AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
271Cevap
mesajlarıma cevap vermedı neden artık bılmıyorum annesı gelmıstı belkı ondandır bend sınırlendım dayanamıyorum artık sana bıtmesını ıstıyorum dedım ve bıttı.
klasık turk kızzıı senın gbılerın soyu tukensın
Küfüretcem sana şimdi hee bahaneye bak. Çoğu kız böyle ya uyuz oluyorum ..
bıze laf atacagınıza sız kendınıze cekı duzen verın ben onun her sorununda arkasında olurum ve oldum ama kendı ayrılmam ıcın yer aradıgını anladıgımda ayrılmk ıstemem sanırım cok kotu sayılmaz..
ikizler erkeği olrak çabuk sıkkılıyorum sanırım:( miyadını doldurdu sevgilim:)))
hmm
"Daha guzel, daha mutlu, daha adil, sevgi dolu bir dunya icin, baris icin, insanlik icin batsin bu dunya" dedim orhan babanin gazina gelip...
https://www.youtube.com/watch?v=28D6Q741o4cbaşka okullardaydık ve onu bazen gördüğümde hep yanında erkekler oluyordu. sorduğumda da arkadaşım diyordu ama beline sarılan birisini arkadaş olarak görmem ben. ayrıldıktan 1 ay sonra onlar sevgili olmuş bile. ben yalnızlığımla mutluyum ya.
çok kıllıydı almasını söylediğim halde trip atıyordu bende ayrıldım
iyi yapmışın temizlik şart
Her dakika onu düşünmemi istiyordu ve kendisi erkeklerle takılıyorken ben kızlarla takılamıyordum. Gittim takıldığı erkekleri benzettim kendime tam tersi bir sürü kız arkadaş yaptım sonra tekmeyi vurdum :) Süründü peşimde ama artık bitti :)
Haketti odun,sürekli hakaret küfür,1,5 yıl çektiğime yanarım
adamsın
Gece hastaydım onunla çok fazla ilgilenemedim.Çok mutsuzum dedi ve ayrıldı.Demekki kadının hastalanmaması gerekiyomuş terkedilmemek için
çünkü o ailesine karşı gelemedi.çünkü ailesinin istediği kızla evlenmeye karar veri.benim tam 10 yılım boşa gittti,..
10 yıl mı aaaaaaaaaaa inşallah mutlu olursun. ne adiler var
başlayamadıkki ayrılalalım :D eğer başlasaydık çok güzel ayrılma takdiklerim vardı tühhh :D:D
çok kibarsın şükufem
eyvallah remzim :)
hiç sevgilin olmadımı senin?
LAzların hepsi böyle yaa bende lazım.
hemşerim :)
yok olmadı sevgilim
3 yil surdu. Evlilige dogru gitmesinden korktum. Ayrica asla ve asla bana uygun biri degildi. Kimse kiricilikta ve kabalikta eline su dokemezdi. Yetti, bitirdim.
öyle bir şey olmadıki yaniii birşey demediii çok aşırı naz yaptı 1 ay uğraştım baktım benimle ilgili olumlu bir şey söylemiyor bende salladım
diğeride hoşlanmamış benden...
son sevgilim değilde birinden en son onla bilikte olmadığım için ayrıldım .adamlar çıkar için yaklaşıyor artık reziller
evlenmek istiydu benimle, habire lafı oraya getiriyodu, ben de hiç düşünmüyoum onunla evlenmeyi, sıkılmıştım da zaten, ayrıldım
Hmmm
hımm genelde erkekler böyledir kızı elde edene kadar suyundan gidip evlenecekmiş numarası yapıp sonra da tekme koyarlar... evlenme düşünmeyen biri olduğunu başta ima etsende kızın duygularıyla oynamasan olmuyor mu kardeş?
yaz aşkı yaşıyoduk arkadaşım ne evliliği, hiç böyle bişeyi ima dahi etmedim. sonra bulunduğumuz tatil yöresinden istanbula gelip benim hayatımı ve yaşam şeklimi, rahatımı, lüksümü, görünce off dedi ben bunu kaçırmiyim. bi erkekle sadece sevdiğiniz için birlikte olsanız, bikere olsun güce tapmasanız, 20 yıl ilerisini değil de bulunduğunuz anın tadını çıkarmaya çalışsanız ve her paralı erkeğin üstüne yığılmaya çalışmasanız olmuyor mu kardeş?
çok iyi bir sevgili olduğum için böyle birini istemiyormuş döven söven aptal birini istediği için ayrıldık :)
o konuda bi yanlış anlama vardır
serseri tipli isteyen kızlar çok haklısın
hiiiç önemli değil neden olduğu yolu açıkk olsun şimdi beni çok seven bir sevgilim var :)
şimdi yalan söylüyor dersiniz ama hiç sevgilim olmadı ki sadece bir sevdiğim vardı O da beni sevmedi şükürler olsun ki daha bir ayrılığım olmadı
Bazen benim niye sevgilim yok diye soruyordum kendi kendime yorumları okudum da galiba benim yüreğim ayrılığa dayanmaz ondan sevgilim olmamış :)
Yorumları okuyorum da Ne b*ktan ilişkiler varmış yaa.. Yatıp kalkıp şükretmem lazım valla. Bırak eskiyi meskiyi.. Eskici değilim ki ben eski yada eskiyecek bulundurayım hayatımda ..
haftanı 5 gunu kavga edıyorduk bulusunca gerıye kaldı 2 gun ondada bulusmamak ıcın elımden gelenı yapıyordum cunku haftada 2 gun huzurlu olmaya hakkım var dımı :)
beni hak etmediğini düşündüğüm için ayrıldım ve beni iki kişiyle aldattı o yüzden
way şrefsiz
Anlasamadık :) benden ayrıldıktan sonrada gorusmesını ıstemedıgım cocukla cıkmaya basladı :D artık gerısını sız dusunun :D Neden anlasamadık? :D
aldattı bir sürü yalan söyledi yetmezmiş gibi arkadaşlarıyla anlaşıp bana oyun oynadı. sorunlu insanlar hep beni buluyoooor. ya da ben çekiyorum bilmiyorummm
ne oyunu
bazı erkekler iğrenç oluyo. sana da onlardan biri denk gelmiş galiba. insan sevgilisine arkadaşlarıyla birlikte oyun oynar mı yaa? tövbe tövbe...
şerefsiz işte
Şüphesiz en büyük acılar büyük aşklar sonunda yaşanıyor.. 6 sene beraberdik.. Aldığım nefes kadar yakındık bir birimize.. Araya mesafe girince.. Gözden ıraklık sadece onu almadı benden...
Kalpsiz, ruhsuz bir adam bıraktı geriye
Dış görünüşüme aldanıp abuk sabuk konuştu bende ugramadım o duraktan :)
bu ne biçim mantık ya.. kaç sevgiliniz oluyorki sonuncusunu soruyorsunuz? bir insan bir kişiyi sevebilir eğer birden fazla kişiye sevgilim demişse onun sonuncusu yoktur demektir. ayran gönülllü ahlak zafiyeti içinde bir hayat.. ALLAh ıslah etsin.
helal olsunya aynen
cok sacma sevgiliz ilikilerim bana da cok abez
Benim tam zıttım biriydi. Kişiliksizdi. Aptal aptal çocukça davranışlar sergiliyordu. Daha fazla devam edemezdik.
askerdeyken terk edildim lannnnnn.. :/ sonra teskereye yakın izine geldim barıştık askerlik bitti bi kaç ay sonra cezaevine girdiğimde yine terk etti beni hep bir darbe arkadş birde insanın değer verdiiği birinden gelince kötü koyuyor bee
iki yilimi verdim ailemle tanismalisin artik dedim bugün yarin die oyaladi bende aramayinca birakti beni sanirim :/ Ayrildik
Yenımı ayrıldınız ?
Kıskançlık kıskançlık kıskançlık... Yazarken bunaldım hala buhranı atamamışım üstümden:/
üzüldüm ://
peki arkadaş! bu arada bugün şekersiz içmeyi denedim kusacaktım az kalsın :d
nabıyım acemiliğime denk geldi :)) eve geldim dişlerimi fırçaladım ama halen o tadı hissedebiliyorum ıyykk
bırakacağım şu şekeri zamanla (: bıraktığımda sana haber vereceğim, tabi üyeliğim iptal edilmezse
ben aslında kimseyle takık değilim, sitedekiler benle uğraşıyolar ://
sende haklısın :/
çok soru sorardı yapmadıgım halde genelleme yapardı dış görüntümü dikkate alıp 2 gözün ötesini göremedi icin yalnızım
O beni terk etti fazla ilgi ve değer gösterdiğim için :-)
adamım ya :) aynı ben :)
Çok geç olmadan dönerse kapım açık hayatına birisi girerse bana geri dönmesin tekrar o zaman değerimi anlasa da geç olur.
benim sorunumda tam tersi işte..değmezmiş hiç birşey eğmeyen için...
Seni çok iyi anlıyorum karşındakine değer veripte sevilmemek.
aynısı benim başıma geldi ilgi ve değer vermesek bırakırmıydı ?
Geç olmadan biraz ilgiyi üzerinden çekmek işe yarardı. Ya kıvamında tutmak lazım işte fazlası zarar.
cok uzak mesafe vardi aramizda vè enonemlisi kultur farki
niye ? yoksa senın ebenı uzaylılar mı getırdı:D :D
Bundan sana ne?
Arkadaşım ikimizin arasını bozdu ve benden ayrılıp en yakın arkadaşım olarak gördüğüm kızla çıkmaya başladılar.Çok kötü tecrübeydi ama elimde değil ki.
2 dir başıma geliyor 1 yılı aşıyoruz gerisi gelmiyor nedensiz yere terk ediyorlar 3 olursa harbiden dalacağım bu kızlara :) sonrada geri dönüyorlar 3 5 ay sonra galiba bulamıyorlar aradıklarını
üniversiteye gitti rahat bir hayat yaşamasını istediğimden onu üzerek bilerek ayrıldım..Ama başarılı oldum şimdi başka biriyle çıkıyor dersleri iyidir diye tahmin ediyorum :)
sevmioduk birbirimizi zaten son 2 ay hayatında başkası varmış
vay şerepsiz :/
evet aynen öyleymiş
tekmeyi koyduğun iyi olmuş f*hişe herife
Yaşı da geldiği için evlilik odaklı düşünüyordu. Ben de evliliğe - en azından şu birkaç sene için - sıcak bakmıyorum. Daha fazla bağlanmadan ayrıldım.
Saygısızlığın lüzumu yok. Ye, iç, yat, kalk da ne demek? Kendinize gelin. Ben evlenecek yaşta değilim henüz. Bekle mi deseydim? Birbirimize bağlanmadan, ilişkiyi ilerletmeden ayrıldık. Seviyesiz tartışmalar istiyorsanız; başka kapıya...
yalan attı kaldıramazdım ona şans verdim yalanı yakaladığım halde doğruyu söylesin die bekledim en sonunda bana bişey söylemek ister misin dedim söylemedi söyledim ve ayrıldım
Sevgilim olmadıki ayrılayım güzelim. :-) Bir iki girişimim oldu tanışmak için fakat tanışma evresinde kaldı ideallerim yüzünden.
link
biraz önce işe gönderdım sımdıde ben gıdıyorum bu nedeenden ayrıldık ama aksam gene evdeyız:P
Çok mesaj atıyordu, mesajlaşmaları biraz seyrekleştirelim dedim "Hoşçakal"dedi hem de mesajla ::::)
mal
kim?
:):)
Ex sevgilicim beni severken sanki cok aci cekiyodu o yuzden biraktm
Benim hiç son sevgilim olmadı ya :) Ünide de bulamadık. Millet evlendi, biz bulamadık anasını satıyım. Sıradaki şarkı İbrahim Tatlıses'ten gelsin. "Bulamadım"
tamamen duygusal kendinden 10 yaş büyük ve paralı birini buldu sattı beni :) bakmayın güldügüme çok acı çekmiştim şimdi iyiyim
:( bana güvenmedi ihanet etti başkalarına inandı öyle işte ben 7 ay bekleıdm onu ama boşaymış
1 ,5 yillik swvgilimdi ne yazikki intihar eti ben de iste yeni bir baslangic yapmaya calisiyorum.
bu intihar eti içi çikolatalı olanlardan mı? hangisi?
İntihar etti hala agliyorum sus canini sıkmak istemiyorum
Yürümüyordu, arada yaş farki vardi, belki de sebebi buydu...
Su anda kimler yalniz soruna gözüm takildi. Ama şu anda yalniz degilim, bu iliskimi silip süpürecek birini buldum cok sukur :)
beni çok sinir ediyordu sorumsuzluk vardı ay ürperdim gene sinirden
ben kahverengi saçlıydım o sarı saçlı ayrıldık ama ben 1 hafta sonra başkasıyla çıktım o da çok egoluydu
artistliğime dayanamamış ayrıldık vallaaa:))ama arayacak biliorummmm:)
evet arayabilir ;)
Irispi ! :D )))
arar abi kesin arar
yedi yaş üstü on üç yaş altı, korku ve şiddet öğeleri içeren bir ilişkiydi.
buyur ? :D Cok renkli deli dolu bi iliski canlandi ,cocukken oleyizdir ya ...
evet aynen öyle. renkli ama bazen ipin ucu kaçıyo
aldatıldım kısa ve net artık şimdiki ilişkilerimde güven eksikliği kaldı bende
Birisi aldatınca ne olursa olsun başkasına güvenmek çok zor oluyo anlıyorum seni
evet maalesef öyle 4 aydır birlikte olduğum kız arkadaşım var hala içimde sürekli bir şüphe var ve bu ona haksızlık yaptığımı düşünüyorum bu düşüncelerimle ama psikolojik olarak çökmüş durumdayım güven konusunda
Hmm
Çok kıskandığı için ve çok kısıtladığı için sıkıldım sıkıyosun dedim anlamadı bende ayrıldım pişman mıyım? bilmiyorum.
sahiplenmek ve sahiplenilmek güzel bişeydir. ilerde anlarsınız umarım
sen ne diyon evden dışarı çıkamıyordum
evli çıktı pust :( nefret ediorum iğreniorum ondan şuanda bile
:((
ben hiç üzülmüyorum :)
bu nefret bile sevdiğinin emaresidir.
ya aslında nefret diil tiksinti dielim o halde ama sevgi yok yani kesinlikle
Sevişirken yatak kırıldı ve beton çivisi kalçasına saplandı diye ayrıldık :)
yuhh bu nasıl bi iş :d
Ben 135 kilo ve oda 100 kilo olunca :D normal birşeydir tabi :D:D:D:
hissetmemiştir sıkıntı yok yani :D
Aşırı kıskançtı ve onunkisi artık aşkı aşmış hastalık derecesine gelmiş.
anladım umarım acı falan çekmiosundur canım :(
herşey gibi oda bizim özelimiz.Ama unutmakta zorluk çekiyorum çok çook çokkkk
:(( allah yardımcın olsun
Bir sürü sebep var. 1. benden büyüktü. 2. aklı eski sevgilisinde kalmış beyfendinin. 3. çok trip atıyordu bi erkeğin kız gibi trip atması en katlanamayacağım şey. 4. benden çok fazla şey bekliyordu.
Annesi yüzünden ayrıldık .annesi evlendigimizde onun boyundurulugu altında olmamızı tüm maaşların onda toplanmasını ve aynı evde yemek yememizi isteyip baskı kurdugu için
mezhep farkı demiştim ::) benim yanıttan yeni yorumu görmemiş olabilirsin o alevi ben sünniyim olmaz dedi o yüzden..
neden olmasınmıs benim eniştem alevi kuzenim sünni evlendiler cokta mutlular maşallah.Bizim aliemizde alevi diye vermek istedi ama cok sevdi kuzenim cokta iyi kocası