bir erkekle bişeyler yasayip eline koz verdm sonra ayrılmak istedm bu kozu kullandı ama yinede ayrildik aradan 2 ay geçti arkadasima mesaj atmış sizce amaci yine tehdit etmek mi yine tehdit eder mi öneriniz var mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
yapsaydı şimdiye kadar yapardı. Yapmadığına göre sadece seviyor. Seni istiyor. Kork ve geri dön. ya da utan geri dön. Yeter ki geri dön. Onu istiyor. Yoksa çoktan yapacağını yapmıştı.
16 Yorumla
Soran+1 yılDönmezk istemiyorum ama
Soran+1 yılKonuştum zamaninda ama pek ise yaramadi
Soran+1 yılSuanlik yapmadı bir daha ederse yapicam Teşekkürler
En İyi Cevaplar
+1 yılşikayet ederim savcıya kaybedecek bişeyim yok de g*tü tutuşur özür falan diler dene ve gör , ama şimdi sana taktik verdik adamı ekmeginden ettik de neyse serefsizmis zaten zorla tehditle birine sahip olmak tecavüzden farksız , bunu yap kesin geri vites yapar
01 Yorumla
Soran+1 yılBir daha tehdit ederse yapicam
Gizli Üye(36-45)+1 yılbende eski sevgilimi tehtit etmiştim korkma bir b*k yiyemez en azından ben yiyemedim.
019 Yorumla
Soran+1 yılSen hangi sebeple tehdit ettin
Cevap sahibi+1 yıleski pozlarımızla ailene söylerim ayağı işte ama sevdiğimden yani ayrılmasını istemiyodum ondan
Soran+1 yılAma o tehdit ettigi seyi yapti sonrada dahada ileri gitti babamla tehdit etti :(
Cevap sahibi+1 yılne tesadüf bende yaptım o muyum diye düşünmeye başladım.
Soran+1 yılHahahaa peki pişman oldun mu sonra nasıl atlattin durumu?
Cevap sahibi+1 yıltabikide oldum ya neden yaptım biliyormusun inatlaşma yüzünden yaparsın yapamazsın derken tepem attı ve yaptım ama sadece 1 günlüğüne sonra babasını aradım annesini aradım falan anlattım herşeyi sanırım şu an benden nefret ediyodur neyse sonuç olarak hala seviyorum yaptığım çocukça ve salakçaydı.
Soran+1 yılSenin yaptığın benimkinin yanında masumca inan
Cevap sahibi+1 yılo ne yaptı ki?
Soran+1 yılOnunla bir konuşmamızzin resmini kaydetmisti
Cevap sahibi+1 yılanladım bizimde oldu öyle konuşmalar. neyse ya uzak durmanı tavsiye ederim demekki seni unutamamış tekrar konuşmaya başlarsan yine sıkıntı yaşarsın
Soran+1 yılbir daha asla konuşmak gibi bir hata yapmam
Cevap sahibi+1 yılyaparsan yine başa dönersin ama sana bişey sormak istiyorum ben kendim için bende o çocuk gibiydim yani onu hala seviyormusun içinde en ufak bir sevgi kaldı mı?
Soran+1 yılHayır ismini zikretmek bile istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılhadi ya o kadar kötü diyosun demek ki benim kızda böyle düşünüyor
Soran+1 yılAma durum farklı olabilir özelden mesaj atabilir misin
Cevap sahibi+1 yılGizlisin malesef
Soran+1 yılSende öylesin
Cevap sahibi+1 yıldeğilim
- +1 yıl
Bende şu an aynı tehdit altındayım
Konuştuklarımız var
Resimlerimizi var
Ben korkmuyorum sadece yaptığımdan utanıyorum aileme karşı hataydı oyuzden söylese söylemese de farketmeyecek ailem coook büyük tepki gösterir şiddet olur bunlar umurumda xegilde umurumda olan sadece çok utanacak olmam oyuzden yapmasını istemiyorum ama 1.5 aydır tehdit ediyor sonum ne3 olacak
+1 yılOffff adi yaaa
Korktuğunu belli etme
Muhattap olma
Bişey yapamaz30 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
13Cevap
+1 yılAnahtar gibi her kayboldugunda aranan biri olmak istemiyorsan nasılsa paspasin altındadır rahatlığını vermeyeceksin kimseye
130 Yorumla
Soran+1 yılBen ondan kaçıyorum o yüzden takıntı olucak diye korkuyorum tehdit eden takinti yapmaz mi sizce
- +1 yıl
Tehtid edenin mutlaka bir amacı veya yapmak istediği birseyler vardir
Soran+1 yılAmaci benim canım yanıyo o mutlu olamasin
- +1 yıl
Şerefsiz unvanına sahip olmak için unuversite bitirmek gerekmiyor
Soran+1 yılPeki bir çözüm yok mu
- +1 yıl
Çözümü veya çaresi olmayan birsey yoktur ölüm dışında
Soran+1 yılUmarim sonu kötü olmaz
- +1 yıl
Bu zamanla belli olur şimdiden bir sonuç çıkarmak yanlış
Soran+1 yılTabi bu korkuyla ben olmezsem :D
- +1 yıl
Olmessin merak etme her zaman karşı bir taarruz vardir
Soran+1 yılZaman gostericek ilerisini
- +1 yıl
Tam olarak ne yaşadın anlatirmisin ona göre analiz edelim
Soran+1 yılSevistim
- +1 yıl
Peki karşıdaki kişinin elinde ne var
Soran+1 yılSevistigime dair bilgiler olan bir mesaj resmi
- +1 yıl
Böyle bir durumda karşı taraf sana tehtid sa vuruyor sa sadece kendi kaybeder şantaj yaptığı için
Soran+1 yılEvet anca igrendirdi kendinden umarim daha ileri gitmez
- +1 yıl
Ileri gidemez merak etme
Soran+1 yılbir kere ablama atti babama atmaklada tehdit etmişti sonra zar zor vazgecirmistim aylar sonra arkadasima sorunca ister istemez tedirgin oluyorum
- +1 yıl
Senin sadece yapman gereken akıllı davranman
Soran+1 yılMesela nasıl davranmalıiyim
- +1 yıl
Bundan sonra daha mantıklı hareket edecek sin yaptığın herseye dikkat edeceksin
Soran+1 yılŞu iki ayda onu yaptım bana ulasmasini zorlastirdim uzak durdum aklından çıkarsın diye onu kiskirtcak seylerdende uzak durdum erkeklerle hiç konuşmadım vs.
- +1 yıl
O zaman böyle yapmaya devam et
Soran+1 yılAma şu an sehirdisinda 10 gün sonra gelicek yine sarar mi sence
- +1 yıl
Bir adam manyak ve arsizsa herseyi yapar
Soran+1 yılEn iyisi temkinli olmak gelecek hamleye kadarda sessizce beklemek şuanlik çözüm
- +1 yıl
Bak çözümünü buldun iste
Soran+1 yılteşekkür ederim en azindan mantıklı düşünmemi sagladiniz :)
- +1 yıl
O teşekkür benden nedemek rica :)
+1 yılBence o tehdit ettigi her neyse öyle şeyleri özlemiş olmali senin tehditine karşı koyman onu çaresiz bırakmıs güçlü cıkman iyi olmus ondan sana fayda yok bosver bişey yapamaz arkadsina söyle cevap vermesin
013 Yorumla
Soran+1 yılBizde öyle yaptık tesekkurler :)
- +1 yıl
Rica ederim doğru olani oydu tehdit ederek seni kaybetti zaten muhtemelen simdi özür vs bidaha olmaz pişmanım diyodur ama sende artık güvenmezsin sonucda güven cam gibidir parçalandimmi toplamasi zor
Soran+1 yılEvet tam anlamiyla böyle oldu ondan igrendgimi bile söyledim ona 2 ay bana yazmadi sonra bianda arkadaşıma beni sordu ister istemez tedirgin oldum
- +1 yıl
Saba bir ihtimal daha söyleyim o kadar karaktersiz birisiki tehdit eden aciz bir erkek arkadasina seni sorma bahanesiyle samimi olmaya bile çalısabilir sen arkadasinida uyar sende uzak dur zaten deliriyordur o yaptigi hatadan dolayi pişmandir cünkü tehdit gibi seylerin geri dönüsü olmaz kabul edilemez
Soran+1 yılArkadaşım terledi sorma bana yazma falan dedi ondan sonra onada yazmadı ama yinede napcagi belli olmayabilir
- +1 yıl
zaman zaman aralıklarla karsina cıkabilir ama böyle devam edersen kurtulmuş sayilirsin kesinlikle sen terslemek icin bile cevap verme cünkü farklı anlar öyle beyinler oda konusmak istiyo felan diye düsünebilir dedigin gibi nasıl düsüncegi ne yapcagi belli olmaz uzak durmak unutturmak en mantıklısı
Soran+1 yılşu an baska sehirde ama 1 hafta sonra gelicek buraya gelince takıntı yapmaz dimi
- +1 yıl
bak böyle seyler dedigin gibi bir süre icinde takıntı olur ama o senden bişey elde edemicegini senin gösterdigin uzak durma tutumuna bagli hep uzak dur kaç belli bir süre sonra ugraşmaz sıkılır emin ol
Soran+1 yılSuana kadar öyle yaptım zaten bunu istediğim için yapıyorum onunla konuşmak zaten istemiyorum kolay olucak benim için :)
- +1 yıl
Hahaha sevindim adina başarabilirsin (y)
Soran+1 yılUmarim teşekkürler beni cesaretlendirdin :)
- +1 yıl
Rica edicem gülşen bangır bangır ^^ Gül gibi uyuyan yilani uyandirdim hahaha :D
Soran+1 yılHahaha :)
+1 yılYa bende bir şey sormak istiyorum erkek arkadaşımla 1 yıl oldu bazen çok kızdırıyorum vurduğu oluyor ama sert bir şekilde değil çok kısıtlıyor ve her ayrılmak istediğimde seni sakat bırakırım öldürüm tarzında birşeyler diyor sonra ben sana kıyamam diyor sizce yapar mı
00 Yorumlasenin bilmen lazın çseviştin seviştin bize soruyon ya en ityi sen tanıyon biz ne bilelim snn eski sevgilini
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılamacı yavsaklık, piclik. g*tverenlik baska ne olsun
10 Yorumla
+1 yılKendine erkeğim diyorsa öyle bişey yapmaz
255 Yorumla
Soran+1 yılAma ya bir kez yapmissa
- +1 yıl
Bir kızı tehdit edecek kadar düştüyse adamım diye gezmesin Şeref yoksunu herif tam dayaklık
Soran+1 yılBunu ona anlatmak zor adam diye gezer ama kuyruguna basinca icinden hayvan cikar
- +1 yıl
Eksi veren arkadaş o hayvanlardan herhalde 😃 bir daha tehdit ederse ses kaydına al savcılığa git hak ettiği yere gider 😃
Soran+1 yılBu riski alamam ama
- +1 yıl
Bu bir risk değil elinde belge olursa hemen hapsi boylar şantaj dan da sağlam bir ceza yer çıkana kadar 10 yıl geçer
Soran+1 yılUmarim bir daha tehdit etmez takıntı yapar diyede korkuyorum
- +1 yıl
Böyle tipleri Alıp bir güzel pataklıyacaksın aslında onların hakkından sopalı bir dayak gelir anca haksızmıyım
Soran+1 yılHatta oylelerinin beyinlerini sokuceksin akillarini düzgün kullanmadiklari için
- +1 yıl
Olmayan bişeyi kullanamazlar kanka 😃 bence al bir beyzbol sopası bütün mahallede kovala ben hep arabada bulundururum magandalara karşı önlem 😃
Soran+1 yılFaydası olsa esek suda gelesiye kadar dovdururumde ama olmaz :)
- +1 yıl
Sen dediğimi yap babam Hukukçu ordan bilirim az çok adam kesin gider hapse😃
Soran+1 yılO icerdeyken kullanir o kozu
- +1 yıl
bir halt yapamaz hem ne yaptın da koz geçti eline bu kadar korkma ondan
Soran+1 yılbir kızın yapmamasi gerekeni
- +1 yıl
Bir erkek ne kadar özgürse bir kızda en az onun kadar özgürdür yok öyle biri kaşar diyip diğerine milli demek ayıp günah ya
Soran+1 yılbir erkek neden tehdit eder ki amaci ne olabilir ne elde eder
- +1 yıl
Seni istediği zaman yatağına almak istiyor adi Şerefsiz başka derdi yok anladım ben sinirlendim ya bu kadar adilin olmazki
Soran+1 yılHani erkek boşta kalır ya birine sarar o oluyo gibi başkası olsa aslında asla yazmaz uzatmaz
- +1 yıl
Başkası vermezse yine yapar kurtul ondan ailene söyle falan Kurtul hayvandan peşini bırakmaz yoksa
Soran+1 yılAileme soyleyemem kurtulmak için aileme söylemek haricinde herseyi yaptım aslında
- +1 yıl
Bir erkek bul dediğim dedik olsun ama o onun halkından gelir bulamazsan bırak tehdit etsin ses kaydına al mahkeme doğru
Soran+1 yılbir erkege güvenip yaşadıklarımı anlatamam sonuçta onunda napcagi belli olmaz
- +1 yıl
Anlatmana gerek yok sadece iyi arkadaşına tehdit edildiğini söyle falan ya da direk Peşimde de erkek olmadan o hayvanla başa çıkamazsın tek başına
Soran+1 yılAslında öyle arkadaşımlarim çok ama ya o sinirle herseyi arkadaşıma anlatırrsa herseyden şüphelenir oldum artık cunku o kadar serefsizki yaptigimiz herseyi en yakın arkadaşıma anlatmis
- +1 yıl
Bak kimse sana biriyle beraber oldun diye kaşar diyemez diyorsa o zaten senin arkadaşın olamaz bu tip Şeyler olabilir normal sonuç olarak İran da yaşamıyoruz o şerefsizden sen korkma sende daha güçlü bir silah var onu kullan
Soran+1 yılArkadaşım zaten beni yargilamadi sadece onun ne derece şerefsiz olduğunu yükseltti bir erkeğin bir kizla yasadiklarini bir kiza anlatmasi kadar alcakca ne olabilir ki
- +1 yıl
Sen değimi yap değilse ondan ANCA taşınınca kurtulursun yaşın kaç senin evlenmenede vardır baya
Soran+1 yıl21 yasindayim daha okuyorum maalesef
- +1 yıl
Yatay geçiş yap başka bir ile o zaman en mantıklı çözümlerden biri
Soran+1 yılAncak seneye yapabilirim bunu o zaten erzurumda ben İstanbul'da ama yazları geliyo işte
- +1 yıl
Erzurumdaysa beklenir bende orada yaşadım insanları çok kolay iftira atabiliyor geri kafalı koronun tekidir kesin irtibatını kesin olarak kes onla
Soran+1 yılKestim iste uni bitsin sehirde degistiricem
- +1 yıl
Önemli olan aileni bilmemesi İstanbul'da kalarak ta halledersin onu büyük şehir yakanı değiştir hallolur
Soran+1 yılAilemi taşıyamam ama 20 yıllık ev olursa memleket oda benim dememle olmaz onun vazgecmesi lazim ona kız mi ayarlasam
- +1 yıl
Vazgeçmez senden o hayvan işte Kökten bir çözüm lazım sana
Soran+1 yılElimde olan hicbirsey yok şu an elim kolum bağlı
- +1 yıl
Aslında var savcılığa gidebilirsin arkadaşlarından biri onun sülalesine kadar saydırabilir Seçenek çok
Soran+1 yılbir daha ki hamlede elimden geleni yapıcam ama umarım öyle bir hamle olmaz
- +1 yıl
Umarım ama ondan her halt beklenir Erzurum krosu kıl olduğu tipleme
Soran+1 yılMaalesef olmuşa care yok büyük ders oldu bana
- +1 yıl
Aynen sana tavsiyem daha modern erkeklerle takıl yobaz dan dinci den krodan bir halt olmaz
Soran+1 yılBide öyle seviyorum diye her seyi gözardı etmemek şart
- +1 yıl
Yani ama illa da kadın olunca kendini erkekten az Özgür hissetme brkaret Dediğin şey o kadar önemli değil herkes gibi gür biteydin istediğini yaparsın bu senin hakkın özgürlüğün
Soran+1 yılEtrafta böyle erkekler varken bunu savunamam zorla ikna edip sonra yaptığıiyla tehdit eden onursuzlar varken bu zor
- +1 yıl
Etrafın kötü o zaman benim arkadaşlarımdan hiç biri bekarete Önem vermez ben dahil zerre kadar umrumda olan bişey değil soğanda bile olan bişey özelliği yokki
Soran+1 yılMaalesef aslında bende bekaretin değil kadının kendinin sadece esine ait olsun isterim ama herseyi yapıpda bekareti olanlarda kendilerini onemser
- +1 yıl
Onlardan uzak dur işte İstanbul'da elbet aynı Düşünceye sahip bir erkek bulursun
Soran+1 yılUzun süre güven problemi yasayacagim kesin
- +1 yıl
Güven problemi yaşayacağın bişey yapmadın sen yanlış bişeyde sadece bir Öküz Yüzünden erkeklere güvenini kaybettin o kadar
Soran+1 yılEvet o yüzden hiç bir erkegi çok sevemem ya da asla tüm sıkıntılarımi paylasmam
- +1 yıl
Erkek arkadaşın önce sırdaşın Olmalı bence en önemli şeyin o olması lazım
Soran+1 yılOldu gördük yok yok kalsin
- +1 yıl
Sende harbiden güven duygusu kalmamış kolay gelsin işin zor
Soran+1 yılTeşekkürler :))
Havlayan köpek ısırmaz. .. lafın tamamı deliye söylenir; )
00 Yorumlakolay kolay bırakmaz gözünü korkutman gerek bir türlü
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılböyle durum bende de oldu aynı şeyi bende yaptım ama haketmişti. Artık yapmam
014 Yorumla
Soran+1 yılNasıl haketmisti?
Cevap sahibi+1 yılBenimle dalga geçti, beni başkasıyla aldattı
Soran+1 yılOha bu durumun tam tersi bana oldu o beni aldatti ondan ayrldm diyede tehdit etti
Cevap sahibi+1 yılbizde şöyle oldu, beni aldatıyormuş, 3 aydır başkasıyla yatıyordu falan, benimle de konuşurken kamerada soyunmuştu, işte ben de saklamıştım o görüntüyü, ama habersiz değil. Sonra beni terketti ben de bitiririm seni dedim. ama birşey yapmadım. sadece arkadaşına o kız or* sbu diyince o da saçmalama dedi, ben de çıplak resmini ve videoyu gösterdim. Böyle yani, başka da birşey yapmadım
Soran+1 yılSen çok çok masumsun onun yanında.
O bizim onunla biseyler yasadigimiza dair konusmanin resmini çekmiş sonra beni aldattıgini öğrendim ve ayrılmak istedim beni tehdit edip o resmi ablama atti sonra ileri gidip babamla tehdit etti 2 ay konuşmadık simdi arkadaşıma beni sormuş unuttugumu anlayıp takıntı yapmasindan resmi atmasindan korkuyorum
Cevap sahibi+1 yılSavcılığa şikayet edebilirsin
Cevap sahibi+1 yılben çok yanlış yaptım çok pişmanım ama o anlık sinirle attım, arkadaşı bir daha onunla konuşmam dedi ama geçen ay barışmışlar. sonra kız bana mesaj attı hakkım var üzerinde falan kötü oldum keşke atmasaydım
Soran+1 yılHaha oda sonradan çok pişman oldum dedi ama ne kadar güvenilir ki yine sinirlenince yapmicano bilemem
Cevap sahibi+1 yılBen artık yapmam, sadece kabullenememiştim beni yarı yolda bıraktığına. Eğer o seni tehtit ederse suç duyurusunda bulun
Soran+1 yılPeki sence bir erkek bir daha yapar mi
Cevap sahibi+1 yılKarakterine göre değişir, ama o seni aldatmasına rağmen böyle şey yapıyorsa yine yapar
Soran+1 yılTeşekkür ederim yardimci oldun :)
Cevap sahibi+1 yılrica ederim ama eğer tekrar öyle birşey yapsrsa şikayet et
Soran+1 yılYapicam mutlaka
+1 yılBen de seninle aynı durumdayım şu an bir şey yaptı mj
00 YorumlaBişey yapmaz dert etme.. lafta kalır
03 Yorumla
Soran+1 yılAma bir kez yapti lafta birakmadi
Soran+1 yılHiç muhattap olmuyorum
Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Sırrını vermicen işte
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 364 cevap paylaştı. Akıllanmıştırsın umarım artık
01 Yorumla
Soran+1 yılFazlasıyla akıllandm
o kozu verirken bana mı sordun
00 YorumlaNe mesajı atmış ama?
06 Yorumla
Soran+1 yılO nasıl iyi mi beni unuttu mi vs.
Soran+1 yılZannetmiyorum biliyor arkadaşım asla ona bakmaz
Soran+1 yılTeşekkürler
+1 yılEder şerefsizse
00 Yorumla
+1 yılUzak dur edebilir
00 Yorumla
+1 yılyine gelir dikkat et
00 Yorumla
Devamını Gör(3)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı