiyomuydun? Baştan beri çıkıyosan bu sebeple ayrılmak tammmm bir saçmalık
Böyle olduğunu bu kadar saçma düşündüğünü bilmiyordum
biriniz hırsız - biriniz terörist
fark yok arada..
Tencere-Kapak olmuş. Çok özeniyorum sizin gibi mutlu ve uyumlu çiftlere. <3
Arkana bakma. Koşarak uzaklaş. Evlat olsa sevilmez l*n . Hdp bir de.
Ayrıl ayrıl Davutoğlunuda sana ayarlarız zaten. Tövbe ya.
Ayrılsın valla senden. berkinin, ali ismailin, madımak katillerine oy verenlerle sevgili olmasın
Böyle birşey için ayrılma yinede konuş onunla anlat
Bir hırsız bir terörist. Tencere kapak olmuşsunuz :D
gerizekalı mısın? afedersin ama.. meclisemi gireceksiniz saçmalığa bak La Havle vela kuveettt.. önceden ırkçık şimdide particilik önplanda
Siyasete girmeyecegiz ama biz bul konu yüzünden hep tartisiyoruz
eger hdp li oldugu için katil oldugunu düşünüyorsan o sana tekmeyi basması gerek bence demek ki hiç sevmemişsin
Ayrılma , önce bir suratına tükür öyle ayrıl.
Her şeyi kürtler yapıyo zaten.
Ben herseyi Kürtler mi yapıyor dedim
Eee o zaman neden soğuyosun
Ben kurt olduğu için sogumadim ki kurt olmasi benim hoşuma gidiyor du hatta ama Apo'nun yaptiklarini savunması Hdp li olmasi beni soguttu
Her insan özünü kabul etmeli. Ama yanlışlarını eksilerini de bilmeli. Misal Hitler ve Mussolini sevmeyen kadar, seven de çok insan var. Politikalarını destekleyen. Öldürdükleri Yahudiler için alkış tutan, zorla bir asimilasyon politikasına karşı çıkan insan da. Ama senin tercihin tabii.
Pek bir fark yok aranızda
Kemalist olsan birlikte halay çekerdiniz...
Ayrıl durman hata. Hdplilerin alayı barzo.
Biri hırsız biri terörist :D
pkk doğurmak istemiyorsan ayrıl
Evlenme gör ebeninkni
Yol ver gitsin anam
ayrıl bence.
Ayrıl
Ayril..
Yaw he he
Ayril
Ayrılma
Ayril
ayrıl