Konuştuğum kişiyi ne istediğini anlamadım?

Herkese selammm ben sürücü kursunda bana ders öğreten bir hocam vardı. 4 yaş büyük benden. Ehliyeti aldıktan aylar sonra bana tiktoktan mesaj attı böyle beni başkasıyla karıştırıyor gibi yaptı öyle konuşmaya başladık arkadaş gibiydik herşeyimizi konuşuyorduk sonra bana açıldı. Kurs zamanından beri beni çok sevdiğini söyledi. Kendini alkole vermiş. En son sana yazma kararı aldım dedi. Ama maalesef ben ona bu gözle bakamadım denedim ve kibarca anlattım. Oda anlayış gösterdi sohbetimiz bitti. Sonra bana çok kez ulaşmaya çalıştı. Ben geri dönüş yapmadım. En son yine yazdı babası vefat etmiş. İ*tihara kalkışmış. Bana ihtiyacı olduğunu söyledi. Bende üzüldüm geri dönüş yaptım. Ama bu yaptığımı farklı bir şey düşünme dedim. Yardımcı olmaya çalıştım. Dinledim hep. Birden beni çok istediğini anlattı. ( birliktelik anlamında) benden sonra bir çok kızla gecelik olmuş. Bana olan duyguları geri gelemeye başlamış. Bu yüzden onu engellememi istedi. Sonra birden sinirlendi bana sen bilirsin engellemeyi senin işlerin falan dedi. Tam anlayamadım yani nedir derdi? Ben zamanında konuşmayı kestim bir yandan inanmıyordum bana o kadar sevgisi olduğuna. Çünkü en fazla derste görüştük oda belki 2 kere yani.
Konuştuğum kişiyi ne istediğini anlamadım?