Platonik aşk yaşamak yani karşılıksız ben kimseyi uzun süre sevemem ve duygularımı gizleyemem açıkçası çok seviyorsam ona açılırım eğer olumlu bir cevap almazsam yavaş yavaş onu unutmaya çalışıp hayatıma adapte olmaya çalışırım yani Platonik aşk cidden bana göre en azından saçmalık.
Evlenmedi de başka bir kıza açıldı. Duyunca başımdan aşağı soğuk sular boşaldı.😅😅 Zaten farketmistim ona karşı bir şeyler hissettiğini. Kız da bunu İkizler burcu diye reddetti. Belki başka burçtur, tam hatırlamıyorum şimdi. Oh olsun. 😅😅😅 Belki onlar sevgilidir şimdi ama ilişkilerini gizliyor da olabilirler, her şey olabilir..
Benim sevdiğim birisi başkası ile evlenemez zaten beni seven kadını sevmişimdir ve aşık olmuşumdur yani karşılıklı olduğu için de böyle bir durum söz konusu olmaz. ama eğer beni aldatır veya terk ederse de kendi yoluma bakarım hayatımdan silerim.
Nikâhına beni çağır sevgilimmm İstersen şahidin olurum seninnnn Bu karıı kim diye soran olursaaa "Eski bir tanıdık" dersin, sevgilimmm ... Nikâh masasına oturdun işteee Dayanmak çok zormuş böyle sevinceeee Sana mutluluklar, sözüm kardeşçeeeee At artık imzanı, git bir an önceeee Der içmeye giderim kesin.😃
Allah mesut etsin yallah 😙 napim Sanki dunyada bi o var. Bak bunu biri için ölüp dirilen biri soyluyo hayat nerden nereye goturuyo adami goruyon mu bak
Onu sevdiğimi biliyor ve birsey hissetmiyorsa yapacak birsey yok ama birseyler yaşayıp anı bir şekilde böyle bir haber aldıysam bütün gün boyunca beddua ederim galiba