Erkek arkadaşım değişti, neden olabilir?

Bu sorum hem kızlara hem erkeklere 7 yıl süren ilişkim var ekim ayında sözlendik ocak ayında nişanımız var ama erkrk arkadaşım son zamanlar tuhaf davranıyor eskisi kadar ilgi yok sevgisini göstermiyor soğuk ve umursuz onunla konuştuğumda bu süreçten bunaldigini söylüyor ama ailesine muhtaç değil her şeyi kendi yapabiliyor süreçten bunalabilecegi bir durum yok ben onu zorlamıyorum ailem bir şeye karışmıyor aileler güzel anlaşıyor ben anlayamıyorum neden böyle yapıyor evlilikten korktuğunu dile getiriyor ama bu yola girmeden önce gayet emin konuşuyordu bakarım yaparım mutlu ederim evlenmek istiyorum gibisinden şuanda çok tuhaf gerçekten bu normal mi bilmiyorum ama 7 yıllık süreçte ayriliklarimiz oldu bir şeyler ve ben buna rağmen yanındayım onu maddi yönde zorlamıyorum hicbir şekilde kafamda ayrılık var gözlemliyorum ama nasıl olacak bilmiyorum. Erkekler hep böyle mıdır bir anda değişir mi ben artık beni sevmediğini düşünüyorum çünkü seviyor olsaydı beni bu duruma sokmazdı ve bu sekilde davranmazdı bu yoldan geçmiş beni anlayan veya erkek arkadaşımı anlayan arkadaşlar cevaplarını bekliyorum teşekkürler

Güncellemeler
+1 yıl
Biz 14 yaşından beri sevgiliyiz şu an ben 22 o 23 yasında son 1 yıldır işi var işi olmadan bu yola giremezdik
Güncellemeler
+1 yıl
Ayrılmak istediğimden bahsedince istemiyorum seni kaybetmek istemiyorum diyor ayrılsak pişman da olur biliyorum ama dönüşü olmaz bu şekilde devam mi etmeliyim düzelme ihtimali var mi emin değil o da artık kendinden
Erkek arkadaşım değişti, neden olabilir?