19 yasıma geldim ama hiçbirşey yapamadım. Dış görünüşümü beğenmediğim için hiç sevgilim bile olmadı ve hic fotoğraf bile cektirmiyorum :/ İnsanları görünce moralim bozuluyor. Hepsi güzel iyi , aralarında bir tek ben böyle :( Resmen hayal dünyasında yaşıyorum gibi hissediyorum.( sevgilimin arkadaslarımın olmasını hayal ediyorum sanırım ömrüm boyunca olmayacak :( gerçekten cok kötü tipim. Sizden yardım ıstemıyorum cok yardım ettiniz zamanında allah razı olsun :( sadece içimi dökmek ıstıyorum buraya. Madem soru olacak. Soruyum. Aranızda benim gibi varmıı
Cevabın nedir?
KESİN ÇÖZÜM
gerçekçi olalım herkesin bir seviyesi vardır ve sende bunun sende dusuk olduğunu soyluyosun buda sende kendi içinde bir aşalanma yaratmış bnce kendi seviyenın bir tık altında gordugun birisini elde et ve onunla bir sure takıl emin ol guvenın yerine gelecek ve hersey düzelecektir, çunku o kışı senınle ılgılenecek ve guvenını durusunu bayanlara tavrını değiştirecek ve kendinde kucuk değişiklikler yapmaya baslıyacaksın mesela saçlarından başla..
düzenli traş ol ve saatinle ayakkabının uyumlu olmasını sağla telefonunu ve şik cüzdanını hep elinde taşı ve herzaman omuzların ve başın dik olsun etrafındaki kızlarla ılgılenme ve kesınlıkle bır defadan sonra bakma bakmakı onların seni izlemesine, incelemesine ırsat ver.bence bunlardan başla kardeşim115 Yorumla
Soran+1 yılYazı ıcın saol o kadar uğraşmış yazmışsın allah razı olsun fakat. Toplumda en kötü benim. Hani benden altı yok daha. Kmse benimle de ilgilenmeez :/ Traş oluyoruz elbise vs tamam eyvallah ama hiçbir kız'da bakmaaz. Saç konusuna gelince. Kafam büyük hiçbir saç şekli olmuyor :/
Soran+1 yılOnlarda yine tip vaar :/ Bende o yook :( moralimi bozuyor canımı sıkıyoor
Soran+1 yılKalmadı güven abi. :D zaten yoktu da.
Soran+1 yılBende farklı değilim. Beni görende kaçıyo :/ tipi görsen sende kaçarsın :/
Soran+1 yılAl abi :/ olabilir :(
Soran+1 yıl:D olabilir :D nerden sen :
Soran+1 yılKocaeli.
Soran+1 yılAyneen
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendimi gördüm şu an desem inanır mısın kardeşim bendede aynı sorunlar var markete bile giremiyorum sürekli kendimi aciz hissediyorum son 1 aydır dışarıya çıkmıyorum sadece gece 9 gibi arasokaklardan dolaşarak sigara almaya gidiyorum lys ye girmem gerekiyor 2. Yılım ygs çok kötüde değil ama büyük şehire gidecek psikolojim olmadığı için bu yılı bıraktık psikoloğa falan giderek tekrar hazırlanıcam kendime kıyafet bile almam yırtılmadığı sürece o aynalarda kendime bakınca bile moralim bozuluyor bazen hiç olmamış olmayı istiyorum
027 Yorumla
Soran+1 yıl:/ aynen öyleyim bende. Ne olacak be abi bu son :(
Cevap sahibi+1 yılŞizofreni den bile korkmuyorum ailem tarafından bile dışalndım resmen yüz benim iyi sayılır ama boy kısa 167 falan kendi kendime konuşmalar hayallerden çıkamamalar başladı sürekli takip ediliyorum sanki evdeyken bile kimse görmesin diye odamda kapı kitli dururum biran önce tedavi olmam lazım ama doktara hangi birini anlatcam onu bile bilmiyorum bir kıza açıldım 4 yıldır çok aşıktım antidepresan gazıyla arkadaşı olarak gördü ki arkadaşta değildik kız desen bayağı tipsiz ben iyice yerin dibindeyim
Soran+1 yıl:/ :/ aynı durumdayız diyebilirim kardeşim :/ :/
Cevap sahibi+1 yılTavsiyem benim gibi yapıp psikoloğa gitmen ama ben o hastaneye gitmeye bile çekiniyorum
Soran+1 yılPsikolog 1 gün iyileştirir. 2. gün aynı olacam :/
Cevap sahibi+1 yılUzun süreli almalıyız ben bir yıl düzenli gitmeyi düşünüyorum imkanın varsa gitmelisin dostum hatta o imkan yoksa bile yarat
Soran+1 yıl:/ o kadar para verck durumum bile yok :(
Cevap sahibi+1 yılO zaman devlete psikiyatıra git dostum psikoloğa yönlendirirler emin ol faydasını görürsün benim küçüklükten beri sorunların hep oldu fayda görürsün emin ol
Soran+1 yıl:( teşekkürler de geçirmez. Olmadı bir hastaneye falan yatarım bu psikoloji bölümüne. Deli hastanesine :(
Cevap sahibi+1 yılKendim gibi insanların orda olduğunu düşünerek ben bile yatmak istemiyo değilim ama bizde onlar gibi olmalıyız diyo bir yanım savaşmadan pes etme bunu diyen benim ama haklıyım sanırım
Soran+1 yılBen bittim diyebilirim kardeşim. Senin umudun var benim umudum yok :(
Cevap sahibi+1 yılBende hala öyle hissediyorum alkol al biraz derim rahatlarsın 2 gün önce aldım fayda gördüm diyebilirim onu bile babam aldı
Soran+1 yılSaolasın kardşm haram'a el uzatmıyorum. Yanlıs anlama sana birşey söylemıyorum. Ben kendim için diyorum :/ Sen git tedavini herşeyini ol inşallah düzelirsin. Bende bişe yok bari sende olsun
Cevap sahibi+1 yılYok yanlış anlamam tercih meselesi tabiki benimde bu tedavi son çırpınışım yoksa bende bittim umudu sorarsan bende de yok ama başkada çarem yok başkalarının hayatlarını pencereden izlemek iyi değil kendimizinkini yaşamalıyız doktara gitmen faydalı olur şu an zor geliyor biliyorum banada öyle geliyor ama mecburuz
Soran+1 yılSenin azda olsa ümidin var. Ben sanırım böyle olcak baskalarının hayatlarını pencereden izleyerek sürünecem. :( yaşayacak hayatım olmayacak. doktor falan çare değil bence :/
Cevap sahibi+1 yılBenim umudum varsa herkesin vardır dostum küçük çocukken bile sürekli emir gibi dürtüler alıyordum git anneni bıçakla en çok gelen bu yüzden odaya geçer ağlardım hep 9-10 yıldır hiç bitmeyen psikolojik parmak kaşıntım var sadece başparmaklar kesmeyi bile denedim parmaklarımı benim bile umudum var dostum seninde olucak
Soran+1 yılBen farklımıyım. Takvimle saatle konustugum zamanları hatırlıyorum. İnsansızlıktan onlar benle konusurdu. :( Sende pek iyi değilsin kardeşim kesin görünmen lazım :(
Cevap sahibi+1 yılİkimizinde dostum
Soran+1 yılAynen ama ben görünmücem krdeşim.
Cevap sahibi+1 yılBu tek şansın dostum yapmak zorundasın ve yapıcaksın ailenle konuş durumun ciddiyetini anlat psikiyatrın verdiği bir antidepresan bile harika sonuç veriyo devlet hastanesine git son bir dene olmazsa küs herşeye tekrar
Soran+1 yılBu siteden baska biryere anlatamıyorum derdimi. Bak benim öz abim bile tipimle dalga geçiyor :/ kendisi çok yakısıklı biri. Kızların istediği biri. Ablam da aynı şekilde. Ama ben :/ tam onlara zıt bir yüz :/
Cevap sahibi+1 yılBen ablamden nefret ederim abinin kendi salaklığı o afedersin hem kendi tipinide fazla abartttığına eminim boyun iyise kurtarırsın zaten
Soran+1 yıl1.80 boy var :/ ama devede de boy var krdeşim :/
Cevap sahibi+1 yıl180 daha ne kardeşim bizde tip gene var azçokta boy yok boy daha önemli yakınbi arkadaşım 180 li boylarda bayağı şişman ve tipsiz bu bir yıl içinde 5 kız arkadaşı oldu ve 4 tanesi bayağı bayağı güzeldi psikolojini düzeltip özgüvenin yerine gelince emin ol kızlarda sana gelicek
Soran+1 yıl1.80 boyum var geniş omuz var da işe yaramıyor :( Bende de tip yok işte :/ :/ Bılmıyorum nasıl basarıyorlar bunu anlayamıyorum :( :( Ah bu özgüven ah :(
Cevap sahibi+1 yılEmin ol doktorla birlikte oda olacak kendine iyi bak kardeşim tedavini de ol bak ben çıkıyorum herşey gönlünce olsun
Soran+1 yılTeşekkür ederim kardeşim iyi geceleer amin seninde
+1 yılBence kendini bu kadar yıpratma kendine bakım yap sevmeye çalış kimse dörtdörtlük olmak zorunda değil.kendini beğenmediğin için özgüveninde eksik sanırım korkularının üstüne gitmelisin devamı gelir sevgilinde zamanı geldiğinde olur merak etme.senden daha kötü durumda olanları düşün şükret
022 Yorumla
Soran+1 yılVallahi yıprata yıprata bittim :( bakım bile yapılamayacak kadar çirkin birşeyim :( Kendimi sevemıyorum. Sevecek şeyim yok :( Özgüven 0 zaten.
- +1 yıl
Mükemmel olmak zorunda değilsin.kusurlarınla barış özgüven gelir azda olsa bence yakışıklılık değil bakım önemli üzme kendini
Soran+1 yıl:/ hangi kusurlarımla barışıyım ki hangi biriyle :/ özgüven denen şey 0'ın altında bende. :/ bakım yapılacak bir tipim bile yok ölsem daha iyi :/
- +1 yıl
Saçmalama.senden daha kötü durumda olanları düşün şükret sağlığın iyi olduktan sonra aşılmicak sorun yok eğer kilon varsa spor diyet verebilirsin taktıkca artar sıkıntın
Soran+1 yılZaten onlar sayesınde ayakta duruyorum allah kahretsin o kadar kötü bir insanım :/ Kilo falan sorun değil tek derdim suratım kafa yapım :/ komple kafayı değiştirme ameliyatı olsa 100 milyarda olsa verir yaptırırım bıktım bu derdden
- +1 yıl
Yüzünse sıkıntın hiç sorun etme saçlarınaşekil falan ver çok büyütme kusurlarını mutlu ol;)
Soran+1 yılYüzüm :( sıkıntı sorun yüzde zaten. :( Saclarıma şekil verince bile daha çirkin oluyorum :/
- +1 yıl
Tamam çok sorun değil bence olabilir kendinle barış insanlar ne düşünüyo nasıl bakıyo önemi yok insanlar leştirir herkesin bir kusuru var seninkide o olsun takma kafana
Soran+1 yılBenim kusurum kötü olay. Bak abla biz 3 kardeşiz. Öz abim bile benle dalga geçiyor bu tipimle :/ Kendisi cok yakısıklı gerçekten kıskanıyorum :/ ablam da aynı şekilde ama o dalga geçmiyor. Ve son olarak ben ise allahın bir cezası gibi birşeyim :/
- +1 yıl
Yok canım öyle düşünme bak seninde artın kalbin bu görünüştende önemli.abinde yakışıklı olabilir onunda eksiği kalbi insan kardeşine destek olur üzülme mutlu olursun inşallah
Soran+1 yılKalp kurtarmıyor :( tip kurtarıyor :( inşallah olurum ama sanmıyorum olacagını :/ Bak yanlıs anlama sana soru sormak ıstıyorum gerçekten doğru cevabı verirmisin. Sana 2 kişi aynı anda cıkma teklifi ediyor. Biri yakısıklı biri tipsiz. Söylermisin sen hangisini seçersin? Ben söyliyim kesinlikle yakısklı olan. Kim ne derse desin herkes böyle yapar. SAdece sana özel değil tüm insanlıkk :(
- +1 yıl
Ooo tanımadan yargılıyosun be kardeşim gönlüne görebiri elbet çıkar ilerde şükret daha kötüsünden korusun Allah düşünme böyle
Soran+1 yıl:( tanımakla alakası yokki herkes böyle işte :/ :/ kendimide avutmuyorum :/ çıkmayacagınıda bılıyorum iplemiyorumda :D
- +1 yıl
Kendini avutacak bir durumun yok ki zaten gözünde büyütme bukadar moralini yüksek tut
Soran+1 yılKolay deıl abla böyle olmadan kmse anlayamaz :/ öyle birşey olacakki birden götürecek bu derdimi :/
- +1 yıl
Haklısın anlayamaz kimse senin ihtiyacın moral seni mutsuz eden insanlardan uzak dur üzülme ;)
Soran+1 yılEvet anlayamıyor malesef :(( moral bile işlemiyo artık. Bugün iyi oluyorum yarın yine aynı. Ondan uzak dursam öbürü aynı :/ :/
- +1 yıl
Senin için yapabileceğim birşey olsa yaparım kardeşim sorun etme
Soran+1 yılBiliyorum cok teşekkür ederim ama çözümü yok bunun bılıyorum. Yinede cok saol o kadar yazman bile cok yardım ettin tşekkürleer
- +1 yıl
Vardır elbet çözümü imkansız değil hiçbirşey hayatta kendine iyi bak
Soran+1 yılİnşallah bu sorunun yok diye kabullendm ama nasip. Saol tşkler sendee
- +1 yıl
Rica :)
öncelikleee kızlar için yakışıklılıktan ziyade karizma önemlidir.yaşın daha 19.çok karamsarsın.muhakkak düzenli spora başla derim.spordan sonra daha iyimser olacağını düşünüyorum.hiç aşamazsan bu durumu psikoloğa görünmeni tavsiye ederim.ama ilaç vermeyenine.
07 Yorumla
Soran+1 yılBu devirde bence tip. Spor yapınca cok tipsiz oluyorum yani suratım çirkinken daha çirkin oluyo daha moralm bozuluyor :/ Psikolog falan kurtaramaz ki :(
Soran+1 yılAynen cok karamsarım malesef :( otursada bir halt'a benzemez :(
- +1 yıl
biliyor musun insan hasta olmadan veya başına bir iş gelmeden kıymet bilemiyor, şükredemiyor...şükret haline, sağlığına..emin ol 5 sene sonra bunları düşünmeyeceksin.spor yap, kitap oku, düzenli bir hayatın olsun bak nasıl bir sürü arkadaşın oluyor. kız arkadaşın oluyor...sadece zaman lazım.her şey mükemmel olamaz.biraz akışına bırak.
Soran+1 yılİnşallah. :( teşekkür ederim ama kurtulamıyorm karamsarlıktan resmen ele geçirmiş beni :/
Soran+1 yılBılmıyorum anlarım belki :/ Amin cümlemize :(
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
14Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yıl.senin gibi olan çok var. Ama çoğu ömrüm boyunca olmayacak lafını söylemiyordur umutları vardır. Ben aynaya bakmaktan hoşlanmıyorum bile, fotoğraflarımı şimdi istesem kaç tane rahatlıkla sayabilirim :D ama gerçekten kendini anlatabiliyorsan manken olmasalarda güzel bulabileceğin insanlar seni sevebiliyor. E tabi bunun için farklı şeyler vermen gerekiyor. Tip yoksa başarılı olacaksın, kültürlü biriysen insanlar seni dinler, spor yapabilirsin, müzikle sanatla uğraşabilirsin vs.. Ama bu kadar umudunu yitirirsen etrafındakileri de kaçırırsın..
00 Yorumlagüzel kardeşim kendine bu kadar haksızlık etme az kendine bak vücut çalış sacına güzel bir şekil ver sakal yakısıyo bırak olmuyosa kes. ne insanlar tanıdım yüzüne bakılmıcak haldeydi çocuk vücudunu geliştirdi iki dövme yaptırdı saçını mario götze gibi yaptı şimdi yanında en az 2 kızla dolaşıyo
18 Yorumla
Soran+1 yılKafa yamuk gözler yamuk dişler yamuk. Saç olmuyor vucüd oldumu suratım cok ufak fare gibi kalıyor. Allah tüm cezalarını vermıs dıyebılırız
- +1 yıl
haklısın aynen benimde bunlar aklıma geliyo
- +1 yıl
seninki psikolojik bence dişlerine tel takıcan zor bişey değil vücut calıs sana jay cutler gibi ol demiyorum o zaman küçük durur kafan azıcık fit ol hafiften gözüksün kaslar bak kendine hayata bir kere geliyosun. barzo herifler kendine güveniyo rusları kapıyo. güven kendine az
Soran+1 yıl:( bana göre hayal böyle şeyler. Kafa büyük surat kücük gözler yamuk sence o şekilde ne yapabilirm ki :/ kmse s*klemez bile beni. O dediğin insanlarda birazda olsa tip vardır yine. :(
Soran+1 yılAynen malesef denemicem hic ümidim yok abi :( sanırım ölene kadar böyle.
Soran+1 yıl:( :( saol yinede
Diğer konusunda 472 cevap paylaştı. sevgiliyi sadece yakisiklikla yapilir dogrudur ama bunlar gecicidir, gercek bir kisilik kaznmak istiyosan kendini gelsitir konusmayi ogen kitap oku, bilgili ol , sinirlarizorla bak ozman yuzun gercekten maymun kadar cirkin olsa bile herkz onunde diz cokecektir
04 Yorumla
Soran+1 yılYok abi bence bu zamanda insanda tip olmadıktan sonra diğer bütün özellikleri at çöpe gitsin :/
Soran+1 yıl:/ abi bılmıyorum moralım cok bozuk ondan böyle dıyorum sanırm :/
all eyes on us
https://www.youtube.com/watch?v=kYtGl1dX5qI
they looking at us
everybody in the club
all eyes on us
oooohh whoooaa
let it out bro !01 Yorumla
Soran+1 yılSaol cok yardımcı olduun
+1 yılhiç kimse kendini beğenmez şahsen bende beğenmiyorum kendimi ama fiziksel olarak sende fiziksel olarak zayıfsan kendini kişilikolarak geliştirmelisin dış görünüşünle beğenilmiyosan kişilik olarak aranan biri olmalısın :)
13 Yorumla
Soran+1 yılDış görünüşü kötü olan birinin iç güzelliğine dikkat etmezler :(
- +1 yıl
emin ol kidikkat eden birisi çıkacakkarşına bukadar karamsar olmaz
Soran+1 yılHiiç sanmıyom :( :( ölene kadar yalnızım
Diğer konusunda 424 cevap paylaştı. kendne haksızlık yapma ne erkekler var dışarda bsye benzemıyo tarz moda kıyafetlerle dıkkat cekebilirsin bence cok takma özgüven yok sende ne olursa olsun naıl olursan ol özgüven olsun fotografda cektr gez toz arkadş cevrenle dışarıya cık
09 Yorumla
Soran+1 yılBöyle olmayan anlayamıyor malesef :( O dışarıda birşeye benzemeyenlerden daha çirkin bir insanla konusuyorsun :( Sırf bu yüzden elbise ayakkabı bile almak ıstemıyorum sırf nası olsa benden birşey olmaz diye :( Özgüven denen şey 0 :( fotolarda cıkmak bıle ıstemıyorum :/
Soran+1 yılEvet olamam işte :( ölene kadar böyleyim :/ malesef saldım artık
Soran+1 yılYakında kurtulmayı düşünüyorum bile :/ Ben istemedim böyle olmamı. Bazen annemle babamı bile kırıyorum neden beni yaptılar diye. Suratlarına diyemem onların üzülmelerine dayanamam :/ Benim kaderim tek başıma ağlamaktan dolayı ölmek olucak sanırım çünkü artık ağlayamıyorum bıle gozumden yas gelmıor
- +1 yıl
sen bunalıma girmşsın resmen ailene ve kendne haksızlık yapıyosun onların ne sucu var kı sen bu düşünceyle çalışamazsın bıle bir işde bence bir pskoloog yardımı alman gerekir. sonuçda ben senı görmedm sadece yazdıklarına yorum yapıyorm görünüşünü blmıyorm belki göznde sen büyütüyosun takıntılaşmış olablrsn
Soran+1 yılEvet büyük bunalımdayım :( haksızlık yapmıyorum sucları var. Akraba evlilği. :( Ben birkç kere işe girdim çalışırken yarıda sırf bu yüzden bırakıp çıktım :/ :( öyleyim öyle aşırı tipsizim
Soran+1 yılNasıl bişelerki. Km ne derse desn yapamıyorum bir kere tipimin böyle oldugunu kabullendım bılıyorum ya :/
Bu tip şeyler genelde utangaçlıktan veya ilk adımı olmasını hayal ettiğin şeylerden gelmesini beklemekten kaynaklanır sen, sen ol asla kendini aciz görme seni heveslendirecek şeyler bul örneğin ne seversen o şeyler üzerinde daha fazla dur. Birazda felsefe ile iç içe ol ve hayallerini hayal olarak değil gerçek olarak yaşa.
03 Yorumla
Soran+1 yılBu tiple yaşayamam sanırım :( çünkü herkes reddeder kmse konusmaz :(
Soran+1 yılOnu tercih ederdim. Çünkü tipsiz yaşamayı bılıyorum :( en azından o zaman yinede senle ilgilenen insanlar olurdu. :(
+1 yılben de tam öyle olmasa da öyle gibiyim. takma. düzelir zamanla.. düzelecek. düzelmesi için uğraşacaksın.
19 Yorumla
Soran+1 yıl:( uğraşsam nolcakki suratımı mı değişecem :( yine aynı surat yine aynı beden :(
- +1 yıl
sporlar vücudunu iyi yapabilirsin ve bakımla yüzünü de. sosyalleş. oku mesela okumuyorsan. çalış.kurslara git. arkadaşlar edin.
Soran+1 yılKafam büyük suratım uzun gözlerim yamuk dişlerim yamuk burnum büyük. Allahın verebileceği tüm cezalar var. Zayıfladıgım zaman suratım iyice kücülüyor çirkinken ultra çirkin oluyorum. Ve sırf bu haldeyim diye ehliyet kursuna müzik kursuna bile gitmeye utanıyorum :(
- +1 yıl
saçalama yapma öyle istediğin yere git asıl seni bu halinle sevecek insanlar bulmak için daha çok sosyalleşmelisin zaten insan çevresindekileri dış görünüşüne göre seçmemeli bak ne güzel ilgili alanların varmış. ne malum iyi bir müzisyen olamayacağın? kendini başka yönlerde geliştirip dış görünüşünü arka plana atabilirsin. zayıflama o zaman normal kiloda ol. dişlerini yaptırabilirsin. saç modeliyle kafanın daha iyi görünmesini sağlayailirsin.
Soran+1 yılGidemiyorum utanıyorum. İçimde hep bir kuşku. Ya arkamdan ne kadar çirkin tipsiz oldugumu konusuyolarsa :( Şu anda insanlar cevresini tipi olanlarla yapıyor. Olmayanlarla değil :/ Saç şekli bile olmuyor :( : ( Neyaparsam yapayım dış görünüşüm değişmez :(
- +1 yıl
ben de öyle gibiyim yaşıtlarımın arasında olmaktan pek hoşlanmıyorum ya da ya benim gibi olanların ya da yaşlı insanların yanında rahat olabiliyorum. bir de öylesini dene istersen. pek utanmıyor insan o zaman.
Soran+1 yılÖyle yaptıktan sonra ne anlamı kaldı ki :/ yaşlılarla oturduktan sonra :( ya gerçekten cok kötüyüm kafayı sıyırcam bu olaydan.(
- +1 yıl
öyle kurslara git işte kendini geliştirince yaşıtlarınla takılırsın
Soran+1 yıl:( bılmıyorum gidesim yok hiç. Hatta evden cıkasım yok hep yorgan altında uyumak ıstıyorum :(
yureyin guzzel olsun ne lazim sana milett bosver ne cirkin isanar var egoist olanlar kendini biilmeyenler bisey saniyolar kendini senmi bu duruma uzulucen bisey yok onda icin guzel olsun
01 Yorumla
Soran+1 yıl:( cok uzuluyorum yeminle moralim bozuluyor :(
Diğer konusunda 369 cevap paylaştı. kendimi çirkin bulmuyorum ama benimde sevgilim yok fakat neden yok bu soruya cevap bulamıyorum bence senin sorunun kendini çirkin bulman çirkin olman değil?
07 Yorumla
Soran+1 yılBen hem kendimi çirkin buluyorum :( sevgilimde yok. Soruya cevap yok abi bunuda bılıyorum :( benim sorunum kendimi çirkin bulmam değil direk çirkin olmam :/
- +1 yıl
sen hiç görmedinmi yanında güzel kız olupta kendisi çirkin olan adam bunların tek sermayesi yüzsüz arsız ve şansını deniyor olması senin denginde mutlaka vardır sen burdaki kızların sürekli yakışıklılıktan bahsetmesine aldırma hepsi öyle değil bazıları adam seçer adam olana gönül verir
Soran+1 yılHayır görmedim yeminle :( hiç çirkin bir insan görmedim bir kızın yanında. Benim dengim yok diyebilirim o derece bir berbat bişeyim :( Burdaki kızlara tabiki bakmıyorum onların öyle demelerine ama insan tipi olmayan biriyim gerçekteen
- +1 yıl
kardeşim bu düşünce ile insanlık onuruna hakaret etme senide bir yaratan var bunu unutma sakın yaratan başkasına vermediğini sana mutlaka vermiştir el kol bacak gibi akıl gibi senin bu düşüncelerin sınırları zorluyor artık yüzün güzel olmasada sende kimsede olmayan başka bir güzellik mutlaka vardır?
Soran+1 yılBende insanlık onuru kalmadı abi onursuzun tekiyim sanırım. Hiçbir güzellik yok hep çirkinlik hep :/
Soran+1 yılHiçbir işe bulaşmadım :/ Elime sigara almadım. Agzıma içki değdirmedim. Kumar oynamadım hırsızlık yapmadım :/ Ayakta duracak takaatim kalmadı bu yüzden. İş'e girdiğim zaman calısamıyorum bıle aklımdan cıkmıyor yarıda bırakıyorum işi. Allaha o kadar dua ettim o kadar namaz kıldım o kadar şey yaptım 1 gr acımı dindiremedim. Namazı bile bıraktım :/
Zor bir durum.Ama unutma kimse 4 4lük değildir.Belki senin gibi düşünen ama dısarıya baska bir profil yaratan insan coktur.O yüzden en azndan mutlu görünmeye çalış.
13 Yorumla
Soran+1 yılYok abi herkes 4 4 lük bence :( Ben nası bir profil yaratıym ki :( ne yapsam hüsran ne yapsam dalga geçerler. Tip tip değil :/
Soran+1 yıl:/ bence herkes benden önemlidir :( artık gibi düşünüyorum kendimi. :( Böyle yapmanın bir faydası yok ama aksi halini düşünemiyorum. Farklılaşmak ıse bir hayal :(
+1 yılasosyallik başlamış ayrıca da tipi çirkin olanlar daha sosyal oluyor onu anladım ben yani yaşında daha çok genc bence
03 Yorumla
Soran+1 yılAsosyalim bu yüzden malesef :/ valla tipim belki kocaelide en çirkindir ama daha sosyal olamadım :/ 19 yasındayım daha sevgilim olmadı :(
- +1 yıl
sevgili cok mu onemli be abi kültürünüzü bu kadarda düşürmeyin bence
Soran+1 yılBence önemli :( artık zoruma gıdıyo arkadaslarımın yanında saf gibi olmak :(
Diğer konusunda 562 cevap paylaştı. kardeşim bende de o özgüven eksikliği var halada var ama azaldı çünkü tip en önemli şey değilmiş onu burada öğrendim :)
09 Yorumla
Soran+1 yılburada herkes öyle diyor ama kardeşim kendni avutma :( insanlar tipi olmayanlarla konusmaz muhabbet etmezler.
Soran+1 yılSanırım yalnız ölecez. Ama cok sıktı bu olay beni :/
Soran+1 yıl:/ hayat evet. Bazılarının artıgı olarak yaşayacak insanda lazım :(
Soran+1 yılBen bittim :( ölümü bekler oldum. :/ spor yaptımmı suratım iyice kücülüyor daha beter oluyorum. Ayrıca bir insanda surat olmadıktan sonra isterse kas yığını olsun yine iş olmaz :(
Soran+1 yılBıraktım yapmayı :( saldım artık ne olacaksa olsun acı cekmeye alıstık zaten
+1 yılbende yanlızım arkadaş sevgili vs senin gibi gel özele konuşalım aynı kader ://
04 Yorumla
Soran+1 yılSaol abi :( konusamıyorum bu konuları inan :(
- +1 yıl
seni en iyi ben anlarım senin yasadıklarını hıssetdiklerin hepsi bende mevcut konuşmak istemiyorsan tabi sen bilirsin.
Soran+1 yılTeşekkür ederm :/
- +1 yıl
peki :)
+1 yılİnan şeklim şemalim yerinde bende senin gibiyim. Nasip kısmet diyorum
07 Yorumla
Soran+1 yıl:( nası bir yorum anlamadım :(
- +1 yıl
Aranızda benim gibi var mı demiyor musun var işte
Soran+1 yılHıı anladım. Ama benim şeklim şemalim yernde değil :/
- +1 yıl
Bende onu diyorum bir önemi yok şeklin şemalin üzme tatlı canını aynı dertler bende de var
Soran+1 yılSen yinede yaksıklı bişeysin yani fotodaki :/ yüzn gözün düzgün en azından
- +1 yıl
Ne deyim inanmak istersen. Kendine dikkat et
Soran+1 yılTeşekkr edermde inanamıyorum bir kere :(
+1 yılkendine haksızlık yapma.sen önce bir kendine çeki düzen ver.biraz sosyal olmaya çalış elbet senide birisi keşfedecektir kardeş
03 Yorumla
Soran+1 yıl:( yok be km bakar bana. Yoldaki kedi köpeğe bakarlar bana bakmazlar o derece :/
- +1 yıl
sen baştan kaybediyorsun böyle düşünerek.şu düşüncelerinden de vazgeç önce.beni çevremdeki arkadaşlarım begenir.özellikle kız arkadaşalrım sen her kızla çıkabilirsin falan derler. fakat görünürde bir kız arkadaşım yok.o iş sende bitiyor.sevdiğim kişi bana yüz vermiyor mesela. demek ki neymiş sorun tipte değilmiş
Soran+1 yılBana da sen zaten hiçbir kızla çıkamazsın. Kız'ın kör olması lazım sana bakması ıcın falan öyle diyorlar. .( sende en azından yine bişe vardır bende o bile yok :(
Gizli Üye(30-35)+1 yılşimdi dışarı çık bütün kızlara teklif et kendini bu kadar aciz görme
013 Yorumla
Soran+1 yılUtanırım :/ reddediceklerini bildiğim için :(
Cevap sahibi+1 yılhepsi hayır demez utanırsan hiçbişey elde edemezsin zaten
Soran+1 yılUtanıyorm :/ hepsi hayır der. Sana tipsiz aşırı çirkin biri teklif etse ne dersin :/ kabul ederım deme abi
Cevap sahibi+1 yılbunu görmeden bilemem dünyada mükemmel insan yoktur zaten benimde hiç kız arkadaşım olmadı ama bunu dert etmiyorum
Soran+1 yıl:( öyle dersin yani reddedersin. Benimde olmadı ama moralimi bozuyor bu durum artıık. Çünkü arkadaslarım vs ellerinde telefonlar mesajlaşırken hergün kızlarla buluşurken gezerken ben mal gibi ya erkeklerle otururum ya da evdeyim :(
Cevap sahibi+1 yılbende öyleyim bak bu biraz seninle alakalı benim bir çok kızla alakam olmuştur hep ilgilenmişlerdir benimle biraz yakın olmanla alakalı ilgi göster kızlara gül espri filan yap
Soran+1 yılKızlarla konusamıyorum bile :( benden çirkin olamazsın. Konustugum zaman bile heyecanlanıyorum söyleyecek söz bile bulamıyorum :/
Cevap sahibi+1 yılbende öyleyim ama bunu yenmen lazım böyle olmaz kendini ezdirme
ya ben ne tipler görüyorum ünide etrafında kızlar bunun tiple alakası yok bence
Soran+1 yıl:( yenemıyorum abi ümidimi yitirdim diyebilirim. :/ fotolarda kendimi görünce dahi moralim bozuluyor :/
Cevap sahibi+1 yılben diyeceğimi dedim kardeş
Soran+1 yılSaol krdeşim de artık faydası yok bende kabullendim :(
Cevap sahibi+1 yılbilmem artık
Soran+1 yılÖyle. :/
+1 yılBuralardaysan ulaş bana, ne istiyorsan yaşatalım
13 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim saol berkay abi :( bunu yapamam.
- +1 yıl
Üstüne gitmedikçe kurtulamayacaksın, ısrar yok, sen bilirsin
Soran+1 yıl:( tşkler abi yinede
+1 yılBeğenmediğin yönlerini değiştirmeyi dene.
01 Yorumla
Soran+1 yılHiçbirşeyimi beğenmiyorum. Allahın takip etmediği insanlar arasındayım sanırım. :(
Gizli Üye(30-35)+1 yılolur mu
ben de varım ya :)01 Yorumla
Soran+1 yılBenim kadar değilsindir kardeşim.
+1 yılözgüven olsun gerisi gelir
01 Yorumla
Soran+1 yılO yok işte 0. :( çünkü tip yk :/
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayallere kapılma şizofren olursun bak
11 Yorumla
Soran+1 yılOldum bu durumdan dolayı :(
Gizli Üye(30-35)+1 yılvar ben :S
01 Yorumla
Soran+1 yılBenim kadar değil :/
Gizli Üye(30-35)+1 yılPhen
00 Yorumla
Devamını Gör(9)