Soğudum Her Şey Bitti Diyince Biter mi Gerçekten?

Soğudum Dedi Yazmıyor Aramıyor Ben Yazınca Umursamaz Yazıyor Ya da Görüldü Atıyor. Sevgilimden 1.5 aydır ayrıyız. Her şey bitti artık bizden olmaz dedi. Çok yazdım ona. Güven sorunu vardı bende ona güvendiğimi hissettiremedim hep şüphe üniyi kazandı gitti 1.5 2 ayda çok kavga etmeye başladık. Onun yanına gittim düzelsin diye saçma kavgalar yüzünden orada da aynısı oldu. Ben hatalarımı düşündüm buraya gelince anladım ama o ayrılalım dedi. Ben yazdım ona sevmiyor musun istemiyor musun diye artık eskisi kadar sevmiyorum olmuyor sürmüyor falan dedi. İnancı gitmiş bize karşı. Eskisi kadar sevmiyorum soğudum bir anda senden dedi. Hatalarımı tek tek gösterdim ona bunları yaptım hatalıyım düzeltmek istiyorum savaşıyorum falan diye. Zorla mı birlikte olucam seninle dedi. Düzeltmeni istesem izin veririm ben istemiyorum dedi. Bu gece yazdım beni görmeden mi gidiceksin bursa dan diye görsem ne değişecek dedi? Sevse ızdırap çeker ayrıyız diye ızdırap çeker gibi bir hali yok sevmese ona gönderdim battaniyeyle hala uyumaz ya da gönderdim hediyeyi kabul etmez kafam çok karışık ya madem sevmiyor niye cevap veriyor niye engellemiyor her şey bitti diyince bitiyor mu bu iş böyle mi oluyor anlamadım tavsiye verin yoksa yiycem kafayı başkası var demeyin wp ye girmiyor bile günde bir sefer bakıyor. Yazmıyor aramıyor hiç ben yazdım bugün soğuyunca her şey bitiyor benim gözümde yazdı neden ne yaptım yazdım görüldü attı. kendimi çok kaptırmışım başkasına bakamıyorum bile artık sevmiyor mu onu da bilmiyorum nasıl unutucam unutmam gerekiyorsa yardımcı olursanız sevinirim lütfen
Soğudum Her Şey Bitti Diyince Biter mi Gerçekten?