link
Sevdiğiniz insanın başkasıyla evlenmesi
link
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer dünyam başıma yıkıldı. evlendiğini duyduğum kişi karısı olunca o an nefessiz kaldım. beni aramıştı ben numarayı tanıyordum ama aradan 5 yıl geçmiş ve ben numara değiştirdiğim için ona ait olduğunu bilemedim araştırıp buldum. sonra ortak bir tanıdıkla bunu bir daha yapmamasını karısına yazık ettiğini söyleyen bir mesaj yazdırdım. tabi bunu facesinde karısı görmüş ve o kişinin ağzıyla benim aramamı sadece helallik isteyeceğini söylemiş. çok uğraşlar sonucu aradım çıkan kızdı telefonu kapattım ama ısrarla aradı ve kim olduğumu bildiğini söyledi açtım dedim ben seni düşündüm kötü olma istedim. oda eski telefonu kullanıyormuş dedim orda kayıtlı acaba kimdir diye aramıştır. dedim konuşmadı kapattı dedim sen düşünme o seni seviyor ki evlendi dedim ama herşey bambaşkaydı o numaram eski değildi. sonra nasıl oldu kız beni dost bildi ona şiddet uyguluyormuş iyi ki olmadın onunla dedi ayrılık aşamasına geldiler geri barıştılar. Ama tek bildiğim beni haketmediğini düşünüp bensizlikten evlendiği herkeste beni aradığı bulamayınca deliye döndüğü çok karma karışık haldeyim
ben bitirdim ama bitmesi gerekiyordu mantıklı olan buydu aradan 4 sene geçti hayatımızda herşey değişti evlendi ve eşi bana inanılmaz benziyor farklı ve yakın sehirlerde olduğumuzdan 2 defa karsılastık 4 senede insan çok kötü oluyo ama ne olursa olsun mutlu olmasını daha çok istiyo hayat öyle yada böyle devam ediyo onu buna ben sürükledim ama yapacak birşey yoktu olamayacak birşeydi. ama buna rağmen ara ara kafayı yapıp arar beni sarar bayağı bir beni sen bıraktın senin yüzünden oldu seni unutamıyorum falan der ama yapcak brşey yok umarm hep mutlu olurlar.
Ilkokuldan bir kız vardı arkadaştık her zaman iyi anlaşırdık gezerdik eğlenirdik ve ben içten içe ona karşı birşeyler hissediyordum ama öyle böyle değil ve ben bunu soyleyemiyordum çünkü kaybetmekten korkuyordum sonra bir tartışmamız oldu uzunca bir süre aramadık birbirimizi ve ben de günden günden özler oldum dayanamadım bir kaç kez aradım soğuk davrandı bana o bana çok pis koydu ve yine aradan 6 ay felan geçti duydumki evlenmiş sosyal medyadan gördüm fotoğrafı o an kanım çekildi içim titredi lan aglamakli oldum moral eksilerde o gece vurdum rakının dibine arkadaşlarla onlarda öylesine içiyor zannediyorlar beni onlarada söyleyemedim bu durumu icin icin agladim lan bu koca bunye cocuk gibi agladi...
!Sorumu Şurdan daha iyi Açıklayayım.. Bir zamanlar birlikte oldugunuz seviglinz ile tartışıp ayrıldınız ama sevıyordunuz . Aradan belli bir süre sonra nişanlandıgını duydunuz ve bır sure sonra evlendiğini Ne hissedersiniz ? düşünceleriniz nelerdir? birde şöyle sorayım Evlendıkten sonra size mesaj atsa tekrar konuşmaya başlarsa ne yaparsınız ? ( Genel bır sorudur Cevremde gödrugum ıcın sızlerede sormak ıstedım hadın arkadaşlar yardırın puanlarıda unutmayalım :)!
Bak dostum aynı soruyu bende sordum :) Dusuncelerımı tahmın edebilrsin dimi yazmama gerek yok :)
Aynısı benimde başıma geldi bir süre kafayı yiyecek gibi oldum ama sonra benim olsaydı zaten gitmezdi diyerek avuttum kendimi onu unutmadım unutamamda ama alıştım arama meselesine gelince aramadı aramasınıda istemem ben allahtan korkarım başkasının namusuyla işim olmaz.
Cevap
12Cevap
2019 Ekim ayında tanışmıştık. Bana göre mükemmel biriydi, aynı yerde çalışıyorduk. Sonra arkadaş olduk, beraber gezmeler, eğlenceler... 11 Kasım'da sevgili olduk, o gün ilk ilişkimizi yaşamıştık. Hiç unutamam, onunla geçen her saniye beynimde 8K kayıta geçmiş. Aşk konusunda NİRVANA'ya ulaşmıştık, birbirimizi delice seviyorduk, her saniye yan-yanaydık. Sonra evlenmeye karar verdik ama benim evlenecek durumum yoktu. Babam yok, annem, kız kardeşim ve ben, başka da kimsem yok. Onun ailesinde de kısmen benzerlikler vardı. O zamanlarda benim annem Türkiye'de çalışıyordu, bebek bakıcısıydı. Ondan başka kimsem olmadığı için de kendim gittim kızı istemeye. Kız ile 2019 31 Aralık günü onun evine gittik, giderken çok korktum ama soğukkan davrandım, abisi ve babası yanlış anlarsa beni vururlar vs. diye. Neyse evine geldik girdik, evdekileri ile tanıştım, babası ve abisi çok güzel insanlardı, temiz kalpli, anlayışlı, misafirperver... Anlattım durumu, olanı-biteni, kızı istedim. Öncesinde vermemezlik yaptı annesi, evdeki herkes razıydı ama annesi kızımın uzakta (başkentte) yaşamasını istemem dedi. Haklıydı tabi. 3 gün onun evine yakın bir otelde kaldım. Bir şekilde evindekilerle anlaştım. 1 ay Sonra da Çalışmak için Türkiye'ye geldim ( evdekileri biliyor). Sonra da çalışmaya başladım, baktım burada ortam farklı, insanların düşünceleri farklı. Bende kendi sferamı değiştirmeye karar verdim. İlk geldiğimde 20 yaşımdaydım. Geldikten 4 5 ay sonra kız ile kavga etmeye başladık, olur olmaz şeyler yüzünden. Yani uzun lafın kısası o oldu, şu oldu, bu oldu derken küstük. Tam 1.5 yıl hep aradı, mesajlar yazdı, ağladı, yandı. Ama ben hiç dönüp bakmadım. Koç burcuyum, çok pis karaktere sahibim. Şu 3 yıl içerisinde arada sırada özlediğimiz zaman 6 7 ayda bir konuşur olduk. Ama onu unutup da başka birisiyle sevgili olmadım, olamadım da. 2 gün önce aramış, bugün dönüş yaptım. Hüngür hüngür ağlıyor, evleniyorum diyor... Nereye kaçacağımı, nerede haykıracağımı bilemedim. "Ömür boyu nerede olursan ol, mutlu olmanı dilerim. Ben seninle ömrümün sonuna kadar yaşamak istemiştim, kısmet değilmiş - nasip olmadı, çaresizliğimle kaldım. Ama sana verdiğim sözümü tutarım, en azından kendim için; ben seninle evlenmeden başkasıyla yaşamam, evlenmem, sevgili olmam demiştim ya. Artık gerçekten böyle. Hayallerimde, kalbimde ve aklımda yaşarsın. Hoşçakal". Bu cümlelerle konuşmayı bitirdim ve içimde çığlık attım, haykırdım, ağladım ama kimseye de hissettirmedim. Size tavsiyem; bir insanı seviyorsanız, ona aşıksanız o insanı üzmeyin. He bir de bu Türkiye denen lanete dönüşmüş ülkeden hadi ordan olup gidin. Burası hayallerin, hedeflerin ve hayatın yıkıldığı ülke. Zaman ayırıp okuduğunuz için teşekkür ederim, kendinize iyi bakın...
Şu an yaşadığım durum. ayrılalı yirmi gün oluyo, ayrıldıktan on gün sonra bulunduğu şehire gelirken barışırız ümidiyle, yolda o gün sözlendiğini öğrendm, yıkıldım. nişanlanalı bir hafta bile olmadı, nisanda da evleniyor beni çok sevdiğini söyleyen adam. bir buçuk yıl beni kazanmak için uğraştı, inandım güvendm ve sevdim. şimdi ise yaptığını kaldıramıyorum. dayanması çok zor. acıyor ama öldürmüyor. ama bir türlü geçmiyor. çaresiz kalıyorsun, tutunacak bir dalın yok, dağıtıyorsun. mutlu olsun istemiyorsun. ah ediyorsun elinde olmadan
Simdi nasilsin? :(
Bende bugün itibariyle öğrenmiş oldum. Düğün fotoğrafını gördüm. İçim yandı. Heryerim uyuştu. Halbuki ayrılalı 2 ay bile olmadı. Nasıl geçer bugünler bilmiyorum. değmeyene değer vermişim. Kötü olan artık hiçbirşeye hevesimin kalmaması. Olan sevene oluyor işte ne diyelim
bunu ilk duyduğumda çok kısa bi an durdum şöle biraz içim burkulur gibi oldu.hemen sonra allah mutlu eder inşallah dedim içimden halada öyle diyorum.oysa aşık olduğum ilk insandı zaten onun kdr sevemedim sonra kimseyi ama yinede allah mutlu etsin inşallah...
Nasil atlattin budurumu?
Büyük konuşuyorsun ☺️ Umarım başına gelmez eğer ki gelirse ise vay haline için yanıyor bildiğin içinde 100 derece su var sanki öldüm diyorsun yeter artık dayanamıcam diyorsun ama hala yaşamaya devam ediyorsun ne kadar yaşamaktan sayılırsa bu durum ☺️ Ondan insallah bu durumu tatman
benim başıma daha farklı bi olay geldi 2,5 yıl çıktık ailem istemiyordu bende ailemi seçtim onu terketmek zorunda kaldım ama bana zaman ver aşıcam bunlrı ikna edicem onları dedim o herşey 15 günde olsun istedi ben yapamadm o kadr kısa zmanda ailemi ikna edemezdim neyse 15 gün sonra eski eşiyle barışmış şuan onunla yani bunu mecaz anlamda söylemiyorum kalbim okadar acıyo ki içim sanki paramparça sanki kırık dökük nefes alıp verişlerim bile tekliyo bu çok acı gerçkten tarfi imkansz buda benden sizlere gelsin
https://www.youtube.com/watch?v=9E4ukGMe9R4Bu lanet durumu hala yaşıyorum. Cehennem gibi bir duygu. Geceleri uyuyamıyorum duygusal açlık oluştu sürekli bir şeyler yiyorum ve yaptıklarını kendime yediremiyorum.2 senemi verdim başta evlenmek isterken sonradan korktuğunu ben olmasam asla evlenmek istemediğini söyledi bu yüzden acı çeke çeke ayrıldık. Beni çok sevdiğine emindim.5 ay sonra bir kadının onun hesabından bana yazmasıyla öğrendim evli olduğunu karısıymış. Resimlerine baktım en kötüsü ne biliyo musun? İnanılmaz çirkin yolda görse bakmayacağı 2 çocuklu bir kadınla evlenmiş. Ve bu adam yüzük ölçümü alan gelinlik bakan bana isteme tarihi veren sonra evlenmek istemiyorum hayatım boyunca evlenmiycem diye değişip,5 ayda tanıdığı aşırı çirkin bir kadınla evlenen şerefsiz. Ne hissediyorum... Bana cehennemi yaşattı yatıp kalkıp içimden emeklerim zehir zıkkım olsun hakkımı helal etmiyorum diyorum. Elimden başka bir şey gelmiyor
4 yıl önce ailem onunla evlenmemi istemedi diye ayrıldı gitti başka biri ile evlendi. Yeğeni düğün fotoğraflarını attı bana dünyam başıma yıkıldı nefessiz kaldım yapacak bişey yoktu tabi. 4 ay evli kaldı boşandı. tekrar biz konuşmaya başladık 4 yıldır unutamıyorum onu çok seviyorum 3 gün önce dengesizliği tuttu görüşmek istemiyorum dedi her yerden engelledim :( 2. kez evlenirse ne yaparım bilmiyorum offf
2 yıl kadar bir birlikteliğimiz vardı evlilik yoluna doğru giderken birden aldatıldığımı öğrendim. Atlatamadım bir türlü sürekli ağladım içim yandı resmen. Dün beni aldattığı kızla evlendi beni engellediği için kardeşimin hesabından baktım o kadar canım yandı ki. Nedense dün geceden beri yine ağlamalarım kesilmedi kendime gelemedim. Bu yaptığı çok dokundu. Çok acı verici ve onur kırıcı inanın
Allah onun belasını versin.
Bu ben resmen 3 yıldır birlikteydık bırden sevgılım var deyıp engelledı sonra da gıttı o kızı kaçırıp evlendi bugun de fotoğraf larını gördum bırbırlerıne sarılıp gulmuslerdı ustelık henuz 2 ay oldu benım ıcın herseyı yapan biri Şu an bı baskasına gülüyo cok çok merak ediyorum hıc mı vıcdanı sızlamıyor ya da aklına gelmıyormuyum nasıl bı baskasını sevebiliyor koskoca 3 yıl be tek dılegım bı gun cok pısman olup arkasını döndugunde son pısmanlıgın bı işe yaramadığını görup kahrolması
@mutsuzum_1 şu an durum Ney o kızla mutlumu seni hiç aradımı
@mutsuzum_1 şu an nasıl durumları en önemlisi sen nasılsın
Herkesi karşıma aldım onun için ne dediyse yaptım hayatımın merkezine koydum hatta bana o yüzüğü çoktan hakettin alacağım söz dedi sonra ne oldu dün seninle konuşmam lazım dedi ben evleniyorum dedi bu acının bir tarifi yok inanın kelimeler yetmiyor içim yanıyor gururumu ayaklar altına aldım yalvardım o ise kalbimi ellerinin arasına aldı un ufak etti boğazımda bir yumru geçmiyor birşeyler olsun diye çabaladım didindim herşeye göz yumdum ne için ulan ne için gitsin başkasına yar olsun diye mi
Aynı seyleri suanda yaşıorum. 1.5 yil cıktık ayrılalı bir hafta falan olmuştu. Ailesi bir kac gun once arkabalari olan bir kizi istedi ve bir kac gune kalmaz dügünleri olur. Üstelik aynı sehir aynı mahallede oturuyoruz. İnanin gercekten cok zor ve cok acı verici. Birlikte kurdugumuz hayalleri baskasiyla yasayacak olmasi cok yan yakici.
Ayni şeyi yaşadım çok zor insanın canı yanıyor onunla yaşayacağı ayni evi paylaşacagi ona dokunacagi aklima geldikçe nefes alamıyorum ölmek istiyorum Allahım bu acıyı düşmanıma bile vermesin...
Amin
@Alaborasevda amin
Veriyor ama cok acı cekıyor um Şu an
Benden 9 yaş büyüktü akrabaydık çok iyi anlaşıyorduk aradığımız her şey birbirimizdeydi. Sonra nişanlandı sonra beni sevdiğini söyledi kalbim o kadar acıyor ki evlendiğini düşünmek bile kalp spazmı geçirmeme çok müsait Bi düşünce. Biz her şeyi beraber yaşadık beni sevdiğini ama bizim olamayacağımızı söylüyor evlenirse kalp krizi bile geçirebilirim başkası ile her gece uyuduğunu bilirken ben o uykuları uyuyamam. Bu yüzden şimdi den sizinde yazdıklarınızı okumaya geldim ve merak ettim.
Sen evlendin mi peki yoksa onun yolunu mu bekliyosun hala
@Zevkli_Temaslar Ben küçüğüm henüz evlenmek için üniversite okuyorum
Öylemi başarılar diliyorum umarım her şey gönlünce olur
@Zevkli_Temaslar umarım
Umarım 😊
Benimde sevdiğim adam evleniyor şu an nişanlı ama biz hala konuşuyoruz aramızda iyi hatta buluşmak için gün ayarlıyoruz ama onu başkasıyla düşününce canım yanıyor rüyalarıma giriyor bilseydim onu bir daha görmeyeceğimi son buluşmamızda hiç bırakmazdım insan özlüyor bee insan acı çekiyor Allah kimseye bu acıyı yaşatmasın.
Bendede çok ilginç birşey oldu kızla ikimiz birbirimizi seviyorduk sevgiliydik evlenmek istedik aileler istemedi bende kendi ailemi ve kızın ailesini öldürdüm kız bu olanları görünce benden ayrıldı benden bu olanlara dayanamayıp hem kızın kafasına hem de kendi kafama sıktım şu an kabirden yazıyorum çok pişmanım Allahım ne olur affet dua edin bana sizde çok pişmanım
17 yıl sevdim tam kavuştum derken şimdi kaybediyorum sevdiğim adamı evleniyor benim ki delilik ölümüne sevmek acı çekmek Allah düşmanımin başına vermesin benim yaşadığım izdirabi ne ayrilabildim nede kavusabildim şimdi ise zorla evlendiryorlar çok acı çekiyorum 😭
benim başıma geldi askere gittim ölmek için ölmeden geldim 2 kere ölümden döndün kafa travması geçirdikten sonra acım hafifledi sonra kader deyip geçtim işte.
evlenip boşanan oldu. evlendiğinde çok garip gelmişti üstelik bir yabancıydı. boşandığında da salakça bir neşe geldi, insanı kendinden tiksindiren bir durum bu ama oluyor işte
Evlenmiş zatıııı:(
ya lisedendi ama olsun kızda daş gibinn mutlu olsun napakk
benim için duygusal mazoşizm en büyük haz kaynağı olduğundan çok zevk almıştım
kendi ellerimle baş göz etmem ama evlenirse yine zevkle izlerim
ilk zamanlar zor olur ama sonra alısırsın zaten baskasına giden hıc senin olmamıstır kımı zaman hırslar evlenır kımı zaman ıhtıars kımı zaman para cok nadirdir aşk evliligi
Sevdiğimiz insan da olsa, seçim seçimdir.
Saygı duymak gerekir. Ayrıca .ok yesin, bana ne?
üzülürüm tabiki onunla yaşadıklarımı hatırlarım ama hayırlısı buymuş daha iyileri karşıma çıkar derim
kısa bir eskilere dalarım vay be derim neler yaşamıştık ne günler sonra allah mutlu mesut etsin der geçerim
unuttuysan zor olmaz..ama unutulmadıysa zor olsa gerek.
evlendiği kişi benden çirkinse sorun yoktur :))eheheh
hadi ordan et başka türlü olmuyor beş yıl oldu çıkalı üç aya başkasıyla sozlendi en yakın arkadaşımın abisiyle ilçeler farklı sadece...
Çok zor Bi durum sürekli gözümün içine bakan adam gecen düğününe davet etti beni şaka gibi
ya benim ya karatoprağın...
Bir sigara yakar mutluluklar dilerim :)
damara devam diyorsun yani
sevdigim insanı bırakmam ki baskasıyla evlensn :D
Evlenmiş de bacak kadar çocuğu bilem olmuş tey tey
Yıkılırım herhalde sevıyorum zaten...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar