Erkek arkadaşım bir anda değişti, neden olabilir?

18 aydır sevgiliyiz. İlişkimizde hiçbir sorun hiçbir ayrılık lafı geçmedi şu güne kadar. Birbirimize bağlıyız. Sevgisine eminim. Son 2 buluşmamızda ev kiraladık. ilişkiye girmedik. Sadece seviştik. Gayet mutluyduk. İkimizde bu durumdan memnunduk. İkimizinde allahtan korkusu var ama bu nefsimize engel olamadı. Günah olduğunu bile bile yaptık. Sevgilimden bu sabah uzun bir mesaj geldi ve artık bunları yapmayacağını söyledi. Bende kendime kızdım nasıl bu hale geldik diye. Tamam dedim haklısın hiçbirşey olmayacak bundan sonra. Benden bunlarla ilgili tek kelime tek fotoğraf tek arzu duymayacaksın, görmeyeceksin. Ben kendi başımın çaresine bakarım dedim. O da bana mast. yaparsan ayrılırım senden dedi. Ben de anlam veremedim. Bu adam beni bu illete alıştırdı ve şimdi benden çekildi ama kendimi dizginleyip arzularıma engel olmama iziin vermiyor. Sizce bu adam ne yapmaya çalışıyor?
Güncellemeler
+1 yıl
Dışarda rahat edemediğimiz için ev tutuyoruz. eve gidipte saatlerce sevişmedik. Gittik kahvaltı hazırladım yedik film izledik beraber yemek yaptık. Sevişme sadece film sırasında 1 2 saat oldu o kadar. Yani sevişmek için ev tutmadık.
Güncellemeler
+1 yıl
Ayrıca ben burda cinselliği sorgulamıyorum. Sevgisinin ne olduğunu nasıl olduğunu anlamaya çalışıyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Derdimi anlayıp dinleyen arkadaşlara teşekkürler. Heves olsaydı dün ayrılalım o zaman bitti dediğimde evimin önünde sabahlamazdı. Sevgisinden şüphem yok asla. Allah korkusuna yaptı bunu artık anladım.
Erkek arkadaşım bir anda değişti, neden olabilir?