Ergen 13 yasinda bir kiz kardesim var. LGS ogrencisi ama kafasini korelilerin hayali kitaplari yaoi ve manhwalar ile bozmus. LGS'yede bir * calismiyor. Bi ara odamda oyun oynarken oturma odasindan kiz kardesimin cigligini duydum, e insanlik hali bende merak edip yanina gittim ve onu aglarken buldum. Noldugunu sordugumda o muhtesem yaoi ciftinin ayrildigini soyledi. Sonucta ergen yani hayali seylere baglanmasi cok normal ama benim kardesim normal degil ya ne yapcam yardim edin psikologa falan gotursem mi
Güncellemeler
1 yıl
canım yazmistim niye canim mi duye cevirmis ya
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
bunlara nerden kafayi takiyorlar ya acaba, cok uzucu
Bende bilmiyorum ki asiri baglanmis odasinda posterlerini bulunduracak seviyede. Kwon taekjoo diye bi eleman var asiri seviyor
Gerçekten benim kardesim de oyle telefonu bile yok tablet kullanıyor ne ara bu kadar baglandi bu korelilere
Bu kardesler cok degisik. Benim kiz kardesimin telefonu vardi ama seriye yeni bi eleman eklenmis ve shipi bozmus diye yere firlatmisti telefonu. telefon z flipe donmustu *q suanda acidim tabletimi verdim ama korkuyorum aynisini yapacak diye
Acınacak bir durum yok lgs 3-5 ay kaldı onların geleceği. Kardeşime gücüm yetmiyor yoksa döverek alırdım
Tableti elinden
Qodiwojdkwjs cok dogru cidden
Bu güldüğün şeyler benim dramım
Normal ama o yaoi şeyler genelde eşcnsl oluyor okumasın
Yaoi oldugunu biliyorum umrumda degil benim kendi ozgurlugu onun. Escinseller ile sorunum yok banane yasasinlar hayatini Yani buyudugu zaman utanir buyuk ihtimalle
Götür kesinlikle
Geçer ya
Ona sormalı
Valla favori cifti o hayalleri a*mq skdkwkdkakskkaskks
garip
Olm garip demek yerine El at qosoqpsjoahsk psikologa gotursem duzelir mi
yok ya zamanla geçer bence
Tamamdir reis eyvallah