Adam toplayıp kız arkadaşımı dövdürdüm. Çok pişmanım, ne yapmam lazım?

Geçen gün arkadaşlarla cafede otururken kız arkadaşım bir anda bana "Sen ne sevimli bir şeysin ya!" diyerek tokat attı. İnanın çok gururuma dokundu. Ben bu yaşıma gelene kadar ne anamdan ne babamdan tokat yedim.

Kız arkadaşımın bu hareketi sonrasında başta arkadaşlarım olmak üzere etraftaki herkes bize baktı. O an çok utandım ve gözlerim dolu dolu masadan kalktım. Kız arkadaşım "Nereye gidiyosun?" dedi, titrek bir ses tonuyla "Lavaboya" dedim.

Masadan bağımsızlığımı ilan ettiğim anda adımlarımı kasaya doğru yönelttim. Kasadaki adama "Bizim hesabı söyler misin abi?" dediğimde bana tebessüm ederek "Hay hay abisi" dedi. Başımı öne eğdim. Yine utandım.

Koşarak mahalleye gidip 7-8 kişi topladım ve cafeye geri döndüm. Herkesin gözü yine benim üzerimdeydi. Artık o tokatladıkları mazlum çocuk yoktu karşılarında. Sağ elimdeki sopayı sol avuç içime vurarak, kız arkadaşıma dönüp "Bırakın gelsin! Gel hele gel gel!" dedim. Etrafımdaki şaşkın gözleri hissedebiliyodum. 7-8 kişiyle beraber bana tokat atan kız arkadaşıma giriştim. Bir Allah'ın kulu da "Kardeşim siz ne yapıyosunuz?" demedi.

Eve geldiğimde çok pişmandım. Odama girdim ve ışığı kapatıp yatağıma oturdum. Başımı iki elimin arasına alıp defalarca "Neden?" diye sordum kendime. Çok pişmanım, bir hatadır yaptık işte. Kendimi nasıl affettirebilirim diye düşünüyorum günlerdir. Neyse. Hay hay abisi ;) Herkese benden bir kupa kahve.
Doğru Yapmışsın Tokatlayanı Tokatlamak Lazım
İkili İlişkilerine Arkadaşlarını Dahil Etmemelisin
Hay Hay Abisi ;) Herkese Benden Bir Kupa Kahve
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
Bence bu kadar büyütecek bir şey yok. İlkokuldan kalma kötü bir alışkanlık sadece. Eminim ki kız arkadaşım hastaneden çıktığında beni affedecektir.
Güncellemeler
+1 yıl
Bir kızı 7-8 tane erkeğe dövdürecek kadar şerefsiz değiliz arkadaşlar. Lütfen yargısız infaz yapmayın. Kız arkadaşlarımı toplayıp onlara dövdürdüm, mağdur kişi olduğum için birkaç tane de ben vurdum. Olay bundan ibaret.
Adam toplayıp kız arkadaşımı dövdürdüm. Çok pişmanım, ne yapmam lazım?