Ne istediğini çözemedim

bir erkek arkadaşımla hiçbir zaman sevgili olmadık bir süre görüştük yakınlaştık İlk başta bana ilgi gösteren adam gitti yerine donuk ne istediği belli olmayan sevgili olmak istemeyen adam geldi nedenleri var aslında kavgalarımız tartışmalarımız vs... ama hiçbir zaman yanaşmadı neden çunki ben ciddi ilişki isityorum dedim ona...benimle sevgili olmak istemeyen adam bana gecenin bir saati mesaj atıyor bana tatlımlı canımlı özlettin kendini diyor... sonra uzunca bir süre konuşmuyoruz sevgilisi olduğunu söylüyor görüşemeyiz diyor sonra ben madem kız arkın var bana mesaj atma diyorum beni arama diyorum istemiyorum diyorum bende yolumu bileyim diyorum 1 hafta sonra sevgilimden ayrıldım diyor sonra konuşmaya başlıyoruz ama görüşmeye yanaşmıyor işim var diyor arkadaş olarak her daim yanımdayım diyor ama ben senden hoşlanıyorum diyorum senle arkadaş olamam diyorum bana cevap vermiyor ... artık mesaj atmam benimde bir gururum var ama o bana her an atabilir ya da belki de artık bırakmıştır ne dersiniz ? bu adam bana neden böyle davranıyor ne istiyor benden benim arkadaşlığımı isteyecek değil herhalde yani aramda yakınlaşma olan bir adamla arkadaş kalamam ondan hoşlanırken arkadaş kalamam yani o nasıl kalabilir bunlar bahane bence ... ben ne yapmalıyım onu içimde bırakmalıyım sanırım çok zor ben hoşlanıyorum ama adam yanaşmıyor elde edemediğim içinde benim içimde kaldı sevgili olamadım ya... içime oturdu resmen.
Ne istediğini çözemedim