6 senelik ilişkim var aslında her şey çok iyiydi ama ona bir miktar borç verdim ve ödemesi uzun sürdü hala da ödüyor ama bu konulardan başka bir şey konuşamaz olduk utandığı için halledene kadar konuşmak istemediğini söyledi zaten soğuk yapıyordu ayrılmak mı istiyorsun diye sorduğumda kabul etmedi ben ayrıldım bu durumdan rahatsız olup üç beş günde çözülecek bir konu değildi sonuçta ilgisiz kaldım. Ayrıldım ama hala fotoğraflarımızı kaldırmıyor wp instadan falan benimle alakalı planlar yaptığını söylüyor ama yine de görüldü atıyor bazen bir şeyler konuşunca ne yapıcağım ben ayrılmamışız gibi davranıyor ama umursamıyor da görüldü atıp duruyor sinirleniyorum artık
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kanki sizin biraz uzak durmanız lazım
Bir aydır görüşmüyoruz zaten
Hiç yazışma filanda mi
Yazışıyoruz ama sohbet gibi değil merak etmiyor yazmıyor görüldü atıyor sürekli borç konusunu konuşuyoruz sadece geçen gün görüntülü aradı ben müsait olduğunda arar mısın demiştim görüntülü arayınca neden normalden aramadın falan dedim seni görmek için falan yaptı ben banka beni aradığı için onu konuştum ayrılmamışız gibi plan yapıyor bir aydır hiç bir yere gitmedim sen geldiğinde şuraya gideriz birlikte sensiz nereye gidiceğim falan diyor
Baksana var ama yok gibisiniz ama ortada bir varlık var yine
Borç dışında hiç bir şey konuşmuyoruz özür falan dilemiyor umursamıyor yazmıyor etmiyor çözemedim istemiyorsa neden kaldırmıyor fotoğrafları
O da gidemiyor ki senden ama varlığını biliyor bu kötü bir şey
Nasıl yani ne yapayım peki
Özelden yazamıyorum burdan yazarsanız çok sevinirim benim için çok önemli çünkü
Özel sebeplerden dolayı yoksa yazabiliyorum tabi ki ben yanlış anladım sanırım teşekkür ederim yine de
Yani özel sebep dediğiniz nedir anlamadım
Özelden yazmak istemiyorum çünkü o yüzden gizli bir soru sordum tanınmak istemiyorum kimse tarafından dediğim gibi
Profil resminizde kendiniz mi varsınız?
Evett
Yani sizi görmem bir şey değiştirmez merak etmeyin çünkü siz yazdıktan sonra bu soruda kendimi gizleyecegim
Dediğim gibi istemiyorum? Neden bu kadar ısrar ettiniz onu anlayamadım cinsellik sorusu değil sonuçta şikayet edilmez yorumunuz
Yani cidden sizinle bu konuyu tartışmak istediğim için. Neden yorumumu şikayet etmek istiyorsunuz?
Şikayet ediceğim demedim başkası şikayet etmez özel bir konu değil sonuçta burdan da yazabilirsiniz demek istedim
Zaten tartıştık yeterince 😂😂
Evet ama o kadar saçma ki özele gelmemen sanki seni ifsalayacagim 😂😂
Olsun 😊
Yani bir de sadece ikimiz varız fark ettiysen 😄😄
Hahaha evet sağlık olsun böyle iyiyiz 😄
Yani sabaha kadar bunun için iddalaamayalim bence kırma beni 😄
Sen şart koşarak beni kırdın 🥲
Şaka maka gerçekten yazmayacağım vaktini benimle harcama 😂
Sen yardımcı olana kadar adam evlendi çoluğa çocuğa karıştı zaten sjsjkssk
Sen yazana kadar da torunu oldu jcffvuvd
Allah mutlu Mesut etsin ne diyim sjjajaja
He umrunda bile değil yani bu nasıl 6 sene gxdf
Umrumda ağlıyorum hatta ama sen yardımcı olmuyorsun hiç 😣 cidden ne yapayım ya bir şey söyle çok bozuk moralim
Üf peki iyi uykular Allah rahatlık versin
Tamam kanki ne diyim
Ayıp ettin ne diyiceksin kanka buranın amacı sorulara cevap vermek özelden konuşmak değil sonuçta yardımcı olmadın 35 konuşma olmuş istesen yüz kez yazardın da zaten neyse canın sağolsun teşekkürler
Kanka sende yazmak istiyorsun yazsan biticek abarttin yani sende varya
Hayır o nerden çıktı yazmak istesem çoktan yazardım bu kadar ısrarı yersiz buldum dediğim gibi neyse sen bu şekilde yapıyorsan bir şey diyemem tabi
Sen bilirsin kanki ne diyim
Bir şey deme kanka yardımcı olmak istesen çoktan olurdun zaten dediğim gibi :)
Sadece konuşmaya odaklısın zaten soruya cevap vermeye değil sohbet aradığını başta söyleseydin keşke bu kadar konuşmazdık 😄
Ne alaka 😄
Öyle burada zaten özelden yazar mısın dediğinde puan kaybediyorsun çünkü amaç sorulara cevap vermek özelden sohbet etmek değil ki :)
Tamam kanki uzatmayalım neyse iyi geceler