Bilmiyorum ama ayrılmak istemiyorum hayaller bitsin istemiyorum sadece sinirden sıkıntı dan öyle desin istiyorum bugün 2. gün konuşmadan geçen. Bana bir teselli? ?

Bu akrep burcu erkeğinin doğasında var akrep burcu erkeği güveni sarsılınca eskisi gibi olamıyo aslınfs ama gerçekten özleyince bir şans daha veriyo ve bir kaç sonra dönücek sana eminim nasılsın diye bir mesaj gelicektir o yüzden umuramıyomus gibi yap aynısı banada oldu çünkü :)
Belki mesaj atmaz ama cumartesi buluşucaz tabi inş sözünde durursa belki buzlar erir bana tekrar sarılır die umut ediyor m umarım böyle olur
Ama bana ilk kez başka kızlar daha güzel geliyo dedi. s napcam bilmiyorum umarım sinirdendielr
kendini kandırma onu da zorlama 5 gün olmasa 5 ay sonra bla bla sebepler bulunur bitikliğin yitikliğinde kaybolmaya gerek yok. insan annesini kardeşini vs. kaybediyo bu hiç bir şey !
Haklısın ama bizde iki yıllık bir ilişkiyi z emekler bosa gitsin istemiyorum çabuk sıkılan çabuk sinirlenen birisi belki ilerde de böyle şeyler yasicaz ama ben onu kaybetmek istemiyor
kaybetmek istemiyorum diye diretmenin bir faydası yok sonuçta bu dengesiz ruh halleri başına bela olabilir. Sonrasını düşünerek hareket et yani bir gün sırf bu ilişki bitsin diye günah keçisi ilan edilip şimdi defol git hayatımdan da diyebilir zor iş kolay gele...
onun güvenini kıracak ne yaptın çok özel değilse söyler misin
Şöyle diyim bu bana başka no dan mesaj attı sanki eski sevgilim mis gibi bende biraz konuşmuş oldum ama sonra anladım onun başka biri olduğunu şüphelendim sonra bulusmak istedi bende kim diye merak ettim merakı ma yenildim ve gittim karşıma sevgilim çıktı. s. s. s ama asla aklımda kötü niyet yoktu hiç öyle bişey düşünmedim sade merakı ma yenildim aSLA ihanet etmem ben ona
bir insanı denemek çok kötü bir şey ama o da şöyle düşünmüş olabilir ; eğer eski sevgilisi bunu çağırsa gider mi yoksa defol git konuşmam gereken hiçbir şey yok seninle deyip tersler mi diye merak etmiş olabilir. Kafasındaki takıntı senin oraya gitmemenle gerçekleşirdi gibime geliyor. Ben asla yapmam ama yapmış olsaydım ve sen oraya gelseydin benim de sana güvenim kalmazdı.
Ewt biliyorum ben hatami anladım derste çıkardım ben oraya kötü niyetle gitmesemde gittim bir kere hani bazen kızlarda ego için yaparsa beni görsün ve onu reddediyim belki bende o an öyle düşündüm bilmiyorum ama oldu bir kere çok pişmanım. O da bunu unutamiyo bazen aklına getirip tekrar kızıyor ama sonra yine barisiyoruz
Cevap
3Cevap
Akrep burcuyum ben de mi sikilicam :O
Umarim öyle uzun süreli ilişkiler de genelde bu oluyo ama sevgi bitmemeli
Heyecan katmayı dene
denedim ama sonra yine aynı oluyo. Belki de sık görüşüp çok konuştuğumuz için de olabilir
Uğraşacak biseyler bul bir bahanen olsun sık gorusmemeniz icin
Zaten iki hafta sonra artık sık gorusemicez yani belki biraz özleriz die düşünüyorum belki düzelir biraz şu nu bir atlatsak
Hayırlısı neyse o olsun
Ewt öyle ama ben keşke çabuk unutabilen biri olsaydım çok bağlanan biriyim malasef bu hücumu sevmiyorum
Hic bir insan unutamaz sevdiği kişiyi sen fazla uzmemeye çalış kendini herşeye hazirla
Belki de kız olduğum için bu kadar duygusalim ama bilmiyorum o kadar aniyi hayalleri nasıl unutulur ki bunu bilmiyorum napcam nasıl dayancam onu da bilmiyorum :((
Anılar asla unutulmaz okulumla evim arasında fazla bir mesafe yok onun icin yürüyerek giderim hep yurudugum yoldan artik yuruyemiyorum çünkü anılar aklıma geliyor kurduğum hayalleri baskalariylada gerceklestirebilirsin hayat okadar da uzun değil
Şu an bana bunlar o kadar zor geliyo ki nasıl unuturum bilmiyorum bazen bende boşver onun için ağlama diyorum ama olmuyor
tek umudum var 9 da cumartesi görüşüp eskisi gibi olmak bu defa ciddi olmasın yine bana dönsün die dua etmekten başka bir şey elimden gelmiyor onu başka bir kızla düşünemiyorum bile. s. s
Kiyamam ya üzülüyorum gerçekten kızlar çaresiz kaldığı zaman ne desem bos yine uzuleceksin
Off tekrar üzülmek istemiyorum ya belki de yalnız kalmaktan korktuğum için de bu kadar israrciyim ama onu seviyorum ya böyle bitsin istemiyorum ya. s. s
Ben bile barismanizi istedim bak simdi herşey güzel olacak ben inanıyorum sende inan
Saol ya en azından birilerine anlatmak biraz iyi geldi yoksa kafayı yicektim umarım dediğin olur ya çok istiyorum barışma zaten kendi demişti cumartesiye kadar biraz konuşmayalım die belki biraz kafasını toplamak istiyodur
Olabilir umarım herşey gönlünce olur görüşmek üzere 😁😁
Teşekkürler seninde ☺
5 gün için bu
Umarim sadece beş gün içindir daha öncede böyle şeyler yaşadık ama sonra düzeldi. Yine öyle olsun istiyorum çünkü biz ciddi düşünen bir çift iz
sabır et bence ağır olmak herzaman yararlıdır
Ewt cumartesi ye kadar sabretcem ama ya daha kötü olursa ya benden hepten kopup beni istemezse die korkuyorum yeni bir heyecan yeni bir ilişki isteyip beni hemen unutur die çok korkuyorum erkek sonuçta hemen unutur
çok kimseye bağlanmayın bence seven insanı hiç bir şey değiştiremez
Bende tam tersiyim tam baglanirim hemen de unutamam o yüzden çok zor geliyor ben onla evlilik hayalleri kuruyorum
ikinizde aynı şeyleri düşünmelisinz o izlenimi alıdınmı karşıdan
Tabiki de o da derdi böyle yapariz söyle olur böyle para biriktiriz falan. Ama benimki biraz dengesiz bazende ben senle nasıl evlencem bir ömür senin dirdir ini nasıl cekicem der
o çok tehlikeli bir durum bence tekrar düşün
Ya hayır deme öyle. s o hep öyle bir öyle bir böyle söyler daha bir hafta önce nasıl ev alırız die düşünüyorduk. O hep benim çok konusmamdan şikayetçi olur ama alıştı benim bu huyuma
dengesizlik kötü durum
Ewt ama ben alıştım artık ona bu hallerine çünkü çok seviyorum onu bitsin istemiyorum
Şu an bunlar bana o kadar zor geliyo ki nasıl unuturum bilmiyorum bazen bende boşver onun için ağlama diyorum ama olmuyor
tek umudum var o da cumartesi buluşup yine eskisi gibi olmak bu defa ciddi olmasın yine bana dönsün die dua etmekten başka elimden bişey gelmiyo onu başka bir kızla düşünemiyorum bile. s. s
İnşallah duan kabul olur
İnş ya böyle bitsin istemiyorum bitmemeli bu kadar emek boşa gitmemeli
emek varsa boşa gitmesni tabi
Hiç emek boşa gitmemeli umarım bizde de böyle olur
öyle olmalı
Ya öyle olmazsa napcan ben? Nasil buna alisirim hiç bilmiyorum
dünyanı sonu değil hanımefendi öyle çok şartlanmayın bence hayat devam ediyor
Ewt haklısın biliyorum ama elimde değil biliyorum erkek o o hemen unutacak yeni birini bulcak olan bana olcak ama o kadar şey yaşadık bitsin istemiyorum
umarım bitmez de yıllarca evli olup ayrılan bile var siz daha baştasınız okadar aşırı bağlanmayın yoksa bu su istimale açık olursunuz
Bakalım artık hayırlısı kaybetmek istemiyorum umarım olmaz öyle bişey o bağlanan biri değil ama ben çok bağlı biriyim kolay kolay unutamam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar