İlginç gelecek ama soğuyamıyorum?

6yillik ilişkimi bitirdim. Seviyormuyum bilmiyorum belki aliskanlik dedi bilmiyosan ayrıl sevginden bile emin degilsin dedim seviyorum ama mutlu değilim Anlamiyomusun gerizekalımsn diye hakaretler etti çok sinirlendim küfrettim. Mutlu olmama nedeni kıskançlığımmış. Söyleyin siz bunları yapan adama güvenebilirmisiniz? Bir kafede çalışıyor kendisi 4 kiz 1erkek arkadaşı var gece 1e kadar hergün orada. Sürekli resim çekiniyor kızlarla sosyal medyada yayınlıyor. Baska sehirde okuyorum 1-2 ayda bir görüşüyoruz. Resim paylaşmandan hoşlanmıyorum ben ayda 1 anca geliyorum benimle bile resim koymuyosun baska kızlarla bolca var dedim. bir de facebookunda liseli kizlar gördüm nerden tanıyo diye sordum cafeye gelen müşteriler demesin mi. Ya sen müşterinle instagramda facebookta niye takipleşirsin? Onlarla da fotoğrafları var. Arkadaş olmuşmuş. Kimi ark. nın arkadaşı kimi ark. nın sevgilisi bazılarının kim olduğunu bile hatırlamıyor. bir ara ayrı kalmıştık o dönemde olmuş swarmdan birilerini eklemiş barıştıktan sonra baktım cins cins tipler. bu kız kim dedim htirlayamadm dedi tanımadgn kızı niye ekliyosun dedim kivırdı arkadaşımin sevgilisiydi diye. Kizin da resmi baya açık saçık. Hangi arkadasınin sevgilisi o konuştur benle dedim inanmadim neymiş cocuk ayrılmış kzdan bizim masum beyefendmiz de siteyi artık kullanmadığı için unutmuş silmeyi. dedim ki sen bana döneyim geri diye yalvardın ama önüne gelenle arkadaş oldugna gore birini aramış bulamamışsın.Özür diledi ben seni seviyorum onlar ayrıykendi ama kimseyle olmadım istediğine sor falan kapattık bir şekilde konuyu. Kafeden çıkıcaksın dedim. Bu kizların hepsi kafeyle ilgili ortamı hiç sevmedim surekli fotoğraflar ya düzgün hareket et beceremiceksen çık ordan adam gibi biyere gir ya da ayrlalm dedm. Cikcam dedi is ariyodu guya. Duzeldk bisure sonra sabah mesaj attm cevap yok. Saat 12. bir resmni buldum. Kafede kizlarla kahvaltı yapıyor. Bana mesaj atmaya vakti yok. Kavga ettik kırıcı oldu ayrıldm barısmak istedi reddettm ama unutamıyorum. Ne yapıcam ben?
İlginç gelecek ama soğuyamıyorum?