Tuhaf duygular icindeyim.. Canım aciyorr!! Nolur yardim edin?

3 hafta kadar oluyor erkek arkadasim benden ayrıldı sebebi ise benmişim, değişmişim. Ikimizinde daha onceden sevgilimiz olmadı çünkü o cok dindar saygili biri bende öyle. Iliskimiz 15 ay filan sürdü bana okadar iyi davraniyoduki sırf ben kiskandigim icin hicbir kizla konusmuyodu hakkini yiyemem verdigim saatde bile eve gidiyodu. Oda cok kiskanc, sinirli oldugundan her dedigini yapiyodum. Ben onun icin canimi bile feda ederdim,8 senelik arkadasligimi onun icin bitirdim. Fakat gun geçtikçe bana her kucuk seyde bagirir oldu bende biraz kafami kaldirdim kendimi ezdirmemek amacli ve oda ayrıldı bana 'senden sogudum' filan dedi.1 hafta sonra birseyden yazistik ve beni whatsappden engelledi facedende cikardi. Okulda ama arada bir bana bakarken yakaliyorum ve etrafimda dolaniyo Resimlerimizide silmemis. Arada bir kizlarla yanimda konusuyo takmamaya calisiyorum ama bazen uzuluyorum ozamanda anlayip susuyo ve o oyle biriki sinirlenince gözü birseyi gormuyo pisman olcagi sözler ediyo. Onceden ayrilirdik yinede yazisirdik simdi tamamen bitti gibi ama ben istemiyorum çünkü onun gibi karakteri mükemmel biri bulamam ve halada seviyorum ne yapmaliyim? seviyorum ama gicikda kapıyorum.. gonlunu tekrarmi kazaniyim? Yoksa kendi yolundami birakiyim? Aciilll yardim aglamaktan harap oldum :( :(
Tuhaf duygular icindeyim.. Canım aciyorr!! Nolur yardim edin?